büyü yapıldı bize galiba!!!

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar başlıkta da olduğu gibi sanırım bize büyü yapıldı
birkaç ay oldu evimizde vitrinler vardı biz evi yenilemek için vitrinleri attık vitrinleri atarken babam vitrinde üçgen şeklinde kenaları bantlarla cyapıştırılmış muska bulmuş biz de o sıralar çok sallantıdaydık babam ve ablam arka arkaya işten çıktı ben hasta oldum evin huzuru bozuldu bizim buralarda bir falcı var annem oraya gitmiş kadın demişki evet size zamanında büyü yapılmış ama eşyaları attıktan sonra etkisi gitmiş demiş

iki gün önce de evin dış kapısının merdivenlerinin en altına mor bir boyayla arapça yazı yazılmış ben önce üstünde durmadım ama annem incelemiş resmen yazı arapça akannehir
ve bir hafta önce babam çok ağır bir rahatsızlık geçirdi tam onu atlattı derken bir daha rahatsızlandı ablam da hiç iyi değil ne zamandır bu yazıyı iki gün önce farkettim ben ama çok üstünde durmamıştım
sanırım birisi bize büyü yapıyor devamlı
kızlar össye giricem 46 gün sonra bana da etki eder diye çok korkuyorum kim ne istiyor bizden bilmiyorum
kim yapıyorsa ona geri dönsün inşallah ama çok korkuytorum mafoldumben

aman sakın bu gibi düşüncelere dalma positif düşün ve kazan

güçlü ol enerjini boş şeylere heba etme
kaydirigubbakcemile5

aman sakın bu gibi düşüncelere dalma positif düşün ve kazan

güçlü ol enerjini boş şeylere heba etme
kaydirigubbakcemile5

öyle de canım insanın aklına gelmiyor değil
çünkü ne tesadüftür ki e zaman şüphelensek bir sürü olay oluyor
ben çalışıyorum zaten ama aklıma da takılmıyor değil

gecmiş olsun öncelikle insanda yarattığı psikoloji yeter zaten büyü ya da deil diyemem tabi ama bence sakın sınavda basarısız olcam die kendini sartlama sonucta herseyin ne olup biteceğinin son kararını Allah verir içini ferah tut dua et.O kadar calısıp emek verdiysen büyü var deyip basarısız olmana izin verme hersey düşüncede biter sonucta hiç bi etkisi falan olmaz duanı et gir sınavına canım

bahar geliyo büyü yapan yapana

annecine söyle falcılara bilmem necilere gitmesin

eğer öyle bir durum varsa onu çözecek de ne olduğunu bilecek de o falcılar değil

şarlatanlara prim vermeyiniz:olmaz:

büyü mevsimi mi açıldı nedir??
dünden beri büyü konuları açılıyor burada.
olan müdireler oluyor, habire konu kilitliyorlar bu yüzden..

valla hiç başıma gelmedi ama gelse de bende büyü var diye o para tuzakçılarına gidip hadi boz demezdim zaten.
dua edin bol bol ne diyim..

olabilir tatlım tamam pozitif düşünmek lazım falan ama bunlarda bir gercek muska falan bulunduysa bi sorup sorusturun bakalım ama dikkat edin kimin ne yapacagı belli olmaz insanlara güvenmeyin ailene yapılır bööle şeyler ama ailede yıldızı düşük olan kim varsa onu daha çok etkiler ve tüm ailene yansımış anladığın üzere veeşyalar atılmasıyla bozulacgını sanmıyorum ben güzelim ve bu tüüm herkesi etkiler

birkaç ay oldu evimizde vitrinler vardı biz evi yenilemek için vitrinleri attık vitrinleri atarken babam vitrinde üçgen şeklinde kenaları bantlarla cyapıştırılmış muska bulmuş

iki gün önce de evin dış kapısının merdivenlerinin en altına mor bir boyayla arapça yazı yazılmış ben önce üstünde durmadım ama annem incelemiş resmen yazı arapça

Muskalar vitrinin neresine yapıştırılmış? Onlar gerçekten muska mıymış? Hiç düşündünüz mü? Onları oraya yapıştıracak kadar uzun süre kimi salonda yalnız bıraktınız? Evinize temizlikçi falan geliyor mu?

Eviniz müstakil anladığım kadarıyla. Oraya kim girse fark edilmez mi? Yani evde kimse yokken mi yazılmış yazı acaba?

Çok soru sordum kusura bakmayın.
:kedi: Ama merak ettim cidden kim bu çağda böyle işlerle bu denli uğraşır??

Evet bu devirde hala uğraşanlar var böyle şeylerle.Benim de aklıma takıldı hatta konuda açtım.Çoğu kişiye saçma geliyor ama böyle şeyler olduğuna inanıyorum.Yapanada yaptırana da çok büyük günahı var ve bir gün mutlaka geri tepiyor.Kalbini ferah tut,dua et.Bende çok düşünüyorum ama işte buna adapte olmamak gerek.Yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alır.Öss de başarılar,sen elinden en iyisini yap Allah hayırlısını verir.

canım benim büyünün tutması da Allah'tan bunda bir hayır var diye düşün Allah'ın izniyle olur bu dünyada herşey her gün 7 Ayetel Kürsi 7 Nas 7 felak oku akşam yatmadan ve sabah kalkınca

Varsa da bozulur kafana da takma çağırma böyle şeyleri kendine

Çok kafana takma,unutmaya çalış,dua et bir süre sonra etkisi geçer mutlaka.
Böyle şeylerin birazda psikolojik olduğuna inanıyorum ben.
Sürekli düşünürsen olacağına inanırsan olur o yüzden düşünmemeye çalış.. :1ninca:

Çok kafana takma,unutmaya çalış,dua et bir süre sonra etkisi geçer mutlaka.
Böyle şeylerin birazda psikolojik olduğuna inanıyorum ben.
Sürekli düşünürsen olacağına inanırsan olur o yüzden düşünmemeye çalış.. :1ninca:

kelimesi kelimesine aynı şeyleri yazacaktım..
bırakmıyorsunuz ki ya..önce ablalar di mialsanaalsanasmile
bu arada büyü yapmanın mevsimi mi varmış..bi yaşıma daha girdim..bilmiyorumkismile

kelimesi kelimesine aynı şeyleri yazacaktım..
bırakmıyorsunuz ki ya..önce ablalar di mialsanaalsanasmile
bu arada büyü yapmanın mevsimi mi varmış..bi yaşıma daha girdim..bilmiyorumkismile

yok bu aralar öyle konular açılır olmuşta ondan öyle demiştik abla.. kaydirigubbakcemile3

Back
X