Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlar birbirine çok yakın, bir çılgınlık yapıp isimlerinizi kullanmaya ne dersiniz ? Bekir, abisine normalde de abi diyorsa; yine abi demeye devam eder.Merhaba. Burda buyuk gelin hangisi oluyor?
Ali (28) ve Ayse (24) 05.2024 evlendi
Bekir (25) ve Buse (26) 07.2023 evlendi
Buyuk gelin hangisi, ve bu dort kisi bir birine nasil hitap etmeli? Abi/abla
Babanın abisi amca eşi ise yengesi olur kuzenlerinBenim amcam da annemden büyük ama ona abla diyo komik geliyor açıkçası ama böyle alışmışlar. Hatta kuzenlerim bile babama baba anneme anne der babanın abisine böyle denir diye
Bizde büyükanne büyükbaba diyorlar hepBabanın abisi amca eşi ise yenge![]()
Busenin hem yaşı daha büyük hem daha önce evlenmiş olduğuna göre demekkl ki küçük gelin buseMerhaba. Burda buyuk gelin hangisi oluyor?
Ali (28) ve Ayse (24) 05.2024 evlendi
Bekir (25) ve Buse (26) 07.2023 evlendi
Buyuk gelin hangisi, ve bu dort kisi bir birine nasil hitap etmeli? Abi/abla
Aaa nedenBizde büyükanne büyükbaba diyorlar hep
Bilmiyorum hep böyle çevrede de akrabalarla da böyle bazıları işte amcasının adı aliyse ali baba der bazıları büyük baba babanın abisiyse amca yenge demiyorlarAaa neden
Anladım, o şekilde görüp öğrenilmiş.Bilmiyorum hep böyle çevrede de akrabalarla da böyle bazıları işte amcasının adı aliyse ali baba der bazıları büyük baba babanın abisiyse amca yenge demiyorlar
kayinvade buseye kucuk gelin diyor ama ve ayseyi buyuk olarak goruyor ondan merak etdim ne dogruBusenin hem yaşı daha büyük hem daha önce evlenmiş olduğuna göre demekkl ki küçük gelin buseküçük büyük kavramını öğrenmenin daha kolay yolları var aslında
Ayşe küçük. Kayınvalide o, arada yapar onlar böyle şeyler..kayinvade buseye kucuk gelin diyor ama ve ayseyi buyuk olarak goruyor ondan merak etdim ne dogru
Güllü lokum veriyorlarBüyük olunca ödül vardır inşalla