kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.
Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
Bende seni merak ediyorum ama ben söyle hayal ediyorum
Hani hastanede sussssss yapan hemsire varya onun gibi..
Bildim mı kız
İyiki dogdunnn Lena..
Buraları bı meraktir almış gitmiş iki gun giremedim seni de merak ediyorum nice senelere ay giz :))
Madem bu kadar merak muhabbeti yapılmış bende ersnill i merak ediyorum nerelerdeydin kız sen..Ask böcüğüm .. Aras cok tatlı :))
Voltaji merak edenler.. Bu hatun bı icim su.. Hain domdom hep diyordu gecen yıl Zara'ya benziyorum diye. Hiç bı damla alakası yok.. Ama fıstık ha. Boysa boy endamsa endam. Burda bizi yiyo sanıyordum fitim citirim diye az bile söylüyormuş.. Bosuna çekmemiş benim kanım onu :))))
Benim kuzucum ishal oldu kanla birleşince ben kendimi hastaneye zor attım. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Sanirim banyo suyundan oldu.. Çünkü hep kaynatip sogutup yıkardim artık alışsın diye musluktan alıyordum o olabilir. Ya da eli uzadı artık ne bulsa cevresinde ağzına götürüyor ondan oldu bilemiyorum. Cok cok korktum. Gribiyle birleşince halsizlik düştü meleğim.. Şimdi daha iyi gibi..Cok şükür..
Selam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallahBende seni merak ediyorum ama ben söyle hayal ediyorum
Bildim mı kız
İyiki dogdunnn Lena..
Buraları bı meraktir almış gitmiş iki gun giremedim seni de merak ediyorum nice senelere ay giz :))
Madem bu kadar merak muhabbeti yapılmış bende ersnill i merak ediyorum nerelerdeydin kız sen..Ask böcüğüm .. Aras cok tatlı :))
Voltaji merak edenler.. Bu hatun bı icim su.. Hain domdom hep diyordu gecen yıl Zara'ya benziyorum diye. Hiç bı damla alakası yok.. Ama fıstık ha. Boysa boy endamsa endam. Burda bizi yiyo sanıyordum fitim citirim diye az bile söylüyormuş.. Bosuna çekmemiş benim kanım onu :))))
Benim kuzucum ishal oldu kanla birleşince ben kendimi hastaneye zor attım. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Sanirim banyo suyundan oldu.. Çünkü hep kaynatip sogutup yıkardim artık alışsın diye musluktan alıyordum o olabilir. Ya da eli uzadı artık ne bulsa cevresinde ağzına götürüyor ondan oldu bilemiyorum. Cok cok korktum. Gribiyle birleşince halsizlik düştü meleğim.. Şimdi daha iyi gibi..Cok şükür..
İnat ki ne inat:) yorumuna saglik kuzum :))mucks mucks
Kiz gulimier su anda mezos ve voltaj disinda merak edilen yok merak etme
Aaaa bir de ben varim beyaz elbiseli guzel bayaaan olarak :)) totom yukarilarda geziniyorum aksam kocama okutcam hihahoooo
kızlar en çok mezopotamya,dertsiz,yüksek voltaj,ersnil,gulimier i merak ediyorum.
nice yıllara lena hatunSelam kızlar:) bugün benim doğum günüm :) iyi ki doğmuş iyi ki Betüşümü doğurmuşum :)
bebeğim seninde doğum günün kutlu olsunNice mutlu yillara lena:) benimde yarin dogum gunum:)
iyi ki doğdun lena nice güzel senelere bebeğinle eşinle:)))
şimdiden nice güzel yaşlara bebeğim, benim de yarın evlilik yıldönümüm 4. sene bitiyor vay be evlendiğim dün gibi ama bi de bebiş var kucağımda:)))
bebeci kız hemen alttaki mesaja bak benide merak eden varmış
nice yıllara lena hatun
bebeğim seninde doğum günün kutlu olsun
nice 4 senelere, Rabbim mutluluğunu daim etsin
ersnilll, maşşallah çok tatlı olmuş tosunpaşa
Bende seni merak ediyorum ama ben söyle hayal ediyorum
Bildim mı kız
İyiki dogdunnn Lena..
😍😍😍😍Bende seni merak ediyorum ama ben söyle hayal ediyorum
Bildim mı kız
İyiki dogdunnn Lena..
Bende ya çok moralim bozuluyor çok utanıyorum heryerim ağrıyor isim kalınca.gule güle otur.iki gün önce evi süpürdüm ama tozunu alamadım (kendimden utanıyodum resmen) elif artık öğleden sonra hiç uyumamaya başladı sürekli oyalanmak istiyor çok şükür şimdi uyudu hemen evin işini yaptım bitti vee şimdi çok mutluyum:)evim temiz oldu:)
Daha emeklerken(10 gün emeklese bile) o terlikler kumandalar tlf kar ağızaGecmis olsun mezos bende musluk suyuyla yikiyorum ki site sulari daha pis oluyormus. Direk hatta bagli olmadiklari icin.yanlis mi yapiyorum kiherseyi agzina almalarindan kaynaklaniyor da olabilir ben dun oyun halisindan disariya yuzukoyun donmus oglumu kaldirdigimda agzi burnu kil hali tuyu olmustu nasil sildigimi bilemedim ki yeni temizlik yapmistim boyle boyle buyuyecekler sanirim . Tez zamanda iyi haberlerino aliriz insallah
Ben hatırlıyorum canım seni :)işteee ben de geldim siz beni tanımazsınız ama ben hepinizi tanıyorum gizli takipçiydim:))
İnşallahh daha fazla paylaşımlarla burda olurum...
Voltaj nedense senin yerin bende ayrıdır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?