Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

daha yapamadık cnm ya biri el atsın bu konuya hayrınaa sende arasın adına acarsın cnm olmaz mı

Olur,çokda güzel olur...

Babası blok açtı oğlumuza ay ay gelişimlerini yazıyor,resimlerini ekliyor...
Anı kalsın diye..Biraz duygusaldırda:)

Bende face açmış olurum:)

Insallah...zamanla hepsi olur...rabbim herkezin gonlune gore versin:) bizde sehirde yasiorduk cok kalabaydi 1 yil once ev aldik köylük yerde..sehire 1 saat uzak ama bizde gelecegi dusunerekten kalabaligi istemedik:) simdi dogayla basbasayiz..sessiz sakin

Olur,çokda güzel olur...

Babası blok açtı oğlumuza ay ay gelişimlerini yazıyor,resimlerini ekliyor...
Anı kalsın diye..Biraz duygusaldırda:)

Bende face açmış olurum:)

bende blok acmk istiyorum ama vaktim yok cocuklarla ugrşmktan zamn kalmıyo ki

daha yapamadık cnm ya biri el atsın bu konuya hayrınaa sende arasın adına acarsın cnm olmaz mı

Benim aklıma gelmezdi canım ne yalan sölim...
Ama kociş ilgili o konulara.
İlk doğduğunda oğluş 22 mart o günün bütün gazelerinden birer örnek almış,saklıyoruz:)
İkimizde pc başındayız iş yerinde.Evde pc yok.
İşde bloga vakit ayırabiliyor.Bende KK ya yani sizlere:)

Ne kadar güzel...
Bizim evimiz olsunda nerde olursa olsun:)
İst de evler baya pahalı.
Birikim şart.Kredinin altından kalkmak vaizlerle baş etmek zor.
Artık hayırlısı.

Aras doğduğundan beri daha gelecek odaklı bakıyoruz.
yoksa o ay ne bulduysak harcıyorduk geziyorduk..
Şimdi yine geziyoruz ama adımlarımız daha dikkatli:)

Ersnil hosgeldn ask bocugum, kocana bakisin guzeldi kvde de nasiplenmis:)) benim oglumu kaynanama benzeten olursa hayatimdan silerim direk :)))

Bende cok istiyordum ama daha oglus icin aldgim anketten olusan kitap bile bos (

Ersnil hosgeldn ask bocugum, kocana bakisin guzeldi kvde de nasiplenmis:)) benim oglumu kaynanama benzeten olursa hayatimdan silerim direk :)))

Bende cok istiyordum ama daha oglus icin aldgim anketten olusan kitap bile bos (

Hahahahahah allah iyiliğini versin emi:)

Kız oğluş maviş sarışın...Çok yakışıyo gözleri.
Kv ye benziyo diyenlere huyu suyu ben diyorum şakayla karışık...
Tip baba,gözler babanne,(ki kvninki daha yeşile kaçıyo) huy suy ben...

Kociş çok huzurlu,onun o hali eve de banada oğluşada yansıyor.
Hani zaten ilgili bir kocişdi.Ama şimdi daha başka...
Gece ben kalkamıyorsam kociş kalkıyo gık demeden ilgileniyo.
Temizlik,ütü,çamaşır hepsinde yamacımda:)

Aileme karşıda saygısı sevgisi sonsuz.Daha ne isteyeyim ki...

Çook şükür

şu bebekle ilgili herşeden oluşan kitaptan bahsediyorsan ben dolduruyorum aylık fotolarınıda cekmeye özen gösteriyorum başkaaa aklıma gelmiyoo

şu bebekle ilgili herşeden oluşan kitaptan bahsediyorsan ben dolduruyorum aylık fotolarınıda cekmeye özen gösteriyorum başkaaa aklıma gelmiyoo
Ben neredeyse hergun foto cekiyorum ama ilk gulucul var da ilk agu ne zaman bilmiyorum senin buyukler kac yasindalar kucuk ne zaman dogdu aralarinda cok yas var mi ? Bende uc cocuk istiuorum da :))

Ben hiç bilmiyorum bak kitap filan...

Bende hergün foto çekiyorum.
Videolarını çekiyorum...
Blok dışında henüz bir şey yapmadım...

Benim aklımdada koca bir albüm var...
Digitatal bakmasın oğlum büyüdüğünde eline alsın dokunsun hissetsin...

Bak şimdi aklıma geldi...
Bende düşüncelerimi yazabilirim belli resimlerin arkasına...
Hepsi hafızamda...

Geçmişe bakınca diyoruz ne çabuk büyüyor diye...

neysa hayrıma herkes kim kimdir ögrenecekk bende merk ediyorum hepnizi grubun yöneticisi kimm
Pek hayırlı olmadı sanki.
Ben ilgilenemeyecegim cnm.
Zaten ilgili arkadaslar var gerekli seyleri yaparlar,yapiyorlarda.
MErak ediyoruz seni gizli gizli izlemek olmaz şekerim
Canım İnan ki faceim yok. ben eşimden girip baktım ,burda denince Nisan anneleri gurubu var diye.gorunce baktım kim kimdir diye.
Daha müsait bir alan olsa belki katilabilirdim ama benim esim çok karsı .sizlerin eslerinizle resimleriniz var,benim esimin yanında elim çıksa esim eklemiyor o resmi.buraya albume bile cocukların resmini eklediğimde hop oturup hop kalktım kaç kere sildim.
--------
Burada sadece mezos ve bebeciyle whatsappten görüşüyorum.onlarla defalarca özel msj ile görüştük güvenlerimiz sağlandı oldu.hic bir zaman eslerimiz varken gorusmeyiz olur olmaz rahatsiz etmeyiz karsilikli saygili davraniyoruz sukur.yanlış anlaşılma olmasın .İçinizde çok sevdiğim kisiler çok.dogum sonrası yarı yarıya eksildigimiz için tercihlerime çok şükür dedim.selam sabah kesildi gitti coguyla.
Belki bir resim görmek göstermek coguna basit gelebilir ama benim için çok önemli.
Hiç birinizi kırmak istemem,kusuruma bakmayın ...

yok cnm niye kusura bakalım herkesin görüş acısı farklıı

Benim eşimde faceye karşı...

Bende hanipeks ve egomego ile hem telden hemde watsapdan konuşuyorum.
Aynı şekilde saygılıyız birbirimize karşı...
Ki hanipeks özellikle ilaç kullanımında olsun,aklımdaki soru işaretlerinde olsun her zaman destek oldu bana.
Egomego bacım yerinde.Çok şey paylaştık onunla...Hediyemide egomegodan almışdım...
Hepsinide saklarım hala...

Resim ekleme konusuna gelince realde yada telde görüşmediğim birçok kişi var burda.
Ama o kadar çok şey paylaştık ki hepiniz özelsiniz benim için.
Hamişken hep yanımdaydınız derdimi dinlediniz,yorum yaptınız sevincimi paylaştınız.
Arası görmeyide fazlasıyla hak ediyorsunuz.Bende sizin bebişleri merak ediyorum görünce mutlu oluyorum.
İçimde art niyet yok.Bakıyorum hepsi yüzden sizinde öle olduğunuza inanıyorum.
Eşimde karşı değil,şanslıyım belkide...

Uzaklaşma konusuna gelince siteden,birçok arkadaşımız iş yerinden giriyordu.
Çoğunun evindede pc yada net yoktu.
Unutulduğumuzu düşünmüyorum...Burası hepimiz için özel..

Sadece imkan ve şartlar onu gerektiriyor hepsi o.

Ki benim evimdede ne pc var ne net var.
Şuan için telimden de giremiyorum.

İşe başladım yoğundum vs.Ama hep aklımdaydınız.
Şimdi fırsatım var ve burdayım...

aynı durum diğer arkadaşlarımız içinde geçerli olabilir.
Ben hepinizi tanıdığım için mutluyum...

Face olsun olmasın,birbirimizi görelim yada görmeyelim o bağ hep olacak...

Ne kusura bakması sana da hak veriyorum...
Benim eşimde o denli karşı olsa paylaşımlara,bende ekleyemezdim.
Birbirimizi yada bebişlerimizi görmesekde ben inanıyorum ki her zaman yanımdasınız,yanınızdayım...
İmkanım ve şartlarım uydugu sürece.

Ki hatırlıyorum sırf buraya girebilmek için telimi değiştirmeyi nasılda istemişdim.
Şimdi hattımı değiştiriyorum.Sonrasında allahın izniyle daha rahat aranızda olucam inşallah.

canım merak etme neyse ki senin yavru aynı sen.copy paste
tam ısırmalıkkk

Aynen.bende hattımı taşımıştım :)
Sen o gün tesaduf girip gormustun benimkileri :))
O bağ hakikaten var hep diyorum ya kalpten kalbe bir yol var görülmez aynen öyle.
İşlerden dolayı giremeyenler belli canım benim .zaten cogu haber verdi.sen dogum yaptığından beri hergun olmasada girebiliyorsun ,kopmadın.bazısı oldu ki dogum oldu kayboldu.
Neyse...
Sen onceleri ari resminle yakistirdigim ask bocugu idin ,simdi o arıların baliyla olan ask bocugusun :)))

Çok güzel bir tesadüf olmuştu hemde:)
O arı resmi tam kocişle bana göre dimi:)
Şimdi birde bıdışımız var baldan tatlı
Çok şükür allahıma...

O kadar detaylı bilmiyorum valla canım...
Ama ben elimden geleni yapıyorum sizlerle olmak için orası kesin.

Tabi bide hanipeks saolsun ben diğer topige bakarken melül melül burda olduğunuzu haber ettide geldim yamacınıza.

Bu hafta hat olayını halledicem voltajım kısmetse.Artık ne zaman taşınırsa...
Benim kullandığım yetmiyo bayada kazaklanıyorum.İnş en kısa sürede geçerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…