Bebek İkinci El BÜYÜK KIŞ İNDİRİMİ!!! Kız bebek ve çocuk giyimi.. Bakmadan geçmeyin...

canım ürünler geldi bugun gerçekten çok güzeller birtanede tayt hediye etmişin çok tşk ler yaaa çok güzel kız kıyafetleride eklemişin gözüm kaldı ya keşke onlarda büyük olsalardı çok zevklisiniz gerçekten

çok teşekkürler Güle güle kullansın kızınız. Tekrar görüşmek dileğiyle..

canım her ikisi de 18 numara. öndeki kalpli bağcıklı olan hiç giyilmedi. o arkadaki fuşya olan ise az giyildi. her ikisi de aynı modeldir. sadece desenleri farklıdır. kalpli olan 8 tl, diğeri 5 tl.dir.

Teşekkür ederim sanırım kızımın ayaklarına küçük gelecek daha 5 aylık ama ayakları tombik 17 numara olmuyor mesela aldım giyemeden kaldı

sevgiler..

Merhaba canım..
3-6 ay için;
Kot mont, lcw pembe yağmurluk ve disney tulumu benim için ayırabilir misin, almak istiyorum?
Yeni eklenecek olan yazlık ürünlere de bir göz atayım..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sanırım kızımın ayaklarına küçük gelecek daha 5 aylık ama ayakları tombik 17 numara olmuyor mesela aldım giyemeden kaldı

sevgiler..

Tamam o zaman canım. Sağlık olsun.. Öpüyorum tontişi

Merhaba canım..
3-6 ay için;
Kot mont, lcw pembe yağmurluk ve disney tulumu benim için ayırabilir misin, almak istiyorum?
Yeni eklenecek olan yazlık ürünlere de bir göz atayım..

Merhaba canım,

tamam onları ayırırım senin için. Elimdeki yazlık ürünler 3-6 ay için ama. Senin işini görmez.. Sana 6-9 ay yazlık lazım sanıyorum. Ondan da sadece 2 adet kıyafet var elimde.

arkadaşlar,
3-4-5 yaş grubundan çoğu ürün satıldı. Alan arkadaşlar güle güle giydirsin kızlarına
bu yaş gruplarından kalan ürünler şunlar:

3 yaş:

4 yaş:

5 yaş:

3-6 ay grubundan da 3 adet ürün ayırtıldı:

Kalanlarla satışa devam...

Bu urunler cok guzel ama kizima oolup olmayacagi konusunda supheliyim.
Biraz tombik bi bebek. Yaza kadar olmayabilir. Ben ayirttiklarimi alayim o zaman.
Yeni adresimi gonderirim ozelden. On gun istanbuldayim..

Mrb jaspe, kot mont ile oembe yağmurluk kaç yaş için uygun diğer ürünlere ekleyebiliriz uyarsa

ben bakana kadar satılmıs ..bı kızım var 8 ayın ıcınde bı kızım var 27 aylık..tam bana goreymıs halbu kı konu

lcw kışlık tulum ve sobee takım satılmadıysa almak istiyorum.. 1 ya da 1,5 yaş için ayakkabı varsa , ben göremedim, konu uzamış... onu da atarsanız sevinirim.. kolay gelsin..

Mrb jaspe, kot mont ile oembe yağmurluk kaç yaş için uygun diğer ürünlere ekleyebiliriz uyarsa

yok canım onlar 3-6 ay içindi kargonu gönderdim bu arada. özelden yazarım takip no.sunu.

ben bakana kadar satılmıs ..bı kızım var 8 ayın ıcınde bı kızım var 27 aylık..tam bana goreymıs halbu kı konu

sağlık olsun.. kısmet diyelim..

lcw kışlık tulum ve sobee takım satılmadıysa almak istiyorum.. 1 ya da 1,5 yaş için ayakkabı varsa , ben göremedim, konu uzamış... onu da atarsanız sevinirim.. kolay gelsin..

bunkarı diyorsanız hayır onlar satılmadı.. özelden adresinizi gönderin, p.tesi kapıda ödemeli gönderirim.

ilk sıradaki ceketi almak istesem nasıl olur?

canım bunu mu diyorsun?

tek ürün için kargo ücreti ödemeyin bence.. Başka beğendiğiniz olmadı mı? Ya da ihtiyacınız başka bişey varsa yazın belki elimde vardır. Biberon, krem, alt açma vs vs pekçok ürün var satışta.

Bu arada askılı kot 3-4 yaş. Kapri tarzı olduğu için ufak görünüyor.

C&a polar üst için bi kombin yaparim. Merak etmeyin.

Merhaba;

Kargomu aldim.. hepsi tertemiz cok tesekkur ederim.. Etiketli urun bile var iclerinde... hediyeleriniz icin ayrica tesekkurler.. Yazliklari bekliyor olacagim :)

Merhaba;

Kargomu aldim.. hepsi tertemiz cok tesekkur ederim.. Etiketli urun bile var iclerinde... hediyeleriniz icin ayrica tesekkurler.. Yazliklari bekliyor olacagim :)

ben de teşekkür ederim.. kızınız güzel günlerde kullansın inşallah.
yazlıkları da bu hafta ekliycem inşallah.. görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…