- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Onu adamla yatıp kalkarken düşünecektin canimEvliliğimde çok şükür sorun yok ..ama ben kendımi affedemiyorum :.terapiye gitsem nasıl anlatırım..burada Bile sizleri tanımadığım halde çekiniyorum ..
Pardon yaa biz basilmadigimiz icin bilemedik sohbettemiydiniz sevişmedemi diyeAynı eve girdik ..basılmak için illaki yatakta mı olmak zorunda ..henüz sohbet ediyorduk ..
Sana noluyor adam basmasa rahat rahat drvam edicektin. Herifin biriyle yatıp kalkarken iyi ama kocanın basmasını unutman aylar almış. Mağdur sensin herhalde bu konuda. Keşke basilmasaydinda mutlu mesut devam etseydinO an unutulacak bir şey değil ikimizinde düzelmesi aylar aldı
İlginc
Su “kinama,yasamadan ölmezsin” lafi moda oldu biktik artik. Herkes her naneyi yiyor sonra da bunu soyluyor. Her koyun kendi bacagindan asilir,aldatiyorsan aldat esini ama bir de kinamayin deme bari guzel kardesim gercekten kabak tadi verdi
Bence aldatmayı kabul edenler ya gerçekten eşlerini çok seviyorlar yada boşanmamak için mecburiyetleri vardır (hastalık, maddiyat, kimsesizlik vb)....nitekim aldatanlar kadar aldatmaya ortak olan karakterdeki birisini ancak böcek gibi görürdüm, şahsen kendi adıma ego savaşı yapmam sözkonusu olmazdı heralde..Ama bunu aldatmaya bilerek ortak olan insanların çok yaptıgını duydum nitekim kimse kullanılıp terkedilmekten hoşlanmaz..evli taraf bekar tarafı her daim kullanır kural budur..Bence
Aldatmayi sineye ceken kadın ya da erkek aslında yenilgiyi hazmedemiyor.Baska birini tercih eden kisinin digerini kendisinden üstün gormesi düşüncesini kabullenemiyor...
Kompleksler hayatı zindan eder.
Aslında konu da kullanılan konu sahibi yani sevgilisi kadını defalarca kullanmış be onunla buluşma amacı çok açık aslında kadın ceza ödememiş gibi görünsede cezasını çekiyor yani sevgilisi ne gözle bakmış ona bu çok kötü hep kullanmış. Ve eşine yakalanmış anlattığına göre arkadaşsız tek dışarı bile çıkamadan bir hayat sürüyor ve yaptığı hata hep damga olarak yanında.Bence aldatmayı kabul edenler ya gerçekten eşlerini çok seviyorlar yada boşanmamak için mecburiyetleri vardır (hastalık, maddiyat, kimsesizlik vb)....nitekim aldatanlar kadar aldatmaya ortak olan karakterdeki birisini ancak böcek gibi görürdüm, şahsen kendi adıma ego savaşı yapmam sözkonusu olmazdı heralde..Ama bunu aldatmaya bilerek ortak olan insanların çok yaptıgını duydum nitekim kimse kullanılıp terkedilmekten hoşlanmaz..evli taraf bekar tarafı her daim kullanır kural budur..
Ben öyle düşünmüyorum evliyken hem eşiyle devam etti hemde sevgilisiyle bunu bile isteye türlü yalanlarla yaptı, belkide sevgilisi evli oldugunu bile bilmiyordu, kocasını yakalanınca nasıl kandırdıysa onada bekarım demiştir..Şuan kullanılmış değil o herkesi kullanmış..sadece yaptıklarının ceremesini çekiyor, az bile çekiyor, yatsın kalksın dua etsin.. yinede ucuz atlatmış bence..Aslında konu da kullanılan konu sahibi yani sevgilisi kadını defalarca kullanmış be onunla buluşma amacı çok açık aslında kadın ceza ödememiş gibi görünsede cezasını çekiyor yani sevgilisi ne gözle bakmış ona bu çok kötü hep kullanmış. Ve eşine yakalanmış anlattığına göre arkadaşsız tek dışarı bile çıkamadan bir hayat sürüyor ve yaptığı hata hep damga olarak yanında.
Ayrılmayı defalarca denedim tehtit edildim ..çok yalvardım Allahım beni kurtar ..ben hatamın farkındayım beni kurtar diye ama ..
Dedigin oluyo zaten yani ayni sekil konulara bosan deniyor.. ama affedende var.. kaldiki bu kadinda zaten linc ediliyor..kocasi affetmeyecekti bence.. birde bi cok kadinin bi bahanesi oluyo bu kadin bi sevep bahane bisey veremiyorBence hemcinslerimize pozitif ayrımcılık gerçekten yapıyoruz, aynı konuyu bir bayan açsaydı işte 11 yıllık evliyim aldatıldım, evde bastım onları diye kimse onların sohbetine inanmazdı büyük çogumuzda boşan asla affetme, yakalanmasa asla pişman olmazdı, inanma güvenme birkez yapan yine yapar, karısını seven asla eşini aldatmaz vs vs..bu tezi şimdi kendimizmi çürüttük,konu sahibine inancak olsak yani eşini seven insanlar aldatabilir mi? Ben kendi adıma bu vicdan azabı ile evlilik yürütemeycemden boşanmayı tercih ederdim..
O zamanlar açsaydı konuyu benim yorumum yine boşan olurdu, ki zaten hala da boşan diyorum.Yargılanmak istemiyorsa anladığınız buysa böylesine iğrenç bir olayı konu diye neden buraya açtı kimse hoş görmez bunu bilemedimi? Ayrıca madem nacizane fikrinizi böylelikle dile getirdiniz bende en net şekilde dile getireyim hepimiz eşimizi aldatalım bayanlar olarak sonra da çok pişmanım deyip tövbe edelim bumudur yani ? Kendisi Bir kadın olarak eşini yakalamş olsaydı konuyu eşim beni aldattı olarak acsaydı birçok yorum direk boşan bi yapan bi daha yapar ay ne demek yakaladın ben olsam söyle söyle yapardım olmaz mıydı ? Şimdi sorun benim yorumum mu oldu ? Pardon ?
Ucuz atlatmış tabiki ben ne olursa olsun bu konularda boşanın derim . Eşinin midesi kaldırmış demek ki devam etmiş. Nasıl inanır aklım almıyor zaten aynı evde basmışken "eli elime değmediği yalanına ". Benim kullanilmisliktan kastım şu; sevgilisinin bayana karşı duygusal bir bağı olduğunu düşünmüyorum tek ama "yatak ilişkisi " yani kadın için çok kötü değil mi sizce de hemde evliyken belki de çocuğu varken . Bence kadın şu anda bunları kendine yediremiyor hatasını fark etmiş tabi ama çok geç . Içten içe atlatamamış durumu .Ben öyle düşünmüyorum evliyken hem eşiyle devam etti hemde sevgilisiyle bunu bile isteye türlü yalanlarla yaptı, belkide sevgilisi evli oldugunu bile bilmiyordu, kocasını yakalanınca nasıl kandırdıysa onada bekarım demiştir..Şuan kullanılmış değil o herkesi kullanmış..sadece yaptıklarının ceremesini çekiyor, az bile çekiyor, yatsın kalksın dua etsin.. yinede ucuz atlatmış bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?