Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

eşin sırf isim meselesinden sonra böyle olduysa kv ya da kb dan akıl alıyomuş gibi geldi bana. çok merak ediyorum insanları böyle doldurunca çok mu mutlu oluyolar. Allah eşine akıl fikir versin, sana da bol bol sabır. ailenle birlikte olmanın tadını çıkarmaya çalış. en azından 10 gün yüzün gülsün.

erkeklerin hepsi sanırım aynı, bizimki de sanki 10 çocuklu anne gibi akıl vermeye bayılır ama icraat yok,
2 dk tut desen, işim var, telefon edicem, wc ye gidicem, gaste okuy
cam vs vs.

Sanki benim eşimi anlattın :)
Evde böyle dışarda tam tersi. Bebek arabasını o sürer, Kızım ağlarsa hemen kucağına alır ilgilenir.
Dışarda görenler ne kadar ilgili bir baba derler. Bir de evde görseler :)

evet evet dışardada aynen böyle,aman ALllahım

Bende de var bitane :) telefon geldiğinde de çocuğun altını değiştiriyordum der. Utanmasa emziriyorum da dicek yani o kadar :)

evet evet dışardada aynen böyle,aman ALllahım

Bende de var bitane :) telefon geldiğinde de çocuğun altını değiştiriyordum der. Utanmasa emziriyorum da dicek yani o kadar :)

Hepimizinki mi aynı olur yaaa :) kadınlar çeşit çeşitken bu erkekler nasıl oluyor da tek tip aynı fabrikasyon :))

Bana erkek demeyin elimde olsa aya yollicam esime....cok sinirliyim tum hafta mesai yapti eve en erken 22 geldi. ..sonrada ah yorgunum ah bittim ama isteyerek kaliyor evde rahat edemiyor cunki disarda oh sigarasinida iciyor ve daha rahat....artik en sonunda patladim dedim seninde kardeslerin gun icinde bikez bile aramiyor...tartistik bana sana muhtac degilim eve git ben bakarim kardeslerime dedi...bugunde ayni gonullu ise gitti isten sonra arkadasiyla bulustu...bende insanim bende bunaliyorum tmm kizlari seviyorum ama yinede nekadar vurdum duymazlik sonucta onun kardesleri...seytan diyor al esyalarini git eve baksin kendisi...ama onada vicdanim izin vermez

hep kendi keyiflerinin derdinler, gorumcelerin basinda bi sen mi kaldin baska bakacak yok mu canim?

Kızlar esrasm I'n oğlu çok tatlıı :)) maşallah ya.dehşet karizmatik 😌 kulağı çınlasın hanipeksin oğluda böyleydi :)

Vitamin kız , kızın benim kızı andırıyor he :))
Pek kız kıza olduk :))

Son düzenleme:

yaa görmeyii çok isterim isterdim..

Ogluma bi kiz mi secsem burdan, kizlar bol 😛😛

Masallah guler yuzlu cocuk yabancilamiyor kimseyi ama oyuzden de cok cabuk nazar degiyor bizim oglana ,bikac kez gittimiz yerden softaya oturamadan kalkmak zorunda kaldik, sebepsiz yere katila katila aglamaya basliyor ne yapsak susturamiyoruz anca o ortamdan cikinca rahatliyor cocuk, okuya ufluye gidiyoruz artik bu ortama girmeden, cevsen de koydum arabakoltuguna, esim hic fotograf koydurmaz bana faceye falan nazar deger diye, ondan albume koydum da kizlar gordukten sonra sileyim sonra diye,duysa kizar cunku😕

ben de bilmiyorum voltajım.hayırlısı...

Iyiki yanimizdalar ztn yoksa bukadar dayanikli olamazdik...allah yokluklarini gostermesin
amin canım

canım kv ve kb bu konu içinde yoklar. eskiden çok yaptılar ama şu an eşim onlarla çok sık konuşmuyor. boş yere günahlarını almak istemem. hatta skypeta konuşuyoruz kv benden çok eşime sitem ediyor aramıyorsun diye. bende aramıyorum ama eşim de aramadığı için o daha çok göze batıyor.

nereden nereye geldik hala inanamıyorum.4 gün oldu geleli günde sadece 1 kez arıyor. ondada oğlum nasıl diye bile sormuyor. ben onsuz duramam diyen adam sormuyor bile.dün gece facete msjlaştık annemler sen vedalaşmadan gidince aranızda bşey mi var diye sordular dedim. hiç cevap vermedi. konuyu değiştirdi. bizi burdan o gelip alacaktı şimdi izne de çıkamıyormuş. babamların geri götürmesi gerekiyor. eğer ne zaman geliyorsunuz diye sormazsa gitmeyi düşünmüyorum. herşeyimi paylaştığım bir arkadaşım var. onun ailesiyle biz ben hamileyken yemeğe gittik. orda benim elime kramp girmişti. arkadaşım senin acını eşinin yüzündede hissettim her zaman birbirinizin gözünün içine bakıyordunuz nasıl böyle oldunuz anlamadım diyor. bizim üstümüzde bişey mi var acaba diye düşünmeye başladım. kv ve kb ile tartışsakta yine de birbirimizden hiç bu kadar uzaklaşmamıştık. allah sonumuzu hayır etsin, eşime akıl fikir versin. bu mübarek günde lütfen benim içinde dua edin.

Eki Görüntüle 821645

Başarabildim mi bilmiyorum ama bu da benimki :)

Eki Görüntüle 822960

Bu da benim Betüşüm :) keltoş prenses :))

Kizlar maşallah yavrularınıza, Allah uzun ömürler versin..
Bende eklicem bi ara, en uzun saçlı benim oglum sanırım:))
Hep kiz zannediyorlar zaten, bugün avm de bi kadın oğluna gösteriyor : kiza bak kiza. Erkek dedim, arkası kiz o zaman dedi. Böle kiviriyolar hep:)

Voltaj gelmiş ben yokken, kaçırdım sanırım, bende bi görmek, 2 cift laf etmek isterdim. Yine gelirse selam söyleyin he benden:))

günaydın güzel anneler tatlı bebişler sabah sabah ne güzel bebiş fotoları gördüm öyle gözüm gönlüm açıldı bundan sonra da paylaşalım bebişlerin fotolarını şebelek hallerini :)

dün öğleden sonra evde durmaktan artık sıkıldım öğleden sonra çıktık evden alışveriş merkezinde gezdik sonra akşam yemeğe kv ye gidelim dedim yemekle uğraşmayayım istedim :) hihi cadı gelin ben neyse ayrıca babaanne azıcık babaannelik yapsın annem çocuğa bakıyor kv hiç yardımı birşeyi yok etliye sütlüye karışmadan torunum var oluyor olmaz kıza kazak baktım bulamadım bayram alışverişinden insanlar kıyafet bırakmamışlar her yer talan edilmiş kv güzel örgü örer bende buna ördüreyim dedim kıza kazak bulamadım havalar soğudu dedim örürüz dedi ama şimdide dandirik model yaparsa diye kafama takıldı kız örgü kazak modeli olan varmı fotosu veya örmüş olan çok acil lazım o başlamadan model buldum deyip vermem lazım biraz uzun yazdım sanırım altı üstü kazak modeli isteyecektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…