Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

gruba girseydin şekerim kızımın adının sadece rana olmadığını görürdün zirt pirt

mevlüttte hediye geldi o kurabiyeler, getirende sadece rana yazmış ne edek bacı

Ofpufya canim kamp nasil gidiyor?

İyi gidiyo canım tek sağımda bi damladan 3 damlaya çıktı süt 2 günde dünde sıkınca az miktarda süt fırtladı püskürdü ama çok az öyle fışkırır gibi değil tabiki:) ama çok yorgunum kampı tam olarak yapamıyorum dinlenme beslenme 2 saatte bir sağım yapamıyorum tam anlamıyla bu hafta sonu anneme gidiyoruz ordanda anneanneme teyzemler falan bebişim bana kalmicak işlerde tabi :) orda tam anlamıyla uygulicam kısmetse umut var hala ışığı gördüm :)

benimde eşim ilk tanışdığımız günün ardından baskılara başladı ve nişanlanıncada tüm fotoları sildirmişti bana,
çoğu zmanda beni sinirlendirip face i de kapattırır bana gıcık

ayşemide zorla koydum zaten

beni de merak edenler varsa rüyalarda buluşuruz inşallah

inadına yapıyorlar belliki kesin kv nin gözlerde bi şaşılık var.yazarım tabii sen iste yeter ki

İnat ki ne inat:) yorumuna saglik kuzum :))mucks mucks

Kiz gulimier su anda mezos ve voltaj disinda merak edilen yok merak etme
Aaaa bir de ben varim beyaz elbiseli guzel bayaaan olarak :)) totom yukarilarda geziniyorum aksam kocama okutcam hihahoooo

:) ne demek canım
güzel hatunsun bacım demeye ne hacet.maşşallah sübhanallah

kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.

Meryemcim once sana sonra guzellik konusunda bana guzel seyler yazan herkese tesekkur ederim iyi geldi :))) rabbim hepimizi nazarlardan korusun oncelikle bebelerimizi. Ben kimsyi merak etmiyorum ama bebeleri hep merak ettim. Hepsini de gordum arkadas hepsi mi guzel olur masallaaah nisan bebekleri boyle oluyor demek ki :))

Ehem
Beni köyümün yağmurlarında yikasinlaaar yıkasınlar başucumda biter yediverenler aşıklar koklasinlar...

Bebeci, dertsiz cok sagolun kizlar sukur biseyi yok ama cok korktum cok. Rabbim kimseye yasatmasin.
Voltaj bizde seni gorseydik :))
Korkulmayacak gibi degil ki , kiymetliler birde dustu bir yeri agrisa soylemez anlamazsin aman zor ya

Burada en sansli benim hepinizi gordum sayilir voltaji da:))merak etmeye vaktim olmadi hihahahahooo:)) voltaj guzel kadiiin huysuz ve taltli kadin :) koca gozlu minik burunlu keman kasli ok kirpikli, dudaklari ince begenmedim

Beyaz elbiseli yahşi kadın sen daha buralardamısın :)

ersnil hoşgeldin canım.
maşallah arasa çok tatlı.
allah nazardan saklasın.

kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.
aaa beni niye merak ediyosun ki :26:

ersnil hoşgeldin canım.
maşallah arasa çok tatlı.
allah nazardan saklasın.

aaa beni niye merak ediyosun ki :26:

bilmem konuştuğumuz bir çok kişi ile face de arkadaş olduk bi saydıklarım kaldı gibi bişey görmediklerimdensin bacım ondan merak ettim.mesela laterne yi daha farklı düşünmüştüm sarı saçlı fotolar koymuştu ne bileyim insan yazdıklarından şöyle biri böyle biri diye karakter oluşturuyor hafızasında kendince.

opera miniden cok rahat okuyom yazdıklarınızi,ama cvp yazamadm,burdan da zor ama annemdeyız suan. Kv ye ne zama.n gitcez belli degil. Burası böle sıcaksa,orası? Net bulunca anlatırım artık. Bende de face yok,esim karsi. Benden istedigi tek sey diyebilirm,benim icin sorun degil.sarkıyla geldm,toz beziyle halay cekerek gidiym..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…