- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Aldatmis affedilmis veya affedilmemis zaten bizi ilgilendirmiyor. Kimsenin yuvasini yikmasinlar bir zahmet yeterli yani yoksa bize ne kim kimi aldatmis
Ayy inan bende öyleyim.. şimdi züccaciye alışverişine gidicem.. eşime göre gereksiz diye söylemiyorum.. ama kalbim çarpıyo valla.. hayatıma heyecan adrenalin getirdi 2 tabak 2 bardak :))Bu aldatanlarda nasıl bi cesaret var ben çözemedim.adamdan gizli alışveriş yapsam kalbim ağzımda atıyor.aldatmaya kalksam hık hık giderim herhalde
ben bir kere soylemeden kitap aldim (cok kitap aliyordum o donem) ayni sekilde kargo gelecek diye elim ayagima dolasti. Ki alt tarafi 1 kitap. Neyse ki boyleyiz Allah sasirtmasin...Ayy inan bende öyleyim.. şimdi züccaciye alışverişine gidicem.. eşime göre gereksiz diye söylemiyorum.. ama kalbim çarpıyo valla.. hayatıma heyecan adrenalin getirdi 2 tabak 2 bardak :))
"Henüz" işte... Oof of...Aynı eve girdik ..basılmak için illaki yatakta mı olmak zorunda ..henüz sohbet ediyorduk ..
AynenAyy inan bende öyleyim.. şimdi züccaciye alışverişine gidicem.. eşime göre gereksiz diye söylemiyorum.. ama kalbim çarpıyo valla.. hayatıma heyecan adrenalin getirdi 2 tabak 2 bardak :))
Evliliğimde çok şükür sorun yok ..ama ben kendımi affedemiyorum :.terapiye gitsem nasıl anlatırım..burada Bile sizleri tanımadığım halde çekiniyorum ..
Ayy inan bende öyleyim.. şimdi züccaciye alışverişine gidicem.. eşime göre gereksiz diye söylemiyorum.. ama kalbim çarpıyo valla.. hayatıma heyecan adrenalin getirdi 2 tabak 2 bardak :))
Evet haklısınız, bencede bosanilmali. Garip bir hayatı sürdürmeye çalışıyor iki tarafta .Kendi etti, kendi buldu..Kocası kabul etse bile aldatmasını boşanmalıydı ve 5 yıldır tutsak gibi bir hayat sürüyorsa boşanmalı halada..... evde hapis hayatı, tutsak gibi bir hayat hiçde affedildiğini düşünmüyorum, bu şekilde ömrünün sonuna kadar nasıl yaşar insan.. Kocasına ona güvenmiyor ve 5 yıldır hala yaşananlar unutulmadıysa vicdan azabı değil şuan yaşadıgı hayat bunalttı onu bence..herşey mustahak, herşey hak tüm aldatanlar ve bunlara bile isteye ortaklık edenler inş sürüm sürüm sürünsün, Allah affetsin onları..
Seviyorum yorumlarınıkoca kişisinin iq çift basamaklı değilse, iki yetişkin insanın gizlice bir evde buluşup batak oynamadığını biliyordur.
o kabullenmiş affetmişse bize ne, millet swinger partilerinde sabahlıyor, iki taraf da kabullendikten sonra gerisi tırt.
Senın gıbıler var malesef ıkı ayrı tanıdıgımız komşu vardı evlıyken dostuna kactı tabı yanında kucuk 3 yasındakı kızınıda göturdu onun yanında öpüşmeker olmuş aynı odada yatmıs kalkmışlar ,dıger komşu kadın oğlunu evde bırakmıs dostuna kacmıs o da yatıp kalkmış sonra onun da kocası kabul etmış sımdı ılk kocalarında lar iğrenç bırşey o kadınları kabul eden kocaları nasıl kabullenır ??yada o kadınlar ne yuzle kocalarının yatagına koynuna utanmadan bırdaha gırer.Boşanmak isteseydi zaten boşanırdı ..eşim beni çok seviyor bende eşimi çok seviyorum yaptıgım aptallıktı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?