büyük konuştum

ALLAH İSLAH ETSİN.
Önemli olan hatalarınızdan ders çıkarmanız.
Umarım eşiniz bir tartışmanız esnasında yanılıp yüzünüze vurmaz.Aksi gerçekten düşünmesi bile İĞRENÇ bir durum.

Aldattıysan eşine aşık değildin demek ki, ayrılmayı denemeliydin.
Ama eğer konu gerçekse, kıssadan hisse verdiğiniz mesaj güzel.
Kınamadığını yaşamadan ölmez kimse

Aldatmis affedilmis veya affedilmemis zaten bizi ilgilendirmiyor. Kimsenin yuvasini yikmasinlar bir zahmet yeterli yani yoksa bize ne kim kimi aldatmis

Aynen öyle ve basitleştirilmesin diğer bir zahmet de

Bu aldatanlarda nasıl bi cesaret var ben çözemedim.adamdan gizli alışveriş yapsam kalbim ağzımda atıyor.aldatmaya kalksam hık hık giderim herhalde
Ayy inan bende öyleyim.. şimdi züccaciye alışverişine gidicem.. eşime göre gereksiz diye söylemiyorum.. ama kalbim çarpıyo valla.. hayatıma heyecan adrenalin getirdi 2 tabak 2 bardak :))

Eşin seni affetmiş ama bunu kendine yediremeyip intikam olarak seni aldatabilir aklında bulunsun.
Adamın günahını almak istemem ama seni ve diğer erkeği eve kadar takip eden erkek daha önceden şüphelendiği için bunu yapmıştır. Ve hiç konuyu açmadıysa sonrasında da korkman gerek.

Ayy inan bende öyleyim.. şimdi züccaciye alışverişine gidicem.. eşime göre gereksiz diye söylemiyorum.. ama kalbim çarpıyo valla.. hayatıma heyecan adrenalin getirdi 2 tabak 2 bardak :))
ben bir kere soylemeden kitap aldim (cok kitap aliyordum o donem) ayni sekilde kargo gelecek diye elim ayagima dolasti. Ki alt tarafi 1 kitap. Neyse ki boyleyiz Allah sasirtmasin...

Aynı eve girdik ..basılmak için illaki yatakta mı olmak zorunda ..henüz sohbet ediyorduk ..
"Henüz" işte... Oof of...

İliskiler bu raddeye gelmemeli.
Geldiyse de getiren taraf bosanarak karsi tarafa verdigi zarara son vermeli cunku masum tarafa. "Yazik".

Evliliğimde çok şükür sorun yok ..ama ben kendımi affedemiyorum :.terapiye gitsem nasıl anlatırım..burada Bile sizleri tanımadığım halde çekiniyorum ..

Canım burda yazarlar yüz yüze kimse seni azarlayamaz. Senin hayatın ayrıca yaptın birşey kendin cezasını çekecsn etrafındakiler değil. Tedavi ol da madem barışmışsın sorun da yok düşünüp durma. Bir daha böylesine büyük bir hata yapmamayı öğrenmiş oldun en azından.

Biz insanların günahlarını yargılayıp kınarız konuşuruz ama tövbesinden haberimiz olmaz eşin bunı sorun etmeyip konuyu kapattıysa sana da rahat batmasın evliliğine bak rabbim affeder kulunu sen burda yazan çoğu şeye takılma bi konuda böyle laf sayıp 2 3 ay snra bnde yapt diye konı açanlaubile oldu

Evet haklısınız, bencede bosanilmali. Garip bir hayatı sürdürmeye çalışıyor iki tarafta .

koca kişisinin iq çift basamaklı değilse, iki yetişkin insanın gizlice bir evde buluşup batak oynamadığını biliyordur.
o kabullenmiş affetmişse bize ne, millet swinger partilerinde sabahlıyor, iki taraf da kabullendikten sonra gerisi tırt.

Neden ayrilmiyorsunuz esinizden.
Belli ki sevginiz bitmis.askiniz bitmis.sayginiz hic yok.
Baska bir erkekle sevisebiliyorsaniz esiniz sizin icin hic 1 anlam ifade etmiyor demektir ki yine bir ilgi alaka gorseniz yine aldatirsiniz.
Iliskiler tukenince zorla surdurmenin mantigini anlamiyorum.

Seviyorum yorumlarını

Kınamak haddimiz değil zaten..

Olayın üstünden 5 yıl geçmiş.. eşiniz affetmiş.. tövbe etmişsiniz. Peki neden tövbe ettiğiniz günahınızı anlatıyosunuz? Siz bence bu konuyu bi araştırın ve içinizi dökmeyin içinizde kalsın bu olay..

Eşinize yalan söylediğiniz için, içinizdeki vicdan azabı sizi yiyip bitiriyor, bence eşinize doğruyu söylemediğiniz müddetçede vicdanen rahat olamayacaksınız. Evliliğinizin sürüyor olması yaşananları unutturmaz. Sizin yerinizde olsam eşime ilk ve son kez dürüst olup gerçeği söyler ve evliliğimi bitirirdim.

Boşanmak isteseydi zaten boşanırdı ..eşim beni çok seviyor bende eşimi çok seviyorum yaptıgım aptallıktı ..
Senın gıbıler var malesef ıkı ayrı tanıdıgımız komşu vardı evlıyken dostuna kactı tabı yanında kucuk 3 yasındakı kızınıda göturdu onun yanında öpüşmeker olmuş aynı odada yatmıs kalkmışlar ,dıger komşu kadın oğlunu evde bırakmıs dostuna kacmıs o da yatıp kalkmış sonra onun da kocası kabul etmış sımdı ılk kocalarında lar iğrenç bırşey o kadınları kabul eden kocaları nasıl kabullenır ??yada o kadınlar ne yuzle kocalarının yatagına koynuna utanmadan bırdaha gırer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…