- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Tehtid mi etti sizi ? Nasıl başaramadınız?Burada atıp tutması çok kolay ....basılmasaydı devam edecekti diyenler olmuş ..oysa yazdım konuda ..kurtulmak içim çok çabaladım başaramadım
Biz basıldığımızda karşı cinsle konuşuyorduk yatakta ilişki üzerinde değildik anlatabiliyormuyumBence konuyu kapattır
Yazdıkça batıyorsun
Bırazdanda muhtemelen istedıgın sozlerı yazacaklar
Hem aldat hem yalan söyle esın duymak ıstedı dıye
Hanı demın sohbet edıyordum yazmıstın
O iş içinmi buluşmuştunuz evde yani o ev ikiniz için özel açılmış bir ev miydi ? Yanı ilişkinizin boyutunu merak ettim .Biz basıldığımızda karşı cinsle konuşuyorduk yatakta ilişki üzerinde değildik anlatabiliyormuyum
Nasıl çabaladınız mesela bi adam gelecek ve beni ayartmaya çalışacak tehdit edecek ne bileyim iftira atarım diyecek o adam ne yaparsa yapsın beni hiç birşeye zorlayamaz çabalamam bile gerekmez hatta korktun da mı birlikte oldun bu adamla anlamadımBurada atıp tutması çok kolay ....basılmasaydı devam edecekti diyenler olmuş ..oysa yazdım konuda ..kurtulmak içim çok çabaladım başaramadım
Aynı evde eşini aldattıgın bir erkekle sohbet etmenin devamını eşin tahmin edemedimi yaniBiz basıldığımızda karşı cinsle konuşuyorduk yatakta ilişki üzerinde değildik anlatabiliyormuyum
Tehdit mi etti naptı ki başaramadın?Burada atıp tutması çok kolay ....basılmasaydı devam edecekti diyenler olmuş ..oysa yazdım konuda ..kurtulmak içim çok çabaladım başaramadım
Keskinlikle sizin tarifinize uygun ..ben kendımi affedemiyorum ..eşim bana konduramadı çünkü eşimi çok seviyorken kendını bu batakta bulmam bizi çok şaşırttı ..bir hata yaptın ve hatanın farkındasın dedi ..inanmak istedi fedakarlık yaptı ..kendisi de zamanında büyük konuştu ve oda dersini aldıKimse sınanmadığı günahın masumu değildir
Beşer şaşar...
Atalarımız bunca sözü boşuna söylemedi herhalde...
Büyük konuşmak, insanları kınamak bence de çok yanlış bir davranis. Bazen insanın hayatının hatasını yapması bir anlık boşluğuna,zaafina gelebilir.
Konu sahibi kendini tam olarak affedemedi, belki de olayla tam olarak yuzlesemedi ki hala bu konuyu anlatıp eleştirilmek, kötü sözler duymak, belki de cezalandırılmak istiyor. Çünkü kendini affetmiş değil. Eşi ona iyi davrandığı da vicdan azabı hissediyor olabilir.
Oysa aile psikologları genelde şey derler. Evlilikte ne kadar büyük bir suç olursa olsun, siddet-aldatma- büyük borcun altına girme...
Eğer unutamayacağiniza inanıyorsaniz asla barismayin, ayrılın. Ama bir şans vermek istiyorsanız asla konusunu açmayın. Çünkü hem affedip hem her kavgada o konuyu dile getirmek evlilik birliğine büyük zarar verir. Hazmedebilecegine inanıyorsan devam et, inanamiyorsan boşanmış
Bu kadar basit
Senin eşin de demek ki ne kadar gerçekler kabak gibi meydanda da olsa bu olayları içten içe sana yakıştıramamis ki seni affetmiş. insan yeter ki inanmak istesin, tam bir aptal olabilir. Bu bence beynin bir yanilsamasi . Yoksa nişanlıyken bile ne bok olduğu belli olan adamlara inanıp neden evlensin bunca kadın, di mi?
Cevap verir mısınız? Kurtulmak isteyip te nasıl başaramadınız? Burda o kadar insan sordu neden cevap vermiyorsunuzKeskinlikle sizin tarifinize uygun ..ben kendımi affedemiyorum ..eşim bana konduramadı çünkü eşimi çok seviyorken kendını bu batakta bulmam bizi çok şaşırttı ..bir hata yaptın ve hatanın farkındasın dedi ..inanmak istedi fedakarlık yaptı ..kendisi de zamanında büyük konuştu ve oda dersini aldı( Rabbim beni affetsin ..kimsenin başına vermesin
Hiç bir şeye sesimi yükseltemiyorum..hiç arkadaş ortamım Yok beş yıldır ..kimseyle görüşmüyorum ..herkesten mecburen uzaklaşmak zorunda kaldım..yalnız hiç bir yere gidiyorum diyemiyorum ..kara leke benimle devam ediyorHah işte bende onu diyorum. O zaman denilebilirdi ama artık o anlarda değil. Şu an yaşayacağı en büyük rezilliği yaşamış ve büyük bir minnet ve lütufla evli.
Bundan daha kötü bir sonuç olabilir mi?
Ben eşime karşı bunu hissetsem, aşkımdan ölsemde ( ki bu durumda aşk sorgulanır) kabul etmem gururumdan.
Eşiyle anlaşamasa bile “ama o beni affetti” diye içine atacak artık. Ömrü boyunca minnet duyacak, sesini yükseltemeyecek mutsuzum diyemeyecek belki.
Bunlar ona yetmez mi şuan?
Beni kaybetme korkusu var çok seviyor aşırı derecede düşkün bana ..aşırı duygusal ..bana yapışık geziyor adeta ..unutmuş olması mümkün değildir rol yapıyor unutmuş rolü ..Bosanmak isteseydi bosanirdi yazmissin da adam sana sormus birlikte oldun mu diye sen de hayir deyip yalan soylemissin dogruyu soylesen bosardi belki.. Kinamiyorum Allah affetsin. Sen unutamadin. Peki esin unutup atlatti mi bu durumu?
O zaman boşan bacım. Hem ona hem kendine eziyet.Hiç bir şeye sesimi yükseltemiyorum..hiç arkadaş ortamım Yok beş yıldır ..kimseyle görüşmüyorum ..herkesten mecburen uzaklaşmak zorunda kaldım..yalnız hiç bir yere gidiyorum diyemiyorum ..kara leke benimle devam ediyor
Ayrılmayı defalarca denedim tehtit edildim ..çok yalvardım Allahım beni kurtar ..ben hatamın farkındayım beni kurtar diye ama ..Cevap verir mısınız? Kurtulmak isteyip te nasıl başaramadınız? Burda o kadar insan sordu neden cevap vermiyorsunuz
Birde birşey daha merak ettim bu eşinizle aranızda mi kaldı yoksa eş, dost akraba filan öğrendi mi ?Ayrılmayı defalarca denedim tehtit edildim ..çok yalvardım Allahım beni kurtar ..ben hatamın farkındayım beni kurtar diye ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?