ycl
geçmiş olsun canım. ateş düşürücüyü önce yapmakla iyi yapmışsın.
bu hangi aşı
sağol canım annemle babam bizi almaya geliyorlar 3 saatlik yoldan. çarşambada memlekete gidicez allah nasip ederse.kendi arabamız olunca çok huysuzluk etmez arabayı seviyor zaten.
oyuncaklarınızı güle güle kullanın canım.ben de daha hiç oyuncak almadım sayılır. oyun halısındaki oyuncaklarla oynuyor.bi de küçük bir piyano almıştım. her basışta müzik değişiyor genelde onunla oynuyor.
geçmiş olsun canım inşallah ateş olmaz.
kızlar ya dün hangi sitedeydi bilmiyorum ama calpolle ilgili bir yazı vardı. eşim calpolle ilgili olduğunu görünce bana da okudu. hangi site diye sormadım. calpol astıma neden oluyormuş yurtdışında yasaklanmış. ilaç konusunda araştırıp veriyorum şimdi calpolü de veremem.
sağol canım annemle babam bizi almaya geliyorlar 3 saatlik yoldan. çarşambada memlekete gidicez allah nasip ederse.kendi arabamız olunca çok huysuzluk etmez arabayı seviyor zaten.
oyuncaklarınızı güle güle kullanın canım.ben de daha hiç oyuncak almadım sayılır. oyun halısındaki oyuncaklarla oynuyor.bi de küçük bir piyano almıştım. her basışta müzik değişiyor genelde onunla oynuyor.
kızlar ya dün hangi sitedeydi bilmiyorum ama calpolle ilgili bir yazı vardı. eşim calpolle ilgili olduğunu görünce bana da okudu. hangi site diye sormadım. calpol astıma neden oluyormuş yurtdışında yasaklanmış. ilaç konusunda araştırıp veriyorum şimdi calpolü de veremem.
Merhaba kizlar..
Dertsiz hayırlı yolculuk, tatilinde hayırlı olur inşallah..
Mergen hoşgeldin, ozlettin kendini:)
Bizim en sevdiğimiz oyuncak dis kasiyicili anahtar. Bide eskiden kalma, çok ses çıkaran cingiraklar varya o. Cingirak yegenimin. Bide geometrik şekillerin atıldığı delikli bi kutu var, çok parçalı. Onlar hayat kurtarıcı. Biz yemek yerken önüne dokuyorum, ağzına sokuyor, düşürüyor, atıyor derken yemek yiyiyoruz adam gibi. Bide müzikli mikrofonu var, ama çok sesli o, babannesi aldı. Ben sevmediğim için oynatmiyorum:) hatta bi ara kaybolabilir o:)) bunların dışında bi kaç cingirak tarzı seyler var. Ama ben ole çok para vermedim.
hayırlı sabahlar güzeller.geceyi atlattık ateş olmadan inşallah bugünüde atlatırız, ben işe geldim babaannesinin yanında kızım aklım onda.
bizimde çok oyuncağımız yok bimde 8 liraya müzikli laptop satılıyodu hamileyken aldım onunla oynuyo 2 tanede yumuşak oyuncağı var ses çıkaran.chicodan 20 liraya yakın eğitici oyuncak aldım eline aldı kafasına vurunca kaldırdım onunla hiç oynatmıyorum henüz.
Kızlar canlı canlı yataktan bildiriyorum :) kızçemle oda ayırma operasyonumuz başladı çok heyecanlıyız bakalım canım kızım bu gece mıkırdamadan uyuyacakmı kocişkoyu oturma odasına şutladık kihihi :) kızım park yatağında bende misss çift kişilik yatakta kocişkoda otuma odası kanepesinde nihaha :) çok mu caniyim acaba :)))
kötü gelin müzayyen
babaannesi arada kontrol etsin tabi ama ilk saatler ateş olmadıysa daha olmaz. için rahat olsun.
Slm kizlar herkezler iyidir insallah bebim gunler stressli geciyor kizlarin dersi yemegi fln derke aksam oluyor..kv sagolsun 1 aylik alisveris yapmis herseyi koli koli almislar :).kizim allahtan huysuzluk etmiyor cabuk uyum sagladi..kizima bugun kahvalti hazirladim yulaf ile suyu hasladim icine muz kiyip blenderden gecirdim cok sevdi sizde deneyin isterseniz :) okuyorum aka pek yazmaya firsatim olmuyor...kendinize iyi bakin
akşam o kadar şey yazmıştım hiçbiri yok
kızçem uyurken okul için hazırlık yaptım.evimi de topladım.fıstığımla oynicam şimdi.bu ay ki aşılardan korkuyorum ben yaa.minnacık çocuğa 3 iğne de neymiş
güle güle kullansın bebiş bakalım :)eğitici kitaplara baktım ama çok ses çıkarmadı.
hepsiburadadan uğurböceği şeklinde boncuklu birşey vardı ses çıkarıyormuş, kurmalı onu aldım. mama sandalyesi oyuncağı aldım. gerçi mama sandalyemiz yok henüz :)
içinde top olan bir çıngırak ve renkli kutular aldım.
evet çok oyuncak olunca odaklanamıyor tek tek vermek en güzeli sıkıldığında oyuncak değiştirmek gerekiyoreğitici köpekle daha ileri aylarda oynar sanırım.
birde bir anda çok fazla oyuncak dökmemek lazımmış önüne, dikkati dağıldığında başka bir oyuncak göstermek gerekiyormuş
ingiltere de yapılmış bir anket bu canım yılda 1 kere bile calpol kullanmak astım riskine yol açıyormuş bebeklerde aşılardan önce şurup veriliyor ateş çıkmasın diye bu yanlışmış ateş 37.5 olunca ıslak bezle düşürülmeye çalışılacak çıkmaya devam ederse hastaneye götürülecek ateş vücudun savunma mekanizmasını güçlendirirmiş o bile faydalıymış ateşin çıkmamasını sağlamak çözüm değil diyordu doktorsağol canım annemle babam bizi almaya geliyorlar 3 saatlik yoldan. çarşambada memlekete gidicez allah nasip ederse.kendi arabamız olunca çok huysuzluk etmez arabayı seviyor zaten.
çocukla çıkıp alamazsın diye düşünmüş herhalde. düşünceli kadınmış :)
kalabalığı seviyor mu senin kızın, ben evden dışarı çıktığımda dünyayı başımıza yıkıyor. az onal uykumuz hepten gidiyor. yemek hiç yemiyor.
hafta sonu alışveriş merkezine gittik. üstüme giyecek hiç bir şeyim yok. iki parça alayım dedim.
kızımın yemeğini yedirmeye çalışırken alışveriş merkezinin ortasında dandini dandini dastana diye bağırırken buldum kendimi.
çok kaptırmışım birden evde sandım kendimi
haftaya pazarteside bizim aşımız var.
bugün çok mızmızmış kuzum. ateşi 36.5 muş ama ağzının içi ve avuçları sıcak diyor halası.
şu dişler bir çıksada rahatlasa kuzum
güle güle kullansın bebiş bakalım :)
fotolarını paylaşırmısın nasıl şeylermiş renkli kutuları merak ettim bizde geçen gün dışı deri gibi yumuşak küçük toplardan aldık ısırıyor sıkıyor çok hoşuna gitti eğitici kitaplardan almam lazım ing-türkçe işallah istediğimden bulurum
evet çok oyuncak olunca odaklanamıyor tek tek vermek en güzeli sıkıldığında oyuncak değiştirmek gerekiyor
ingiltere de yapılmış bir anket bu canım yılda 1 kere bile calpol kullanmak astım riskine yol açıyormuş bebeklerde aşılardan önce şurup veriliyor ateş çıkmasın diye bu yanlışmış ateş 37.5 olunca ıslak bezle düşürülmeye çalışılacak çıkmaya devam ederse hastaneye götürülecek ateş vücudun savunma mekanizmasını güçlendirirmiş o bile faydalıymış ateşin çıkmamasını sağlamak çözüm değil diyordu doktor
Eli boldur cnm giderke Harclik fln biraktilar arada Sacma laflari var okadar...kizim kalabaligi sevmiyor ama halalari sarki soyliyip oynasiyorlar birde kucaga pek izin vermiyorum ztn sevmiyor..ama artik onlari taniyor ztn
kaç yaşında görümcelerin
14 ile 9 cnm birde kaynim var 20 yasinda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?