Büyük bir sorun mu?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Bugun baya konu açtım şimdiden kusuruma bakmayın..2 haftadır biriyle beraberim ve aşırı derecede mutluyum ve bana şimdiden evlilik hayalleri kurduğunu söyledi hatta bugun sana karıcım diyim mi dedi..Ve hani bana karşı hiç yanlış hareketi olmadı eteğim açılsa hemen kapatan gözümün içine bakan biri..Ama gel gelelim ki asıl konuya..Şunu belirteyim ki bahsetceğim mevzuda asla bir eleştirme kötü görme gibi bir durum yok..Konu mezhep farklılığı..Kendisi alevi bizim tarafsa hacı hoca denilcek bir taraf..Annemle babam dini yönden çok koyu değiller ama düşünce olarak öyleler..Bu sizce büyük bir sorun mu yoksa umursanmıycak bir durum mu..Ayrılmak istemiyorum ve gercekten mutluyum..

Bugun baya konu açtım şimdiden kusuruma bakmayın..2 haftadır biriyle beraberim ve aşırı derecede mutluyum ve bana şimdiden evlilik hayalleri kurduğunu söyledi hatta bugun sana karıcım diyim mi dedi..Ve hani bana karşı hiç yanlış hareketi olmadı eteğim açılsa hemen kapatan gözümün içine bakan biri..Ama gel gelelim ki asıl konuya..Şunu belirteyim ki bahsetceğim mevzuda asla bir eleştirme kötü görme gibi bir durum yok..Konu mezhep farklılığı..Kendisi alevi bizim tarafsa hacı hoca denilcek bir taraf..Annemle babam dini yönden çok koyu değiller ama düşünce olarak öyleler..Bu sizce büyük bir sorun mu yoksa umursanmıycak bir durum mu..Ayrılmak istemiyorum ve gercekten mutluyum..

Ayrılmak değil de onu uzun bir süre tanıman gerek bana göre. 2 hafta çok çok kısa bi süre. Bu kadar kısa sürede evliliği düşünmesi oldu bittiye getirmesi hoşuma gitmedi benim. Karıcım falan nedir çok abartmış yani.

Bu arada ileride mezhep sorunu başınızı ağrıtır muhtemelen siz sıkıntı etmeseniz de aileler sıkıntı yaratabilir

Mezhep farklılığı mesele değil de,"karıcığım" nedir yahu?
Bence siz mezhebe değil buna takılın.2 hafalık kız arkadaşına "sana karıcığım diyeyim mi?" diyen bir erkek acık konuşuyorum bana cok garip geldi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X