Kizlar dun kizimin asisi vardi masallah bu ay 3cm uzamis 800gr almis:) aksam kizim herzamanki gibi 20 yatti ama atesi 38.5 fitil verdimngece rahat uyusun diye...gece saat 00.30 kaldirdi kizim yaniyor ama bi baktim 39.5 aklim cikti hemen bi fitil verdim mama yaptim sivi alsin diye cay icmedi cunki...ama atesi dusmedi bende soguk kompress yaptim basina bacagina..2saat sonra 38.3 oldu sabah 5 yine fitil verdim simdi sukur 36.7 insallah cikmaz geri...birde dun aksam bizim burda deprem oldu..allah korudu hayatimda 2.nci kez deprem yasadim...bu son olsun insallah
sevindim canım aranızın düzelmesine:)bebişler böyle işte en güzel varlığımız birbirimize bağlıyolar
Sevindim cnm insallah hepimiz bebisleri huzurlu sakin ortamda buyuturuz
ben onun baykuş şapkalarını yerim.
Allah nazarlardan saklasın.
Resmi severken gözlerim yaşardı inan
aranızın düzelmesine çok sevindim canım.
inşallah oğlun kolaylıkla çıkarır dişlerini
Allah korusun sizi de bebeğinizi de depremden çok korkarım ben deateş konusunda da en güzel yapılması gerekenleri yapmışsın bence. Benim oğlan her seferinde ateş yapar aşılardan sonra bakalım bu nasıl olcak, bir aksilik olmazsa yarın gidicez bizde 6 aylık aşısına. Geçen sefer 2,5 gün boyunca ateş vardı bizde hep kontrol altında ama yinede insan yaşlanıyor resmen mücadele ederken ateşdi kakaydı şuydu buydu diye, annelik zor zanaatmiş üstad :)
Teşekkür ederim Allah hiçbirimizin evinin tadını bozmasın, cennet olan ev birden cehenneme dönüşüyor, bir daha olmasın inşallah...
çok geçmiş olsun iyi düşürmüşsün canım soğuk kompress iyi gelir ateş yükselmeye başlayınca yani 38,5 olunca yapmak gerekiyormuş aklında olsun daha çok çıkmasını beklemeden önce soğuk kompress sonra düşmezse fitil veya şurup tv de çocuk doktoru söylemişti ordan duydum çok geçmiş olsun tekrar
Dogumu ben yaptim,ben haric herkes depresyonda .
Naz yapmayi bilmek gerek gercekten.Oyle herseye gogus gerip,ustlenince senin yerine sikayetlenen,nazlanan,enteresan hallere giren oluyor muhakkak.Yahu iyide dogumu yapan yani ameliyata giren kesilen dikilen benim,hormonlari degisen benim,kuzucuklarimi doyuran,uyutan,yikayan,oynatan,geceleri uyumayan benim(Onlari veren Rabbime sonsuz sukurler olsun)Ama gel gelelim herkes cok bi yorgun!Oyle agirima gidiyor ki...Genelde evlatlar ugruna katlanirlar,ben aksine yavrularim ugruna katlanmayacagim.Allah in izniyle onlari saygi ve sevgiden uzak,bencil,nankor,kaba saba bir ortamda hirpalatmayacagim.
Eki Görüntüle 821408
burda hiç bebek fotoğrafları paylaşılmıyor ilk paylaşımı ben yapayım belki devamı gelir bu kızım mercan
ee kızımın arkadaşları nasıllarmış onları da görelim :)
Amin rabbim hepimizin evladını korusun ... oyy o kadar mı duygulandım canım ya sende paylaş foto bende senin bebişi göreyim
Teşekkür ederiz teyzesi :) inşallah hepimizin kuzukları kolaylıkla çıkarırlar ama bizimkinin ağzı ateş gibi birde çok kaşınıyor, bir de mızmızzzzz, paşa çocuğu mübarek
Dogumu ben yaptim,ben haric herkes depresyonda .
Naz yapmayi bilmek gerek gercekten.Oyle herseye gogus gerip,ustlenince senin yerine sikayetlenen,nazlanan,enteresan hallere giren oluyor muhakkak.Yahu iyide dogumu yapan yani ameliyata giren kesilen dikilen benim,hormonlari degisen benim,kuzucuklarimi doyuran,uyutan,yikayan,oynatan,geceleri uyumayan benim(Onlari veren Rabbime sonsuz sukurler olsun)Ama gel gelelim herkes cok bi yorgun!Oyle agirima gidiyor ki...Genelde evlatlar ugruna katlanirlar,ben aksine yavrularim ugruna katlanmayacagim.Allah in izniyle onlari saygi ve sevgiden uzak,bencil,nankor,kaba saba bir ortamda hirpalatmayacagim.
buralardayım canım bakıyorum kim ne yazmış mutlaka okuyup çıkıyorum.yazmaya fırsat olmuyor günlerim çok hareketli geçiyor.şuan misafirim gelecek hazırlandım bekliyorum :) halen işe başlamadım rapor almaya devam..
aktif ek gıdaya başladık kahvaltıda biraz zorlanıyoruz alışır inşallah.sen nasılsın canım nasıl gidiyor hem iş hem bebek ev..
bizde iyiz çok şükür canım koşturmaca telaş yoğunluk çok var bende işyerinde fırsat bulup girip yazıyorum yoksa evde benimde fırsatım pek olmuyor.bizde ek gıdaya başladık yavaştan bizim gibi yiyip içeceği günler hemen gelsin istiyorum şu geçiş dönemini kolayca atlatırız inşallah. sende özletme kendini fırsat buldukça yazmaya çalış canım
kızlar merhaba, nasılsınız? oğlumun arkadaşları nasıl?
zapzup ve appletiser maşallah bebişlerinize allah nazardan korusun çok tatlılar.
sizin fotoğraflara bakınca keşke burda yazıştığımız arkadaşlarla yüzyüze görüşebilsek diye aklımdan geçirdim.
bütün bebekler ve anneler ne güzel olurdu dimi?
ben memlekete geldim dün. eşimle vedalaşmıcaktık bile düşünün yani
arabaya valizleri koyduk, komşunun tabağı vardı bişey koydum onu götürdüm
eşimde puseti arabaya yerleştiriyordu.annemle babamda dışarıdaydı
komşuya kapıdan verdim döndüm (başka binada oturuyor)
ben gelene kadar eşim eve girmiş. annemlerle vedalaşmış
siz dertsizin gittiği binanın önünde beklersiniz demiş
apartmandan çıktım babam bekliyor.ağlayarak eve gittim
zile bastım. yazık insan bi bekler vedalaşır dedim
ben öpmek için uzandım o da zorunlu öptü
biz gerçekten iyice kopmuşuz birbirimizden
ben salya sümük ağlarken o çok soğukkanlıydı
mergen allah yardımcın olsun canım.
appletiser barışmanıza sevindim.
bebeğim geçmiş olsun canım inşallah ateşi daha da yükselmez .
canım benim Allah yardımcın olsun...kızlar merhaba, nasılsınız? oğlumun arkadaşları nasıl?
zapzup ve appletiser maşallah bebişlerinize allah nazardan korusun çok tatlılar.
sizin fotoğraflara bakınca keşke burda yazıştığımız arkadaşlarla yüzyüze görüşebilsek diye aklımdan geçirdim.
bütün bebekler ve anneler ne güzel olurdu dimi?
ben memlekete geldim dün. eşimle vedalaşmıcaktık bile düşünün yani
arabaya valizleri koyduk, komşunun tabağı vardı bişey koydum onu götürdüm
eşimde puseti arabaya yerleştiriyordu.annemle babamda dışarıdaydı
komşuya kapıdan verdim döndüm (başka binada oturuyor)
ben gelene kadar eşim eve girmiş. annemlerle vedalaşmış
siz dertsizin gittiği binanın önünde beklersiniz demiş
apartmandan çıktım babam bekliyor.ağlayarak eve gittim
zile bastım. yazık insan bi bekler vedalaşır dedim
ben öpmek için uzandım o da zorunlu öptü
biz gerçekten iyice kopmuşuz birbirimizden
ben salya sümük ağlarken o çok soğukkanlıydı
mergen allah yardımcın olsun canım.
appletiser barışmanıza sevindim.
bebeğim geçmiş olsun canım inşallah ateşi daha da yükselmez .
Elif de pek tatli masallah nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?