- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.881
Şiir güzelmiş :) Bu bayramı en güzel şekilde, mutlu, huzurlu geçirmek nasip olsun inşallah. Sadece güzelliklere odaklanalım :)
Eki Görüntüle 539603 Eki Görüntüle 539603
Şu an kaçımızın aklından -bayramda mesaj atar mı,atarsa yazmalı mıyım-düşüncesi geçiyor acaba?Yoksa birtek benim mi
İyi bayramlar...
kızlar herkese ii bayramlar bana dert ortağı olun lütfen benim çok sevdiğim eski sevgilim (10 ay önce ayrıldık) şimdi tekrar barışmak istiyor "ayrılık sebebimiz aşırı kıskançlık ve saygısızlık" ben çok kararsızım ama çokta seviyorum bilmiyorum ne yapsam bayram bayram içinizi karartmayayım ama yine de lütfen yardımcı olundipnot: on ay içinde niye şimdi geliyor derseniz benim hayatımda başkası vardı hiç sevmedim o beni çok sevdi benim eski sevgilimi hala sevdiğimdende haberi vardı ama peşimi bırakmadı hep beni mutlu etmeye çalıştı bende kıramadım sevgili olduk bi anda tabi ne kadar sevgili denilebilirse sonra ben dayanamadım ayrıldık o da bunu fırsat bildi şimdi geri dönmek görüşmek istiyor
Canım çok zoe bir durum .
Unutmak için bayada bir zaman geçmiş aslında kolay bir karar değil
Bu kararı kendin vermek zorundasın
Barışırsan nolur yada biraz daha sabretsen unutucaksın belki :S
O yüzden seni yönlendirmek istemem bu konuda
Aynı durumda ben olsam bende napıcağımı bilemezdim sanırım
ewt ama unutamıyorum her saniye onu düşünüyorum yaptıklarını hazmedemiyorum ama onsuz da yapamıyorum çok zor
Arefe günü,çok şiddetli bir kavga ettik.Rahmetli babaannem -arefe günü,kuşlar bile tüyünü dökmez-derdi.Aradı,açtım işte.Hani bir de terkeden benim ya,o azap çok kötü.Ne kadar doğru kararı verdiğini bilsen de,o acabalar yiyip bitiriyor insanı.Belki de ayrılığın üzerinden 4 ay geçmesinin rahatlığı ile açtım,belki O anlamıştır hatasını diye...
İdrak da nasip işi demek ki.Önce nasılsın,iyimisinlerden sonra sordu.-Hala kararlı mısın dönmemekte diye.Sakin sakin güzellikle beni kazanana kadar nasıl aylarca muhteşem bir ilgi ve sevgiye sahip olup,ben sevdikten sonra nasıl değiştiğini anlattım.Annesinin Onun yanında bana canım kızım,balım diyip;o dışarı çıkar çıkmaz nasıl beni alttan alttan tehdit ettiğini anlattım.Anlattım beni başka bir şehirde yaşıycaz diye ikna edip de,nasıl isteme olduktan sonra annesinin bir cümlesiyle caydığını anlattım,hatırlattım daha doğrusu.Hakaretlerini,sinirle kendimi kaybettim dediği küfürlerini hatırlattım.
-Bırak artık geçmişi,dün dünde kaldı-diye çıkıştı.-Ben hala seni çok seviyorum- dedi.Ayrıldığımız günün ertesi günü arayışa başladığını,facede en hafif kızlarla konuştuğunu gördüğümü söyledim.Onların güzelliklerine nasıl iltifat ettiğini gördüğümü,hem de ayrılışımızın ertesi günü,daha kokun üzerimdeydi dedim.Bana-demek ki çok güzellermiş ki,güzel olduklarını söylemişim-dedi pişkince.O anda idrak ettiğini,pişman olduğunu sandığım adamın bu pişkinliğini duyunca ağlama krizine girdim ve yüzüne kapattım.
Sonra da,yüreğime yaptığı zulmün bedelini bir daha sevilmeyerek ödemesi,bana yaptıklarının Ondan çıkması bedduasını içeren bir mesaj attım o can yangınıyla.Kızlar facede konuştuğu kız tiplerini bir görseniz,yemin ediyorum profiline -yok mu bana uygun koca-yazan fake profiller.Benden sonra ya,benden sonra elini ilk senin ellerine veren benden sonra nasıl meyledebildin öyle hafif kadınlara.Şoktayım.İşte bayrama 24 saat ağlanmış bir arefeden sonra girdim ne acı
Amin canım benim,hepimize inşallah.Normalde inan kimsenin kafasında bile yan yana koyamadığı 2 insandık.Mesleklerimiz,aile hayatımız,yetişme şartlarımız arasında uçurumlar vardı.Mantığım bunları en baştan gördü,aylarca hayır dedim.Sonra O'nun emeğine sevgisine kayıtsız kalamadım ve 3 ay sonra evet dedim.Başladık,10 ay sürdü.Kabusa dönene kadar hayatımın en güzel günlerini yaşadım.Ordan buraya nasıl geldik gerçekten anlayamıyorum ama dönüşü yok,bunu birkez daha anladım.''Olduğu kadar,olmadığı kader'' der ya Şems Hz.zorlamamak lazım...Keşke açmasaydın ...
Ne diyeceğimi bilemiyorum bütün erkekler böyle sanırım
Senin beklentilerinle onun sergilediği tavır arasında dağlar kadar fark var
Seni üzen kıranda bu olmuş zaten ...
Demek ki gerçekten eski sevgiliden hayır gelmiyor baksana yapacağı yerde iyice yıkmış
Allah yardımcın olsun sabır versin
Amin canım benim,hepimize inşallah.Normalde inan kimsenin kafasında bile yan yana koyamadığı 2 insandık.Mesleklerimiz,aile hayatımız,yetişme şartlarımız arasında uçurumlar vardı.Mantığım bunları en baştan gördü,aylarca hayır dedim.Sonra O'nun emeğine sevgisine kayıtsız kalamadım ve 3 ay sonra evet dedim.Başladık,10 ay sürdü.Kabusa dönene kadar hayatımın en güzel günlerini yaşadım.Ordan buraya nasıl geldik gerçekten anlayamıyorum ama dönüşü yok,bunu birkez daha anladım.''Olduğu kadar,olmadığı kader'' der ya Şems Hz.zorlamamak lazım...
Arefe günü,çok şiddetli bir kavga ettik.Rahmetli babaannem -arefe günü,kuşlar bile tüyünü dökmez-derdi.Aradı,açtım işte.Hani bir de terkeden benim ya,o azap çok kötü.Ne kadar doğru kararı verdiğini bilsen de,o acabalar yiyip bitiriyor insanı.Belki de ayrılığın üzerinden 4 ay geçmesinin rahatlığı ile açtım,belki O anlamıştır hatasını diye...
İdrak da nasip işi demek ki.Önce nasılsın,iyimisinlerden sonra sordu.-Hala kararlı mısın dönmemekte diye.Sakin sakin güzellikle beni kazanana kadar nasıl aylarca muhteşem bir ilgi ve sevgiye sahip olup,ben sevdikten sonra nasıl değiştiğini anlattım.Annesinin Onun yanında bana canım kızım,balım diyip;o dışarı çıkar çıkmaz nasıl beni alttan alttan tehdit ettiğini anlattım.Anlattım beni başka bir şehirde yaşıycaz diye ikna edip de,nasıl isteme olduktan sonra annesinin bir cümlesiyle caydığını anlattım,hatırlattım daha doğrusu.Hakaretlerini,sinirle kendimi kaybettim dediği küfürlerini hatırlattım.
-Bırak artık geçmişi,dün dünde kaldı-diye çıkıştı.-Ben hala seni çok seviyorum- dedi.Ayrıldığımız günün ertesi günü arayışa başladığını,facede en hafif kızlarla konuştuğunu gördüğümü söyledim.Onların güzelliklerine nasıl iltifat ettiğini gördüğümü,hem de ayrılışımızın ertesi günü,daha kokun üzerimdeydi dedim.Bana-demek ki çok güzellermiş ki,güzel olduklarını söylemişim-dedi pişkince.O anda idrak ettiğini,pişman olduğunu sandığım adamın bu pişkinliğini duyunca ağlama krizine girdim ve yüzüne kapattım.
Sonra da,yüreğime yaptığı zulmün bedelini bir daha sevilmeyerek ödemesi,bana yaptıklarının Ondan çıkması bedduasını içeren bir mesaj attım o can yangınıyla.Kızlar facede konuştuğu kız tiplerini bir görseniz,yemin ediyorum profiline -yok mu bana uygun koca-yazan fake profiller.Benden sonra ya,benden sonra elini ilk senin ellerine veren benden sonra nasıl meyledebildin öyle hafif kadınlara.Şoktayım.İşte bayrama 24 saat ağlanmış bir arefeden sonra girdim ne acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?