Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Yarın günüm yollarda geçecek 12 saatlik bir otobüs yolculuğu :))

Bayram ziyaratemi şimdiden iyi yolculuklar canım Hayırlısıyla git gel

Kızlar
Napıyosunuz?

Bende şimdi geldim sizler nasılsınız?

Hoşuma giden az önce okuduğum bir söz ;

İnne maal usri yüsran / Her zorlukla birlikte kolaylık vardır.
Yani kolaylık zorluğun içinde saklıdır!..
Bir başka ifade ile; kolaylık;
zorluk zannettiğimiz şeyin taa kendisidir!..

Umudum o yönde ama aşk böyle birşey işte yediremiyosun kendine. Off neyse ya. Siz nasıl barıştınız anlat bakim

özür diledi falan kabul etti hatasını şimdilik her şey güzel gidiyo ama bakalım canım hayırlısı tabiki ufak tefek tartışmalar oluyo ama oda korkuyo bende

Umudum o yönde ama aşk böyle birşey işte yediremiyosun kendine. Off neyse ya. Siz nasıl barıştınız anlat bakim

kuzumben zamana bırak diyorum uzunca bi süre kafanı dinle ama sana böyle ağır bi laf eden adamıda unutmaya bak derim.çünkü bu ilişki sallantıya girmiş bi kere sürekli artçılar olacak hep sallanacak bana göre ve eğer onunla olursna pek fazla yürümeyeck

gızlar ben gidiyom hepinize iyi geceler bol muhabbetler.
hiç bişey için üzülmeyelim nolur bizden değerli kimse yok :) sizi seviyorum

Biliyorum canım. Geçen barıştığımızda son şans demiştik o şansıda kaybetti. Kendi bilir.
Sagopam canım Allah ayırmasın, dikkat edin aranıza hiç bişeyin girmesine izin vermeyin.
Cecen çok güzel bir söz bulmuşsun:129:

canım çok sağol sanada her seyin hayırlısını diliyorum umarım unutmaya çalışırsanda acısız ve kolay olur hiç üzülme için daraldığında gel buraya konuşalım

Mezun oluyorum.. Okul icin okulun oldugu yerden ev tutmustum kendime. Simdi okul bitiyor ve ben baska bi sehire tasiniyorum. Buraya 160 km uzaklikta. Buradan daha buyuk bi sehir. Cok seviniyorum =d

Nasilsin sen morvert? varmi bi gelisme?

tomvejerry senin üyelerin isimlerini telaffuz etmene bayılıyorum anzere azer, morvente morvert diyosun, mutasyona uğradılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…