Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kızlar canım çok sıkkın,
Eşimle kavga ettik ve iki gündür konuşmuyoruz. Hiç böyle olmamıştık daha önce tabiki kavga ederdik ama birimiz gönül alırdı muhakkak ama şuan aşırı sinir oluyorum kendisine sanki o kocaman sevgimden zerre kalmamış gibi. Sadece ağlamak geliyor içimden

çok güzelmiş canım güle güle oynasın bebişin bende alacağım ama bendeki bu kararsızlık çok fena kendim bile kendimden kararsızlık yüzünden sıkılıyorum

ben kırk akıllıyım, akşam bir karar verir sabah kalkar vazgeçerim. :)
ama birşeylerle oyalanmaları lazım.
dün akşam annem bendeydi. sağolsun rahat bir uyku çektim sayesinde.
sabahta 6:30 da kalktı kızım. yanımıza aldık. kızım, ben, anneannemiz oyunlar oynadık. nasıl sesli sesli kahkalar attı kuzum. oda çok mutluydu bende

olur arada öyle şeyler canım. akşama kadar birşeycik kalmaz.
doğumdan sonra hemen hemen hepimizde arttı kavgalar, kırgınlıklar...
barışınca uygun bir diller söylersin daha önceki zamanlardaki gibi küs kalmak istemediğini.

Akıl almıyor nasıl bu hale geldiğimizi ben başka ülkeye gittim diye herşeyi bırkaıp gelmişti böyle bir aşk nasıl böyle sallantıya uğradı. Saygımızı yitirmeye başladık sanırım birbirimize inşallah düzelir canım bizimde lohusalık döneminde oldu bişeyler ama geçip gitmişti bu sefer fena restleştik...

Bizdede son zamanlarda huzursuzluk vardi cnm neyseki simdi iyiyiz bizdeki sorun ikimizde dik kafali ve sinirliyiz...yani ne yalan soyliyim bende alttan almam oda almaz insallah eski halinize donersiniz..bende bazen maziyi dusunur aglarim nisanli zamanlari fln hersey nasilda toz pembe oluyor..

Kendi kendimi tedavi ettim sağolun kızlar desteğiniz için :) gerçekten paylaşmak insanı rahatlatıyor, ardından güzelce bir ağlamak dahası da var, kocama bir tehdit msjı kendini topla diye. Ardından ne mi oldu? küçücük bişey bütün psikolojimi değiştirdi!!!!
oğlumun damakları şişmiş dişi geliyorrrrrr :) ahey ahey :) ben bunu gördüm ve acaip mutlu oldum. Eşimi aradım şakayla karışık hiçbişey olmamış gibi konuştum sadece eve gelince konuşmamız gerektiğini söyledim sonra da diş mevzunu söyledim ve oğlumuzun artık kocaman olduğunu ve ona söz verdiğimiz gibi mutlu aile ortamını sunmamız ve olmamız gerektiğinde karar kıldık. İkimizinde sevgisiz hallerinden eser kalmadı. Bu bebekler çok fena anneyle bAbayı oturduğu yerden barıştırdı görüyo musunuz

Bu arada gördüğünüz gibi aniden ruh halimde feci değişiklikler oluyor evde durmaktan sıyırıyor olabilirim yada adet olacak olabilir miyim acaba altı aydır hala olmadım

sevindim canım aranızın düzelmesine:)bebişler böyle işte en güzel varlığımız birbirimize bağlıyolar

Sevindim cnm insallah hepimiz bebisleri huzurlu sakin ortamda buyuturuz

Kizlar dun kizimin asisi vardi masallah bu ay 3cm uzamis 800gr almis:) aksam kizim herzamanki gibi 20 yatti ama atesi 38.5 fitil verdimngece rahat uyusun diye...gece saat 00.30 kaldirdi kizim yaniyor ama bi baktim 39.5 aklim cikti hemen bi fitil verdim mama yaptim sivi alsin diye cay icmedi cunki...ama atesi dusmedi bende soguk kompress yaptim basina bacagina..2saat sonra 38.3 oldu sabah 5 yine fitil verdim simdi sukur 36.7 insallah cikmaz geri...birde dun aksam bizim burda deprem oldu..allah korudu hayatimda 2.nci kez deprem yasadim...bu son olsun insallah

Ay çok geçmiş olsun canım ya.39,5 da benim de aklım çıkar heralde.. ama MaşAllah serinkanlı davranmışın..

çok geçmiş olsun canım iyi şükür düşürmüşsün sabaha kadar ateşini.depremden dolayıda geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bi daha

Ay çok geçmiş olsun canım ya.39,5 da benim de aklım çıkar heralde.. ama MaşAllah serinkanlı davranmışın..

çok geçmiş olsun canım iyi şükür düşürmüşsün sabaha kadar ateşini.depremden dolayıda geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bi daha

Sagolun kizlar aklinizda bulunsun kizimin basi alev gibiydi soguk bez koyunca dustu atesi ve hemen uyudu..galiba basida agriyordu

Sagolun kizlar aklinizda bulunsun kizimin basi alev gibiydi soguk bez koyunca dustu atesi ve hemen uyudu..galiba basida agriyordu

evet annemde küçükken ateşimiz çıktığında yapardı kol altımıza başımıza bez koyardı.

vitamin nerelerdesin napıyosun göremiyorum seni

çok geçmiş olsun iyi düşürmüşsün canım soğuk kompress iyi gelir ateş yükselmeye başlayınca yani 38,5 olunca yapmak gerekiyormuş aklında olsun daha çok çıkmasını beklemeden önce soğuk kompress sonra düşmezse fitil veya şurup tv de çocuk doktoru söylemişti ordan duydum çok geçmiş olsun tekrar

burda hiç bebek fotoğrafları paylaşılmıyor ilk paylaşımı ben yapayım belki devamı gelir bu kızım mercan

ee kızımın arkadaşları nasıllarmış onları da görelim :)

aranızın düzelmesine çok sevindim canım.
inşallah oğlun kolaylıkla çıkarır dişlerini

Çok geçmiş olsun canım. Ateş çok yükselmiş.
Gece ateşinden korkarım. Allahtan uyanmışsın

ben onun baykuş şapkalarını yerim.
Allah nazarlardan saklasın.
Resmi severken gözlerim yaşardı inan

vitamin nerelerdesin napıyosun göremiyorum seni

buralardayım canım bakıyorum kim ne yazmış mutlaka okuyup çıkıyorum.yazmaya fırsat olmuyor günlerim çok hareketli geçiyor.şuan misafirim gelecek hazırlandım bekliyorum :) halen işe başlamadım rapor almaya devam..
aktif ek gıdaya başladık kahvaltıda biraz zorlanıyoruz alışır inşallah.sen nasılsın canım nasıl gidiyor hem iş hem bebek ev..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…