- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
10 gün kalıcam canım. oğlum benim üzüldüğümü anlıyor.
minicik elleriyle yüzüme dokunuyor bir koluyla sarılır gibi yapıyor dünyalar benim oluyor
hiç kimseyi hiçbir şeyi gözüm görmüyor o zaman.
erkeklerin hepsi sanırım aynı, bizimki de sanki 10 çocuklu anne gibi akıl vermeye bayılır ama icraat yok,
2 dk tut desen, işim var, telefon edicem, wc ye gidicem, gaste okuy
cam vs vs.
Sanki benim eşimi anlattın :)
Evde böyle dışarda tam tersi. Bebek arabasını o sürer, Kızım ağlarsa hemen kucağına alır ilgilenir.
Dışarda görenler ne kadar ilgili bir baba derler. Bir de evde görseler :)
erkeklerin hepsi sanırım aynı, bizimki de sanki 10 çocuklu anne gibi akıl vermeye bayılır ama icraat yok,
cam vs vs.
Evde böyle dışarda tam tersi. Bebek arabasını o sürer, Kızım ağlarsa hemen kucağına alır ilgilenir.
Bazi telefonlardan olmuyor benim eski tek iphone olmuyordu simdi samsung note var onda oluyor...neyse artik bilgisayardan denersin
cam vs vs.
evet evet dışardada aynen böyle,aman ALllahım
Bende de var bitane :) telefon geldiğinde de çocuğun altını değiştiriyordum der. Utanmasa emziriyorum da dicek yani o kadar :)
tamamdir yukledim:)
Allahim pek tatli allah nazarlardan korusun ellere gozlere bayildim. ...fotolarda nasilda uslu duruyorlar demi:)
Bana erkek demeyin elimde olsa aya yollicam esime....cok sinirliyim tum hafta mesai yapti eve en erken 22 geldi. ..sonrada ah yorgunum ah bittim ama isteyerek kaliyor evde rahat edemiyor cunki disarda oh sigarasinida iciyor ve daha rahat....artik en sonunda patladim dedim seninde kardeslerin gun icinde bikez bile aramiyor...tartistik bana sana muhtac degilim eve git ben bakarim kardeslerime dedi...bugunde ayni gonullu ise gitti isten sonra arkadasiyla bulustu...bende insanim bende bunaliyorum tmm kizlari seviyorum ama yinede nekadar vurdum duymazlik sonucta onun kardesleri...seytan diyor al esyalarini git eve baksin kendisi...ama onada vicdanim izin vermez
hep kendi keyiflerinin derdinler, gorumcelerin basinda bi sen mi kaldin baska bakacak yok mu canim?
Kaynim var 20 yasinda o kendi derdinde ztn...anneleri haciya gitti bana emanet etti kv yoksa umrumda olmazdi
Kızlar esrasm I'n oğlu çok tatlıı :)) maşallah ya.dehşet karizmatik  kulağı çınlasın hanipeksin oğluda böyleydi :)
Vitamin kız , kızın benim kızı andırıyor he :))
Pek kız kıza olduk :))
Kızlar esrasm I'n oğlu çok tatlıı :)) maşallah ya.dehşet karizmatik  kulağı çınlasın hanipeksin oğluda böyleydi :)
Vitamin kız , kızın benim kızı andırıyor he :))
Pek kız kıza olduk :))
ben de bilmiyorum voltajım.hayırlısı...Teşekkürler kızlar.
Alıntı yaptım kaç keredir silindi,çıkış oldu olmadı.
Dertsiz Allah yardımcın olsun.Neresindesiniz bu durumun bilemedim . Son mu baş mı ? Rabbim elbette suyu akıtıp durdurur.ama öyle ama böyle.Hayırlısı olsun bakalım.
Mergen...
Ne kızdım sana ne söylendim.Demek varmış sebebi.
Ben üç taneyi yalnız büyütüyorum sayılır.Hastalıkta ,sağlıkta ,mutlulukta...
Hem anne hem baba olamıyorsun ama vasat anne-baba yerine çok sağlam bir anne olabiliyorsun.Ha keşke öyle olmasa ama "mecbur".
Kızlar hepinizin bebeğine maşallah subhanallah...
Hepsi çok tatlı:)
Dik saçlı çok şeker bir erkek bebek vardı kimindi unuttum ama adı Mehmet mi çok merak ettim:))
Mehmetlerin saçlar öyle dik ve inat oluyor:)
amin canımIyiki yanimizdalar ztn yoksa bukadar dayanikli olamazdik...allah yokluklarini gostermesin
canım kv ve kb bu konu içinde yoklar. eskiden çok yaptılar ama şu an eşim onlarla çok sık konuşmuyor. boş yere günahlarını almak istemem. hatta skypeta konuşuyoruz kv benden çok eşime sitem ediyor aramıyorsun diye. bende aramıyorum ama eşim de aramadığı için o daha çok göze batıyor.eşin sırf isim meselesinden sonra böyle olduysa kv ya da kb dan akıl alıyomuş gibi geldi bana. çok merak ediyorum insanları böyle doldurunca çok mu mutlu oluyolar. Allah eşine akıl fikir versin, sana da bol bol sabır. ailenle birlikte olmanın tadını çıkarmaya çalış. en azından 10 gün yüzün gülsün.
Eki Görüntüle 821408
burda hiç bebek fotoğrafları paylaşılmıyor ilk paylaşımı ben yapayım belki devamı gelir bu kızım mercan
ee kızımın arkadaşları nasıllarmış onları da görelim :)
Eki Görüntüle 822149 teyzeleri iste elif :)
Eki Görüntüle 822648 zeynep naz 'ım
izledin mi peki ben seni neden bilmiyorum hımmm çok kızdım sana arkadaşlık gönder ekleyeyim seni ama video nasıl ha haay yedi bitirdi temel reisi :))mercanın videosunu da izledik, çok tatlı maşallah
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?