- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Valla onur olacak adamda işte birazcık çok mu zor boşanmak, kapının önüne koymak .... yataklarına hala nasıl alabiliyorlar...Senın gıbıler var malesef ıkı ayrı tanıdıgımız komşu vardı evlıyken dostuna kactı tabı yanında kucuk 3 yasındakı kızınıda göturdu onun yanında öpüşmeker olmuş aynı odada yatmıs kalkmışlar ,dıger komşu kadın oğlunu evde bırakmıs dostuna kacmıs o da yatıp kalkmış sonra onun da kocası kabul etmış sımdı ılk kocalarında lar iğrenç bırşey o kadınları kabul eden kocaları nasıl kabullenır ??yada o kadınlar ne yuzle kocalarının yatagına koynuna utanmadan bırdaha gırer.
Kocan nasıl bır ortamda bastı sızı cok merak ettım ?ayrıca bu ask degıldı cınsellık tı sızonkısı farklı bırsey denemek ıstegı boşluktan kaynaklı bırsey..Cevabını ben bile bilemedim aşk mı heyecan mı ne halttı ama bataktaydım ..
Aklıma tek sey gelıyor kocaları da baska kadınlarla yatarak ıntıkam alıp ödesmışlerdır baska o yataga almazlar kısasa kısas..Valla onur olacak adamda işte birazcık çok mu zor boşanmak, kapının önüne koymak .... yataklarına hala nasıl alabiliyorlar...
Benim aklım almıyor. Yanı aylarca başka adamla birlikte olmuş anlattığına göre çok uzun zaman sürmüş. Yanı ortada bir çocuk varsa ben ondan bile şüphe ederim acaba benden mi diye. Yanı adam hiç birşey olmamış gibi devam etmiş yani ilginç gerçekten.Aklıma tek sey gelıyor kocaları da baska kadınlarla yatarak ıntıkam alıp ödesmışlerdır baska o yataga almazlar kısasa kısas..
O da yapmıştır ödesmıslerdır fakat kadının haberı yoktur zaten böyle erkekler cok yetıstırıliş genışlik ,karaktersızlık vb etkenlerden kabullenıyorlar .Benim aklım almıyor. Yanı aylarca başka adamla birlikte olmuş anlattığına göre çok uzun zaman sürmüş. Yanı ortada bir çocuk varsa ben ondan bile şüphe ederim acaba benden mi diye. Yanı adam hiç birşey olmamış gibi devam etmiş yani ilginç gerçekten.
henuz konusuyorlarmış öpüşmeye baslamamışlar .ne yaparken basıldın eli eline değmedi ise???
O degil de kadinin aldatmasi nasil "daha" igrenc oluyor o kismi anlamadim ben? Ikisi de yeterince igrenc olsa gerek.Siz kendinize bunu yakıştırmışsınız. Biz ne diyelim? İnsanlarda utanma diye birşey kalmamış heleki kadının aldatması daha bir iğrenç bence.
Ne alakasi var igrencse hepsi esit derecede igrenc. Bu nasil cinsiyetci kotu bir yorum kadin olduguna emin misin sen?Siz kendinize bunu yakıştırmışsınız. Biz ne diyelim? İnsanlarda utanma diye birşey kalmamış heleki kadının aldatması daha bir iğrenç bence.
Göreceli birşey ben bayana hiç yakıştırmıyorum. Hadi erkeklere alıştık yapabileceğini bekliyoruz ama bir bayana asla yakıştırmıyorum. Erkeğe normal demiyorum. Oda iğrenç ama kadının yapması bence daha da iğrenç.O degil de kadinin aldatmasi nasil "daha" igrenc oluyor o kismi anlamadim ben? Ikisi de yeterince igrenc olsa gerek.
Göreceli birşey ben bayana hiç yakıştırmıyorum. Hadi erkeklere alıştık yapabileceğini bekliyoruz ama bir bayana asla yakıştırmıyorum. Erkeğe normal demiyorum. Oda iğrenç ama kadının yapması bence daha da iğrenç.Ne alakasi var igrencse hepsi esit derecede igrenc. Bu nasil cinsiyetci kotu bir yorum kadin olduguna emin misin sen?
Tabi ki katilmak zorunda degilim katilmiyorum da zaten.Göreceli birşey ben bayana hiç yakıştırmıyorum. Hadi erkeklere alıştık yapabileceğini bekliyoruz ama bir bayana asla yakıştırmıyorum. Erkeğe normal demiyorum. Oda iğrenç ama kadının yapması bence daha da iğrenç.
Benim düşüncem katılmak zorunda değilsiniz.
Boşanmak isteseydi zaten boşanırdı ..eşim beni çok seviyor bende eşimi çok seviyorum yaptıgım aptallıktı ..
Evli insanların aldattığı zaman yalnızca duygusal birliktelik yaşadığına inanmıyorum kimse kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?