- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
bu erkeklerdeki vurdumduymazlığın onda biri bende olsaydı keşke. aaahhh ahhh...Bana erkek demeyin elimde olsa aya yollicam esime....cok sinirliyim tum hafta mesai yapti eve en erken 22 geldi. ..sonrada ah yorgunum ah bittim ama isteyerek kaliyor evde rahat edemiyor cunki disarda oh sigarasinida iciyor ve daha rahat....artik en sonunda patladim dedim seninde kardeslerin gun icinde bikez bile aramiyor...tartistik bana sana muhtac degilim eve git ben bakarim kardeslerime dedi...bugunde ayni gonullu ise gitti isten sonra arkadasiyla bulustu...bende insanim bende bunaliyorum tmm kizlari seviyorum ama yinede nekadar vurdum duymazlik sonucta onun kardesleri...seytan diyor al esyalarini git eve baksin kendisi...ama onada vicdanim izin vermez
bizde çoookk var. ananemizle babanemiz baya örmüş. 2 valiz dolusu :) ben çoğunu kaldırdım, o kadar ceketi yeleği giymesi imkansız. güzel olanların fotoğrafını eklerim.günaydın güzel anneler tatlı bebişler sabah sabah ne güzel bebiş fotoları gördüm öyle gözüm gönlüm açıldı bundan sonra da paylaşalım bebişlerin fotolarını şebelek hallerini :)
dün öğleden sonra evde durmaktan artık sıkıldım öğleden sonra çıktık evden alışveriş merkezinde gezdik sonra akşam yemeğe kv ye gidelim dedim yemekle uğraşmayayım istedim :) hihi cadı gelin benneyse ayrıca babaanne azıcık babaannelik yapsın annem çocuğa bakıyor kv hiç yardımı birşeyi yok etliye sütlüye karışmadan torunum var oluyor olmaz kıza kazak baktım bulamadım bayram alışverişinden insanlar kıyafet bırakmamışlar her yer talan edilmiş kv güzel örgü örer bende buna ördüreyim dedim kıza kazak bulamadım havalar soğudu dedim örürüz dedi ama şimdide dandirik model yaparsa diye kafama takıldı kız örgü kazak modeli olan varmı fotosu veya örmüş olan çok acil lazım o başlamadan model buldum deyip vermem lazım biraz uzun yazdım sanırım altı üstü kazak modeli isteyecektim :)
bizde çoookk var. ananemizle babanemiz baya örmüş. 2 valiz dolusu :) ben çoğunu kaldırdım, o kadar ceketi yeleği giymesi imkansız. güzel olanların fotoğrafını eklerim.
Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?Bebişler nasıl?
Eki Görüntüle 821408
burda hiç bebek fotoğrafları paylaşılmıyor ilk paylaşımı ben yapayım belki devamı gelir bu kızım mercan
ee kızımın arkadaşları nasıllarmış onları da görelim :)
Eki Görüntüle 822149 teyzeleri iste elif :)
Eki Görüntüle 822648 zeynep naz 'ım
Hosgeldin...iyiz cok sukur sen nasilsin? Aras nasil?
bu erkeklerdeki vurdumduymazlığın onda biri bende olsaydı keşke. aaahhh ahhh...
bizde çoookk var. ananemizle babanemiz baya örmüş. 2 valiz dolusu :) ben çoğunu kaldırdım, o kadar ceketi yeleği giymesi imkansız. güzel olanların fotoğrafını eklerim.
Hoş bulduk vcanım iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok...
İşlerim yoğun,oğluş,ev,iş derken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum...
Tam zamanında gelmişim bebişleri gördüm kocaman olmuş oğluşumun arkadaşları:)
Buda benim şaşkın oğlum Aras'ım :)
Ah keske...iyi insandir ama vurdum duymazligida vardir....dun ablama gittik kizlarla ablamin kiziyla yasitlar...esim ben arkadam gelirim dedi kac defa aradik kaldirmadi...artik kaynim eve gitti tam 1 saat zili caldi.beyefendj uyuya kalmis...enisteme mahcup oldum sayesinde...ama ben yapsaydim of kiyamet kopardi
Evet 6 ay ne cabuk gecti hic anlamadim...her anin tadini cikarmak lazim...
Masallah arasa boncuk boncuk:) allah nazarlardan korusun
Eşinin kardeşi yada kardeşleri sizde mi kalıyor kuzuş?
Hoş bulduk vcanım iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok...
İşlerim yoğun,oğluş,ev,iş derken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum...
Tam zamanında gelmişim bebişleri gördüm kocaman olmuş oğluşumun arkadaşları:)
Aslında koymuştum kızları bir ara.yaa görmeyii çok isterim isterdim..
Maşallah dedik ama:)Ogluma bi kiz mi secsem burdan, kizlar bol 😛😛
Masallah guler yuzlu cocuk yabancilamiyor kimseyi ama oyuzden de cok cabuk nazar degiyor bizim oglana ,bikac kez gittimiz yerden softaya oturamadan kalkmak zorunda kaldik, sebepsiz yere katila katila aglamaya basliyor ne yapsak susturamiyoruz anca o ortamdan cikinca rahatliyor cocuk, okuya ufluye gidiyoruz artik bu ortama girmeden, cevsen de koydum arabakoltuguna, esim hic fotograf koydurmaz bana faceye falan nazar deger diye, ondan albume koydum da kizlar gordukten sonra sileyim sonra diye,duysa kizar cunku😕
Voltaj gelmiş ben yokken, kaçırdım sanırım, bende bi görmek, 2 cift laf etmek isterdim. Yine gelirse selam söyleyin he benden:))
Kizlar hem cok mutlusum hemde saskin ben mutfakta yemek yapiordum kizimda hslalariyla oynasiyordu kizim oturuyordu yerde koltuktan tutunup kalkti kizlar bagiriyo yenge koos bi baktim ayakta duruyor sok oldum ben sevinince sipacik tekrar ediyor...hemen video cektik aksam babamiza gostermem lazim:)
Maşallah.
Hamileyken ne yedin ne içtin oranın havası mı suyu mu...
Nisan bebeklerinin duayeni senin kız.
Yürüteçte falan dikiliyorlar basıyorlar adım atıyorlar ama tutunup kalkmasını denemedim.
Benim kaynımın oğlu 6 aylıkken yürümüş.ne kızdım kv , abartmakta üstüne yoktur onun ama.olabiliyormuş demek.yalnız o bebek 40 lı iken çişte tutarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?