Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.

Bende seni merak ediyorum ama ben söyle hayal ediyorum

Hani hastanede sussssss yapan hemsire varya onun gibi..

Bildim mı kız

Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)

İyiki dogdunnn Lena..

Buraları bı meraktir almış gitmiş iki gun giremedim seni de merak ediyorum nice senelere ay giz :))

Madem bu kadar merak muhabbeti yapılmış bende ersnill i merak ediyorum nerelerdeydin kız sen..Ask böcüğüm .. Aras cok tatlı :))

Voltaji merak edenler.. Bu hatun bı icim su.. Hain domdom hep diyordu gecen yıl Zara'ya benziyorum diye. Hiç bı damla alakası yok.. Ama fıstık ha. Boysa boy endamsa endam. Burda bizi yiyo sanıyordum fitim citirim diye az bile söylüyormuş.. Bosuna çekmemiş benim kanım onu :))))

Benim kuzucum ishal oldu kanla birleşince ben kendimi hastaneye zor attım. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Sanirim banyo suyundan oldu.. Çünkü hep kaynatip sogutup yıkardim artık alışsın diye musluktan alıyordum o olabilir. Ya da eli uzadı artık ne bulsa cevresinde ağzına götürüyor ondan oldu bilemiyorum. Cok cok korktum. Gribiyle birleşince halsizlik düştü meleğim.. Şimdi daha iyi gibi..Cok şükür..

Son düzenleme:

geçmiş olsun yavruya da sana da annesi.

çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah

iki gün önce evi süpürdüm ama tozunu alamadım (kendimden utanıyodum resmen) elif artık öğleden sonra hiç uyumamaya başladı sürekli oyalanmak istiyor çok şükür şimdi uyudu hemen evin işini yaptım bitti vee şimdi çok mutluyum:)evim temiz oldu:)

Gecmis olsun mezos bende musluk suyuyla yikiyorum ki site sulari daha pis oluyormus. Direk hatta bagli olmadiklari icin.yanlis mi yapiyorum ki herseyi agzina almalarindan kaynaklaniyor da olabilir ben dun oyun halisindan disariya yuzukoyun donmus oglumu kaldirdigimda agzi burnu kil hali tuyu olmustu nasil sildigimi bilemedim ki yeni temizlik yapmistim boyle boyle buyuyecekler sanirim . Tez zamanda iyi haberlerino aliriz insallah

mezo gecmis olsun canım,ıshal yapan totosunu ısırırım onun,pıpısı olsa operdim ya,nese.. lena dogum gunun kutlu olsun.. Enter calısmıyo,kusura bakmayın:)

bebeci kız hemen alttaki mesaja bak benide merak eden varmış

kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.

Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
nice yıllara lena hatun

Nice mutlu yillara lena:) benimde yarin dogum gunum:)
bebeğim seninde doğum günün kutlu olsun

nice 4 senelere, Rabbim mutluluğunu daim etsin

ersnilll, maşşallah çok tatlı olmuş tosunpaşa

işteee ben de geldim siz beni tanımazsınız ama ben hepinizi tanıyorum gizli takipçiydim:))

İnşallahh daha fazla paylaşımlarla burda olurum...

Voltaj nedense senin yerin bende ayrıdır:))

Kiz gulimier herkes herkesi merak ediyormus da haberim yokmus ben yazana kadar herkes sadece mezos ve voltaji soruyordu ben ondan oyle yazdim ben yazdiktan sonra costu herkes :) bana kapak olsun ne diyim

geçmiş olsun canım allahım tez zamanda şifa versin.

sağlıkçıyım evet ama hastanede değilim yani formam öyle değil canım :)
hani yürüyen nani naniler varya onda calışıyorum sus kız aman kimseler duymasın

Son düzenleme:
😍😍😍😍
Layyy la lommm.......
Bu konuda Hiç mutevazilik yapmamıştım,hayla öyle
ama birde çok gencim kızlar

Aynını yapayım malum copy paste mode on

Mezos çok narin bir tip kızı anasına çekmiş ilk once bembeyaz 0 numara fondotenli gibi :)) Kasi gözü yerinde ne çok ne az karar.yumuşak güler yüz o bile karar sekilde.
Suan sadece dileğim o gelinlik halindeki gibi up uzun sac ve gülüş...
Bende ya çok moralim bozuluyor çok utanıyorum heryerim ağrıyor isim kalınca.gule güle otur.
Daha emeklerken(10 gün emeklese bile) o terlikler kumandalar tlf kar ağıza ((
işteee ben de geldim siz beni tanımazsınız ama ben hepinizi tanıyorum gizli takipçiydim:))

İnşallahh daha fazla paylaşımlarla burda olurum...

Voltaj nedense senin yerin bende ayrıdır:))
Ben hatırlıyorum canım seni :)
Teşekkür ederim❤❤❤

Kızlar bu temizlik konusunda bebeciyle hızımıza yetişene askolsun.
Evin ilk önce dağınık hallerini çekiyoruz hay hayda giriyoruz ise ama ne bicim
Tabi titiz olduğumuzdan (ehem) kusursuz olacak ya sonra temizledigimiz yerleri çekiyoruz gösteriyoruz hem temizlik hem yarış hem guzellik gencik la biz
Daha pasta börekten bahsetmiyorum başka zamana...
Kocalarımız çok şanslı kıskandım şimdi onları

Az önce yorgunluktan ağladım...inanamıyorum...çok yorgunum çok yorgunum diye diye ağladım...neyse şimdi iyiyim........

Kutlamalarınız için çoook teşekkür ederim kızlar herbirinizi çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…