Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

bu erkeklerdeki vurdumduymazlığın onda biri bende olsaydı keşke. aaahhh ahhh...
bizde çoookk var. ananemizle babanemiz baya örmüş. 2 valiz dolusu :) ben çoğunu kaldırdım, o kadar ceketi yeleği giymesi imkansız. güzel olanların fotoğrafını eklerim.

bizde çoookk var. ananemizle babanemiz baya örmüş. 2 valiz dolusu :) ben çoğunu kaldırdım, o kadar ceketi yeleği giymesi imkansız. güzel olanların fotoğrafını eklerim.

ceket yelek bizde de var ama kazak modeli varsa çok memnun kalırım sen yine de ekle beğendiklerimden yine de ördürebilirim :)

Zapzup bebişin çok tatlı olmuş maşallah...
Şaşkın yesin onu teyzesi.

Eki Görüntüle 821645

Başarabildim mi bilmiyorum ama bu da benimki :)

Başarmışsın canım.Tanışmıyoruz ama bıdışın çok tatlı allahım nazarlardan saklasın.

Allahım nazarlardan saklasın canım.Benim oğluşunda buna benzer pozu var eklicem:)

ayy ne güzel ya bebişler büyümüş gözlerim doldu,allahım nazarlardan korusun canım benim.
Çok tatlı olmuş.

Eki Görüntüle 822960

Bu da benim Betüşüm :) keltoş prenses :))

Betüşde oğluş gibi maviş:) allahım nazarlardan korusun.

Yerim o pozları allahım nazarlardan saklasın...

Hosgeldin...iyiz cok sukur sen nasilsin? Aras nasil?

Hoş bulduk vcanım iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok...

İşlerim yoğun,oğluş,ev,iş derken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum...
Tam zamanında gelmişim bebişleri gördüm kocaman olmuş oğluşumun arkadaşları:)

Ah keske...iyi insandir ama vurdum duymazligida vardir....dun ablama gittik kizlarla ablamin kiziyla yasitlar...esim ben arkadam gelirim dedi kac defa aradik kaldirmadi...artik kaynim eve gitti tam 1 saat zili caldi.beyefendj uyuya kalmis...enisteme mahcup oldum sayesinde...ama ben yapsaydim of kiyamet kopardi

Buda benim şaşkın oğlum Aras'ım :)

Eklentiler

• $DSC_0225.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 64

Evet 6 ay ne cabuk gecti hic anlamadim...her anin tadini cikarmak lazim...

Eşinin kardeşi yada kardeşleri sizde mi kalıyor kuzuş?

Buda benim şaşkın oğlum Aras'ım :)

hoşgeldin canım haaa böyle çıkın çıkın gelin seda sayan programı gibi oldu :)

yahu aras sen ne tatlısın yaa maviş maviş boncuk mercanda maviş ama aras kadar değil sana mı benziyor babasına mı

Kizlar hem cok mutlusum hemde saskin ben mutfakta yemek yapiordum kizimda hslalariyla oynasiyordu kizim oturuyordu yerde koltuktan tutunup kalkti kizlar bagiriyo yenge koos bi baktim ayakta duruyor sok oldum ben sevinince sipacik tekrar ediyor...hemen video cektik aksam babamiza gostermem lazim:)

Gulimier ben giderken haber vermiştim.
Bak sende orayı kaçırmışsın
yaa görmeyii çok isterim isterdim..
Aslında koymuştum kızları bir ara.
Nasip bakalım:)
Maşallah dedik ama:)
Benim kızın var sahibisi :))
Kaynana aşağıda bak 😌
Voltaj gelmiş ben yokken, kaçırdım sanırım, bende bi görmek, 2 cift laf etmek isterdim. Yine gelirse selam söyleyin he benden:))

Yok buradayım da sen nerdesin ki 😔
Ayrıca damadın saçları kesmeyin benim kıza çıt çıt falan yapalım.
Malum kısa bizim ki:))
İlk defa kısa saçlı ve kibar bir bebeğim oldu kibar derken diğer çocuklarıma nazaran hani :)))

Maşallah.
Hamileyken ne yedin ne içtin oranın havası mı suyu mu...
Nisan bebeklerinin duayeni senin kız.
Yürüteçte falan dikiliyorlar basıyorlar adım atıyorlar ama tutunup kalkmasını denemedim.
Benim kaynımın oğlu 6 aylıkken yürümüş.ne kızdım kv , abartmakta üstüne yoktur onun ama.olabiliyormuş demek.yalnız o bebek 40 lı iken çişte tutarmış

Hamileyken vitamin fln hic atmamistim kilo yapar diye:) bilmem havadanmi ama cok sasirdim..cogu zaman yerde kendisi oynuyordu galiba ondan kendini kesfediyor:) yuruteci yok

Hoş geldin Ersnil
Aras jön gibi çıkmış maşallah

Bebeğim Sena'yada maşallah. ilk yürüyecek bebeklerden olacak sanırım. Geçen sene bu günleri hayal bile edemiyordum. Çok uzak geliyordu. 9 ay ne zaman bitti. Kuzular nasıl 6 aylık oldu anlamadım.

zapzup dün rüyamda kızımın dişlerinin çıktığını gördüm. sabah kalkar kalkmaz sen geldin aklıma. ben daha diş magnetlerini yapamadım diye. bu hafta sonu yapmak şart oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…