Allah bir ömür boyu mutlu etsin inş darısı biz tüm bekarların başına
Duygucum hep mutlu olursun işallah bir ömür mutluluklar olsun nikahın nerde ist.da ise belki gelmekte nasip olur
Eylülüm çok teşekkür ederim:asigim:
Nikah İstanbulda fakat düğün de olacak.
6 Haziranda düğünüm var. Ben asıl düğüne beklerimopuyorumnanaktan
Çünkü nikah hafta içine geliyor.Şeniz
oyy neden olmasın düğünde hiç tanımadığın biri gözüne ilişirse o benim o zaman bir ara adresi at bana olurmu :1hug:
Evet hayatımın en anlamlı, en önemli günü geldi çattı...
Gerçekten kolay değilmiş. Çok yoğun bir tempo içine düştük.
Yeri geldi kızdım, yeri geldi kırdım, yeri geldi kırıldım...
Ama sonuç olarak ortaya güzel bir tablo çıktı.
Evet haftaya bugün yani 9 Nisan nikahım var arkadaşlar...
Aslında düğünüm 6 haziran fakat şahidim yurtdışına çıkacağı için nikahı öne almak durumunda kaldık.
Şimdi ise son sürat düğün hazırlıklarımız var. Evim bitmek üzere.
Eksiklerimizi tamamlamaya devam ediyoruz...
Bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim...
İnanın içimde büyük bir sevinç ve burukluk var.
Ailemden kopup yeni bir hayata adım atacağım.
Umarım herşey güzel olur. Umarım çok mutlu olurum.
Annem ve babam her ne kadar belli etmeseler de çok üzülüyorlar biliyorum...
Ben onların ilk ve tek çocuğuyum...
Ama onları üzmemek, hayal kırıklığına uğratmamak için elimden geleni yapacağım.
Benim mutluluğum ailemin mutluluğu olacak bunu biliyorum...Darısı tüm bekar arkadaşlarımın başına...
Allah tamamına erdirsin inşallah canım..
Ben de taze nikahlıyım 13 Martta oldu nikahımız.:asigim:
3 temmuzda da düğünümüz var..
nikah çok acayip bişeydi hem ağladım hem güldüm..
Canım tebrik ederim. Evet benim nikahımda oldu sonunda:kedi: Gerçekten çok karmaşık duygular içinde oluyor insan. Herşey gönlümüzce olur inşallahopuyorumnanaktanAllah tamamına erdirsin inşallah canım..
Ben de taze nikahlıyım 13 Martta oldu nikahımız.:asigim:
3 temmuzda da düğünümüz var..
nikah çok acayip bişeydi hem ağladım hem güldüm..
Çok teşekkür ederim. Güzel birgündü. Dilerim herşey çok güzel olur bundan sonrası için.duygularını o kadar iyi biliyor ve anlıyorum ki. nisan bana hep uğur getirir. ve dilerim ki 9 nisanda sana uğur olur. Allah mutlu,huzurlı kılsın sizi. sözlerin beni de çok etkiledi ve ben de böyle düşünüyorum.
Canım çok teşekkür ederim. Bazı sorunlar oldu. Msn açılmıyor bayağıdır. Ulaşacağım sana özelden. Öpüyorum kocamanŞenizhayırlısı olsun tatlım.görüşemiyoruz bayadır
Tanrıçam:gitme: Ne tuhaf bir duyguymuş...Meleğiim tebrik ederim, bir ömür mutlu olursunuz inşallah :Saruboceq:
Çok sevindim senin adına, mutluluklar bitanem :asigim:
Ablacım çok teşekkürler.a.s.Duygucuğum, tekrar hayırlı olsun canım.
Aminn canım. Dileyen, isteyen, bekleyen herkeslere en kısa zamanda nasip olur inşallah:asigim:Duygu'cum çok sevindim, darısı tüm bekarların başına :):)
Amin. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler... İnşallah herşey yolunda giderolumunekankayizsmileAllah hayırlı etsin Duygucum inşallah çok ama çok mesut olursun yuvanda
şu stresli süreçte Mevlam yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider ve mutlu bir gelin olursun
Canımm amin. Seninde güzel haberlerini duyacağımız günler gelir inşallahŞenizömür boyu mutluluklar dilerim canımm Şeniz
Herşey gönlünce olsunolumunekankayizsmile
darısı benim gibi bekarlara :kedi:
Biraz geç uğrayabildim.Bugün evliliğimin 5.günü. Çok teşekkür ederim canım. Darısı başınıza:asigim:Bugün evliliğinizin 1. günü olmalı hergününüz bugün tadında geçsin :) Mutluluklar dilerim.. Darısı bizim başımıza :)
Teşekkürlera.s.mutluluklar dilerim bi yastıkta kocayınn
İnşallah... Teşekkürlera.s.bi ömür boyu mutlu olun canımm inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?