Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

canim merhaba, cok sevindim seni gordugume, bunu okuyan herkes gibi benimde tuylerim diken diken okudum, anlatilmayan hisler icinde.Ayaz Selimin hep seninle.
Sen beni tanimiyorsundur ama aylardir aklimdasin.Allah im senin butun dualarini kabul etsin, hep guzel mutlu gunler gostersin.dualarimdasin hep.kendine iyi bak.

Voltaj kisa sortun pazardan Allah korusun nazardan diyim ben de Sevgiler...
Yaparken ortala bu arada sana bana bulastirma ))

O kadar zor duruyorum ki anlatamam😡.
Dilim nasıl sabrediyor aklım almıyor.yani öyle değil boylee diye haykırışlar var icimde.ya dann diye diyesim yada tek tek soyleyesim var.hanipekse selam et,hangimiz daha cok dayanacagiz bilemem ama Az daha uzarsa söylerim ben deyim
Dayanamiyoooommm dayanamiyooomm

dertsiz sütüne üzüldüm canım.. inşallah tamamen gitmemiştir bu kadar stres ne olacak
sebebi olur sütünün........

kızlar çok canım sıkkın.
sütüm gelmiyor.
sadece anne sütü veriyordum
oğlum ağlamaktan helak oldu bugün.
onunla birlikte bende ağlıyorum.

günaydın canım, sakın süt yetmiyor diye mama verme. bana birşey olmaz dediler dayadılar biberonu şimdi kızım hiç tutmuyor beni.
benzin istasyonlarında alkolsüz malt içecekler var. onlardan iç. mayalı olduğu için sütü kaynatıyor.
sütüm gelmiyor diyede panik yapma oda etkiler

hayırlı sabahlar

kızlar stres üzüntü yapmamaya çalışalım yazık yavrularımıza.bende anne sütü veriyorum arada mama veriyorum onuda pek almak istemiyor.zayıf ama diri hareketli bi bebişim var, saolsun çevremdekiler sütün yavan pek yaramıyor heralde kızına falan diyip duruyolar gelde sinir olma ama takmamaya çalışıyorum he he diyip geçiyorum...

Cnm niye oyle oldu uzuntudenmi?? Olan yavrucaklara oluyor

dertsiz sütüne üzüldüm canım.. inşallah tamamen gitmemiştir bu kadar stres ne olacak
sebebi olur sütünün........

cumartesi tişörtümü ıslatacak kadar gelen süt bir anda bir iki damlaya düştü.
stresten başka bir sebebi yok.
gece 3,4 saat kesintisiz uyurdu 2 gecedir saat başı ayaktayız.
karnı doymuyor uyuyamıyorda yavrum.
akşam mama aldık içmedi
kaşıkla, biberonla verdim yutmuyor
ağzından püskürtüyor.
bi de genzine kaçtı bidaha da zorlamadım.

lactamil,humana,helva,tahin falan yedim,içtim
birazcık artş var gibi.
eşim kedi gibi etrafımda dolanıyor
o da sinirime dokunuyor şu an.

günaydın kızlar.

egomego rüyayı tüylarim diken diken okudum. çok etkilendim. allah yardımcın olsun. meleğin benim ya. annesini yukardan sürekli izliyor bence ve sen üzüldükçe üzülüyor. kucağın tez vakitte hayırlısıyla dolar inşallah.

bu arada ben pazartesi işe başladım. öğle paydoslarını 1,5 saat süt iznimle birleştirip eve gidip geliyorum. Bu şekilde zor oluyor ama 6-7 aylık olana kadar bu şekilde yapacam. Sadece anne sütü alıyor çünkü. emzirip birazda süt sağıp işe geri dönüyorum.

kaynana olayına bende gireyim. of of. benim kendi annemde kayınvalidemlerde şehir dışında oturuyorlar. o yüzdendirki bayramda kayınvalidemi memleketten alıp getirdik. artık bizimle yaşıyor. başka çare yok. 2 yıl falan böyle sürecek. arada kayınpederimde gidip gelecek. bekar kaynım var. arada o da gider gelir. koloni hayatı anlayacağınız. kayınvalidem çok kötü bir kadın değil esasen. sabah kahvaltı hazırlıyor. eşimle yiyip çıkıyoz. o topluyor. akşama evde 2-3 çeşit yemek hazır oluyor. tembel bir kadın değil. eşimin gömleklerini ütülüyordu bu sabahta. arada bıt bıt karışmaları var ama ben takmıyom. lafta söylemiyom. çünkü annemle beraberlen dikkat ettim o daha çok karışıyor. demek ki insan yaşlı olunca yani büyük illa bir şeylere söyleyecek sözü olduğunu düşünüp ortaya atıyor kendini. birde borazan gibi ses var kadında. çok bağırarak konuşuyor. valla başım şişiyor. eşime diyom annene diyecem sessiz konuşsun biraz diye. saçmala öğle bir şey dersen senle konuşmam diyor. laf söyletmiyor anasına. yani kadının bir şey yaptığı yok ama batıyor işte yinede. bazen düşünüyom. çok büyük fedakarlık yaptı aslında evini kocasını bırakıp geldi.kendi annem ben gelmem demişti çünkü.

voltaj bomba haber ne. çok merak ettim. hamile biri mi var yoksa. söyle söyle.

voltajın mesajı okuyunca hanipeksin hamile olabileceği aklıma geldi benimde.
ya da mezopotamyanın.

voltajj bende merak ettim söylesene içinde kalmasın söle söle :))

mesajı tekrar tekrar okudum ve kesinlikle hamile birisi yok.
topikte yorum yapmasından veya mesaj yazmasından hoşlanmadığınız birileri var
bu ben bile olabilirim. (yeterince sıktım sizi)

voltajım msjında "dann diyesim ya da tek tek söyleyesim var" dediğine göre böyle düşündüm ben.

ne hamile mi?

kızım uyurken, bikaç tane daha bebişim olsa ne iyi olur diyorum,
uyanıp da huysuzlanmaya ağlamaya başlayınca yok yok Allah olmayana versin diyorum

Bismillah. .
Anlatacaklarim burdan istanbul a yol olur bacim. Sen müsait ol telden görüşürüz. Bayram benim evliligimin sonu olacakti nerdeyse.. bilare ankatirim Chosy gibi araya gitsin istemiyorum. .

Annenin yaninda olmasına kendi annem gibi sevindim. .cok hak ediyorsun. .
Varya o denizaltı pozu telefonda gördükçe nasıl fena oluyorum .. gicikkkkkkkkkkkk sey :)
Dayan.. sende bebeci de hanipeks de bendeeeeeeeeeee.. dayan bakalım son perdeye kadar
voltajın mesajı okuyunca hanipeksin hamile olabileceği aklıma geldi benimde.
ya da mezopotamyanın.

Dertsiz kuzum Allah korusun şimdilik. . Ihtimali bile beni hasta eder şu an. . Yok öyle birşey. Voltaj sana yazar özelden. Düşündüğün gibi birşey değil. .

Selam kızlar ben geldim :)

Bayramda anneme ordanda anneanneme gittik kv siz bi Bayram muhteşeeemmm :) kızımın yabancı ayırması biraz zorluk oldu bizim için ama atlattık çok şükür... Döndüğümüzden beri huysuzdu büyüme atağı denen şeye iyice inandım çünkü günlerdir uyuyamayan huysuz kızım dün dönmeyi başardı ve şu an mışıl mışıl uyuyor :) şimdiki sorunumuz sanırım diş geceleri huzursuz uyuyor kaç defa kalktım hatırlamıyorum ağız suyu da cabası neyse kv min biz annemlerdeykem bayramda üşüttüm hastanın deyip telefonda naz etmesi hariç bi olumsuzluk yok ama sonra duydukki misafirde ağırlamış misafirliğede gitmiş vıııızzzz tırrııısss dedik kocişle :) amaaaan böyle sorunsuz geçincede anlatması hiç keyifli olmuyo :)))

Neyse dönünce olan sorunumu anlatayım bu hafta sonu küçük bi tatil yapacaktık aylar öncesinden planlı ( çok sevinmiştim çünkü yemek bulaşık bilmem ne yok ayrıca geçen yıl evliyken ilk yazımızdı ama çalıştığım için hiç bişey yapamamıştık sonrada hamile kaldım zaten ) annemden döner Dönmez valizleri boşalttım yıkadım ütüledim kadın gelecekti temizliğe ven yaptım zaten hafta sonu yokuz dedim iptal ettim ve tabi bu işleri yaparken hep çocuğumun vaktinden çaldım neyseeee bütün işler bitti eşim demesinmi gitmeyelim bu arada 2 hafta sonra eşimin işleri sebebiyle anneme gidicez annemlere üst üste 2 defa gittik diye kv cazırtı yapar diye haftayada ona gidecektik

Benim sinirim bi oynadı adamı fırçaladım pasparlak oldu ben ya anneme ya annene gidiyorum oyunmu oynuyosunuz çocuğumun vaktinden çaldım hazırlandım madem öyle hiçbir yere gitmiyorum diye açtım ağzımı yumdum gözümü benimki kedi gibi oldu :) şimdi gidicez kısmetse :))

Ofpufya helal sana. Hakkimizi Söke Söke aliriz diyorsun :)) bende bayramda bi cilala parlat operasyonu yaptım ama cok şiddetli geçti bakalim benimkinin kuzu etkisi kac gün gidecek. .
Ben bu bayram kv macerami iki sezon dizi yapabilirim. . Dram.onumuzdeki iki bayram ondan uzak olmak istiyorum

Mezoşumm anlat kııız vallahi çok merak ettim :)

Parlatçam tabi Mayıs'ta havalar biraz daha ısınsın bi kahvaltıya gidelim dediydim yaz bitiyo hala bekliyorum ne zaman hadi gidiyoruz dicek diye tabiki ne zaman yüzüne vurup söylersem o zaman dicek ben he , tabi, olur, evet dedikçe o kendi bildiğini benimde düşündüğümmüş gibi yaşıyor arada bi tırnak göstermek lazımmm !!!

doğru söylüyosun. bende neremle okuduysam. bomba haber var diyorum. voltaj burada gaz aşı anne sütü yok mama gibi konuların konuşulması istemiyor. valla ne yalan söyleyim gaz guz muhabbetlerini bende okumuyom direkt geçiyom.

selam kızlar bayram belli ki herkesi germiş...
bizde de durumlar aynı
oğlum kalabalığa alışık değildi zaten bende belki alışır diye her isteyene verdim
kucak kucak gezdi anlayacağınız
her akşam burnumdan getirdi o kucak kucak gezmeleri
bu çocuk huysuz diyeni mi ararsınız yoksa sizden başka kimseyi istemiyor diyeni mi
heralde sadece anne babasını isteyecek
daha 4aylık bebek bu.

bu arada şuan otel odasındayım.
oğlanı uyuttum nöbetteyim :)) nete takılıyom.
ilk bikaç gün beraber takılalım dedik.
çocuk huysuzluk etti burnumuzdan getirdi. uyutup havuz başına gidiyoruz...
uyanıp basıyor yaygarayı, oda perişan oluyodu bizde.
şimdi nöbete bağladık...
sabahtan birimiz öğleden sonra birimiz bakıyoruz.
yemeklerde beraberiz.
böyle daha iyi oluyo onunda keyfi kaçmıyo bizimde...
yarım tatil yapmış oluyoruz ama olacak o kadar.

hımmm kimki hamile olan
bende bi ara yusuf yusuf atıyodum ama çok şükür adetimi de oldum
korunmayı elden bırakmıyoruz artık.

face grubuna bende katılmak istiyorum ama nasıl??
sizi ve bebişlerinizi merak ediyorum.

Artik seneye daha guzel olur tatil..bende inanirmisin 2defa test yaptim negatif kadin doktoruna gittim dun rahim duvari kalin adet olacksin dedi bende acaba hamile olabilirmiyim dedim ..cunki rahim duvari kalinlasmasi hamileligede isaret test yapti negatif bidaha yap dedim yine yapti negatif bende hap yazdirdim ztn emzirme yok artik spiral suan icin cok pahali..

Ya kizlar dun kontrole gittim benim rahim arkaya bukulmus buyuk ihtimal dogumdan dedi...aranizda varmi oyle olan..2nci bi hamilelikte tehlike olabilir duzelmesse fln dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…