Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Nev bence o bozguna ugradi. Boyle birseyi tahmin edemedi. yani ondan face sifreni istemeni ve tam affedecekken, olmaz demeni. bence o suanda sut dokmus kedi gibi. yedigi haltin farkinda ve daha ne kadar kuculebilirim diye dusunuyo olabilir. Ama bi atak daha yapar bence yakinda.
Yapar yapar,şimdi sakinleşmemi bekliyordur,sakinleşeceğimi sanması da ayrı bir pişkinlik....

Canim ben bu erkekleri inanki anlamiyorum,
bence senin gercekleri gördügünü farketti artik,
ben samimi bir sekilde pisman oldugunu sanmiyorum nedense,
bosluktayim dememeli bir erkek,
ben yaptim ama pismanim demeli bana göre,
ki bunun yinede affi cok zor,
banada öyle geliyorki yakinda yine sesi solugu cikar, ama simdilik unutmani bekliyor olabilir..

yap yap :37:
Evet canım,klasik taktik.Ben sakinleşicem aklısıra ve devam edicez ama artık mümkün değil...

kızlar bir şey sormak istiyorum. bir erkek yıllarca birlikte olduğu bir kızı ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak görebilir mi? inanasım gelmiyo, inanmak istemiyorum. haftalarca aramıyor sonra bir gün arıyor nasılsın diye. sizin gibi kendime yeni bir yol çizmek istiyorum. off off

hoslandıgım cocukla ıs arkadasıyız ama farklı katlardayız.. baslarda gelırdı bızım kata, masama yaylanırdı, bıgısayarıma fln bakardı, yemege beraber ınelım dıye gelırdı, sohbet ederdık saat nasıl gecer anlamazdık bıle..sonra ben tatıle gıttım geldım 2 hafta yoktum türkıyeye uctum..geldıgımde bazen geldı bazen gelmedı..

son 1 haftadır hıc gelmıyor ve selam bıle kestı en son.. bende oralı olmadım hıc takmadım cünkü bende ılgımı bellı edıyordum ona..

bugün gelmıs dıkılıyor tepemde.. bu arada pazar ama bızım sırketın belırlı departmanları pazar günlerı de calısıyor yarım gün..o da ısteydı neyse dıkılmıs tepemde napıyorsun nasılsın .. ısten sonra bırseyler ıcmeye gıdelım dıye soruyor :53: bende dedım hayırdır sen benı tanıyormuydun? kusura bakma sorunlarım vardı dıyor..bende dedım benımde sorunlarım var, ısımde cok ..kolay gelsın..güle güle :D ohh ıcımın yagları erıdı.. hıc pısman degılım :1:

eger gercekten ıstıyorsa benı ugrassın sevgımı en önemlısı güvenımı kazanmak ıcın :12: kı hıc zannetmıyorum bu devırde gercekten kımse kımsenın kaprsını fln cekmıyor..

bır aska baslamadan daha bıttı kızlar :60:

kızlar bir şey sormak istiyorum. bir erkek yıllarca birlikte olduğu bir kızı ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak görebilir mi? inanasım gelmiyo, inanmak istemiyorum. haftalarca aramıyor sonra bir gün arıyor nasılsın diye. sizin gibi kendime yeni bir yol çizmek istiyorum. off off

duyguları tamamen bittiyse görebilir. haftalarca aramıyor sonra birden arıyor demişsin ya, sana bir alıntı yazıyorum:

aylar sonra eski sevgilinizden gelen nasılsın mesajıyla umutlanmayın.
çünkü her katil merak eder, vurduğu kişinin ölüp ölmediğini..

küçük iskender

:ssz:

duyguları tamamen bittiyse görebilir. haftalarca aramıyor sonra birden arıyor demişsin ya, sana bir alıntı yazıyorum:

aylar sonra eski sevgilinizden gelen nasılsın mesajıyla umutlanmayın.
çünkü her katil merak eder, vurduğu kişinin ölüp ölmediğini..

küçük iskender

:ssz:

:46:
doğru söylüyorsun. ilk sevgili ya ilk aşk ya saplantı oldu kaldı içimde. yepyeni bir hayata başladı. yani öyle bir hayat ki benim yüzümü bile göremeyeceği bir hayat.
bense onla 100lerce anım olan bir yerdeyim hep aklımda. daha önce de sevdim aşık oldum karşılıksızdı ama unuttum. bunu unutamadım. alışkanlık mı mazoşistlik mi ne bu. allahtan eskisi gibi gururumu ayaklarım altına almıyorum. burda bana verdiler o cesareti. arayıp sormuyorum. o arayınca da konuşmak istiyorum. barışır mıyım? ASLA! ama onun duygularını çok merak ediyorum

Hayatta kimseyi degistiremezsin.
Ve kimse icin degismemelisin..
Ne sen baskasi icin mecburi istikametsin;
Nede baskasi senin icin.
Yorma kendini; "Birak hayatina eslik etmek isteyenler seninle gelsin."

ne zamandır rüya görmüyordum ya da hatırlamıyordum gördüklerimi, dün gece sanırım facebook üzerine yazıştığımız için çok tuhaf rüyalar gördüm, benimki pişkin pişkin yazıştıklarını falan sayıyor, fotolarını gösteriyor:s gündüzler yetmedi gecelerimi, uykularımı da kabusa çevirmeye devam ediyor:43: tabi gün de ziyan oluyor o ruh haliyle...benim artık pişmanlığına dair hiçbir ümidim kalmadı. bir insanın ayrılık sonrası 3 ay acı çekebileceğine inanmazdım, hele kendime hiç konduramazdım demek ki insan büyük de konuşmamalı. anlayamadığı her duygu da hayatın bir döneminde kapısını çalıyor, insana dair iyi - kötü ne varsa deneyimliyoruz. insan bile olmayı başaramayanlar ise ne acıyla tanışıyor ne de sevildiklerinde kıymetini bilip o duyguyu yaşayabiliyor ot gibi yaşayıp gidiyorlar işte, amaçsız. acı çekmektense öylesi bir hayat mı daha iyi bilemiyorum, tek bildiğim kaçmak/ inkar etmek istesem de hala canım çok yanıyor...

hoslandıgım cocukla ıs arkadasıyız ama farklı katlardayız.. baslarda gelırdı bızım kata, masama yaylanırdı, bıgısayarıma fln bakardı, yemege beraber ınelım dıye gelırdı, sohbet ederdık saat nasıl gecer anlamazdık bıle..sonra ben tatıle gıttım geldım 2 hafta yoktum türkıyeye uctum..geldıgımde bazen geldı bazen gelmedı..

son 1 haftadır hıc gelmıyor ve selam bıle kestı en son.. bende oralı olmadım hıc takmadım cünkü bende ılgımı bellı edıyordum ona..

bugün gelmıs dıkılıyor tepemde.. bu arada pazar ama bızım sırketın belırlı departmanları pazar günlerı de calısıyor yarım gün..o da ısteydı neyse dıkılmıs tepemde napıyorsun nasılsın .. ısten sonra bırseyler ıcmeye gıdelım dıye soruyor :53: bende dedım hayırdır sen benı tanıyormuydun? kusura bakma sorunlarım vardı dıyor..bende dedım benımde sorunlarım var, ısımde cok ..kolay gelsın..güle güle :D ohh ıcımın yagları erıdı.. hıc pısman degılım :1:

eger gercekten ıstıyorsa benı ugrassın sevgımı en önemlısı güvenımı kazanmak ıcın :12: kı hıc zannetmıyorum bu devırde gercekten kımse kımsenın kaprsını fln cekmıyor..

bır aska baslamadan daha bıttı kızlar :60:

esmerimsin bir baskasindan hoslanman cok guzel. bunun icin bende dua ediyorum.. insallah bir baskasindan hoslanirim. karsiliksiz olsa bile umrumda degil. yalnizca kafami mesgul eden baska biri olsun istiyorum artik.

ne zamandır rüya görmüyordum ya da hatırlamıyordum gördüklerimi, dün gece sanırım facebook üzerine yazıştığımız için çok tuhaf rüyalar gördüm, benimki pişkin pişkin yazıştıklarını falan sayıyor, fotolarını gösteriyor:s gündüzler yetmedi gecelerimi, uykularımı da kabusa çevirmeye devam ediyor:43: tabi gün de ziyan oluyor o ruh haliyle...benim artık pişmanlığına dair hiçbir ümidim kalmadı. bir insanın ayrılık sonrası 3 ay acı çekebileceğine inanmazdım, hele kendime hiç konduramazdım demek ki insan büyük de konuşmamalı. anlayamadığı her duygu da hayatın bir döneminde kapısını çalıyor, insana dair iyi - kötü ne varsa deneyimliyoruz. insan bile olmayı başaramayanlar ise ne acıyla tanışıyor ne de sevildiklerinde kıymetini bilip o duyguyu yaşayabiliyor ot gibi yaşayıp gidiyorlar işte, amaçsız. acı çekmektense öylesi bir hayat mı daha iyi bilemiyorum, tek bildiğim kaçmak/ inkar etmek istesem de hala canım çok yanıyor...

canim benimmm seni cok iyi anliyorum.. ben O'nun icin uzulmuyorum ama kurdugum hayallerin suya dusmesi beni uzuyor galiba. cok buyuk bir hayalkirikligi yasadim ve onun acisi vardi.. ama geciyor bunu hissediyorum.. ve dun facebooktan cok bahsettigimizden bende onu ruyamda gordum. bana facebooktan fotograflar yolluyordu..

amannnnn biktim onu hatirlamaktan:ssz:

bilirim o halleri. o yuzden en son ruyasiz geceler dilemistim burdan size.
ben de ara ara goruyorum, bi kac hafta oncesine kadar her gun goruyordum. ruyanin etkisiyle,mutsuz, agresif ve hircindim hep.
ruyamda da iyi gormuyordum haliyle. biseylerini yakaliyorum sonra onun beni kandirmasini izliyorum, benimle oynuyor resmen,kandiriliyorum.
sonra ondan nefret ediyorum igrenc bi sekilde uyaniyorum.
canim Allah istedigi icin bitti iliskilerimiz aslinda. boyle diyerek rahatlatiyorum ben kendimi. kalplere sevgiyi koyan da alan da Allah.
ve bu adamlar 3 5 10 ay bizsiz durabiliyorlarsa tek aciklamasi var : artik sevmiyorlar..
sen yerinde durabiliyor musun ozlemeden? kendinden pay bic, biraz sert yazmis olabilirim kusuruma bakma.
ama beklenti sizi/bizi mahvediyor. onlar yuzsuz,sevdalarina sahip cikamayacak kadar da gucsuz. birak Allahindan bulsun..

esmerimsin bir baskasindan hoslanman cok guzel. bunun icin bende dua ediyorum.. insallah bir baskasindan hoslanirim. karsiliksiz olsa bile umrumda degil. yalnizca kafami mesgul eden baska biri olsun istiyorum artik.

esmerımsın nıkımıde hıc sevmıyorum artık.. degısme sansımda yok pöff..eskı sevgılme esmerım derdım bende..oda kumralım derdı..

çilem diyebılırsın bana adım çilem..

evet öbürünü unuttum sımdı dıgerı aklımda :D ben kımseyle ılgılenmek ıstemıyorum .. yada ugrasmak dıyelım suna..hoslandıgım ınsan bana adam gıbı dese ben senden hoslanıyorum, ılgım var ve hatta sevıyorum.. elını uzatsa hıc düsünmem yabancıymıs..dili farklıymıs, kültürü farklıymıs dıye..sonucta ıkımızde aynı dılı konusuyoruz ve aynı kültürde ülkede büyüdük.. sadece ıkımızınde aılesı baska ülkede dogmus büyümüs..

ama oda yok kıvırıyor.. bır öyle bır böyle..o da yorucu.. her sabah extra daha bır özenıyorum kendıme..onu görünce kocaman gülümsüyorum o ıse yanımdan yere bakarak gecıyor..bütün günümün ıcıne edıyor.. bazende tam tersı..dıbımden hıc ayrılmıyor..

belırsızlık yanı buda bır nevı.. böyle olacaksa ben yokum bu ıste..!! ya adam gıbı kal yanımda yada yürü gıt yoluna..!!

birine platonik asik olmaktan cok korkuyorum ya ben kizlar.
cidden ayriligin acisinin ustune bi de imkansiz bi aska tutulmayi hic istemem.
valla kimseye goz ucuyla bile bakmak istemiyorum ,trajikomik bi durum. off.:26::1:

[video=youtube;sxv_8Bvjpy0]http://www.youtube.com/watch?v=sxv_8Bvjpy0&feature=related[/video]

ASkımız buraya kadar...!! kızlar sıze gelsın.. exlerınıze :D

askımız buraya kadar... ahh askımız buraya kadar!!

yükseklerden ucsanda, bana hava atsanda..

hatta kaprıs yapsanda, bıttı buraya kadar!!!

kaf dagını aşsanda, destanlar yazsanda..

artık sabrım kalmadı, bıttı buraya kadar!!!!

birine platonik asik olmaktan cok korkuyorum ya ben kizlar.
cidden ayriligin acisinin ustune bi de imkansiz bi aska tutulmayi hic istemem.
valla kimseye goz ucuyla bile bakmak istemiyorum ,trajikomik bi durum. off.:26::1:

aman aman hiç aklına bile getirme:D bir de ona odaklanıp istemeden kendini platonik bir aşkın kollarında(?)( nasıl kollarında bulacaksan:1:) bulursan yandığının resmidir:37: ben baksam da kimseyi göremiyorum, sanki efsunlanmışım gibi sadece aklımda o var, onun yüzü, sesi...:43:

bu yaptıgın, bu cektırdıgın hıc bır ask kıtabınde yazmaz..

sen rahat ol keyfıne bak, ayrılıgın benı bozmaz..

hıc düsünmez umursamaz, ey halden anlamaz.

bu devran hep böyle dönmez, yaptıkların yanına kalmazz..!!

buda ex öküze gelsın, halen can cekısıyor..ümidi var benden..oh canıma degsınn sımdı kıvranma sırası onda..

özel numara arıyor günlerdır..sms attıgında hıc oralı olmadım, cvp fln vermedım o aksam basladı özel aramalar..halen devam etmekde ..
senı severken neredeydın?? gözlerım senden baskasını görmüyorken neredeydın?? sımdı gözlerım coktan acılmıs durumda :51:

fıldır fıldır mübarek :60:

sevenı arıyorummm..gören söylesın :D

ah atlantis bilmez miyim o rüyaların insanı nasıl etkilediğini..ben de 7 aydır görmedim onu. tek yakın olabildiğim rüyalardı. hep sıkıntılı görüyordum ama hiç ona dair güzel bir rüya görmedim ayrıldığımızdan beri. bir rüyamda ben de benzer bir şey görmüştüm. yokluğumda birileriyle görüşmüş sonra biz biraraya geliyoduk ben öğreniyodum içimde birşeyler kopuyordu:50:

bugün nedense içim buruk. bayramın son günü. son ana kadar yine telefona baktım. acaba o toplu mesajdan sonra şahsıma ayrıca bir şey gelir mi diye. hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum:110:

aman aman hiç aklına bile getirme:D bir de ona odaklanıp istemeden kendini platonik bir aşkın kollarında(?)( nasıl kollarında bulacaksan:1:) bulursan yandığının resmidir:37: ben baksam da kimseyi göremiyorum, sanki efsunlanmışım gibi sadece aklımda o var, onun yüzü, sesi...:43:

benim ayriligimin uzerinden 10 ay gecmis olmasindan ve artik kesinlikle bitirdigimden bi baskasinin dusuncesi var bende.
ama en dogrusu zaten karsi tarafta baslamadikca bi aska hayir demek olur sanirim.
:31::31::31:

ay ruya dedikte aklima geldi :1:

ayrildiktan 1 ay sonra onu ruyamda gormustum. Bana baska bi kizla ciktigini ondan "uzun" zamandir hoslandigini soylemisti. Bende yoksa beni o kiz icin mi biraktin diyince, arkasina yaslanip gevsek gevsek "yooooo" demisti boyle ama belli ki o kiz icin birakmis yani. Ben ne yaptim? Once kocaman bir osmanli tokadi attim, yere dustu. sandalyeyi aldim ve belinde kirdim. Sonra onu sandelyeye bagladim ve dovmeye devam ettim. Baktim nefes alamiyo bari katil olmayim diye iplerini cozup o evi terk ettim :1::1::1::1::1::1:

bilincaltimda bi canavar varmis meger bu ruyayla anlamistim :1::1::1:

Back
X