Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Allah korusun sizi de bebeğinizi de depremden çok korkarım ben de ateş konusunda da en güzel yapılması gerekenleri yapmışsın bence. Benim oğlan her seferinde ateş yapar aşılardan sonra bakalım bu nasıl olcak, bir aksilik olmazsa yarın gidicez bizde 6 aylık aşısına. Geçen sefer 2,5 gün boyunca ateş vardı bizde hep kontrol altında ama yinede insan yaşlanıyor resmen mücadele ederken ateşdi kakaydı şuydu buydu diye, annelik zor zanaatmiş üstad :)

sevindim canım aranızın düzelmesine:)bebişler böyle işte en güzel varlığımız birbirimize bağlıyolar

Sevindim cnm insallah hepimiz bebisleri huzurlu sakin ortamda buyuturuz

Teşekkür ederim Allah hiçbirimizin evinin tadını bozmasın, cennet olan ev birden cehenneme dönüşüyor, bir daha olmasın inşallah...

ben onun baykuş şapkalarını yerim.
Allah nazarlardan saklasın.
Resmi severken gözlerim yaşardı inan

Amin rabbim hepimizin evladını korusun ... oyy o kadar mı duygulandım canım ya sende paylaş foto bende senin bebişi göreyim

aranızın düzelmesine çok sevindim canım.
inşallah oğlun kolaylıkla çıkarır dişlerini

Teşekkür ederiz teyzesi :) inşallah hepimizin kuzukları kolaylıkla çıkarırlar ama bizimkinin ağzı ateş gibi birde çok kaşınıyor, bir de mızmızzzzz, paşa çocuğu mübarek

Dogumu ben yaptim,ben haric herkes depresyonda .

Naz yapmayi bilmek gerek gercekten.Oyle herseye gogus gerip,ustlenince senin yerine sikayetlenen,nazlanan,enteresan hallere giren oluyor muhakkak.Yahu iyide dogumu yapan yani ameliyata giren kesilen dikilen benim,hormonlari degisen benim,kuzucuklarimi doyuran,uyutan,yikayan,oynatan,geceleri uyumayan benim(Onlari veren Rabbime sonsuz sukurler olsun)Ama gel gelelim herkes cok bi yorgun!Oyle agirima gidiyor ki...Genelde evlatlar ugruna katlanirlar,ben aksine yavrularim ugruna katlanmayacagim.Allah in izniyle onlari saygi ve sevgiden uzak,bencil,nankor,kaba saba bir ortamda hirpalatmayacagim.

Amin cnm amin. ...haklisin annelik zor ama bi okadarda zevkli :)

Sagol cnm yine yukseldi 39.1 yine Kompress yaptim surubunu verdim uyuttum bakalim dusecektir galiba:)

Mergen hayirdir canim

Eki Görüntüle 821645

Başarabildim mi bilmiyorum ama bu da benimki :)

oy dilini yesinler :) saclar ayni benim oglanin ki gibi :) cok yakisisli masallah

cook tatliu ya masallah, sapka yelek felan da superr:)

Amin rabbim hepimizin evladını korusun ... oyy o kadar mı duygulandım canım ya sende paylaş foto bende senin bebişi göreyim

nasıl ekliyorsunuz yapmaya çalışıyorum ama olmadı. dosya ekle diyip açılan pencereye resim taşıyorum. ama mesaj ekranına gelmiyor.

Teşekkür ederiz teyzesi :) inşallah hepimizin kuzukları kolaylıkla çıkarırlar ama bizimkinin ağzı ateş gibi birde çok kaşınıyor, bir de mızmızzzzz, paşa çocuğu mübarek

onlar bzide de var. bakalım kaç gün daha sürecek

son mesajında da şüphelenmiştim ama bu baya baya açık olmuş.
çok üzüldüm canım.
evlatlar ana babadan ayrı kalmasın diye mutsuz evliliklerin sürdürülmesini doğru bulmuyorum bende ama kolay şeylerde değil.
neler yaşadın bilmiyorum sadece hırsla hareket etme diyebiliyorum canım.
gerekirse bir süre görüşme, seni üzen, yıpratan insanlarla ama hırsla ve hızlı karar verme

ayyy kızımın arkadaşları resim koymuşlar maşAllah tebarekAllah zapzup kızına bin kere maşallah güzel hatun olucak:)

appletiser seninkinede binkere maşallah o bakışlarını yerim ben ya :)

akşam bende söliymde kocama yükleyiversin heves ettim şimdi :)

bizde iyiz çok şükür canım koşturmaca telaş yoğunluk çok var bende işyerinde fırsat bulup girip yazıyorum yoksa evde benimde fırsatım pek olmuyor.bizde ek gıdaya başladık yavaştan bizim gibi yiyip içeceği günler hemen gelsin istiyorum şu geçiş dönemini kolayca atlatırız inşallah. sende özletme kendini fırsat buldukça yazmaya çalış canım

pek heves etme canım ek gıdaya tam bir eziyet. yemek istemeyince bir buv yapıyor ağzındaki herşey olduğu gibi yüzüme gözüme

kızlar merhaba, nasılsınız? oğlumun arkadaşları nasıl?

zapzup ve appletiser maşallah bebişlerinize allah nazardan korusun çok tatlılar.
sizin fotoğraflara bakınca keşke burda yazıştığımız arkadaşlarla yüzyüze görüşebilsek diye aklımdan geçirdim.
bütün bebekler ve anneler ne güzel olurdu dimi?

ben memlekete geldim dün. eşimle vedalaşmıcaktık bile düşünün yani
arabaya valizleri koyduk, komşunun tabağı vardı bişey koydum onu götürdüm
eşimde puseti arabaya yerleştiriyordu.annemle babamda dışarıdaydı
komşuya kapıdan verdim döndüm (başka binada oturuyor)
ben gelene kadar eşim eve girmiş. annemlerle vedalaşmış
siz dertsizin gittiği binanın önünde beklersiniz demiş
apartmandan çıktım babam bekliyor.ağlayarak eve gittim
zile bastım. yazık insan bi bekler vedalaşır dedim
ben öpmek için uzandım o da zorunlu öptü
biz gerçekten iyice kopmuşuz birbirimizden
ben salya sümük ağlarken o çok soğukkanlıydı

mergen allah yardımcın olsun canım.
appletiser barışmanıza sevindim.
bebeğim geçmiş olsun canım inşallah ateşi daha da yükselmez .

Senin de Allah yardimcin olsun canim ya, hakkinizda hayirlisi insallah gercekten cok cektin esinden de ailesinden de...

canım benim Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…