Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

kesinlikle canım çalışan anne olmak çoook zor 3 aylıkken bırakıp işe başladım herşey kızımın ve Allah nasip ederse doğacak olan çocuklarım için.sende ne güzel düzenini oturtmuşsun inşallah böyle güzel devam eder:)

hayırlı sabahlar güzeller

kzlar facedeki grubun adı ne bende bakmak istiyorum:)

böyle bi aşk böcüüü nasıl biri diye yani :) göbüşlü resimler koyardın hamileyken vayy bee ne günlerdi

:):)

Şuan ki halimle pek foto çekindiğim söylenemez canım ya:)
Biraz daha zaman geçmesi lazım:)

ersnil hoşgeldin canım.
maşallah arasa çok tatlı.
allah nazardan saklasın.

aaa beni niye merak ediyosun ki :26:

Hoşbulduk canım benim:)

Allahım yardımcımız olsun canım...
Şu anda rahatız inş böyle devam eder...

Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)

gız bebeci git gide merak ettim seni yaa cabık söyle adını sanını arkidş eklicem senniiii

Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
iyi ki doğdun lena nice güzel senelere bebeğinle eşinle:)))
Nice mutlu yillara lena:) benimde yarin dogum gunum:)

şimdiden nice güzel yaşlara bebeğim, benim de yarın evlilik yıldönümüm 4. sene bitiyor vay be evlendiğim dün gibi ama bi de bebiş var kucağımda:)))

[QUOTEcnm ildeniz;31408687]iyi ki doğdun lena nice güzel senelere bebeğinle eşinle:)))

şimdiden nice güzel yaşlara bebeğim, benim de yarın evlilik yıldönümüm 4. sene bitiyor vay be evlendiğim dün gibi ama bi de bebiş var kucağımda:)))[/QUOTE]

Sagol cnm seninde evlilik yildonumunu kutlarim..esinle bebisinle mutlu saglikli yillara:)

Bebeci, dertsiz cok sagolun kizlar sukur biseyi yok ama cok korktum cok. Rabbim kimseye yasatmasin.
Voltaj bizde seni gorseydik :))
Gecmis olsun canım ...
Belli mı olur Kiz,ben oraya bazen geliyorum :) belki kanlı canlı görürsün ...
Suna bak hele , ben dogalliktan yanayim ama senin icin senin rujdan bulursam onuda ortaya çıkarırım

yahu bana niye haber vermediniz :) şimdi gördüm burayı:)
canım kimseye haber vermedik diyebilirim.%97 görerek duyarak geldi.%3 kısımda benden topic açmamı bekleyen kisimdi.diger topicte link verseydim burada gaz tuz muhabbetiyle geçecekti ki arada oluyor hala.
Yani O yüzden gönül koymayın :)
Allahım ...
Yalnız halay bitince tozda alıyorsun yoksa bir manası yok bezin,halayın
Dogum gunün kutlu olsun aybalam...
Nice mutlu senelere✨✨✨

Son düzenleme:
Ersnil canım gecmise baktim ben dememisim ya.
oğluna maşallah Allah esirgesin...
O pantolonlu resmini bende çok beğendim:)kocaman pasa olmuş artık.
Babaannesi ona bakıyor değil de evin erkeği olarak babaannenin basında duruyor :)

İyi ki dogdun canim nice guzel yaslarin olsun :)
gız bebeci git gide merak ettim seni yaa cabık söyle adını sanını arkidş eklicem senniiii
Sen face grubunda var misin kii kiz ??

Kiz voltaj dogal hallerimde var facete. Denizin icinde sifir makyaj hayatimda bir dugunumde ve nisanimda fondoten kullandim o da makyaj akmasin diye ki o bahsedilen fotoda bir goz kalemi bir ruj:)) rujum sephora kirmizi ama soyle birsey var kirmizi ruj cok ince dudagi ortaya cikarmaz daha ince gosterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…