büyük konuştum

yazıp yazıp siliyorum ban yememek adına. Neyse gideyim en iyisi midem bulanıyor, malum hamilelik

Evliliğimde çok şükür sorun yok ..ama ben kendımi affedemiyorum :.terapiye gitsem nasıl anlatırım..burada Bile sizleri tanımadığım halde çekiniyorum ..
Onu adamla yatıp kalkarken düşünecektin canim
Aynı eve girdik ..basılmak için illaki yatakta mı olmak zorunda ..henüz sohbet ediyorduk ..
Pardon yaa biz basilmadigimiz icin bilemedik sohbettemiydiniz sevişmedemi diye

O an unutulacak bir şey değil ikimizinde düzelmesi aylar aldı
Sana noluyor adam basmasa rahat rahat drvam edicektin. Herifin biriyle yatıp kalkarken iyi ama kocanın basmasını unutman aylar almış. Mağdur sensin herhalde bu konuda. Keşke basilmasaydinda mutlu mesut devam etseydin

Valla ya
Herkes kendileri gibi değil
İlkeleri, kırmızı çizgileri olan insanlar da var.
Aha da konuşuyorum işte ben aldatmam arkadaş.
İhanet bana göre onursuzluk. Sadece Kocam için değil kendime olan saygımdan yapamam. Ola ki artık gözüm dışarı kayıyorsa fark ediyorsam ayrılma yolunu seçerim, karşındaki insanın da hayatını mahvetmeye gerek yok.

Aldatmanin asla bir haklli yonu olamaz. Bosluktaysan o zaman kendi bosluguna kocani da dahil etmeyeceksin. Madem aldatacak kadar cesursun , bu cesaret bosanmak icin de eminim vardir. Ama bosanir misiniz ? Asla . Bulmussunuz boyle bir adam , sürün sefasını...

Bence
Aldatmayi sineye ceken kadın ya da erkek aslında yenilgiyi hazmedemiyor.Baska birini tercih eden kisinin digerini kendisinden üstün gormesi düşüncesini kabullenemiyor...
Kompleksler hayatı zindan eder.
Bence aldatmayı kabul edenler ya gerçekten eşlerini çok seviyorlar yada boşanmamak için mecburiyetleri vardır (hastalık, maddiyat, kimsesizlik vb)....nitekim aldatanlar kadar aldatmaya ortak olan karakterdeki birisini ancak böcek gibi görürdüm, şahsen kendi adıma ego savaşı yapmam sözkonusu olmazdı heralde..Ama bunu aldatmaya bilerek ortak olan insanların çok yaptıgını duydum nitekim kimse kullanılıp terkedilmekten hoşlanmaz..evli taraf bekar tarafı her daim kullanır kural budur..

Aslında konu da kullanılan konu sahibi yani sevgilisi kadını defalarca kullanmış be onunla buluşma amacı çok açık aslında kadın ceza ödememiş gibi görünsede cezasını çekiyor yani sevgilisi ne gözle bakmış ona bu çok kötü hep kullanmış. Ve eşine yakalanmış anlattığına göre arkadaşsız tek dışarı bile çıkamadan bir hayat sürüyor ve yaptığı hata hep damga olarak yanında.

Bır sekilde kendinizi karşiya akladiniz kurtuldinuz. Fakat vicdan aklanmiyor ıste
Neyse olmuş bitmis .coķ pısman oldugunuz belli zaten
Eşiniz affetmis .Rabbim cok bagıslayicidr zaten
Bundan sonrasina bakin artik

Ben öyle düşünmüyorum evliyken hem eşiyle devam etti hemde sevgilisiyle bunu bile isteye türlü yalanlarla yaptı, belkide sevgilisi evli oldugunu bile bilmiyordu, kocasını yakalanınca nasıl kandırdıysa onada bekarım demiştir..Şuan kullanılmış değil o herkesi kullanmış..sadece yaptıklarının ceremesini çekiyor, az bile çekiyor, yatsın kalksın dua etsin.. yinede ucuz atlatmış bence..

Ayrılmayı defalarca denedim tehtit edildim ..çok yalvardım Allahım beni kurtar ..ben hatamın farkındayım beni kurtar diye ama ..

ben bunu merak ediyorum söyler misiniz?

hani sevgiliniz sizi tehdit etmiş ya, daha sonra eşiniz sizi bastığında sevgilinizi dövmüştü ve siz eli elime değmedi deyince veya sonrasında dayak yiyen sevgili, sizi nasıl ifşa etmedi tehdit etmesini biliyor da gerçekleri neden anlatmadı?

Bence hemcinslerimize pozitif ayrımcılık gerçekten yapıyoruz, aynı konuyu bir bayan açsaydı işte 11 yıllık evliyim aldatıldım, evde bastım onları diye kimse onların sohbetine inanmazdı büyük çogumuzda boşan asla affetme, yakalanmasa asla pişman olmazdı, inanma güvenme birkez yapan yine yapar, karısını seven asla eşini aldatmaz vs vs..bu tezi şimdi kendimizmi çürüttük,konu sahibine inancak olsak yani eşini seven insanlar aldatabilir mi? Ben kendi adıma bu vicdan azabı ile evlilik yürütemeycemden boşanmayı tercih ederdim..

Eminim ki yakalanmasan devam edecektin ve hala kalkmış eşimi çok seviyorum diyorsun yazık o adama ya onu kandırmaya hakkın yoktu herkes bir şeyler duymak ister ama sen gerçekleri söylemeliydin

Dedigin oluyo zaten yani ayni sekil konulara bosan deniyor.. ama affedende var.. kaldiki bu kadinda zaten linc ediliyor..kocasi affetmeyecekti bence.. birde bi cok kadinin bi bahanesi oluyo bu kadin bi sevep bahane bisey veremiyor

Afedersiniz ama senin ki b.. yemek yaşanmış bitmiş ne demeye daha hortlatiyosunuz aferin tescillediniz herşeyi burda hemde en açık yüzüyle. Kafa kullanmak için var saksı niyetine taşı diye değil.olmuş bitmiş önüne bak daha niye arı yuvasına çomak sokuyonuz

O zamanlar açsaydı konuyu benim yorumum yine boşan olurdu, ki zaten hala da boşan diyorum.
Boşan demek ayrı ağır laflarla itham etmek ayrıdır.
Ama üzerinden 5 sene geçmiş, 5 sene.
5 senede neler neler yaşanıyor/yaşandı dünya üzerinde.

Hiç aldatmadım veya aldatılmadım.
Konu sahibini de savunmuyorum bana ne naparsa yapsın. Ama vurun abalıya durumu için çok uzun zaman geçmiş ve içi içini yemiş 5 senedir.

Kadınlar aldatıldığında acaba erkekte yıllaaaar yıllar boyu böyle vicdan azabıyla yanıyor mudur?
Kadın affedince herkes unutuyor onlar barıştıysa bize ne diye,
Erkek affedince neden bu kadar büyük hayret ediyoruz ve kadın bu kadar büyük vicdan azabında kalıyor?

Bir yerde bi adaletsizlik var halk arasında. Bilemedim..

Ucuz atlatmış tabiki ben ne olursa olsun bu konularda boşanın derim . Eşinin midesi kaldırmış demek ki devam etmiş. Nasıl inanır aklım almıyor zaten aynı evde basmışken "eli elime değmediği yalanına ". Benim kullanilmisliktan kastım şu; sevgilisinin bayana karşı duygusal bir bağı olduğunu düşünmüyorum tek ama "yatak ilişkisi " yani kadın için çok kötü değil mi sizce de hemde evliyken belki de çocuğu varken . Bence kadın şu anda bunları kendine yediremiyor hatasını fark etmiş tabi ama çok geç . Içten içe atlatamamış durumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…