Büyük hata evli erkek

hala neden burada bu evli erkekler konuları açılıyor anlamış değilim. hergün bir evli erkek konusu açılmaya başladı. buradaki kadınların tepkisini almak için, infial yaratmak için bile bile açılıyor sanırım.
al bir tane daha...imkan olsa da yönetim tüm evli erkek konularını silebilse. o kadar baydınız yani.

Kendime gelmek istiyorum ama burda seviye yerlerde bir taneside çıkıp tmm yaptığın hata boşver başka bişey yap ne biliyim unıtursun biter demiyor
yahu sen yaptığının hata oldugunu bilmiyormusun evladım.
yarın bigün senın kızının basına gelse kaynana olarak naparsın karşındaki kadını
öldürmek istersin evladı acı çeken bir anne olarak.
ha konu fakeyse ellerim yorulduğu ile kalacak ama olsun

Haydaaa, bugünde evli erkeklere aşık olan hatunlarla günü kapattık resmen.
Ablacım, yuva yıkanın yuvası olmaz.
38 yaşında ki kişiye abi de. Lazım da olmaz rahat ol.
24 yaşındasın kendi yaşıtlarınla sevgili ol.
Evli adamlar çekici gelmesin.
Yolunacak insan modeli moduna sokma kendini.
Akşam akşam germe insanları.

evli erkek konuları nedir? böyle kaç gündür. bence birisi dalga geçiyor artık. sürekli aynı konular. inanmıyorum artık.

Yaptığım hata diye baştan dedim zaten ben buraya bi sirkelenmeye geldim ama hakarete değil ya bunu yaşayan sizden biride olabilirdi kul hatasız mı yarına kimin garantisi var

Hanımlar,
konu kapatıldı, yalnız diğer konu ve o konu sahibesi 2 farklı üyelikle çelişkili konular açtığı için ifşa edilmişti, özel hayatını kınayın diye değil, ki Kazen beyde bunu özellikle belirtmişti.

Bu konu sahibesiyse her ne kadar hatalı da olsa, toplumun kabul etmeyeceği davranışlara da girse hakaret edemez, aşağılayamazsınız, dalga da geçemezsiniz, bunu şunun için yazıyorum, bu gibi konular açılabilir diğer konudaki gerekçeyi baz alarak her bu tip konuda ağzınıza geleni sayma özgürlüğünüz olduğu kanısına varmayınız.

Back
X