Büyük mesele

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Kızlar bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum.
Aklınıza ihtiyaç var .
Arkadaşım 24 yaşında yaşında bir evladı var .
Eşiyle tanıştigi zaman ailesi eşini istemedi. Skntilari oldu

Son düzenleme:
Babası yerden göğe kadar haklıymış. Bu arada arkadaşının boşanmaya niyeti yok ki. İki tane daha çocuk yapacakmış.

Aklımı kaçırtacak bana bu insanlar. Bir tane çocuk yaptım nasıl yeterim diye kara kara düşünüyorum. Millet psikopat kocadan kaç tane daha yaparım derdinde

3 taneyle olmaz 16 tane yaparsa işler yoluna girmeye başlar.
Birde öylesine dövmesin kocası söyleyin öldüresiye dövsün.

Yahu arkadaşım bunun boşanmaktan başka tek yolu KK ailesi olarak gidip adamı dövmek. Boşanmak zorunda. Sakın 3 tane yapıp o 2 doğmamış çocuğunda hakkına girmesin yazık günah değil mi böyle bir baba varken? İlk yılda daha adamı tanımadan şak diye çocuk yaparsa olacağı bu zaten. Allah'tan arkadaşına akıl fikir ve güç vermesini diliyorum rabbim doğru yolu göstersin konuyu şok olarak okudum.

Ben de çok inanıyorum buna gerçekten öyle oluyor .
Yapması gereken ortada ama arkadaşınız boşanmamakta ısrarcı, 3 yaşındaki bir çocuğu hakim babaya vermez anneye verir, çalışacak biraz para biriktirip düzenini kuracak ve ayrılacak, olması gereken bu.
Bu eşe 2 çocuk daha okutun arkadaşınıza bu yorumları, öyle bir hata yaparsa hele de onu istemeyen döven bir eş için kendini yakar

2 tane daha yapıp ayağına prangalar takmak istiyor sanırım. arkadaşınızın durumu üzücü ama kafa yapısını değiştirmedikçe onun için bi şey yapmanız mümkün değil.

ne yapabilir
en başta kendi ekonomik özgürlüğü yoksa kesinlikle ailesini dinleyebilirdi
hadi onu geçtik olan olmuş
hamileyken aldattığını öğreniyor çocuk doğmadan gitseydi çocukla tehdit edemezdi adam
onu da geçelim
hamileyken aldattığını öğrendin arkadaşın ne cesaretle kadının kocasına konuşmaları atıyor
dayak yiyeceğini bilmiyor mu
kadının kocası öğrenince kocası aldatamayacak mı zannediyor
biri gider öteki gelir
madem gidemiyeceksin hiç biyere
adama ses etmeyeceksin istediğiyle yatıp kalkacak sanane bu vakitten sonra
kolyeyi görmüşmüş arabada
sonuç ne dayak yemiş arkadaşın
arkadaşın hala olayı anlayamamış bence
adama hesap sorma hakkı falan yok
arkasında ailesi yok
dayak yemeye meraklıysa böyle devam etsin
gerçi 2 çocuk daha yapıcakmış
yapsın yapsın
kendi çektiği hayat yetmiyor bi de çocuklara zulmetsin
2 çocuk bölümünden sonra tavsiye vermemeye karar verdim
arkadaşın kendi etmiş kendi de buluyo

millet keşke çocuğum olmasaydı der bu saf arkadaş da iki tane daha yapacakmış
bu kafayla giderse kafasını duvarlara taşlara vurmasına gerek yok zahmet etmesin kocası bunu hakkıyla yapıyo

Vah ki ne vah. Yazıklar olsun o adama.
Arkadaşın merak etmesin hakim çocuğu anneye verir ama 2. çocuk neden şu mutsuz hayata?
Arkadaşının da aklı gitmiş gerçekten. Allah hayırlı bir kapı açsın ona, çok üzüldüm.

millet keşke çocuğum olmasaydı der bu saf arkadaş da iki tane daha yapacakmış
bu kafayla giderse kafasını duvarlara taşlara vurmasına gerek yok zahmet etmesin kocası bunu hakkıyla yapıyo

boşanacak. cocugu, dayak atan kocaya vermezler.
klasik türk tipi erkek modeli. cocukları su işe alet etmeseler iyi olacak ama en buyuk kozları bu. salak herifler.
neyse... senin arkadaşının ailesi de zekasızmış. acaba aile ile biriler konuşsa ' sacmalamayın! o sizin kızını bir hata etmiş şimdi arkasında durup kızı o adamdan kurtarmamız lazım' filan diyebiler. lafı sözü gecen biri olsun.
arkadaşına da boşanma konusunda güc verebilrsin. cesaret lazım belki !
tabiiiiiiiiii en önemlisi yuarın sen benim yuvamı yıktın ben ayrılmayacaktım da diyebilir.
yada siz bırakın ne halleri varsa görsünler. gercekten bazı insanlar nedense ' eşlerinden bir insanın hak etmedigi muameleyi görüyorlar ve bunu maalesef bazen kendileri istiyor' neden kendileri istiyoıru da yazayım : care üretemedikleri için. kısır döngüde kaldıkları için. 2.3.5 cocuk yapana kadar durmadıkları için, aile sözü dinlemedikler için, okumadıkları için, ilk bulduklarına kaçtıkları veya aşıgım ölüyorum diyip evlendikleri için.. içinler cogalır.

Zor durumunu anlarım kimsem yok diye ayrılamaz sineye çeker onuda anlarım bi şekilde ama iki çocuk daha yapacam demesini kesinlikle anlamam anlayamam bu nasıl bi düşünce doğurmakla olmuyo o çocukların geleceği nolacak o pis herifin yanında anne dusunmezse evladını kimse düşünmez

kırmızı gecelik giysin
bi de oğlan doğurmak için olan kürlerden yapsın.
kocasına da söylesin yüzüne vurmasın, burnu ya da dişleri kırılır da kıymetli kocişkosu beğenmez sonra.

ben en çok sana kızdım bu olayda. ilgilenme. akıl verme. böyle bir evliliği ısrarla devam ettiren bir kadın yarın eşiyle iyi olur adın "kocamdan ayırmaya çalıştı" oluverir. ikinci çocuk düşünüyormuş bir de. bırak 25 tane doğursun. kızıyorum böylelerine, müstehak...

senden akıl isterse bir daha "ben artık ne söyleyeceğimi de bilmiyorum bu konuda. çok karışmak da istemiyorum. Allah yardımcın olsun" de kapat.

Çok kızıyorum gerçekten insanım eşiyle 1 gün mü iyi günü geçmez kız evlendi evleneli burnundan geldi . Desem ki güzel günler hatrina güzel günü de hiç yok ki. Çocuk olayından vazgeçti ama boşanmaya korkuyor çocuğuna bişey yapacak diye çünkü illet ve lanet bir adam . Ben cesaretlendiriyorum hatta anadolu da bir ilde arkadaşım var yanlız yaşıyor o sana yardımcı olur maddi manevi diyorum çocuğun biraz büyüyene kadar bulamaz sizi dedm ama gönlü yok yada cesareti . Kabullenmiş ve asla boşanmayı düşünmüyor.

Böylelerine koca meraklısı diyoruz biz .Zaten en başından beri koca meraklısı olduğunu belirtmiş ailesine karşı . Ne sevgisi ne aşkı. Bu kadar olaydan sonra sevgi mi kalır aşk mı kalır . Basbayağı ne olursa olsun kocam mantığıyla hareket edenlerden . Bu insana ne desen boş . Buraya konu açtırmasının sebebi de zaten boşanmayı düşünmediğinden yolu başka yollardan halletmeye çalışmasından anlaşılıyor .Evet boşanmlara kolay değil hiç kimse boşanmak istemez evlilik için mücadele etmeyi tercih eder. Ama beş yıl mücadele etmişin ve aynı değişmiyor. Hayır ne dememizi bekliyor onu da anlamıyorum . Git kocana şu yemeği yap kesin eve bağlanır mı diyelim ya da geyşası ol mu diyelim ya da git sen de mi aldat diyelim . Boşanırsa kesin bir yol bulunur kaldı ki sen arakadaş olarak tüm yolları denemişsin . Zora gelemeyen cesaretten bihaber birisine otur kocanın evinde dayağını ye sesini çıkarma bu devirde koca bulmak kolay mı erkektir döver de sever de arada aldatır da görmemek lazım demek lazım .Bak bunu demiş olsak ne heveslenir ne heveslenir. Ben tavsiyede bulunmuyorum. Sende böyle insanların dertlerine dalma derim o koca yarın öbürgün sana da sarar ayıkla princin taşını sonra . Benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…