büyük konuştum

Valla onur olacak adamda işte birazcık çok mu zor boşanmak, kapının önüne koymak .... yataklarına hala nasıl alabiliyorlar...

Valla onur olacak adamda işte birazcık çok mu zor boşanmak, kapının önüne koymak .... yataklarına hala nasıl alabiliyorlar...
Aklıma tek sey gelıyor kocaları da baska kadınlarla yatarak ıntıkam alıp ödesmışlerdır baska o yataga almazlar kısasa kısas..

Aklıma tek sey gelıyor kocaları da baska kadınlarla yatarak ıntıkam alıp ödesmışlerdır baska o yataga almazlar kısasa kısas..
Benim aklım almıyor. Yanı aylarca başka adamla birlikte olmuş anlattığına göre çok uzun zaman sürmüş. Yanı ortada bir çocuk varsa ben ondan bile şüphe ederim acaba benden mi diye. Yanı adam hiç birşey olmamış gibi devam etmiş yani ilginç gerçekten.

O da yapmıştır ödesmıslerdır fakat kadının haberı yoktur zaten böyle erkekler cok yetıstırıliş genışlik ,karaktersızlık vb etkenlerden kabullenıyorlar .

sizin kocanızı bilmem fakat bazı ilgisiz adamlara müstehak karısı tarafından aldatılmak.

Siz kendinize bunu yakıştırmışsınız. Biz ne diyelim? İnsanlarda utanma diye birşey kalmamış heleki kadının aldatması daha bir iğrenç bence.

Siz kendinize bunu yakıştırmışsınız. Biz ne diyelim? İnsanlarda utanma diye birşey kalmamış heleki kadının aldatması daha bir iğrenç bence.
Ne alakasi var igrencse hepsi esit derecede igrenc. Bu nasil cinsiyetci kotu bir yorum kadin olduguna emin misin sen?

O degil de kadinin aldatmasi nasil "daha" igrenc oluyor o kismi anlamadim ben? Ikisi de yeterince igrenc olsa gerek.
Göreceli birşey ben bayana hiç yakıştırmıyorum. Hadi erkeklere alıştık yapabileceğini bekliyoruz ama bir bayana asla yakıştırmıyorum. Erkeğe normal demiyorum. Oda iğrenç ama kadının yapması bence daha da iğrenç.

Ne alakasi var igrencse hepsi esit derecede igrenc. Bu nasil cinsiyetci kotu bir yorum kadin olduguna emin misin sen?
Göreceli birşey ben bayana hiç yakıştırmıyorum. Hadi erkeklere alıştık yapabileceğini bekliyoruz ama bir bayana asla yakıştırmıyorum. Erkeğe normal demiyorum. Oda iğrenç ama kadının yapması bence daha da iğrenç.

Benim düşüncem katılmak zorunda değilsiniz.

Tabi ki katilmak zorunda degilim katilmiyorum da zaten.

Kafam karıştı şimdi. Elin eline değdi mi degmedi mi? Yakar el oynarken mi bastı esiniz? Anlamadim

Evli insanların aldattığı zaman yalnızca duygusal birliktelik yaşadığına inanmıyorum kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…