- Konu Sahibi Okyanusya00
-
eli elimedeğmedi ama basıldık demişsinizUzun zamandır takipteyim üye olmaya karar verdim çünkü kendımden nefret ediyorum
..eşimi aldattım utanç içerisinde yazıyorum ..istediğiniz hakareti edebilirsiniz ..ama sakın kınamayın büyük konuşmayın ...
..zamanında bir bayanı kınadım ..nasıl yapar insan bunu sevdiği eşine aklım almıyor dedim ve o bayanı kocası kabul etti evlilikleri devam etti bu olay bizi çok etkilemişti ..Benim eşim de benim gibi büyük konuştu ..nasıl bir midesi varmış kadını kabul etmiş dedi ...
... 11 yıllık evliydim Ve bu olaydan 3 yıl sonra çok mutlu olduğum halde hiç bir sorun yaşamadığım halde eşimi aldatıyorken buldum kendimi nasıl bulaştım fark edemedim bile kapılmış gitmiştim hiç birşey gözüm görmüyordu böle aylar geçip gitti...aklım başıma geldiğinde kurtulmaya çalıştım denedim denedim Rabbime çok af dilendim ben günahkar bir kulunum benim senden başka kimsem Yok beni affet doğru yoluna çevir .//
.. ama malesef ne kadar korkuyor olsamda bu olaydan sıyrılmak istesemde daha yaşamam gerekenler vardı
Detaylara girmiyorum ve uzun zaman sonra eşim bizi bastı ...intihara teşebbüs ettim o esnada durdurdular... ve çok acı çektim beter olmalıyım biliyorum ...ve nasıl bir kocam var bir kere bile bana elini kaldırmadı ama karşı tarafın kafasını patlattı ...ve bana en önemli soruyu sordu aslında duymak istediği cvp belliydi ... yeminler ettim eli elime değmedi diye(((( ve ve kocam bana sahip çıktı inanması çok güç .toparlanmamız aylar aylar oldu .sinir sistemim çökmüştü suratımda istemsiz tikler olmaya başlamıştı beni yalnız bırakmadı...ve bu olayın üzerinden 5 yıl geçti hala kabuslarımda ve hergün beş vakit aff diliyorum yaradanımdan /// biz kınadık ve yaşadık ..insan kınadığını yaşamadan kabre girmezmiş ..içimi dökmek istedim ..
Keskinlikle sizin tarifinize uygun ..ben kendımi affedemiyorum ..eşim bana konduramadı çünkü eşimi çok seviyorken kendını bu batakta bulmam bizi çok şaşırttı ..bir hata yaptın ve hatanın farkındasın dedi ..inanmak istedi fedakarlık yaptı ..kendisi de zamanında büyük konuştu ve oda dersini aldı( Rabbim beni affetsin ..kimsenin başına vermesin
ALLAH AFFETSİN.Uzun zamandır takipteyim üye olmaya karar verdim çünkü kendımden nefret ediyorum
..eşimi aldattım utanç içerisinde yazıyorum ..istediğiniz hakareti edebilirsiniz ..ama sakın kınamayın büyük konuşmayın ...
..zamanında bir bayanı kınadım ..nasıl yapar insan bunu sevdiği eşine aklım almıyor dedim ve o bayanı kocası kabul etti evlilikleri devam etti bu olay bizi çok etkilemişti ..Benim eşim de benim gibi büyük konuştu ..nasıl bir midesi varmış kadını kabul etmiş dedi ...
... 11 yıllık evliydim Ve bu olaydan 3 yıl sonra çok mutlu olduğum halde hiç bir sorun yaşamadığım halde eşimi aldatıyorken buldum kendimi nasıl bulaştım fark edemedim bile kapılmış gitmiştim hiç birşey gözüm görmüyordu böle aylar geçip gitti...aklım başıma geldiğinde kurtulmaya çalıştım denedim denedim Rabbime çok af dilendim ben günahkar bir kulunum benim senden başka kimsem Yok beni affet doğru yoluna çevir .//
.. ama malesef ne kadar korkuyor olsamda bu olaydan sıyrılmak istesemde daha yaşamam gerekenler vardı
Detaylara girmiyorum ve uzun zaman sonra eşim bizi bastı ...intihara teşebbüs ettim o esnada durdurdular... ve çok acı çektim beter olmalıyım biliyorum ...ve nasıl bir kocam var bir kere bile bana elini kaldırmadı ama karşı tarafın kafasını patlattı ...ve bana en önemli soruyu sordu aslında duymak istediği cvp belliydi ... yeminler ettim eli elime değmedi diye(((( ve ve kocam bana sahip çıktı inanması çok güç .toparlanmamız aylar aylar oldu .sinir sistemim çökmüştü suratımda istemsiz tikler olmaya başlamıştı beni yalnız bırakmadı...ve bu olayın üzerinden 5 yıl geçti hala kabuslarımda ve hergün beş vakit aff diliyorum yaradanımdan /// biz kınadık ve yaşadık ..insan kınadığını yaşamadan kabre girmezmiş ..içimi dökmek istedim ..
Yoruma ba yıl dııımmmmmmmmBu aldatanlarda nasıl bi cesaret var ben çözemedim.adamdan gizli alışveriş yapsam kalbim ağzımda atıyor.aldatmaya kalksam hık hık giderim herhalde
Yok zaten cinsel ilişkileride var hemde defalarca Sadec e kocasına yalan söylüyor.eli elimedeğmedi ama basıldık demişsinizaldatmanın bence temasla alaksı yok eli eline değmeyince tam aldatmış gibi olmuyomu sze göre?
adam bunları nasıl basmışkı buna inanmış yada inanmak istemiş zavallıYok zaten cinsel ilişkileride var hemde defalarca Sadec e kocasına yalan söylüyor.
Dediğine göre henüz sohbet ediyorlarmış. Sevişme kısmına geçmemişler. :/adam bunları nasıl basmışkı buna inanmış yada inanmak istemiş zavallı
Buda öyleymiş zaten uzun sürmüş ilişkisi. Kocası bunları basınca bitirmiş. Yoksa uzun süre sevgilisinden gidip kocasının yatağına girmiş.Adam ihenet mevzusuyla ayrılsaydı eğer, kadın rezil olacak yaptıgı hatanın bedelini ömrü daim çekecekti belki de intihar tek kurtuluşu olacaktı.Kadın ben bunu yaptım diyebiliyor yine. bi de saman altından su yürütenler var evli,çocuklu namus timsalidir kendileri ya hani her haltı yer de sonra akşam kocasının yatagına girer vijdan yoksunudur onlara ne demeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?