Sanırım :)
Bizim haberimiz yok görümcemin yanındayken arasın teldeki küçük bir resmini çıkarıp baş ucuna koymuş:)
Onada benziyor ya çok mutlu oluyor yorumlar geldikçe...
Allahım hayırlısını nasip etti çok şükür...
Çalışan anne için gözünün arkada kalması zor...
Kocişim işden çıkmama bile karar vermişdi.
Evet geçinirdik ama arasa ne kadar rahat bir gelecek hazırlayabilirdik tartışılır.
Kiradayız sonuçda...
Şimdi araba düşünüyoruz sonrada kısmetse ev.
Ben kiraya alışık değilim,aras da kendi evinde büyüsün...
allahım nasip etsin inşallah...
böyle bi aşk böcüüü nasıl biri diye yani :) göbüşlü resimler koyardın hamileyken vayy bee ne günlerdi
ersnil hoşgeldin canım.
maşallah arasa çok tatlı.
allah nazardan saklasın.
aaa beni niye merak ediyosun ki :26:
kesinlikle canım çalışan anne olmak çoook zor 3 aylıkken bırakıp işe başladım herşey kızımın ve Allah nasip ederse doğacak olan çocuklarım için.sende ne güzel düzenini oturtmuşsun inşallah böyle güzel devam eder:)
Allahım yardımcımız olsun canım...
Şu anda rahatız inş böyle devam eder...
Herkeze gunaydiiin...ne cok uyumussum bugun..aksam 21.30 sabah 9 :) ama insan daha bi sersem oluyor
İnat ki ne inat:) yorumuna saglik kuzum :))mucks mucks
Kiz gulimier su anda mezos ve voltaj disinda merak edilen yok merak etme
Aaaa bir de ben varim beyaz elbiseli guzel bayaaan olarak :)) totom yukarilarda geziniyorum aksam kocama okutcam hihahoooo
maşallah canım:) bende uyumak istiyorummm
ee bebişin hiç uyanmadımı canım
Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
iyi ki doğdun lena nice güzel senelere bebeğinle eşinle:)))Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
Nice mutlu yillara lena:) benimde yarin dogum gunum:)
HAYIRLI GECELERRR ANNİŞLERRR
ben de nisan annesiyim.. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde paylaşmıştım sizlerle ama daha sonra internet problemimden dolayı katıadadım sohbetlere.... bi oğlum oldu adıı Yusuf Agah...
ek gıdaya başlayan varmı merak ediyorum aslında buzamana kadar hem emdi hemde mama yedi ama son bir haftadır mamayı istemiyo ne yapsam bilemedim biraz meyve yoğurt vermeye başladım ama sanırım sancı yapıyo... çok fazlada veremiyorum zaten ne yapsamkiii
canım öncelikle merhaba bende nisan annesiyim bende çok giremedim seni hatırlıyorum bende malesef ek gıdayla başladım benim ilk bebeğim 15 yıl sonra tüpbebek yöntemiyle oldu ama benim sütüm yeterli değil göğüs ucuda yoktu tutamadı yavrum uzun süre sütümde inmedi mecburen başladık şimdi emiyor çenesi güçlendikçe meme ucunu çıkardı ama genede yetmiyor bazen mamaya karşı bi tiksinti oluyor ben çok mama değiştirdim bide gaz sıkıntımız var tabi yoğurt meyve vermekten bende korkuyorum zaten çok gazlı umarım bi bilgisi olan bize yardımcı olur sağlıkla büyüt yavrunu
maşallah... nazar değmesin canım...Herkeze gunaydiiin...ne cok uyumussum bugun..aksam 21.30 sabah 9 :) ama insan daha bi sersem oluyor
Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
şimdiden nice güzel yaşlara bebeğim, benim de yarın evlilik yıldönümüm 4. sene bitiyor vay be evlendiğim dün gibi ama bi de bebiş var kucağımda:)))
Gecmis olsun canım ...Bebeci, dertsiz cok sagolun kizlar sukur biseyi yok ama cok korktum cok. Rabbim kimseye yasatmasin.
Voltaj bizde seni gorseydik :))
Suna bak hele , ben dogalliktan yanayim ama senin icin senin rujdan bulursam onuda ortaya çıkarırımKorkulmayacak gibi degil ki , kiymetliler birde dustu bir yeri agrisa soylemez anlamazsin aman zor ya
Burada en sansli benim hepinizi gordum sayilir voltaji da:))merak etmeye vaktim olmadi hihahahahooo:)) voltaj guzel kadiiin huysuz ve taltli kadin :) koca gozlu minik burunlu keman kasli ok kirpikli, dudaklari ince begenmedim
canım kimseye haber vermedik diyebilirim.%97 görerek duyarak geldi.%3 kısımda benden topic açmamı bekleyen kisimdi.diger topicte link verseydim burada gaz tuz muhabbetiyle geçecekti ki arada oluyor hala.yahu bana niye haber vermediniz :) şimdi gördüm burayı:)
Allahım ...opera miniden cok rahat okuyom yazdıklarınızi,ama cvp yazamadm,burdan da zor amaannemdeyız suan. Kv ye ne zama.n gitcez belli degil. Burası böle sıcaksa,orası? Net bulunca anlatırım artık. Bende de face yok,esim karsi. Benden istedigi tek sey diyebilirm,benim icin sorun degil.sarkıyla geldm,toz beziyle halay cekerek gidiym..
Dogum gunün kutlu olsun aybalam...Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
size de daha nice yıllar canım... allah mutlulugunuzu bozmasın...
İyi ki dogdun canim nice guzel yaslarin olsun :)Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
Sen face grubunda var misin kii kiz ??gız bebeci git gide merak ettim seni yaa cabık söyle adını sanını arkidş eklicem senniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?