büyük konuştum

Size dünya da edilen gelmiş geçmiş bütün küfürleri hakaretleri ediyorum. Bunu bir erkek yapmış olsaydı yine ona aynı lafları derdim. Sizin gibi insanlar varken nasıl kıyamet kopmuyor ya.

Azıcık ahlakınız olsun. O şahısla görüşürken utanmadan bir de kocanla mı yattın terbiyesiz kadın. Yüzsüz gibi bir de burada konu açıp günah çıkartıyorsun.

Allah sizin gibi insanlara Şeref Haysiyet Onur Ahlat Gurur versin.

Bence konuyu kapattır
Yazdıkça batıyorsun
Bırazdanda muhtemelen istedıgın sozlerı yazacaklar
Hem aldat hem yalan söyle esın duymak ıstedı dıye
Hanı demın sohbet edıyordum yazmıstın
Biz basıldığımızda karşı cinsle konuşuyorduk yatakta ilişki üzerinde değildik anlatabiliyormuyum

Burada atıp tutması çok kolay ....basılmasaydı devam edecekti diyenler olmuş ..oysa yazdım konuda ..kurtulmak içim çok çabaladım başaramadım
Nasıl çabaladınız mesela bi adam gelecek ve beni ayartmaya çalışacak tehdit edecek ne bileyim iftira atarım diyecek o adam ne yaparsa yapsın beni hiç birşeye zorlayamaz çabalamam bile gerekmez hatta korktun da mı birlikte oldun bu adamla anlamadım

Burada atıp tutması çok kolay ....basılmasaydı devam edecekti diyenler olmuş ..oysa yazdım konuda ..kurtulmak içim çok çabaladım başaramadım
Tehdit mi etti naptı ki başaramadın?

Seni haklı gördüğümden yazmadım birde, Allah bir daha yanlışa saptırmasın inşallah.
Hiç birimizi..

Keskinlikle sizin tarifinize uygun ..ben kendımi affedemiyorum ..eşim bana konduramadı çünkü eşimi çok seviyorken kendını bu batakta bulmam bizi çok şaşırttı ..bir hata yaptın ve hatanın farkındasın dedi ..inanmak istedi fedakarlık yaptı ..kendisi de zamanında büyük konuştu ve oda dersini aldı ( Rabbim beni affetsin ..kimsenin başına vermesin

Cevap verir mısınız? Kurtulmak isteyip te nasıl başaramadınız? Burda o kadar insan sordu neden cevap vermiyorsunuz

Hiç bir şeye sesimi yükseltemiyorum..hiç arkadaş ortamım Yok beş yıldır ..kimseyle görüşmüyorum ..herkesten mecburen uzaklaşmak zorunda kaldım..yalnız hiç bir yere gidiyorum diyemiyorum ..kara leke benimle devam ediyor

Bosanmak isteseydi bosanirdi yazmissin da adam sana sormus birlikte oldun mu diye sen de hayir deyip yalan soylemissin dogruyu soylesen bosardi belki.. Kinamiyorum Allah affetsin. Sen unutamadin. Peki esin unutup atlatti mi bu durumu?
Beni kaybetme korkusu var çok seviyor aşırı derecede düşkün bana ..aşırı duygusal ..bana yapışık geziyor adeta ..unutmuş olması mümkün değildir rol yapıyor unutmuş rolü ..

O zaman boşan bacım. Hem ona hem kendine eziyet.
Oda belki başkasıyla daha mutlu olur.
Veya cinsellik yaşadığını itiraf et, kabul edip devam ederse sende artık kurtulursun sır saklamanın vicdan azabından.

Bence
Aldatmayi sineye ceken kadın ya da erkek aslında yenilgiyi hazmedemiyor.Baska birini tercih eden kisinin digerini kendisinden üstün gormesi düşüncesini kabullenemiyor...
Kompleksler hayatı zindan eder.

Kınamıyorum asla..
yaptığın yanlış,belki evliliğinde sorunların vardı,belki başka birşey bilemem..
eşinle aran düzelmiş eşin büyüklük yapmış herşeye rağmen sahip çıkmış..
Daha fazla düşünüp zaman kaybetmeye gerek var mı? Önüne bak ve evliliğine odaklan madem yeniden başlamışsınız.
Eğer baş edemiyorsan psikolojik destek al belki de yaptığın şeyler psikolojin iyi olmadığı içindir.
Ve kınama,kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin:)

Peki eşin aynı şeyi sana yaşatsaydı?Sen ne yapardın.Onu affedermiydin? Allah kimsenin başına vermesin demekten başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…