- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.281
ne yani bi anda biteblrmi herşeyyy :)
bitiveriyo..
cok komik dimi

ciddi ciddi bitiyo yani. sanki sonrasinda o adam hic hayatinda olmamis gibi..
nedense guldum, yoksa deliriyormuyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yani bi anda biteblrmi herşeyyy :)
bitiveriyo..
cok komik dimi
ciddi ciddi bitiyo yani. sanki sonrasinda o adam hic hayatinda olmamis gibi..
nedense guldum, yoksa deliriyormuyum![]()
Yapar yapar,şimdi sakinleşmemi bekliyordur,sakinleşeceğimi sanması da ayrı bir pişkinlik....Nev bence o bozguna ugradi. Boyle birseyi tahmin edemedi. yani ondan face sifreni istemeni ve tam affedecekken, olmaz demeni. bence o suanda sut dokmus kedi gibi. yedigi haltin farkinda ve daha ne kadar kuculebilirim diye dusunuyo olabilir. Ama bi atak daha yapar bence yakinda.
Evet canım,klasik taktik.Ben sakinleşicem aklısıra ve devam edicez ama artık mümkün değil...Canim ben bu erkekleri inanki anlamiyorum,
bence senin gercekleri gördügünü farketti artik,
ben samimi bir sekilde pisman oldugunu sanmiyorum nedense,
bosluktayim dememeli bir erkek,
ben yaptim ama pismanim demeli bana göre,
ki bunun yinede affi cok zor,
banada öyle geliyorki yakinda yine sesi solugu cikar, ama simdilik unutmani bekliyor olabilir..
yap yap![]()
kızlar bir şey sormak istiyorum. bir erkek yıllarca birlikte olduğu bir kızı ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak görebilir mi? inanasım gelmiyo, inanmak istemiyorum. haftalarca aramıyor sonra bir gün arıyor nasılsın diye. sizin gibi kendime yeni bir yol çizmek istiyorum. off off
duyguları tamamen bittiyse görebilir. haftalarca aramıyor sonra birden arıyor demişsin ya, sana bir alıntı yazıyorum:
aylar sonra eski sevgilinizden gelen nasılsın mesajıyla umutlanmayın.
çünkü her katil merak eder, vurduğu kişinin ölüp ölmediğini..
küçük iskender
![]()
hoslandıgım cocukla ıs arkadasıyız ama farklı katlardayız.. baslarda gelırdı bızım kata, masama yaylanırdı, bıgısayarıma fln bakardı, yemege beraber ınelım dıye gelırdı, sohbet ederdık saat nasıl gecer anlamazdık bıle..sonra ben tatıle gıttım geldım 2 hafta yoktum türkıyeye uctum..geldıgımde bazen geldı bazen gelmedı..
son 1 haftadır hıc gelmıyor ve selam bıle kestı en son.. bende oralı olmadım hıc takmadım cünkü bende ılgımı bellı edıyordum ona..
bugün gelmıs dıkılıyor tepemde.. bu arada pazar ama bızım sırketın belırlı departmanları pazar günlerı de calısıyor yarım gün..o da ısteydı neyse dıkılmıs tepemde napıyorsun nasılsın .. ısten sonra bırseyler ıcmeye gıdelım dıye soruyorbende dedım hayırdır sen benı tanıyormuydun? kusura bakma sorunlarım vardı dıyor..bende dedım benımde sorunlarım var, ısımde cok ..kolay gelsın..güle güle
ohh ıcımın yagları erıdı.. hıc pısman degılım
eger gercekten ıstıyorsa benı ugrassın sevgımı en önemlısı güvenımı kazanmak ıcınkı hıc zannetmıyorum bu devırde gercekten kımse kımsenın kaprsını fln cekmıyor..
bır aska baslamadan daha bıttı kızlar![]()
ne zamandır rüya görmüyordum ya da hatırlamıyordum gördüklerimi, dün gece sanırım facebook üzerine yazıştığımız için çok tuhaf rüyalar gördüm, benimki pişkin pişkin yazıştıklarını falan sayıyor, fotolarını gösteriyor:s gündüzler yetmedi gecelerimi, uykularımı da kabusa çevirmeye devam ediyortabi gün de ziyan oluyor o ruh haliyle...benim artık pişmanlığına dair hiçbir ümidim kalmadı. bir insanın ayrılık sonrası 3 ay acı çekebileceğine inanmazdım, hele kendime hiç konduramazdım demek ki insan büyük de konuşmamalı. anlayamadığı her duygu da hayatın bir döneminde kapısını çalıyor, insana dair iyi - kötü ne varsa deneyimliyoruz. insan bile olmayı başaramayanlar ise ne acıyla tanışıyor ne de sevildiklerinde kıymetini bilip o duyguyu yaşayabiliyor ot gibi yaşayıp gidiyorlar işte, amaçsız. acı çekmektense öylesi bir hayat mı daha iyi bilemiyorum, tek bildiğim kaçmak/ inkar etmek istesem de hala canım çok yanıyor...
ne zamandır rüya görmüyordum ya da hatırlamıyordum gördüklerimi, dün gece sanırım facebook üzerine yazıştığımız için çok tuhaf rüyalar gördüm, benimki pişkin pişkin yazıştıklarını falan sayıyor, fotolarını gösteriyor:s gündüzler yetmedi gecelerimi, uykularımı da kabusa çevirmeye devam ediyortabi gün de ziyan oluyor o ruh haliyle...benim artık pişmanlığına dair hiçbir ümidim kalmadı. bir insanın ayrılık sonrası 3 ay acı çekebileceğine inanmazdım, hele kendime hiç konduramazdım demek ki insan büyük de konuşmamalı. anlayamadığı her duygu da hayatın bir döneminde kapısını çalıyor, insana dair iyi - kötü ne varsa deneyimliyoruz. insan bile olmayı başaramayanlar ise ne acıyla tanışıyor ne de sevildiklerinde kıymetini bilip o duyguyu yaşayabiliyor ot gibi yaşayıp gidiyorlar işte, amaçsız. acı çekmektense öylesi bir hayat mı daha iyi bilemiyorum, tek bildiğim kaçmak/ inkar etmek istesem de hala canım çok yanıyor...
esmerimsin bir baskasindan hoslanman cok guzel. bunun icin bende dua ediyorum.. insallah bir baskasindan hoslanirim. karsiliksiz olsa bile umrumda degil. yalnizca kafami mesgul eden baska biri olsun istiyorum artik.
birine platonik asik olmaktan cok korkuyorum ya ben kizlar.
cidden ayriligin acisinin ustune bi de imkansiz bi aska tutulmayi hic istemem.
valla kimseye goz ucuyla bile bakmak istemiyorum ,trajikomik bi durum. off.:26:![]()
aman aman hiç aklına bile getirmebir de ona odaklanıp istemeden kendini platonik bir aşkın kollarında(?)( nasıl kollarında bulacaksan
) bulursan yandığının resmidir
ben baksam da kimseyi göremiyorum, sanki efsunlanmışım gibi sadece aklımda o var, onun yüzü, sesi...
![]()