Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

biz pekmezi bir komşumuzdan aldık, kendi memleketinde yapıp getiriyor.

gelmiş geçmiş olsun canım, hiç korkma anneler daha çabuk iyileşiyormuş :)
hele birde annen bakacak sana, iki günde ayaktasın...
stres yapma, bu olmak zorunda böyle sıkıntı yaparak zorlaştırmanın anlamı yok.

rabbim şifa versin sana canım ameliyatını ol çok çabuk iyileş işallah çocuklarını merak etme nasıl olsa annen eşin baban hepsi çok güzel bakar onlara san bol bol dua edecğiz ameliyatın iyi geçecek canım

sütünü neden sağıyorsun emmiyor mu senin ki yazık sana bu saatte anca kahvaltı yapıyorsun ama 9:30 da kalkması harika gerçekten

zapzup
dün senin daha önce gönderdiğin diş perisi resmini çıktı aldım, kestim kalıp yaptım
bir tane denedim. gayet güzel oldu.
şimdi geriye renkli keçeler ve yapıştırıcı almak kaldı :)

canım benim geçiçek gidicek inşallah Allah şifa versin senide eşinide çocuklarına bağışlasın Rabbim.

Sagolun kizlar elinde olmadan insan kafasina takiyor insallah hayirlisiyla cabucak iyilesip ailemin yaninda olurum.

Hazir sutten bende mayaladim gunluk sut bulamadigim zamn ama tadi cok tuhaf oluyor hoşuma gitmedi.bide evdeyken maya ladigim son 2 yogurt cope gitti havalar soguduya ona bagladim iyi sarmak gerekiyormus ben az sarmistim belki fikir verir...

aa olabilir canım bende az sarmıştım etrafını

Wosgi çok geçmiş olsun şimdiden . Tarihin belli olması da endişeni arttırmış.doğuma giderken bende böyle tedirgindim 2 kuzumu bırakıp gitmek çok ağırıma gidiyordu .hele de bakan kv olunca.benim dezavantaj mı avantaj mı bilemem ,dönüşümde bana bağlı bir daha yavrucuk ile dönmem oldu :)
Şimdi çocukları bırakırsın ameliyat sonrası gelir kuzular yanına öpüp koklarsın .yer müsaitse yanında kalırlar.bakacak kişi hastane de bakar.benim kızım gitmedi mesela durdu yanımda.ayak ucumda oturdu :)
Onlar için daha kolay kalkarsın kendini çok dinlemezsin hemde.ihmal de etme ama.iyi beslen,moralini yükseltmeye çalış.dermansı dert vermesin Rabbim kimseye.
Allah yardımcın olsun.duayla.

Kızlar bugün kızçemi anaokuluna kaydettirdim.çok hevesli gitti.yakın olmasına rağmen okulu az zor bulduk ama neyse.sınıfa girdi bende yöneticinin odadan kameradan izledim.çok dedim ya ben dayanamıcam sanki 😫 diye ama uyum sağladı.zaten eline vur ekmeği al tarzına giriyor birinin yanındayken.faaliyet yaptı maşallah kuzum nasıl güzel kesmiş yapıştırmış boyamış.antrenmanlı ya ondan.az boyamadı duvar koltuk az kesmedi örtü peçete vs.canı sağolsun.yarın yine gideceğim servisle beraber gideceğiz ,allahım onca çocuk bende kucağımda bebe 😶
Sonra da artık ben free

anne yanında vakit geçrimeside güzel ama kendi yaşıtlarından öğreneceği şeylerde vardır illaki. hayırlı olsun okul hayatınız.
kameradan izlerken ağladın mı? minik kıızm okullu olmuş diye, ben kesin ağlarım salya sümük..

Wosgi cok cok gecmis olsun, Allah saglikla kurtulmayi nasip etsin canim

Voltajcim hayirli olsun okulunuz ay bende duygulandim niyeyse bilmem :)) oglan okula kiz okula kucukle daha kolay olur :)

Benim oglan surunmeye basladi imdaat

Kizlar haftaya tasiniyorum ya, yeni evde oglanin odasini ayirmayi dusunuyordum ama hala 2-3 saatte bir emmek icin kalkmaya devam ediyor cok mu zor olur ki:44: suan besigi yatak odamda

ayirmak istememin nedeni oglan oldu 7 aylik hala esim bizden ayri yatmaya devam ediyor, cok duskun uykuya 1 saat eksik uyusa Sabah soylenir dinlemedim basim agriyor ayaklarim agriyor vs. diye...

mikrofon var, onu duycam da biziimki uyanmasin diye hemen kapatcam da yanina gidicem oglanin, bu sistem pek islemicek esim beni oglanin odasina postalicak gibi geliyor bana isin ucunda cift kisilik pek rahat yataktan da olmak var

Yok canım emiyor sabahları sadece kahvaltısını sulandırmak için sağıyorum, kalanı içiyor bir de üzerine beni emiyor. Biz hala nerdeyse 2 saatte bir emme olayını atlatamadık..
Ama uyku konusunda biraz çabuk olgunlaştı, bizim gibi takılıyor, biz dokuz da uyutmaya calışıyoruz, ama 10 a doğru anca uyuyo bazen hatta 11-12 i buluyor uyuması sabah da 9- 10 a kadar uyuyor. Tabi arada emmeye defalarca kez kalkıyor

hayırlı olsun canım okul hayatınız güzel duygular. sanada iyi olur çocuklar okuldan gelene kadar yemeğini işini bitirmiş olursun sonra onlar geldiğinde daha rahat vakit geçirirsin inşallah :))

zapzup
dün senin daha önce gönderdiğin diş perisi resmini çıktı aldım, kestim kalıp yaptım
bir tane denedim. gayet güzel oldu.
şimdi geriye renkli keçeler ve yapıştırıcı almak kaldı :)
afferim sana yapıştırıcı olarak uhu bile oluyor ben fabercastel uhu aldım bu diş perilerini öyle yaptım hadi bakalım başlangıcı yaptın bitmiş olarak da görelim
ben sütü mayaladıktan sonra tencerenin ağzını kapatıyorum fırının içerisine koyuyorum hava almadığı için oluyor ve çok da güzel tutuyor deneyebilirsiniz

hayırlı olsun biraz sende dinlenirsin rana ile daha çok ilgilenirsin hemde kızın yaşıtlarıyla kaynaşmış olur

sabah uykusu başka ya tamam kalk yat zor ama dinlenirsin yinede erken uyandılarmı daha zor

Günaydın kizlar
Yağmur 22 ekimde 8740 gr di oglum. Şişman mi ki:))
Wosgi Allah yardimcin olsun, inşallah çabuk atlatirsin, sorunsuz geçer. Dinlenirsin kiz fena mi:)
Ben çarşamba çok hasta oldum eve gidince, oglanlada yalnizdik. Dun iyiydim sözde, akşam yine kötü oldum. Bu arada eren in de burnu akıyor, akşam hiç uyumadi. Her saat nerdeyse uyandı. Calpol verdim ama bana misin demedi. Emmeden uyumuyor.ben zaten dokuluyodum. Bütün kemiklerim sizladi. Şimdi biraz iyiyim.öğlen bakicam eren huysuzsa dr a goturcem. Beni de gripten ameliyat etseler wosgi, yatsam şöle bi kaç gün:))
Voltaj hayırlı olsun okulunuz. Oh walla. 3 çocuktan sora 1 bebek sana tatil gibi gelir. Silinecek, toplanacak yerin de yok. Sıkılıcan evde bea:))

Şu bea yi yazarken hep beatles çıkıyor, bi gün beatles yazarsam bea demek istiyorumdur:))

Bir de kizlar yoğurdu mayalayinca mikrodalgaya koyuyolarmis, sarmadan filan. Denemedim ama. Firin deyince aklıma geldi.

Bir de kizlar yoğurdu mayalayinca mikrodalgaya koyuyolarmis, sarmadan filan. Denemedim ama. Firin deyince aklıma geldi.

ya ben öylede denedim hiç tutmadı koyduğum gibi geri aldım mikrodalganın içinden.çok komiktim kesin tutmuştur diye söylenerek bi açtım kapağını bune yaa dedim sonra süt olduğu gibi kalmış :))

voltaj eğitim öğretim hayatınız hayırlı uğurlu olsun. allah üniversiteye gittiği günleri de göstersin inşallah.

ycl canım benim de yoğurdum hiç olmuyor beceremedim ben bu işi
geçen gün baktım olmamış masanın üstünde açık bıraktım
dışarıya çıktık sonra akşam eve geldik benim yoğurt kendi kendine olmuş.

chosy geçmiş olsun canım. inşallah eren daha kötü olmaz.

wosgi rabbim şifa versin tez zamanda iyileş inşallah.şimdiden geçmiş olsun.

kızlar aktivite masası alan var mı? ben almak istiyorum ama hangi marka alıcam bilemedim.

:) ağlamadım ama kalbim ağzımda atıyordu ilk defa ayrıldık.bugün servise binerken ağladı sende gel diye çünkü bensiz kimseyle gitmedi bir yere.servisle gittik çocuklar bebişin başına toplandı sabah sabah midem alt üst oldu sallana sallana.ben kii limuzinlerde gitmeye alışıkım
Ah Kuzum ya çok seviyorum kızımı gözlerine kurban annesi.eve gelince hırçın ama orayı seviyor evde sıkılıyor.
Gözleri böyle öğretmeniyle (işaret ediyor badem şekli) yüzü çok gerçek öğretmenini(cildi çok düzgün o öğretmenin) onu çok sevmiş
Wosgi cok cok gecmis olsun, Allah saglikla kurtulmayi nasip etsin canim

Voltajcim hayirli olsun okulunuz ay bende duygulandim niyeyse bilmem :)) oglan okula kiz okula kucukle daha kolay olur :)

Benim oglan surunmeye basladi imdaat
Çok duygulu hele böyle anneler günü etkinliğinde falan feciii.ben oğlumunkinde hele candan erçetinin annem şarkısıyla slayt çıktı oyyy hıçkırarak ağlamıştım eşim elimi tutuyor sakin ol lütfen vs ama ben ne duyacağım oyyyy.
hayırlı olsun canım okul hayatınız güzel duygular. sanada iyi olur çocuklar okuldan gelene kadar yemeğini işini bitirmiş olursun sonra onlar geldiğinde daha rahat vakit geçirirsin inşallah :))
Sağol canım sende gör bugünleri inşallah. Eve alışamadım uyuyorlar gibi şuan için :))
Sağol canım darısı mercan A olsun.
İnşallah bakalım.
Sağol canım.
İnşallah ta sabah giderken kalkıyor ev ama vakit çok bakalım.
Eren şişman değil kızlar.kesinlikle görmenizi istemiyorum .damadıma maşallah.artiz ki ne biçim ,çok datlu gıı.
Bende bulaşık makinasını duymuştum
Şaka değil akşamdan koyup kapatıyorlarmış ama koku gidericinin kokusu çok kalıcı çıkarsam bile ferah koku var .yoğurda sinerse berbat eder.
Ben birde tutmazsa ısııtıp tekrar sarmayı biliyorum.

wosgiGecmis olsun, Allah im saglikla kurtulmayi nasip etsin.
voltajHayirli olsun okulunuz.Allah universite gunlerinide gostersin ins

sisman? senin ogluna sisman diyen kim merak ettim simdi benim oglumunkini hic soyleyemeyim o zaman.seninkine sisman diyorlarsa benim ogluma ne derler artik.boyu kac bu arada? emzirdin mi?

şişman değil normal senin oğlan benim kız geçen ay yani 13 ekimde 9 kg dı 1 kasımda aşı oldu 9200 olmuş boyumuzda 72 cm şiman değil normal yani kiloları benim kızın boyu uzun belki de ondan normal duruyor
mikrodalga fırın aynı hepsi hava geçirmiyor içerisine ama 3 saatte değil 5-6 saatte mayalanıyor hemen açarsanız olmaz ben gece yatmadan mayalıyorum sabah açıyorum olmuş oluyor

yoğurdu erken açmışsındır uzun süre tut olur mayalanır mesaj kutumu boşalttım haberin ola geç oldu ama :)kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…