büyük konuştum

Siz aldatmışsınız ve eşiniz bunu affetmiş. Siz de pismansiniz. Her ne kadar ben ortaya çıktıktan sonra duyulan pişmanlığın ihanet yüzünden degil de, kaybedilen seylerden dolayi oldugunu düşünsem de bu beni alakadar etmez. Sonucta siz anlasmissiniz ve su anda bunun hala cezasini cekiyorsunuz. Bize burada bunu yargilamak da düşmüyor o yuzden.
Benim boyle konularda takildigim nokta su ki, 'kinadigim icin basima geldi' tabirinin arkasina bu denli saklanilmasi. Bilmem kac yasina gelmis, 10 küsür senedir evli bir kadinsiniz. Söz verdiginiz ve sözde sevdiğiniz adama tonlarca yalan soyleyip ihanet ediyorsunuz ve bunu sanki 'önlenemez bir güç' tarafindan bilinciniz yerinde degilken yapiyormus gibi anlatıyorsunuz. Bu kafa guzel bi kafa. O adamla beraber olabilmek icin sistematik bir sekilde kac yalan soyleyip, kac oyun duzenlemissinizdir. Bunun gayet de akli basinda, 'tercih ederek' yaptiniz.
'Beni kinamayin ben kinadim boyle oldum' demeyin.
Her insan nasil ki cinayeti kinamaliysa, ikiyüzlülüğü kinamaliysa, dolandiriciligi kinamaliysa, aldatmayi da oyle kinamali. Aldatmak son derece asagilik bir davranis çünkü.
Sizin kac insanla yattiginiz, esinizin bu durumdaki tavri beni asla ilgilendirmez ama ben evet aldatmayi ve aldatan insani kinarim.
Ama birgun birini aldatirsam da ah kinadim da ondan oldu demem. Karaktersizin tekiymişim derim.
O yuzden hatalarınızın arkasinda durun. Yapmissiniz iste. Baska olaylara yuklemeye calismayin. 5 senedir de cezasini çekiyormuşsunuz. Kabullenin ve yolunuza bakin. Bundan sonra hatanizi tekrarlamayin yeter.
 
Zaten adamla seks yapmış ki
Duymak istediği için eli elime değmedi dedim dedi
Benimde en nefret ettiğim insan türü aldatanlar
Aldatanların kökü kurusa
Amin keske benim esim gece calisiyor ilgi az cinsellik az yorgun cunku.ama ben sabrediyorum yoksa onu ise yolla sevgili yap cik gez nerde haysiyet insanin icinde ya vardir ya yoktur.burda gelipte yok buyuk konustum falan diyor insan kendini bildi kten sonra birde Adama yalan soyluyor kadin olarak boyle rahatsa ohoo erkekler iyi gizliyor demek
 
Kocası yakalamasa devam ediyomuş zaten. Pişmanlığı aldatmaktan değil kocası yakaladıgından
Pişman olsa kocasına yalan söylemez doğruları anlatır ve boşanırdı
O öbür adamın niyeti de belli zaten
Ay düşünsene sevgilisi konu sahibi hakkında ne düşünüyodur
 
Allah birdaha seytana uydurtmasin insallah. Evliliyinizin kiymetini bilin. Yasadiginiz kötü günleri geride birakip önünüze bakin. Bence esinizde ona verdiyiniz cevaba inanmamis ve inanmis gibi yapmis olabilir. O yüzdende artik cizgi cekin gecmise ve herseyi unutup birdaha ayni hatayi tekrarlamayin.
 
Olan olmuş, üstünden çok vakit de geçmiş. Eşiniz adına inanılmaz üzüldüm. Ama eşiniz kararını vermiş yapacak bir şey yok.
 
Nerde bedelini odemis?Ahirete kalmamis?.Gayette odememis.Esi onu afdetmis.Armagan gelmis kadina.Ben nekadar kucuk seyler icin bedel odedim.Kadina bak.Bazilarininki de ahirete kalir iste boyle demekki.
 
Dogru ama adam iyi bir adam olmasa kabul etmezdi onu.Yatsin kalksin dua etsin artik ona.Bu bedelse de cok kucuk bir bedel.
 
Nerde bedelini odemis?Ahirete kalmamis?.Gayette odememis.Esi onu afdetmis.Armagan gelmis kadina.Ben nekadar kucuk seyler icin bedel odedim.Kadina bak.Bazilarininki de ahirete kalir iste boyle demekki.
Ben onu kastetmedim. Günahının bedelinden bahsetmiyorum, tövbesini bilmediğimiz gibi onu da bilemeyiz. Salak yerine koyabilirdi eşini onu ortaya çıkarmış.
 
Dogru ama adam iyi bir adam olmasa kabul etmezdi onu.Yatsin kalksin dua etsin artik ona.Bu bedelse de cok kucuk bir bedel.
Şahsi bedeli Allah’la onun arasında. Ama eşine olan bedelini eşi boşayarak gösterebilirdi kendi yapmamış. O zaman bize ne ikisinin arasında ki bedel savaşından?
 
Ben onu kastetmedim. Günahının bedelinden bahsetmiyorum, tövbesini bilmediğimiz gibi onu da bilemeyiz. Salak yerine koyabilirdi eşini onu ortaya çıkarmış.
Ben de dini anlamda gunahinin bedelinden bahsetmiyorum.Genel manada hayata dair bir bedel odemektem bahsediyorum.Ahirete kalmadiysa dunyada oder yada dunyada odemediyse ahirete kalir ya bedeller.
 
Şahsi bedeli Allah’la onun arasında. Ama eşine olan bedelini eşi boşayarak gösterebilirdi kendi yapmamış. O zaman bize ne ikisinin arasında ki bedel savaşından?
Ya iste bazilari sansli dunyaya dair.Kiskaniyom:)
 


Yargılanmak istemiyorsa anladığınız buysa böylesine iğrenç bir olayı konu diye neden buraya açtı kimse hoş görmez bunu bilemedimi? Ayrıca madem nacizane fikrinizi böylelikle dile getirdiniz bende en net şekilde dile getireyim hepimiz eşimizi aldatalım bayanlar olarak sonra da çok pişmanım deyip tövbe edelim bumudur yani ? Kendisi Bir kadın olarak eşini yakalamş olsaydı konuyu eşim beni aldattı olarak acsaydı birçok yorum direk boşan bi yapan bi daha yapar ay ne demek yakaladın ben olsam söyle söyle yapardım olmaz mıydı ? Şimdi sorun benim yorumum mu oldu ? Pardon ?
 
Sonuc bellide neden yaptin? Onemli olan bu..birde nerde tanistin karsidaki herifi? Akibeti ne oldu bu olaydan sonra?
 
kesin kınadın ve yaşadın tek açıklaması bu evet inanıyorum arkadaş böyle şeyler karakter meselesidir ya birde böyle saçma şeyleri kılıf diye uydurmayın
 
Sizi yargılamak kimsenin haddi değil öncelikle. Eşiniz ilişkinize bir şans vermiş üstelik aradan yıllar geçmiş. Siz kendinizi affedememişsiniz belliki. Bir psikologtan yardım almanızı tavsiye ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…