büyük konuştum

bırde bu buyuk konusma mevzusu ıhanet edenlerın kılıfı
buyuk konusma neye denır
mesela ben asla evlenmem dersın
ama evlenırsın
ben asla cocuk dusunmuyorum dersın
cocuk ıstersın
ben asla bu kısıyle barısmam dusmanım dersın
dost olursun

buna buyuk konusma denır

bır gun esını aldatırsın nasıl oldugunu farketmeden dıye bırsey olamaz
bu ahlaksızlıktır bu baska bırseydır bunun buyuk konusmakla alakası yoktur

gen meselesı bu ıhanet durumu... ve karakter noksanlıgı. senın kısısel eksıklıgın baskasının konusmasıyla basına gelmez anladınmı

aldatıp aldatıp buyuk konusmayın deyınce acayıp kotu kokuyor komıklıgınız
son derece ıgrenc oluyor

barı adam gıbı yedım nane ben kotuluk ettım bu hayat bana bunun cezasını mutlaka verecek de gec otur yerıne

ama o yurek sızlerde nerdee

Eşinize acıdım ve inanamadım.
Hayretler içerisindeyim haram bu kadar mı tatlı yahu.
Allah sizi islah etsin tövbe edin ne kadar bi daha yapmam desenizde burada okuyoruz bi kere yapan erkek devamlı yapar affederseniz diyoruz. Sizde inşallah bu tezi yıkarsınız.

Ağır olacak çok ağır olacak benden yaşça da büyüksünüz saygısızlığın dibine vuracağım ama sayın konu sahibi "sizden iğreniyorum."
Her hatanın bir dönüşü olabilir! aldatmanın bedeli ayrılıktır. Yalanla dolanla adam kandırmak değil.
Kendinize, olmayan vicdanınızı rahatlacak rezil bir koza örmüşsünüz yaşayıp gidiyorsunuz.
Halinize zerre-i miskal üzülmüyorum.
Hâlâ eşiniz olarak kalabilen aslında iyi şeyler yaşamayı hak eden o adama üzülüyorum.
Sadakatin bedelini ihanet olarak biçen sizse
Benim gözümde ancak kendiniz gibilere layıksınız.
Şu mesajdan sonra ilk banımı da yiyebilirim. Açıkçası umrumda değil. Varsın böyle bir konuda doğruları keskin hatlarıyla söylediğim için yiyeyim. Gerçeklerin sesini kıssanız da kafanıza göre değiştiremezsiniz.
Gidin bu vicdanla nasıl yaşarsanız
yaşayın.

eli elimedeğmedi ama basıldık demişsiniz aldatmanın bence temasla alaksı yok eli eline değmeyince tam aldatmış gibi olmuyomu sze göre?

Bedenen birleşmenin aldatmak olduğu gibi bir başkasını düşünmekte aldatmaktır.
Eşinize dürüst olmanız gerekirdi ama olan olmuş, vicdanınız en büyük cezanız sizin. Hayat büyük konuşmaya gelmiyor, kınamıyorum her şey insanlar için ve kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Lütfen bundan sonraki süreçte sizi her şeye rağmen affeden eşinize sıkı sıkı sarılın ve tövbe edin

ne kadar şanslı bir kadınmışsın valla basıldığın yer cafe değil
restaurant değil ne bilim böyle bi yer değil evde basılmışsın ve eşinde
söylediğine inanmış çok enteresan bence inanmadı da işte öyle davranıyo
sana çaktırmadan emin ol şey yapıyordur hoş çaksanda çekinceğini düşünmüyorum...
kınıyorum şiddetle kınıyorum böyle bişeyde insanın başına kınadığı için gelmez edeple alaklı
bir durum bu...kusura bakmada insan yaşamak istediğini yaşar içinde olanı yani..
allah ıslah etsin seni duam eşininde biran önce yaptığı hatayı anlayıp seni boşaması ve
onu hakeden biriyle yaşaması...

seven insan böyle bişey yapmaz oyüzden sevgiden aşktan bahsetme lütfen.
sen değil seni asıl seven eşinmiş diycem ama sen haketmiyosun onu inşallah sen değilde
eşin yaptığı hatayı anlar ve biran önce senden kurtulur...

ALLAH AFFETSİN.

Boşver kardeş. Baksana ünlü kadınlar/adamlar bol bol aldatıyor birbirini. Bizim utanmaz,riyakâr millet de onlarla fotoğraf çektirmek için kuyruğa giriyor.
Konserleri/gösterileri hıncahınç dolu.
Kimsenin onları kınadığı yok. Senin onlardan neyin eksik?
Velhasıl Türkiye'de her şey olursun da rezil olmazsın.

Adam ihenet mevzusuyla ayrılsaydı eğer, kadın rezil olacak yaptıgı hatanın bedelini ömrü daim çekecekti belki de intihar tek kurtuluşu olacaktı.Kadın ben bunu yaptım diyebiliyor yine. bi de saman altından su yürütenler var evli,çocuklu namus timsalidir kendileri ya hani her haltı yer de sonra akşam kocasının yatagına girer vijdan yoksunudur onlara ne demeli.

Buda öyleymiş zaten uzun sürmüş ilişkisi. Kocası bunları basınca bitirmiş. Yoksa uzun süre sevgilisinden gidip kocasının yatağına girmiş.

hem basıyor hem eli eline nasıl değmiyor
kahve içerken mi bastı evde?? basmak derken ....
kocanda seni aldattı heralde ondan affediyorr.
açık evlilik...

Yorumlari şöyle bir okudum da gercekten üzüldüm..Bir erkek eşine ihanet ettiginde de ayni tepkiyi versenize.Sizinki cifte standard.
Edepsizlik,ahlaksizlik vs diyenler bir erkek icin bu cumleleri asla kullanmazlar.Neden?
Erkek yapinca karaktersiz kadin yapinca o..pu oluyor degil mi? Vurun kahpeye filmi gibi..

Konu sahibi cok uzgun ve haliyle pisman.Artik gecmise bir cizgi cekip esiyle mutlu olmak istiyor.Esi demek ki cok seviyor ve onun ucurumun kenarında oldugunu anladigi icin affetmis.Iyi de yapmis.Dusene de bir tekme sen at diyenlerden degil demek ki.
Konu sahibi yaptiginiz buyuk yanlisin bedelini zaten esinizin karsisinda yerin dibine girerek ödüyorsunuz hergün..Allah ile olan kısmı ise kimseyi ilgilendirmez.O affedicidir insallah affeder.
Onemli olan hatalardan ders cikartip birdaha tekrarlamamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…