- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.861
Yine face imi kapadim.
Onun mutlu fotograflarini gormeye dayanamiyorum. Face ine ayiracak onca zamani varken beni hic arayip sormamasini seyretmek bana acidan baska birsey vermiyor. Benim bundan oncesinde daha buyuk bi askim olmustu. Ilk askim.. Onda hic boyle sorunlar yasamamistim, ve hala da face imde eklidir kendisi. ne sevgilileri, ne nisani, ne evliligi aci vermisti. "nasil oldu da ben bunlari hic onunla yasamadim da arkadas kalmayi basarabildim?" diye dusundum. Ve cevap: Aaaaa o zamanlar face yoktu ki yaowwAdami hergun gor, kime ne yazmis, neyi begenmis, kim ona ne yazmis, sonra da unut unutabilirsen. Hadi leynnn. Zaten bi kere faceimden silmistim. Sonra geri ekledim aptal gibi- barisiriz belki diye umarak.. Simdi yine silip iyicene gecem gunduzum onu dusunuyormus gibi gecmesin diye faceimi kapadim. Alternatif baska bi tane actim. Ismim, soyismim farkli, profil fotom bi cizgifilm karakteri. Onu da engelledim hemen.. Ohhh... en yakin arkadaslarimi ekleyecegim ve sonrasinda azicik asimm kaygisiz basim.. Ne bu ya ? iskence gibi... Gozumun onunde surekli... Baska bi sevgili buldugumda acarim belki face imi
aynısını yaşadım tıpatıp.. sadece onu kendi facemden silip sahte hesaba eklemiştim ve onun çevresnide facende olan kızlarıda..sonuç ne mi koca bir hiçç . arada girip bakıyodm napıyo diye baktıkça dahada çıldırıp sinrlerim bozuluyodu her defasında aynı üzüntüyü yaşıyodum biliyorum zor olcaktı ama sildim herşeyden her yerden. ona dair bişey bırakmadım.. ortak arkadşlarımızla görşmedm konuşmadımm ve mümkün olduğunca sevgili ortamından bana onu hatrlatacak yerlerden uzak durdumm bi rahtladımm onlayken giyemedğim şeyleri gydim yapamadıklarımı yaptım yeni ortamlara grdim yeni arkadşlıklar edindm özgürleştim bir anda.. sadece şuan ona baktığımda güzel anılar geliyor aklıma.. ama unutma aşamasında yaptığı bütün kötü şeyleri getir aklına iyi bişey dşnmemeye çalış.. sonra geçmişe baktığnda benm gibi sadece ''vay be" dersinn gülümsersinn :)
En dogrusunu yapmissin. Bende bunun dogru olabilecegine inandigim icin boyle birsey yapmaya karar verdim. Yoksa onun ne yaptigini seyretmek tamamen bir iskence. Kendi kendime bos yere SIKInti veriyorum. Bitmesi gereken birseyi bir turlu bitiremiyorum.. ve simdi bu yolla insallah ondan ve tum yasanmisliklardan kurtulucam. Ve ona sevgimin bitmesindeki en etkili yolun bende ona saygimi yitirmek oldugunu dusunuyorum. O yuzden aklima getiriyorum onda sacma buldugum ve begenmedigim tum ozelliklerini. Bu saatte burda birinden cevap almak cok guzeldi. Cok tesekkur ederim yanitin icin. Simdi hayatin nasil? unutabildin mi? yeni birisi girdimi hayatina?[/QUOTE
rica ederm ne demekk:)benim içinn sevgiden öncee saygı gelirr her zaman saygı bittimii sevginin bi anlamıı kalmıyorki en büyük saygısızlığı yedim ihanetlee :) ve kendisine itiraf ettirdm nednini sordum. böyle dumur olup kalıyorsun ne bişey diyebilyosun ne bağrabiliyosun nede ağlayabiliyosun.. unuttunmu derkenn evet sevgimm yok artık ama herşeyden önce iyi birere arkadştık dostuk birbirimizee karşı.. sadece sevgili değildik herşeyi paylaştık.. olmadı falan filan.. ama 2 ay önce trafik kazası geçrmişti haberini aldım kötü oldum bi an.. ki sevgiliside var şuan haytında Allah mutlu mesut etsin.. hemen koştum gittim çnkü ölüm bu nolcağı belli olmıycak şeylerr onun dışındaa asla ! 5 dakka durdum ve çıktımm unutamadımmı hala diye sordum kendmee bi an dşndüm ne işim var şaşırmıştım.. sonra dedimkii unutmuşum.. evet çok üzüldüm, çok kötü oldum.. ama nasıl eski bi dostun başına gelir duyarsın üzülürsün öyle bişeydi.. bide biraz fazladan bi duygusallığım ve merhametm var bnm herkese karşı kimn besleyeniyorum kmseye :)) neyse o an dşndm aşk değildi sadace vefaydı, güzel günlerin hatrınaydı, vicdandı.. ama asla başka bişey değildi.. bunu kendimm o gün anladımm.. sevgilimm olmadı.. konuştuklarım oldu.. ama soğudum bilmiyorum mükemmelide aramıyorum fakat güven sorunu yaşıyorum.. olmuyo bişeyler hissediyosun hoşlanıyosun sonra bi hareketi ters geliyo.. ama asla kıyaslamıyorum.. hepsinin kendi içinde doğruları ve yanlışları var.. ama kafam çok rahtt .. arkadşlarım gelip sevgilisyle sorunlarını anlatınca diyorum sen böyle iyisn.. şu andada var konuştuğumm ama sevgili boyutunda olması için emek lazım ben karşıdan bunu bekliyorum sanırsam.. sende beklee ve görr benceee karşına çıkıcak emin oll :)
rica ederm ne demekk:)benim içinn sevgiden öncee saygı gelirr her zaman saygı bittimii sevginin bi anlamıı kalmıyorki en büyük saygısızlığı yedim ihanetlee :) ve kendisine itiraf ettirdm nednini sordum. böyle dumur olup kalıyorsun ne bişey diyebilyosun ne bağrabiliyosun nede ağlayabiliyosun.. unuttunmu derkenn evet sevgimm yok artık ama herşeyden önce iyi birere arkadştık dostuk birbirimizee karşı.. sadece sevgili değildik herşeyi paylaştık.. olmadı falan filan.. ama 2 ay önce trafik kazası geçrmişti haberini aldım kötü oldum bi an.. ki sevgiliside var şuan haytında Allah mutlu mesut etsin.. hemen koştum gittim çnkü ölüm bu nolcağı belli olmıycak şeylerr onun dışındaa asla ! 5 dakka durdum ve çıktımm unutamadımmı hala diye sordum kendmee bi an dşndüm ne işim var şaşırmıştım.. sonra dedimkii unutmuşum.. evet çok üzüldüm, çok kötü oldum.. ama nasıl eski bi dostun başına gelir duyarsın üzülürsün öyle bişeydi.. bide biraz fazladan bi duygusallığım ve merhametm var bnm herkese karşı kimn besleyeniyorum kmseye :)) neyse o an dşndm aşk değildi sadace vefaydı, güzel günlerin hatrınaydı, vicdandı.. ama asla başka bişey değildi.. bunu kendimm o gün anladımm.. sevgilimm olmadı.. konuştuklarım oldu.. ama soğudum bilmiyorum mükemmelide aramıyorum fakat güven sorunu yaşıyorum.. olmuyo bişeyler hissediyosun hoşlanıyosun sonra bi hareketi ters geliyo.. ama asla kıyaslamıyorum.. hepsinin kendi içinde doğruları ve yanlışları var.. ama kafam çok rahtt .. arkadşlarım gelip sevgilisyle sorunlarını anlatınca diyorum sen böyle iyisn.. şu andada var konuştuğumm ama sevgili boyutunda olması için emek lazım ben karşıdan bunu bekliyorum sanırsam.. sende beklee ve görr benceee karşına çıkıcak emin oll :)
insallah.. yasadigim herseye bir tecrube gozuyle bakiyorum artik. Belkide bunlari yasadigima sevinecegim gunler gelecek. Cunku insan ayriliklarla. ayriliklara karsi durusuyla vs kendini taniyor. Ne istedigini ve ne istemedigini cok daha iyi biliyorsun. hic sevip, sevilmeyecekmiyim acaba diye korkularim yok desem yalan olur. Ama yinede biliyorum ki ben sevgiyi hak eden bir insanim, ve karsimdakine de bu saatten sonra hak ettigi degeri verebilirim. Hakkimizda hayirlisini diliyorum. Senin, benim ve bizim durumumuzda olan herkesin bahti acik olsun insallah. Bir kere dustuk ama bu bizim sinandigimiz onlarca olaydan yalnizca biri olarak kalsin insallah. Guzel, sevgi, saygi, guven ve huzur dolu beraberlikler diliyorum herkese
o korku bendede vardı ama geçiyor merak etmeee :) inşallahh canım.. bırak gerçekten hatalı taraf üzülsün.. ilk önce kendii sevv kendine değerr verr sonrası geliyorr zatenn :)
kesinlikle oyle..
hatali, masum arayisinda da degilim.
artik durumu kabulleniyorum veya kabullenmek istiyorum. ayrilmamiz gerekiyordu ve ayrildik. onemli olan bundan sonrasinda Allahtan surekli onu dilemeyi birakip, hayatima devam edebilmem. bunun icinde faceimi kapatmak insanlik adina kucuk ama benim adima buyuk bir adimdi
bence en büyük adımlardann biir,, eminn olabilrsnnnn onu görmemek, hç haber almamakkk büyük başarı kii herkes bunu yapamazz yada çok zorlanırrr gerçekten büyük bir adımm :)
evet.. bundan oncesinde o beni ozlesin, yoklugumu hissetsin fln diye yok olurdum ortaliktan sonra ben ozleyip geri donerdim.. ((= Simdiyse kendim icin gidiyorum. Onu unutmak icin. Ozlersem ozleyim fark etmez. Kendime iskence cektiremiycem hergun. Goz gormeyince gonul katlanir. Sonrasinda da unuturum mis gibim
Bu defa cok daha kararliyim. Kendim icin gittigimden hersey daha kolay olacak. Donmeyecegini biliyorum. Ayriligida kabullendim. Donsede zaten ayni sartlarda beraber olmamiz imkansiz. O da mucadele edebilseydi zaten gitmezdi.. O yuzden kendime bir iyilik yapiyorum ve onu kendime gosterip iskence etmeyi kesiyorum.
Cok sagol yorumlarin icin. iyi geldi konusmak. Simdi cikiyorum. Kendine cok cok cok iyi bak
Selam kızlar
arada aklıma geliyor dün çok kötü olduydummmm dayanamıyorum bir mesaj mı atsam diyorum onun bana yaptığını mı yapsam diyorum..
Yine konuşup ben ona umut verip ansızın hayatından mı çıksam diyorummm
onu aramadigin gunler mi bu? neyi sayiyor?
Selam kızlar
arada aklıma geliyor dün çok kötü olduydummmm dayanamıyorum bir mesaj mı atsam diyorum onun bana yaptığını mı yapsam diyorum..
Yine konuşup ben ona umut verip ansızın hayatından mı çıksam diyorummm
Bosver canim Allahindan bulsunlar,
sana bu yaptiklari, bize bu yaptiklari yanlarina kar kalmiyacak
bugece yine rüyamda onla ilgili biseyler gördüm, telefonda konusuyordum sesini duydum, ve sinir oldum,
uzun zamandir ne güzel görmüyordum, simdi niye costu bu anlamadim
üzülmedim ama sinir oldum iste biraz
iletişimi tamamen kestiğimi
ah o ruyalarrrrr!!!
bende bi kac gece once ona sarildigimi sonrasinda da onu optugumu gormustumneyse hasret giderdim hahahahaha
Şu an 12 saatlik yolculuğumun ilk 3 saatlik kısmını geride bırakmış bulunuyorum :) Yolda, yağmur da çamurda KK'ya girmeyi ihmal etmiyorum anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?