Bunu face uzerinden de yazmani istiyorum esimim ailesine kapak olsun:))) kaynanam hala ayni emrah ayni diyip duruyor:)canım merak etme neyse ki senin yavru aynı sen.copy paste
tam ısırmalıkkk
Yokum gizliden bakıyordum tek tek profil profil
Sen hankisin
Sen sen sen
Bilemedim valla seni.
Hee dur hele.
Hani senin kızın adı ayseydi leeeennnn
Zirt ,direkt Rana koymusun,copy paste.
Bu ara ofpufun koltuktan
Ofelyamin unutamadığım kızın sapkali halinden.
Zapzupu kızın adından ... daha var suan aklıma gelmiyor
Çok feci araştırmalar icerisindeyim tam chosy ile beraber yapmalıydım gizemli bilmeceli falan
Pempee senide bildim zor oldu ama bildim
Bebeciylen hanipeksi bilemedim tek
Dmt senide gördüm
Bunu face uzerinden de yazmani istiyorum esimim ailesine kapak olsun:))) kaynanam hala ayni emrah ayni diyip duruyor:)
Ofpufya canim kamp nasil gidiyor?
Pek hayırlı olmadı sanki.
Ben ilgilenemeyecegim cnm.
Zaten ilgili arkadaslar var gerekli seyleri yaparlar,yapiyorlarda.
Canım İnan ki faceim yok. ben eşimden girip baktım ,burda denince Nisan anneleri gurubu var diye.gorunce baktım kim kimdir diye.
Daha müsait bir alan olsa belki katilabilirdim ama benim esim çok karsı .sizlerin eslerinizle resimleriniz var,benim esimin yanında elim çıksa esim eklemiyor o resmi.buraya albume bile cocukların resmini eklediğimde hop oturup hop kalktım kaç kere sildim.
--------
Burada sadece mezos ve bebeciyle whatsappten görüşüyorum.onlarla defalarca özel msj ile görüştük güvenlerimiz sağlandı oldu.hic bir zaman eslerimiz varken gorusmeyiz olur olmaz rahatsiz etmeyiz karsilikli saygili davraniyoruz sukur.yanlış anlaşılma olmasın .İçinizde çok sevdiğim kisiler çok.dogum sonrası yarı yarıya eksildigimiz için tercihlerime çok şükür dedim.selam sabah kesildi gitti coguyla.
Belki bir resim görmek göstermek coguna basit gelebilir ama benim için çok önemli.
Hiç birinizi kırmak istemem,kusuruma bakmayın ...
inadına yapıyorlar bellikikesin kv nin gözlerde bi şaşılık var.yazarım tabii sen iste yeter ki
İnat ki ne inat:) yorumuna saglik kuzum :))mucks mucks
Kiz gulimier su anda mezos ve voltaj disinda merak edilen yok merak etme
Aaaa bir de ben varim beyaz elbiseli guzel bayaaan olarak :)) totom yukarilarda geziniyorum aksam kocama okutcam hihahoooo
kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.
Nasıl göründüğümü mü kuzuşumm :)
EhemMeryemcim once sana sonra guzellik konusunda bana guzel seyler yazan herkese tesekkur ederim iyi geldi :))) rabbim hepimizi nazarlardan korusun oncelikle bebelerimizi. Ben kimsyi merak etmiyorum ama bebeleri hep merak ettim. Hepsini de gordum arkadas hepsi mi guzel olur masallaaah nisan bebekleri boyle oluyor demek ki :))
Bebeci, dertsiz cok sagolun kizlar sukur biseyi yok ama cok korktum cok. Rabbim kimseye yasatmasin.Cook gecmis olsun bir yerinde birsey yok ya. Tekrarindan ve beterinden korusun cnm
Korkulmayacak gibi degil ki , kiymetliler birde dustu bir yeri agrisa soylemez anlamazsin aman zor yaBebeci, dertsiz cok sagolun kizlar sukur biseyi yok ama cok korktum cok. Rabbim kimseye yasatmasin.
Voltaj bizde seni gorseydik :))
Korkulmayacak gibi degil ki , kiymetliler birde dustu bir yeri agrisa soylemez anlamazsin aman zor ya
Burada en sansli benim hepinizi gordum sayilir voltaji da:))merak etmeye vaktim olmadi hihahahahooo:)) voltaj guzel kadiiin huysuz ve taltli kadin :) koca gozlu minik burunlu keman kasli ok kirpikli, dudaklari ince begenmedim
ersnil hoşgeldin canım.Selam kızlar ben geldim...
sistem hata verdi bacılara bakayım dedim.
Ben işe başladım...Oğluşuma benim evimde kv bakıyor.
Allah razı olsun beni utandırdı.El bebek gül bebek ilgileniyor.
Biz eve gidincede hemen kendi evine gidiyor.
Yemeğe kal desemde kalmıyor.Kocişle konuşmuşlarda yoruluyorum demiş,dinlenmeye eve kaçıyor:)
Oğluşu görseniz babannesine benziyor.
Beyaz ten maviş gözler.
Bende diyorum huyuu suyu ben diye:)
22 temmuzda 4. ayımıza bitirdik.
Agucuklara başladık.Bacaklarımız kollarımız hiç durmuyor sürekli hareket halindeyiz.
Şimdi bir huyu var bacaklarınıdan destek alıp poposunu kaldırıp ilerliyor:)
Bir anlık dalgınlıga gelmiyor.
Gece güzdüz uyku ayrımımız zaten son iki aydır vardı artık iyice düzene girdi...
Bende haftada 3 gün evdeyim 4 gün işteyim...
Şimdi bayram nedeniyle 10 gün evde olucam...
Şunu fark ettim işe başlayınca oğluma ayırdığım zaman daha kaliteli olmaya başladı.
bütün ilgim onda oluyor...
Evdeyken ister istemez temizlikdi,ütüydü yemekdi yorgun düşünüyordum...
İş yerindede terfi aldım..Maaşımada yansıdı..
Çok ciddi yoğunluk olsada mutluyum...
9 gibi işe gelip 5:30 gibi çıkıyorum.6.30 da oğluşuma kavuşmuş oluyorum...
Bendeki durumlar böyle kızlar...
Ve buda benimm bıdışım biricik oğluşum arasım :)
Eki Görüntüle 768682
aaa beni niye merak ediyosun ki :26:kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.
ersnil hoşgeldin canım.
maşallah arasa çok tatlı.
allah nazardan saklasın.
aaa beni niye merak ediyosun ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?