büyük konuştum

Kendi etti, kendi buldu..Kocası kabul etse bile aldatmasını boşanmalıydı ve 5 yıldır tutsak gibi bir hayat sürüyorsa boşanmalı halada..... evde hapis hayatı, tutsak gibi bir hayat hiçde affedildiğini düşünmüyorum, bu şekilde ömrünün sonuna kadar nasıl yaşar insan.. Kocasına ona güvenmiyor ve 5 yıldır hala yaşananlar unutulmadıysa vicdan azabı değil şuan yaşadıgı hayat bunalttı onu bence..herşey mustahak, herşey hak tüm aldatanlar ve bunlara bile isteye ortaklık edenler inş sürüm sürüm sürünsün, Allah affetsin onları..

Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin.hep şu şekilde dua ederim rabbim beni nefsime ve şeytana uydurma.insanız hata yapmak için yaratılmışız.rabbim affedicidir bağışlayıcıdır inşallah sizide affeder.bol bol dua edin tövbe edin.yargılamak bize düşmez zaten.ama ben kendi adıma söyleyim sanırım eşimin yüzüne bir daha bakamaz ve ayrılırdım.

Bu aldatanlarda nasıl bi cesaret var ben çözemedim.adamdan gizli alışveriş yapsam kalbim ağzımda atıyor.aldatmaya kalksam hık hık giderim herhalde
Valla dogru diyonuz bende sizin gibiyim, Allahta yaşatmasın, şaşırtmasın zaten.. Al işte evlilik evlilik değil, güven yok, tutsak bir yaşam yaşıyor, rezilllikleriyle böyle kalıyorlar..vicdan azabına inanmıyorum yakalanmasa halada kocasını aldatıyordu muhtemelen.. Şuanki durumu çaresizlik ve yaşadıgı hayatın bunaltıcı etkisi, bu konu sahibi dahada fazla sabredemez., kocası ondan vazgeçemiyormuş bence konu sahibi vazgeçemiyor, tüm iğrençliğin ardından halada nasıl o evde oturup o adamın parasını yiyor, tüm bu yazdıklarım tam tersi durumlar içinde geçerli. Tüm aldatanlardan nefret ediyorum, esefle kınıyorum. Yaşattıklarının beterini yaşamadanda ölmesinler inş.

Bir anda aldatırken buldum diyorsunuz kurtulmaya çalıştım diyorsunuz ama eşiniz basmasa daha da devam edecekmiş gerçekten eşinizde gram gurur yokmuş ya da çok saf. O kadar süren bir ilişki de elinin eline değmediği yalanını yutmuş bu kadar mı aptal anlamadım ben. Siz ona sadece duymak istediği yanıtı vermişsiniz ama gerçek olan bu değil. Hasta olacak kadar dert eden biri aldatmazdı zaten sizde kişilikli biri olsaydınız eşimizi siz boşardınız. Olay olup bitmiş eee napalım şimdi..

Elı elıme degıldı duye yemınnetmıs dgrudur tenı tenıme degmedı dıye yemın etmemış kı
Neyse kadını erkegı yok. Ama o adamın yerınde olmak ıstemezdım! Yazık

Yaşan söledim ..duymak istediğini söyledim ..evet yattım kalktım mı deseydim ((
kocan bilniyor mu sanıyorsun onunla oldugunu bilmeze yatıyor üzgünüm aslında biliyor.Sana gelince Allah affediyorsa kimseye bir laf düşmez eşinin kıymetini bil başkası olsa cinayet işlerdi onu dünyanın en mutlu erkeği yap ki seninde pskolojin düzelir.

eli elime değmedi diyerek yalan söylemişsiniz ama eşiniz zaten sizi basmış, bu yalana nasıl inanıyor?

Zaman aşımına uğrayınca zaten ortada problem kalmaz yargılanacak bi durum da söz konusu değil sizde haklısınız normal yani vicdan azabında çekiyo olay bu kadar basit

Hayir bir de o kadar net diyorlar ya buyuk konustuk da oldu diye yahu ne alakasi var? En sinir oldugum cumleler.

Hayir bir de o kadar net diyorlar ya buyuk konustuk da oldu diye yahu ne alakasi var? En sinir oldugum cumleler.

Birde size yazayım ağzınıza sağlık ya büyük konuştum, kınadm teselli edecek kelimeler üretmeye çalışıyorlar kendilerince

yapmışınız bir hata , esınızde sızı affetmıs yada affetmıs gıbı yapmış bılmıyorum orasını artık, ve bır sekılde evlılıgınız devam edıyor o halde fazla kurcalamayın derım mevzuyu, ıyı sızın kafanızı patlatmamıs esım benı aldatsa ustune kendı evımde bassam tabı ınkar kacınılmaz bır durum ama anlaşılır her şekılde önce eşimden çıkarırdım acısını sonuçta karşı taraf belki sizin evli oldugunuzu bılmıyor bılıyorsa bıle en buyuk suc sızde bence...

Birde size yazayım ağzınıza sağlık ya büyük konuştum, kınadm teselli edecek kelimeler üretmeye çalışıyorlar kendilerince
Aldatmis affedilmis veya affedilmemis zaten bizi ilgilendirmiyor. Kimsenin yuvasini yikmasinlar bir zahmet yeterli yani yoksa bize ne kim kimi aldatmis

Affı eşinizden dilemeniz gerekmezdi Allahtan dileyerek hala bencillik mi ediyorsunuz

Günahtan mı korkuyorsunuz girdigini haktan kırdıgınız kalpten mi ?

Madem kabuslarina girmesi, yuzunde tikler olusmasi, sinir sisteminin bozulmasi, Allaha yalvarip dualar etmen ne kadarr itici bi durum. Aldat aldar allahim diye yalvar ama iki saat sora tekrar git aldat. Neyin kafasiysa.

konu sahibi bu haltı işleyen o kadar çok kadın var ki kimse bu durumda olmak istemezdi.Gençtin ,tecrübesizdin yaşayabileceğin sınavın en agırını yaşamışssın.Bu süreci atlatnan bir ömür alacak.Allah derman versin yüreğinin sessiz acılarını çığlıklarını duuysun çocugun var mı?

Zaman aşımına uğrayınca zaten ortada problem kalmaz yargılanacak bi durum da söz konusu değil sizde haklısınız normal yani vicdan azabında çekiyo olay bu kadar basit
Hiçte basit olarak düşünmüyorum. Öyle basite indirgediğimi söylediğim bir cümle de kurmadım.

Vicdan onun vicdanı, yargılayacaksa ailesi yargılayacaktı.

Konuda bizi ilgilendiren problem arkadaşların anlattığı kınama meselesi. Kınadığı için değil, nefsine hakim olamadığı için girişmiş bu halta. En baştan hayır dese tehdit edebileceği bir durum oluşmayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…