size kv nin baktığı çocugun annesinin rüyasını anlatayımmm
kadın sabah kv ye gelmiş ağlaya ağlaya anlatmış ki oğlumu hiç görmedi benimle de öyle bir samimiyeti yok daha doğrusu kimseyle sadece oğluna bakıyor benim kv neyse
kadın rüyasında beni görmüş ben ayaz oğlanın mezarının basında toprağı ile ugrasıyor musum ağlıyormuşum
hemen başımda da çok yakışıklı uzun boylu yemyeşil gözleri olan bir delikanlı duruyormuş kadının söylediği şekilde ''asılma sebebi'' yakışıklılığı gözlerimi çocuktan alamıyorum demiş yok böyle bir yakışıklı demiş sonra çocuk benim saclarımı sevmiş ve bir tane öpmüş
ama ben hiç tepki vermemişim yani çocuğu görmüyormusum kadın da benim yanıma gelemiyormuş yaklaşmasına izin vermiyormuş
çocuk sonra kadının yanına doğru gelmiş kadın demiş sen kimsin çok yakışıklısın ben görmedim böyle birsey asılma sebebisin sen demiş
çocukta övme beni demiş ben orada yatan bebeğimm o kadında benim annem demiş söyle ona lütfen ağlamasın duramıyorum burda yanına gitmek istiyorum ama mümkün değil bu demiş benim yerim çok güzel görseniz sizde gelmek istersiniz demiş anneme söyle ben sahipsiz de değilim tüm buraların bekçisi benim demiş ve söyle nolur ağlamasın annem demiş kadın da ama sen bebektin küçücük o olamazsın ki sen büyüksün demiş oğlumda hayır 24 yasındayım ben simdi ve annemi bekliyorum gelecekmiş yanıma ayrılmayacakmişiz demiş sonra yine benim yanıma gelmiş tekrar saçlarımı sevip öpmüş ve kaybolmuş ama kv nin dediğine göre kadın titreye titreye anlatmış ben ayazım demiş oğlum hamişken ayazımm diyordum ya
Voltaj kisa sortun pazardan Allah korusun nazardan diyim ben deSevgiler...
Yaparken ortala bu arada sana bana bulastirma))
kızlar çok canım sıkkın.
sütüm gelmiyor.
sadece anne sütü veriyordum
oğlum ağlamaktan helak oldu bugün.
onunla birlikte bende ağlıyorum.
kızlar çok canım sıkkın.
sütüm gelmiyor.
sadece anne sütü veriyordum
oğlum ağlamaktan helak oldu bugün.
onunla birlikte bende ağlıyorum.
Cnm niye oyle oldu uzuntudenmi?? Olan yavrucaklara oluyor
dertsiz sütüne üzüldüm canım.. inşallah tamamen gitmemiştir bu kadar stres ne olacak
sebebi olur sütünün........
cumartesi tişörtümü ıslatacak kadar gelen süt bir anda bir iki damlaya düştü.günaydın canım, sakın süt yetmiyor diye mama verme. bana birşey olmaz dediler dayadılar biberonu şimdi kızım hiç tutmuyor beni.
benzin istasyonlarında alkolsüz malt içecekler var. onlardan iç. mayalı olduğu için sütü kaynatıyor.
sütüm gelmiyor diyede panik yapma oda etkiler
O kadar zor duruyorum ki anlatamam.
Dilim nasıl sabrediyor aklım almıyor.yani öyle değil boylee diye haykırışlar var icimde.ya dann diye diyesim yada tek tek soyleyesim var.hanipekse selam et,hangimiz daha cok dayanacagiz bilemem ama Az daha uzarsa söylerim ben deyim
Dayanamiyoooommm dayanamiyooomm
Bismillah. .Bebeci,erkencisin :))
Benim annem kardesim yanımda
Hatta kardesim 45 gün annem nerdeyse bir haftadır yanımda...
Denizim kumum güneşim yanımda :) benim tatilim çok keyifli valla.hergun gülüyor eğleniyorum çok şükür.6 aydan evvel denize girme,yok bakteri,yok iltihap,kulağına su kaçtı yok...hiç bu tür kaygılarımız da yok.kilo konusunda takıntım da yok biliyorsun:) haber veremedim ama 66 yim su an.insallah bir gram daha vermem.3 çocuk annesi olarak anne gibi durmak istiyorum manken gibi değil
Mezos senden ses Seda çıkmamış kuzu ?
Varya o denizaltı pozu telefonda gördükçe nasıl fena oluyorum .. gicikkkkkkkkkkkk sey :)Voltaj mezos chosy kinalariniz hazirsa birsey diceeem, evimize döndük biz de :/
Ama evimi ozlemisim yaaa bugun camasir bavul yerlestir ile duzeni oturttuk bile, oglumla aksama kadar uyumusuz o da yorulmus belli ki :))
sarj aletim bozuldu cevrimdisiydim yazamadim daoglus bu sefer denize girerken agladi babasi ben sokucam diye tutturunca , tedirginligini hissetti tabii esim pek sevmez de denizi hatta korkar:) babamda hic oyle aglamamisti. Sonra abim aldi oglusu sustu kuzucuk ayaklarini kurbaga gibi nasil oynatiyor. suyun altindan videoya aldik face arkadaslarim sualti pozumuzu da gormustur. Neyse bu kadar nispet ywter size
Kizlar bu arada bende bikiniye donus yaptim ama vucudumun esko haline donmesinden degil rahat edemedim mayoyla. Benim gobegim fark ettim de sisiyor aradaozellikle denize girip ciktiktan sonra aksama dogru heralde sogukta sisiyor sizde de var mi oyle ??
Hee bu arada voltajim bacim bayram alisverisinde aldigim pantolon 40 bedendi ya kalip genis ya ben daraldim insallah ben daralmisimdir :)))
Dayan.. sende bebeci de hanipeks de bendeeeeeeeeeee.. dayan bakalım son perdeye kadarO kadar zor duruyorum ki anlatamam.
Dilim nasıl sabrediyor aklım almıyor.yani öyle değil boylee diye haykırışlar var icimde.ya dann diye diyesim yada tek tek soyleyesim var.hanipekse selam et,hangimiz daha cok dayanacagiz bilemem ama Az daha uzarsa söylerim ben deyim
Dayanamiyoooommm dayanamiyooomm
voltajın mesajı okuyunca hanipeksin hamile olabileceği aklıma geldi benimde.
ya da mezopotamyanın.
Ofpufya helal sana. Hakkimizi Söke Söke aliriz diyorsun :)) bende bayramda bi cilala parlat operasyonu yaptım ama cok şiddetli geçti bakalim benimkinin kuzu etkisi kac gün gidecek. .
Ben bu bayram kv macerami iki sezon dizi yapabilirim. . Dram.onumuzdeki iki bayram ondan uzak olmak istiyorum
mesajı tekrar tekrar okudum ve kesinlikle hamile birisi yok.
topikte yorum yapmasından veya mesaj yazmasından hoşlanmadığınız birileri var
bu ben bile olabilirim. (yeterince sıktım sizi)
voltajım msjında "dann diyesim ya da tek tek söyleyesim var" dediğine göre böyle düşündüm ben.
selam kızlar bayram belli ki herkesi germiş...
bizde de durumlar aynı
oğlum kalabalığa alışık değildi zaten bende belki alışır diye her isteyene verdim
kucak kucak gezdi anlayacağınız
her akşam burnumdan getirdi o kucak kucak gezmeleri
bu çocuk huysuz diyeni mi ararsınız yoksa sizden başka kimseyi istemiyor diyeni mi
heralde sadece anne babasını isteyecek
daha 4aylık bebek bu.
bu arada şuan otel odasındayım.
oğlanı uyuttum nöbetteyim :)) nete takılıyom.
ilk bikaç gün beraber takılalım dedik.
çocuk huysuzluk etti burnumuzdan getirdi. uyutup havuz başına gidiyoruz...
uyanıp basıyor yaygarayı, oda perişan oluyodu bizde.
şimdi nöbete bağladık...
sabahtan birimiz öğleden sonra birimiz bakıyoruz.
yemeklerde beraberiz.
böyle daha iyi oluyo onunda keyfi kaçmıyo bizimde...
yarım tatil yapmış oluyoruz ama olacak o kadar.
hımmm kimki hamile olan
bende bi ara yusuf yusuf atıyodum ama çok şükür adetimi de oldum
korunmayı elden bırakmıyoruz artık.
face grubuna bende katılmak istiyorum ama nasıl??
sizi ve bebişlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?