büyük konuştum

Rahat k*çıma battı diyorsun açıkça.

Anlamadığım kocan sizi basıyor ama eli elime değmedi diyorsun bu nasıl oluyor?

Kocanda da nasıl bir mide varmış ki basıp gözüyle gördüğü halde seni yine kabullenmiş ilginç.

Aşkından ölsem yine kabullenemeyeceğim bir mevzu.

Henüz sohbet aşamasındayken basılmışlar

Henüz sohbet aşamasındayken basılmışlar

Ne şart altında basarsa bassın adamın midesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Neticede bu kocasının tanıdığı biri değil, ailece görüştükleri biri değil. Karısıyla başbaşa bir mekanda ne halt yedikleri veya yiyecekleri ortada.

Esimi seviyorum diyorsunuz da seven insan sevdigine bunu yapamaz.Irade diye bir sey var .Bir insan kendini bildikten sonra da basina gelicegini sanmiyorum.Kinadim basima geldi diye bir sey yok, siz isteyerek bilerek yapmissiniz.Allah affetsin ne diyelim

Herkes kocasina yalan soyledigi için kizmis ama belli ki kocasi kadini cok seviyor ve inanmak affetmek istemis.

Konu sahibi sen de günahını kendi içinde yasa kimseye bahsetme burda bile yazma olan olmus biten bitmis. Sen bunun cezasini omur boyu vicdan azabiyla odeyeceksin. Vicdan azabindan kurtulmaya da calisma senin yeniden hata yapmani engeller.

Kusura bakma ama evliyken gidip yatip kalkcagina bosanipta yapsaydin kiniyorum basima gelmez esimi bilmem ama ben yapmam hayat bu aklim baskasina kayar mi kayar ama aldatmam aklim baskasindaysa esime olan askim bitmistir bosanir ona giderim aldatmaktan daha mantikli

Aldatma sebebi neydi seks için mi adam çok mu yakışıklıydı.eşinin yapışkan tarzı mi itti.beğenilme arzusu muydu.insan arada seytana uyacak gibi olur örneğin çok yakışıklı biri geçer ne yakışıklıydı dersin .ama yatmak kalkmak baya fena. sen eşini sevmiyorsun yada ötekine aşık oldun.çocuğun varmi?

Aynen o adamda ne buldun @Okyanusya00

Merak ediyoruz

Hem eşim bastı diyorsun hem duymak istediğini söyledim diyorsun görme engelli mi eşin? Bu kısma takıldım ?
Gerisinden bize ne eşini ilgilendirir, bida yapma.

kocanı severken nasıl olduysa bır anda aldatırken kendını buldun nasıl oldu anlamadın bıle
kocan senı bastı ama esıne yemın ettın elı elıme degmedı dıye esınde ınandı ve sana sahıp cıktı he mı ?
tamam canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…