Benimde facem yok....
Ne gurubu yaptınız bakimm hııı?
daha yapamadık cnm ya biri el atsın bu konuya hayrınaa sende arasın adına acarsın cnm olmaz mı
Insallah...zamanla hepsi olur...rabbim herkezin gonlune gore versin:) bizde sehirde yasiorduk cok kalabaydi 1 yil once ev aldik köylük yerde..sehire 1 saat uzak ama bizde gelecegi dusunerekten kalabaligi istemedik:) simdi dogayla basbasayiz..sessiz sakinSanırım :)
Bizim haberimiz yok görümcemin yanındayken arasın teldeki küçük bir resmini çıkarıp baş ucuna koymuş:)
Onada benziyor ya çok mutlu oluyor yorumlar geldikçe...
Allahım hayırlısını nasip etti çok şükür...
Çalışan anne için gözünün arkada kalması zor...
Kocişim işden çıkmama bile karar vermişdi.
Evet geçinirdik ama arasa ne kadar rahat bir gelecek hazırlayabilirdik tartışılır.
Kiradayız sonuçda...
Şimdi araba düşünüyoruz sonrada kısmetse ev.
Ben kiraya alışık değilim,aras da kendi evinde büyüsün...
allahım nasip etsin inşallah...
Olur,çokda güzel olur...
Babası blok açtı oğlumuza ay ay gelişimlerini yazıyor,resimlerini ekliyor...
Anı kalsın diye..Biraz duygusaldırda:)
Bende face açmış olurum:)
daha yapamadık cnm ya biri el atsın bu konuya hayrınaa sende arasın adına acarsın cnm olmaz mı
Insallah...zamanla hepsi olur...rabbim herkezin gonlune gore versin:) bizde sehirde yasiorduk cok kalabaydi 1 yil once ev aldik köylük yerde..sehire 1 saat uzak ama bizde gelecegi dusunerekten kalabaligi istemedik:) simdi dogayla basbasayiz..sessiz sakin
bende blok acmk istiyorum ama vaktim yok cocuklarla ugrşmktan zamn kalmıyo ki
bende blok acmk istiyorum ama vaktim yok cocuklarla ugrşmktan zamn kalmıyo ki
Ersnil hosgeldn ask bocugum, kocana bakisin guzeldi kvde de nasiplenmis:)) benim oglumu kaynanama benzeten olursa hayatimdan silerim direk :)))
Bende cok istiyordum ama daha oglus icin aldgim anketten olusan kitap bile bos(
Ersnil hosgeldn ask bocugum, kocana bakisin guzeldi kvde de nasiplenmis:)) benim oglumu kaynanama benzeten olursa hayatimdan silerim direk :)))
Ben neredeyse hergun foto cekiyorum ama ilk gulucul var da ilk agu ne zaman bilmiyorum senin buyukler kac yasindalar kucuk ne zaman dogdu aralarinda cok yas var mi ? Bende uc cocuk istiuorum da :))şu bebekle ilgili herşeden oluşan kitaptan bahsediyorsan ben dolduruyorum aylık fotolarınıda cekmeye özen gösteriyorum başkaaa aklıma gelmiyoo
Ben neredeyse hergun foto cekiyorum ama ilk gulucul var da ilk agu ne zaman bilmiyorum senin buyukler kac yasindalar kucuk ne zaman dogdu aralarinda cok yas var mi ? Bende uc cocuk istiuorum da :))[/QUOTcnm büyük oglum 2008dogumlu gerci biz 2009 yazdık bi ay kalmışdı yıln bitmesine ikincisi 2011 halil erende 12 nisanda dogdu bi kızı bulamadık ya orası başkaa
Pek hayırlı olmadı sanki.neysa hayrıma herkes kim kimdir ögrenecekk bende merk ediyorum hepnizi grubun yöneticisi kimm
Ben ilgilenemeyecegim cnm.anladıgım kadarıyla karışık bi durumm başkalrıda var eger makbulsee bu grubu kurann sayın voltaj hanımm size sesleniyorumm duyun beni ütfeennnnn sen facede ac grubuu büyüdüm büyüm anne oldum diye grubu gizli yaparsın kimseciklerde görmez kim var kim yok ne konuşulduu falan faceside olmayan arkadşlar olmadı cocuklarının adına acsınlarr kimseyide eklemzlerr nasıll fikirr
Canım İnan ki faceim yok. ben eşimden girip baktım ,burda denince Nisan anneleri gurubu var diye.gorunce baktım kim kimdir diye.MErak ediyoruz seni gizli gizli izlemek olmaz şekerim
yok cnm niye kusura bakalım herkesin görüş acısı farklııPek hayırlı olmadı sanki.
neden cnm merak ettim tabiki her düşünceye sygı duyarızz
Ben ilgilenemeyecegim cnm.
Zaten ilgili arkadaslar var gerekli seyleri yaparlar,yapiyor
olur cnm ben sen bu topigi acmışsın diye dedimm yoksa tabiki vardır bennnn bilmiyorumdurr
Canım İnan ki faceim yok. ben eşimden girip baktım ,burda denince Nisan anneleri gurubu var diye.gorunce baktım kim kimdir diye.
Daha müsait bir alan olsa belki katilabilirdim ama benim esim çok karsı .sizlerin eslerinizle resimleriniz var,benim esimin yanında elim çıksa esim eklemiyor o resmi.buraya albume bile cocukların resmini eklediğimde hop oturup hop kalktım kaç kere sildim.
--------
Burada sadece mezos ve bebeciyle whatsappten görüşüyorum.onlarla defalarca özel msj ile görüştük güvenlerimiz sağlandı oldu.hic bir zaman eslerimiz varken gorusmeyiz olur olmaz rahatsiz etmeyiz karsilikli saygili davraniyoruz sukur.yanlış anlaşılma olmasın .İçinizde çok sevdiğim kisiler çok.dogum sonrası yarı yarıya eksildigimiz için tercihlerime çok şükür dedim.selam sabah kesildi gitti coguyla.
Belki bir resim görmek göstermek coguna basit gelebilir ama benim için çok önemli.
Hiç birinizi kırmak istemem,kusuruma bakmayın ...
Çok incesin.hakikaten çok farklı bir aci.yok cnm niye kusura bakalım herkesin görüş acısı farklıı
Ne kusura bakması sana da hak veriyorum...
Benim eşimde o denli karşı olsa paylaşımlara,bende ekleyemezdim.
Birbirimizi yada bebişlerimizi görmesekde ben inanıyorum ki her zaman yanımdasınız,yanınızdayım...
İmkanım ve şartlarım uydugu sürece.
Ki hatırlıyorum sırf buraya girebilmek için telimi değiştirmeyi nasılda istemişdim.
Şimdi hattımı değiştiriyorum.Sonrasında allahın izniyle daha rahat aranızda olucam inşallah.
Aynen.bende hattımı taşımıştım :)
Sen o gün tesaduf girip gormustun benimkileri :))
O bağ hakikaten var hep diyorum ya kalpten kalbe bir yol var görülmez aynen öyle.
İşlerden dolayı giremeyenler belli canım benim .zaten cogu haber verdi.sen dogum yaptığından beri hergun olmasada girebiliyorsun ,kopmadın.bazısı oldu ki dogum oldu kayboldu.
Neyse...
Sen onceleri ari resminle yakistirdigim ask bocugu idin ,simdi o arıların baliyla olan ask bocugusun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?