Ozaman albume koyup kaldirayim sonra, korkuyom babamizdan:18:
silmedim canım hala orda duruyo :S beceremedim mi yoksa :)
kızına da kocaman bi maşallahnasıl tatlı gülüyo o öyle
Tmm koy bizde gorelim yakisikliyi bende ondan albume koyuyorum babamiz kizmasin diye:)
Sagol cnm:) gordum gorduuum allahiim cok seker yanaklara masallah...nisan bebekleri hepsi birbirinden guzeller:) allahim nazarlardan korusun
Canım senin bebiş forumdaki ilk bebeklerdendi ama MaşAllah arayı bayaa kapatmış =)
yazlık olayından beri aynı mısınız canım.
eşinin iş durumu nasıl oldu, o düzeldi mi?
ay ne güzel topik bugün bebek fotoğraflarıyla dolmuş.
hepsi tatlı maşallah. allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah.
kızlar tek tek alıntı yapmadım.eşim dün aradı bugün hiç aramadı
oğluma dayanamaz sürekli arar diyordum ama maalesef ses seda yok
benimde aramaya niyetim yok.ailemin yanındayım ama huzurlu muyum hiç de değilim
halamlar,teyzemler, kuzenlerim sağolsunlar hiç yalnız bırakmıyorlar
ama ben o kadar kalabalıkta bile kendimi yalnız hissediyorum
öyle işteeeee
Yukluyorum ama eklenti kismina atamadim biturlu bilgisayardan yapmam lazim sanirim
10 gün kalıcam canım. oğlum benim üzüldüğümü anlıyor.Cnm nekadar kalacaksin memlekette?? Birkac gun gecsin ozler insallah ikinizide..bu erkekleri anlamak zaten bir sanat!!
sagol canim
uyku probelminiz icin bi ara tracy hogg yonetmini deneyebilirim demissin denedin mi
4. ayi bitince denedik biz yatir kaldiri, cok zorlanmadan ogrendi kendi yataginda uyumayi cok sukur rahat ettik ikimizde... haa sabaha kadar deliksiz uyumuyor ama bugunlere cook sukur diyorum cunku bende aynen her yarim saatte bir kalkip geri emerek uyumak isteyen bi meme canavarina sahiptim, zaten artik basedemeyip yanimda yatiriyodum, donmeye baslayinca kendi yataginda uyumasi farz olmustu...
bende devam sütünden yaptığım yoğurdu vermeyi kestim oğlum yaptı kakasını.inşallah düzene girer
bizim tayin isteyeceğimiz yerlerden biri malatya. doğuda görev yaparkende geçiyorduk il olarak çok güzel. keşke malatyaya gitsek...
arabanız hayırlı olsun canım. taşınırsanız daha iyi olur hem yol kısalmış olur. eren'e hergün daha çabuk kavuşursun. çalışanlar çalışmaktan şikayetçi çalışmayanlarda (ben) sürekli evde olmaktan...
resmen bunalımdayım ben. her işe herşeye koşmaktan, herşeyi dört dörtlük yapma telaşından yoruldum. oğlum sürekli kucağımda 5 dk kucağımdan inmiyor. gündüz uykuları yarım saat sadece 3,4 gündür gece uykumuzda yok.yarım saatte bir uyanıyorum. ne bulursa ağzına götürmeye çalışıyor.huysuzluğu diş yüzünden mi bilmiyorum.
bugün kesinlikle eşimin yanında ek gıda vermicem dedim. su veriyordum oğluma çay kaşığıyla. oğlumda suyu tam yutamıyor boğulacakmış gibi yapıyor. çay kaşığının ucuyla vermeye çalışıyorum zaten niye veriyormuşum diye tartıştık.kahvaltı masasında ağlattı beni.hiçbir şeye yardım etmez ama herşeye söyleyecek bir lafı var. salı günü ailem beni almaya geliyor. gidişim olucakta dönüşüm olur mu bilmiyorum???arayıp sormazsa gelmeye hiç niyetim yok.memlekete 2 günlüğüne giderken bile salya sümük ağlardım ayrılıyorum diye ama şu an bir an önce gitmek istiyorum.
Merhaba kızlar...
Öncelikle belirteyim,ben topiği bıraktım vs gibi şeyler olmadı,yada böyle bir vaadde bulunmadım kimseye.Sadece girmeyeceğimi düşündüm çünkü yazmak içimden gelmedi.Söylenecek çok şey kalmamıştı.
Burada vazgeçemediğim bazı dostlar var.Kibirsiz ,kinayesiz ,fırsatçı olmayan bazısı.Günlük zamanda aklıma gelen.Sağolsunlar zaten mesajlarla yanlız bırakmamışlar.
Ben buraya müsait oldukça girdim.Genelde de nickimle giriyorum ve dediğim gibi yazmak istemiyordum .
Burdan başlayayım;
Ben iyiyim.çocuklarla vakit geçiriyoruz.annem hala yanımda,iyikide yanımdaymış ve iyikide var...
Bir geldi pir geldi :) bayramda da beraberiz,babam da gelecek.en mühimi kardeşimde geliyor.çok özledim onu.3 ayım beraber geçti .okuluna başladı.ayrılığımız zor geldi.
Oğlum okula başladı,dersler yoğun.kızlarımla annemle geziyoruz vakit geçiriyoruz.miniğim biraz rahatsız.10-6 arası gece deliksiz uyuyan kızım son iki haftadır geceleri uyanmaya ağlamaya başladı.bu ara grip birde.ek gıdaya daha başlamadık.dr gerekli görmemişti.bu hafta aşısı var.dişi çıkmadı,zaten geç çıkar benimkilerin dişi.
Tatilde oğluma kına yaptım:)sünnet olmuştu geçen yaz.rahatsızdım,yapamamıştık birşey.Zaten ben rahatsızım diye yaptırmışlardı sünneti.
Eşim yine gelememişti işten :) istanbuldaydı.bende Küçük çapta bir yer ayarladım Ablam,kız kardeşim,kardeşim,teyzem ve kızları,akrabalar,arkadaşlarım...sevdiklerimle çok güzel eğlendik.Resimlerini çektirdim çocuklarımın albüm yaptık.içimde kalanlardan biri eksilmiş oldu.
Tatilde Sevmediğim insanları da gördüm ,değişen birşey yok hala sevmiyorum.
Evimde ufak tefek değişiklikler yaptım.
Zaman geçti işte.
Benden böyle...
ben sana küstüm
hem darıldım
hem kırıldım
Canim arkadaslarim benim
güle güle kullanın inşallah,
Eki Görüntüle 821408
burda hiç bebek fotoğrafları paylaşılmıyor ilk paylaşımı ben yapayım belki devamı gelir bu kızım mercan
ee kızımın arkadaşları nasıllarmış onları da görelim :)
yerim o dilleri bennn mucxxx
aynı bizim kız, resmen babaya aşık, baba eve gelince gözünü ayırmıyo şebeklik yapıyo babası baksın ilgilensin kucaklasın diyecanım bu pozu babasına verdi:))ben karşısında şamaroğlanına dönüyorum daha nadir gülüyor, babası geliyo işden bi bakması bile yetiyo gülmesine:))
Rabbim hepimizin yavrularını korusun çok güzel duygular tüm isteyenlerede nasip etsin Rabbim
Eki Görüntüle 822648 zeynep naz 'ım
heyy maşallah tam ısırmalık tontik
:)
Sana ne ettim de bakalım.
Teşekkürler kızlar.
Alıntı yaptım kaç keredir silindi,çıkış oldu olmadı.
Kızlar hepinizin bebeğine maşallah subhanallah...
Hepsi çok tatlı:)
Dik saçlı çok şeker bir erkek bebek vardı kimindi unuttum ama adı Mehmet mi çok merak ettim:))
Mehmetlerin saçlar öyle dik ve inat oluyor:)
10 gün kalıcam canım. oğlum benim üzüldüğümü anlıyor.
minicik elleriyle yüzüme dokunuyor bir koluyla sarılır gibi yapıyor dünyalar benim oluyor
hiç kimseyi hiçbir şeyi gözüm görmüyor o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?