- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Kendi etti, kendi buldu..Kocası kabul etse bile aldatmasını boşanmalıydı ve 5 yıldır tutsak gibi bir hayat sürüyorsa boşanmalı halada..... evde hapis hayatı, tutsak gibi bir hayat hiçde affedildiğini düşünmüyorum, bu şekilde ömrünün sonuna kadar nasıl yaşar insan.. Kocasına ona güvenmiyor ve 5 yıldır hala yaşananlar unutulmadıysa vicdan azabı değil şuan yaşadıgı hayat bunalttı onu bence..herşey mustahak, herşey hak tüm aldatanlar ve bunlara bile isteye ortaklık edenler inş sürüm sürüm sürünsün, Allah affetsin onları..Ucuz atlatmış tabiki ben ne olursa olsun bu konularda boşanın derim . Eşinin midesi kaldırmış demek ki devam etmiş. Nasıl inanır aklım almıyor zaten aynı evde basmışken "eli elime değmediği yalanına ". Benim kullanilmisliktan kastım şu; sevgilisinin bayana karşı duygusal bir bağı olduğunu düşünmüyorum tek ama "yatak ilişkisi " yani kadın için çok kötü değil mi sizce de hemde evliyken belki de çocuğu varken . Bence kadın şu anda bunları kendine yediremiyor hatasını fark etmiş tabi ama çok geç . Içten içe atlatamamış durumu .
Valla dogru diyonuz bende sizin gibiyim, Allahta yaşatmasın, şaşırtmasın zaten.. Al işte evlilik evlilik değil, güven yok, tutsak bir yaşam yaşıyor, rezilllikleriyle böyle kalıyorlar..vicdan azabına inanmıyorum yakalanmasa halada kocasını aldatıyordu muhtemelen.. Şuanki durumu çaresizlik ve yaşadıgı hayatın bunaltıcı etkisi, bu konu sahibi dahada fazla sabredemez., kocası ondan vazgeçemiyormuş bence konu sahibi vazgeçemiyor, tüm iğrençliğin ardından halada nasıl o evde oturup o adamın parasını yiyor, tüm bu yazdıklarım tam tersi durumlar içinde geçerli. Tüm aldatanlardan nefret ediyorum, esefle kınıyorum. Yaşattıklarının beterini yaşamadanda ölmesinler inş.Bu aldatanlarda nasıl bi cesaret var ben çözemedim.adamdan gizli alışveriş yapsam kalbim ağzımda atıyor.aldatmaya kalksam hık hık giderim herhalde
kocan bilniyor mu sanıyorsun onunla oldugunu bilmeze yatıyor üzgünüm aslında biliyor.Sana gelince Allah affediyorsa kimseye bir laf düşmez eşinin kıymetini bil başkası olsa cinayet işlerdi onu dünyanın en mutlu erkeği yap ki seninde pskolojin düzelir.Yaşan söledim ..duymak istediğini söyledim ..evet yattım kalktım mı deseydim((
O zamanlar açsaydı konuyu benim yorumum yine boşan olurdu, ki zaten hala da boşan diyorum.
Boşan demek ayrı ağır laflarla itham etmek ayrıdır.
Ama üzerinden 5 sene geçmiş, 5 sene.
5 senede neler neler yaşanıyor/yaşandı dünya üzerinde.
Hiç aldatmadım veya aldatılmadım.
Konu sahibini de savunmuyorum bana ne naparsa yapsın. Ama vurun abalıya durumu için çok uzun zaman geçmiş ve içi içini yemiş 5 senedir.
Kadınlar aldatıldığında acaba erkekte yıllaaaar yıllar boyu böyle vicdan azabıyla yanıyor mudur?
Kadın affedince herkes unutuyor onlar barıştıysa bize ne diye,
Erkek affedince neden bu kadar büyük hayret ediyoruz ve kadın bu kadar büyük vicdan azabında kalıyor?
Bir yerde bi adaletsizlik var halk arasında. Bilemedim..
Hayir bir de o kadar net diyorlar ya buyuk konustuk da oldu diye yahu ne alakasi var? En sinir oldugum cumleler.Valla ya
Herkes kendileri gibi değil
İlkeleri, kırmızı çizgileri olan insanlar da var.
Aha da konuşuyorum işte ben aldatmam arkadaş.
İhanet bana göre onursuzluk. Sadece Kocam için değil kendime olan saygımdan yapamam. Ola ki artık gözüm dışarı kayıyorsa fark ediyorsam ayrılma yolunu seçerim, karşındaki insanın da hayatını mahvetmeye gerek yok.
Bu aldatanlarda nasıl bi cesaret var ben çözemedim.adamdan gizli alışveriş yapsam kalbim ağzımda atıyor.aldatmaya kalksam hık hık giderim herhalde
Hayir bir de o kadar net diyorlar ya buyuk konustuk da oldu diye yahu ne alakasi var? En sinir oldugum cumleler.
Aldatmis affedilmis veya affedilmemis zaten bizi ilgilendirmiyor. Kimsenin yuvasini yikmasinlar bir zahmet yeterli yani yoksa bize ne kim kimi aldatmisBirde size yazayım ağzınıza sağlık ya büyük konuştum, kınadm teselli edecek kelimeler üretmeye çalışıyorlar kendilerince
konu sahibi bu haltı işleyen o kadar çok kadın var ki kimse bu durumda olmak istemezdi.Gençtin ,tecrübesizdin yaşayabileceğin sınavın en agırını yaşamışssın.Bu süreci atlatnan bir ömür alacak.Allah derman versin yüreğinin sessiz acılarını çığlıklarını duuysun çocugun var mı?Keskinlikle sizin tarifinize uygun ..ben kendımi affedemiyorum ..eşim bana konduramadı çünkü eşimi çok seviyorken kendını bu batakta bulmam bizi çok şaşırttı ..bir hata yaptın ve hatanın farkındasın dedi ..inanmak istedi fedakarlık yaptı ..kendisi de zamanında büyük konuştu ve oda dersini aldı( Rabbim beni affetsin ..kimsenin başına vermesin
Hiçte basit olarak düşünmüyorum. Öyle basite indirgediğimi söylediğim bir cümle de kurmadım.Zaman aşımına uğrayınca zaten ortada problem kalmaz yargılanacak bi durum da söz konusu değil sizde haklısınız normal yani vicdan azabında çekiyo olay bu kadar basit
Cumledeki igrenclige bak allahim sen bizi dogru yoldan ayirma.Yaşan söledim ..duymak istediğini söyledim ..evet yattım kalktım mı deseydim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?