Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

maaşallah elife çok tatlıymışşş. bende yüklemeye çalıştım ama beceremedim

hakkınızda hayırlısı olsun... zor bi durum. ne desek boş..

Dertsiz canım sen elinden geleni yapıyorsun hem bu ilişki için hem de sabır konusunda fazlasıyla dayanıyorsun herşeye ve herkese. Rabbim seni biran önce mükafatlandırsın inşallah, ailenle güzel bir tatil diliyorum canım, döndüğünde ideal eşe dönüşmüş bir koca bul :)

Masallah cnm kizina saclari uzun uzun benim kizimin hic saci yok:)

babası pazar günü saçının ön kısmını kesti şimdi böyle toplayamıyorum malesef gözüne giriyodu bide banyodan sonra kurumuyodu diye aldı makası eline kesti az.sakladım bende ilk saç kesimini

Eki Görüntüle 821645

Başarabildim mi bilmiyorum ama bu da benimki :)
sen sen ne datlusun yarabbim dile bak ısır ye bitir valla tombiş seni

cook tatliu ya masallah, sapka yelek felan da superr:)
teşekekkür ederiz hava soğuyunca yelek patik giyindik bir teyzemiz de şapka hediye etmişti deneme için başına taktık çok tatlı olunca hemen foto çektim senin bebişi de görelim oda kesin çok güzel datludur
Zapzup ve appetisler masallah kuzulariniza cok guzeller allah bagaslasin...kendileri gibi kaderleride gzl olur insallah
amin canım işallah
evet prenses olacak kızım ama biraz kıskanç yiyenimi hiç sevmiyor çığlık atıyor onu görünce tutsa yolacak çocuğu işallah bu kıskançlık huyu geçer

amanın da amanın nasılda annesine poz vermiş maşallah sana zeytin gözlü

çok güzel olurdu görüşüyor olsak izmirliler buluştuk çok güzel oldu bebişleri sevdik ilk defa karşılaştık ama sanki çok eski bir arkadaşlık vardı aramızda
eşinin yaptığı ayıp allah sana sabır versin dua et rabbim annelerin duasını kabul eder sen iyi yapmışsın vedalaşmadan gitmemişsin erkekler böyle kadınlar hassas nazik detaycı erkekler kaba saba işallah bu ayrı kalmanız arayı düzeltir enesin fotosunu koyabilirsen koy senin bebişi de görelim :) arada buraya gir yaz nasılsın bilelim kib canım

yazı yazdığımız blümün üzerinde küçük kutucuklar var orta sıranın en sağından 5. olan ''insert image'' yazar orayı tıklayınca dosyaları yükle deyip fotoğrafı seçip yüklüyorsunuz fotoğrafın boyutu çok büyük olursa yükleyemiyor ben telefonumda 2 mp düşürüyorum çekim modunu öyle çekip yüklüyorum

canım annenle babanın yanında böyle brişey yapmasaydı bari onlara karşıda zor durumda bırakmış seni.
kv, kp de kızıp sinirleniyoruz ama bir yere kadar. olmazsa olmazları değiller hayatımızın
ama eşinin ki ap ayrı. hatırladığım kadarıyla hamileliktede vardı sorunlarınız ama doğumdan sonra hepten coşmuş durumda.
inşallah bir an önce aklını başına toplar.
yinede sen küs gitmemekle iyi yapmışsın.

yerim onun o tepesindeki çam ağacını. maşallah
Allah nazardan saklasın tüm bebeklerimizi

banada bir tarif ediverinde bende ekleyeyim :8

canım bu pozu babasına verdi:))ben karşısında şamaroğlanına dönüyorum daha nadir gülüyor, babası geliyo işden bi bakması bile yetiyo gülmesine:))

Rabbim hepimizin yavrularını korusun çok güzel duygular tüm isteyenlerede nasip etsin Rabbim

canım ya allahım üzerinizdeki nazarı alsın ağzınızın tadı geri yerine gelsin inşallah.biraz uzaklaşmak belki her ikinizede iyi gelir..
annenin babanın yanında biraz kafa dağıt moral yüklen canım

aynı durum bizde de var ben neler ederim yok bana babasına güldüğü kadar gülmez babasını görsün memeyi bile emmez ona bakar kıskanıyorum bende beni de bu kadar çok sevsin istiyorum
maşallah maşallah sana tatlı kız sizin de saçlar bizimki gibi yok neden dökülüyor bu saçlar saçlar çıkıyor uzamadan dökülüyor tepede iki tutam var o kadar

bizim kızın tepede de yok ayva tüyü şeklindeydi hep hala öyle :) ben ve kardeşim kabak doğmuşuz annemin tabiri o

Eki Görüntüle 821645

Başarabildim mi bilmiyorum ama bu da benimki :)

MAŞALLAH Allah esirgesin hepsini. çooook tatlılar. benim kızım da kel sayılır. saçları döküldü yeni yeni çıkmaya başladı. babası gibi seyrek saçlı. ama sabırsız annesi bandanalarla falan süsleyip duruyo :)

hani nerde senin kız neden paylaşmıyorsun bir güzellik daha görelim paylaş paylaş :)

selam güzeller
uzun zamandır pek yazamıyorum.
maşallah bebişlere.
dertsizin yazısını okudum bizde pek farklı sayılmayız.
Allah tez zamanda iyilik güzellik nasip etsin inşallah.

iş dışı oğluşla vakit geçiriyoruz. ev talan durumda.
sizler nasılsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…