Hoş geldin Ersnil
Aras jön gibi çıkmış maşallah
Bebeğim Sena'yada maşallah. ilk yürüyecek bebeklerden olacak sanırım. Geçen sene bu günleri hayal bile edemiyordum. Çok uzak geliyordu. 9 ay ne zaman bitti. Kuzular nasıl 6 aylık oldu anlamadım.
zapzup dün rüyamda kızımın dişlerinin çıktığını gördüm. sabah kalkar kalkmaz sen geldin aklıma. ben daha diş magnetlerini yapamadım diye. bu hafta sonu yapmak şart oldu artık
Maşallah.
Hamileyken ne yedin ne içtin oranın havası mı suyu mu...
Nisan bebeklerinin duayeni senin kız.
Yürüteçte falan dikiliyorlar basıyorlar adım atıyorlar ama tutunup kalkmasını denemedim.
Benim kaynımın oğlu 6 aylıkken yürümüş.ne kızdım kv , abartmakta üstüne yoktur onun ama.olabiliyormuş demek.yalnız o bebek 40 lı iken çişte tutarmış
Evet gecen yil buzamanlar nezaman hissetdecegim telasi vardi:) bakalim nezaman yuricek gerci benim yegen 8 aylikke yurumustu belki ona ceker...ruyan hayra ciksin insallah...evet biran once baslamak lazik hazirda dursun:)
Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?Bebişler nasıl?
selam ofpufya
nerelerdesin, kızın nasıl oldu?
Kızlar imdaaaat
Kızımı yere yatırıyorum 5 dk yalnız kalmıyor döne döne odanın orasından orasına gidiyor ama hep ağlar gibi bağıra bağıra , yürütece koyuyorum nerde çekmece dolap kablo vs var hep onların peşinde, mama sandalyesine oturtuyorum oda max 5 dk yine ağlıyor. Bayram geldi çattı benim halılar açık renk felaket oldu az önce uyudu biraz halı sileyim dedim uyandı yürütece koydum bu seferde yanımdaki detaydan kutusunun peşine düştü oyyy oyyygece uykularımız hala bölük pörçük 1 de 2 de uyanıyoruz 3 teki uyanışında eşimi oturma odasına gönderiyorum kızımı yanıma alıyorum ondan sonrada sabah 7 - 7:30 a kadar mıkırdanıyo gündüz uykularında en fazla 1 er saat ek gıda desen zar zor çorba falan bişeyler yedirmeye çalışıyorum ama 2-3 kaşıktan sonra ağız kilit halini alıyo bi kase yediği günleri görecekmiyim acaba .... Pasaklıyım dağınığım yorgunum kısacası Bayram gelir hoşgelir ama benim neyime gelir dam üstünde saksağan vur beline kazmayı bla bla yorgunuuum bi benim kızımmı böyle ?
Geldim geldim, saçları gelinime feda olsun. Benim oglani çekecek, benimkileri bile verebilerem:)Gulimier ben giderken haber vermiştim.
Bak sende orayı kaçırmışsın
Aslında koymuştum kızları bir ara.
Nasip bakalım:)
Maşallah dedik ama:)
Benim kızın var sahibisi :))
Kaynana aşağıda bak 😌
Yok buradayım da sen nerdesin ki 😔
Ayrıca damadın saçları kesmeyin benim kıza çıt çıt falan yapalım.
Malum kısa bizim ki:))
İlk defa kısa saçlı ve kibar bir bebeğim oldukibar derken diğer çocuklarıma nazaran hani :)))
Anaa korkarım kiz ben olsam. Arkadasin yeğeni 9 aylık yürümüştü de, minicik boyuyla, elinde top, tirsiyoduk walla:)Kizlar hem cok mutlusum hemde saskin ben mutfakta yemek yapiordum kizimda hslalariyla oynasiyordu kizim oturuyordu yerde koltuktan tutunup kalkti kizlar bagiriyo yenge koos bi baktim ayakta duruyor sok oldum ben sevinince sipacik tekrar ediyor...hemen video cektik aksam babamiza gostermem lazim:)
Benim kv sülalesi. Ovunurler bide, hatta ole yapmayan insanlar tuhaf görünüyo sanırım onlara. Bıktım hatta bu muhabbeti dinlemekten. Sen de yap demeye getiriyorlar..Kırklı bebeği tuvalete götüren şaheser çok merak ettim
Kızlar imdaaaat
Kızımı yere yatırıyorum 5 dk yalnız kalmıyor döne döne odanın orasından orasına gidiyor ama hep ağlar gibi bağıra bağıra , yürütece koyuyorum nerde çekmece dolap kablo vs var hep onların peşinde, mama sandalyesine oturtuyorum oda max 5 dk yine ağlıyor. Bayram geldi çattı benim halılar açık renk felaket oldu az önce uyudu biraz halı sileyim dedim uyandı yürütece koydum bu seferde yanımdaki detaydan kutusunun peşine düştü oyyy oyyygece uykularımız hala bölük pörçük 1 de 2 de uyanıyoruz 3 teki uyanışında eşimi oturma odasına gönderiyorum kızımı yanıma alıyorum ondan sonrada sabah 7 - 7:30 a kadar mıkırdanıyo gündüz uykularında en fazla 1 er saat ek gıda desen zar zor çorba falan bişeyler yedirmeye çalışıyorum ama 2-3 kaşıktan sonra ağız kilit halini alıyo bi kase yediği günleri görecekmiyim acaba .... Pasaklıyım dağınığım yorgunum kısacası Bayram gelir hoşgelir ama benim neyime gelir dam üstünde saksağan vur beline kazmayı bla bla yorgunuuum bi benim kızımmı böyle ?
Kızlar benim kızım çok memnuniyetsiz oldu.evde hep kucağımda dolaştırdığım halde mız mızlanıyor.yere koyuyorum yüzüstü dönüyor sonra beni alın burdan diye ağlamaya başlıyor.oturması yok.her istediğini ağlayarak yaptıran bir çocuk oldu.ana kucağına koyup başka odaya geçsem gel buraya diye ağlıyor...
Kızlar imdaaaat
Gulimier ben giderken haber vermiştim.
Bak sende orayı kaçırmışsın
Aslında koymuştum kızları bir ara.
Nasip bakalım:)
Maşallah dedik ama:)
Benim kızın var sahibisi :))
Kaynana aşağıda bak 
Yok buradayım da sen nerdesin ki 
Ayrıca damadın saçları kesmeyin benim kıza çıt çıt falan yapalım.
Malum kısa bizim ki:))
İlk defa kısa saçlı ve kibar bir bebeğim oldukibar derken diğer çocuklarıma nazaran hani :)))
Kizlar bide, biz ev alamadık. Kiraladık. Cuma tasiniyoruz ve ben bu evi toplamaya başlamadı bileşu an esim yemek yapiyo, ben eren i salliyorum ayaklarimda. Yemekten sonra eren e corba yapicam, yikicaz oglani ve esya toplicam. Tabi yine uykusu gelecek. Napcam ben ya
Bayram da geliyor zaten. Bende yine aynı gerginlik. Kv bizle gezme hayalleri kuruyodur yine. Geçen bayram tesadüfen ayri takıldık diye dusunuyodur kesin.. yardıma gelirim demis bide. Istemiyorum hiç. Ne yapar eder gelir kesin. Bayram tatilini kısa keser gelir, yerlesirim diyodum, ama o zaman gelir. Son gune kadar filan durmam lazım. O zaman da yerlesemem
Bu arada cumartesi asilarimizi olmaya gittik. Eren in alnında kızarıklık vardı. Yediklerinden diye düşünmüştüm. O gün dr un yanında göbeğini bi açtık, her yeri kızarmış. Teyzemiz hastaydı. Sanırım ondan bulaşmış. Gribal dedi. Tahlil yapildi. Allerset verdi. Ama ne güzel bi şurup oo. Oglan normal uyumaya basladi he:) çok şükür keyfinde bişey yok. Bu arada aşı lar, haftaya kaldi. Taşınma, bayram, aşı, okul.. bide kv yi hiç cekemem, normalde cekemiyorum:)
Allerset mi benim babam o ilaci ya :))gecmis olsun kuzuya babam da diyodu uyku yapiyo diye...
Bizde tasiniyoruz 16 Kasimda ben de nasil toplancam bilmiyorum hiceyalet degistiriyoruz sanki Amerikaya ilk gelmisim gibi olcak... yalniz kimseyi tanimaz etmez heryer farkli...
Allah kolaylik versin az zamanin kalmis...
..........................................................................................
Geldim geldim, saçları gelinime feda olsun. Benim oglani çekecek, benimkileri bile verebilerem:)
Napiyo kizlar anlat bakiym? Oğlanın okul nasıl? Bebek gelince bi değişiklik oldu mu? Annen nasıl? Hala dizine yatıyor musun?
Benimde annem buradaydı, gittiler ama..
Işlerim başımdan aşkın
Anaa korkarım kiz ben olsam. Arkadasin yeğeni 9 aylık yürümüştü de, minicik boyuyla, elinde top, tirsiyoduk walla:)
Bazen aklıma geliyor, eren i severken, anne dese şimdi dan diye, korkarım:))
Benim kv sülalesi. Ovunurler bide, hatta ole yapmayan insanlar tuhaf görünüyo sanırım onlara. Bıktım hatta bu muhabbeti dinlemekten. Sen de yap demeye getiriyorlar..
Anlatın anlatın. Nerdeyse oğlanın normal olmadığını düşünmeye baslicam, siz anlatınca herkes aynı diye rahatliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?