- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 34
- Konu Sahibi Okyanusya00
-
+9999Kimse zorla soyunmaz
+9999
Süper söz
Ne tehdidi etti adam uydurma istemesen kocanı nasıl aldatacaksın
Kesşke affetmeseymiş
O sevgilin olan adam hakkınızda ne düşünüyodur
Zaten adamla seks yapmış kiEn nefret ettigim varliklar aldatanlar arayisa girmiski adamla bulusuyor atesle barut yanyana durmaz
Amin keske benim esim gece calisiyor ilgi az cinsellik az yorgun cunku.ama ben sabrediyorum yoksa onu ise yolla sevgili yap cik gez nerde haysiyet insanin icinde ya vardir ya yoktur.burda gelipte yok buyuk konustum falan diyor insan kendini bildi kten sonra birde Adama yalan soyluyor kadin olarak boyle rahatsa ohoo erkekler iyi gizliyor demekZaten adamla seks yapmış ki
Duymak istediği için eli elime değmedi dedim dedi
Benimde en nefret ettiğim insan türü aldatanlar
Aldatanların kökü kurusa
Kocası yakalamasa devam ediyomuş zaten. Pişmanlığı aldatmaktan değil kocası yakaladıgındanAmin keske benim esim gece calisiyor ilgi az cinsellik az yorgun cunku.ama ben sabrediyorum yoksa onu ise yolla sevgili yap cik gez nerde haysiyet insanin icinde ya vardir ya yoktur.burda gelipte yok buyuk konustum falan diyor insan kendini bildi kten sonra birde Adama yalan soyluyor kadin olarak boyle rahatsa ohoo erkekler iyi gizliyor demek
Nerde bedelini odemis?Ahirete kalmamis?.Gayette odememis.Esi onu afdetmis.Armagan gelmis kadina.Ben nekadar kucuk seyler icin bedel odedim.Kadina bak.Bazilarininki de ahirete kalir iste boyle demekki.Evet ama Allah yanlışının cezasını diğer tarafa da bırakabilirdi.
Veya birden aydınlanma yaşayıp orda adamı bırakıp kocasına masum rolü yapıyor olabilirdi.
Veya biri biter diğeriyle başlar belki başkasından çocuğu olur kocasına kakalardı.
Veya kocası cinnet geçirip ikisininde kafasını koparırdı.
Yani bu böööyle uzar gider, senaryo çok fazla.
Olaylar bu şekilde olmuş. İkiside kabullenmiş.
Büyük laflar kocasını-karısını aldatırken, birde pişkin pişkin eşiyle aynı yatağa girenlere edilebilir.
Ama bu kadın kabak gibi basılmış ve büyük olaylar yaşamış. O evre çoktaaan geçmiş yani.
Dogru ama adam iyi bir adam olmasa kabul etmezdi onu.Yatsin kalksin dua etsin artik ona.Bu bedelse de cok kucuk bir bedel.Hah işte bende onu diyorum. O zaman denilebilirdi ama artık o anlarda değil. Şu an yaşayacağı en büyük rezilliği yaşamış ve büyük bir minnet ve lütufla evli.
Bundan daha kötü bir sonuç olabilir mi?
Ben eşime karşı bunu hissetsem, aşkımdan ölsemde ( ki bu durumda aşk sorgulanır) kabul etmem gururumdan.
Eşiyle anlaşamasa bile “ama o beni affetti” diye içine atacak artık. Ömrü boyunca minnet duyacak, sesini yükseltemeyecek mutsuzum diyemeyecek belki.
Bunlar ona yetmez mi şuan?
Ben onu kastetmedim. Günahının bedelinden bahsetmiyorum, tövbesini bilmediğimiz gibi onu da bilemeyiz. Salak yerine koyabilirdi eşini onu ortaya çıkarmış.Nerde bedelini odemis?Ahirete kalmamis?.Gayette odememis.Esi onu afdetmis.Armagan gelmis kadina.Ben nekadar kucuk seyler icin bedel odedim.Kadina bak.Bazilarininki de ahirete kalir iste boyle demekki.
Şahsi bedeli Allah’la onun arasında. Ama eşine olan bedelini eşi boşayarak gösterebilirdi kendi yapmamış. O zaman bize ne ikisinin arasında ki bedel savaşından?Dogru ama adam iyi bir adam olmasa kabul etmezdi onu.Yatsin kalksin dua etsin artik ona.Bu bedelse de cok kucuk bir bedel.
Ben de dini anlamda gunahinin bedelinden bahsetmiyorum.Genel manada hayata dair bir bedel odemektem bahsediyorum.Ahirete kalmadiysa dunyada oder yada dunyada odemediyse ahirete kalir ya bedeller.Ben onu kastetmedim. Günahının bedelinden bahsetmiyorum, tövbesini bilmediğimiz gibi onu da bilemeyiz. Salak yerine koyabilirdi eşini onu ortaya çıkarmış.
Ya iste bazilari sansli dunyaya dair.Kiskaniyom:)Şahsi bedeli Allah’la onun arasında. Ama eşine olan bedelini eşi boşayarak gösterebilirdi kendi yapmamış. O zaman bize ne ikisinin arasında ki bedel savaşından?
Yahu adam affetmiş, kadın tövbe ediyor -bilemeyiz - belki de tövbesi kabul oldu. Nasıl böyle yargılanır insan. Bize ne?
Vicdan azabını çeken kadın, affedip yoluna devam etmeyi seçen bir adam ki istese hala atar başından zorunda değil sonuçta. Ve aradan yıllar geçmiş.
Nefis herkeste var, büyük konuşmayalım.
Konu sahibi umarım eşin burayı okumaz, hala aklında o var sanar.
Sende bi yardım al böyle devam etmez
Sizi yargılamak kimsenin haddi değil öncelikle. Eşiniz ilişkinize bir şans vermiş üstelik aradan yıllar geçmiş. Siz kendinizi affedememişsiniz belliki. Bir psikologtan yardım almanızı tavsiye ederim.Uzun zamandır takipteyim üye olmaya karar verdim çünkü kendımden nefret ediyorum
..eşimi aldattım utanç içerisinde yazıyorum ..istediğiniz hakareti edebilirsiniz ..ama sakın kınamayın büyük konuşmayın ...
..zamanında bir bayanı kınadım ..nasıl yapar insan bunu sevdiği eşine aklım almıyor dedim ve o bayanı kocası kabul etti evlilikleri devam etti bu olay bizi çok etkilemişti ..Benim eşim de benim gibi büyük konuştu ..nasıl bir midesi varmış kadını kabul etmiş dedi ...
... 11 yıllık evliydim Ve bu olaydan 3 yıl sonra çok mutlu olduğum halde hiç bir sorun yaşamadığım halde eşimi aldatıyorken buldum kendimi nasıl bulaştım fark edemedim bile kapılmış gitmiştim hiç birşey gözüm görmüyordu böle aylar geçip gitti...aklım başıma geldiğinde kurtulmaya çalıştım denedim denedim Rabbime çok af dilendim ben günahkar bir kulunum benim senden başka kimsem Yok beni affet doğru yoluna çevir .//
.. ama malesef ne kadar korkuyor olsamda bu olaydan sıyrılmak istesemde daha yaşamam gerekenler vardı
Detaylara girmiyorum ve uzun zaman sonra eşim bizi bastı ...intihara teşebbüs ettim o esnada durdurdular... ve çok acı çektim beter olmalıyım biliyorum ...ve nasıl bir kocam var bir kere bile bana elini kaldırmadı ama karşı tarafın kafasını patlattı ...ve bana en önemli soruyu sordu aslında duymak istediği cvp belliydi ... yeminler ettim eli elime değmedi diye(((( ve ve kocam bana sahip çıktı inanması çok güç .toparlanmamız aylar aylar oldu .sinir sistemim çökmüştü suratımda istemsiz tikler olmaya başlamıştı beni yalnız bırakmadı...ve bu olayın üzerinden 5 yıl geçti hala kabuslarımda ve hergün beş vakit aff diliyorum yaradanımdan /// biz kınadık ve yaşadık ..insan kınadığını yaşamadan kabre girmezmiş ..içimi dökmek istedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?