Büyük mesele

kendi hayatımın içine edicem diye yemin etmiş sanki. Ediyorsa etsin ayrılmayarak, 2 çocuk daha yaparak onların hayatının içine etmesin bari. Bu ne cahil inadı!!

Bu çocuk fikrini bide annesi sokuyor kafasına, çocuk yap çocuk yap diye kız skntisini anlatıyor annesine oda tamam biraz bekle diyor, sanki duzelecekmis gibi .
Artık çocuk falan istemiyor ama bi gün yola girecek herşey diyor. Cekcez mecbur diyor ben biraz yureklendirince düşünmeye başlıyor sonra kendi başına kalınca yine umutsuzluk çok üzülüyorum onun için

arkadasınızı arkasında ıle destegı yok, yanlıs bır evlılık yanlıs eş seçimi hakaret şiddet aldatma ne ararsan var , bence kendisi stockholm sendromuna yakalanmıs esım duzelır-onsuz yapamam-ustune ıkı tane daha cocuk yapacagım kafası neyın nesı allah askına...
en kötü ihtimal kadın sığınma evine başvursun, eşinin yaptıklarını delillerle ispat edebilirse zinadan ve şiddetten ötürü boşanma davası açsın, nafaka ve tazminat talep etsin hatta uzaklaştırma talep etsin, çalıştığı paraları da biriktirsin eşine vermesin ki gerekirse ayrı eve çıkma şansı olsun ama asla ve asla bir çocuk daha yapmasın ve bir an önce silkelenip bu heriften kurtulsun yok ben böyle iyiyim diyorsada ona herşey mübah der geçerim..

bizim sunacağımız önerilere maalesef ki arkadaşınız kulak asmayacaktır.

aldatmanın asla haklı bir sebebi olamaz. öldüresiye dövmenin hele asla.....

ancak ilişkilerinin neden bu hale geldiğini düşünmek gerekiyor.

bu bahsettiğiniz ilişkinin düzelebileceğini düşünmüyorum ama ilk dönemlerinde belki bir ihtimal kurtarılabilirdi.

hele ki çocuk asla bir evliliği kurtarmak için sebep olamaz. aksine o dayak, aldatmanın içinde çocuğun beynini, ruhunu kirletiyorlar. biz böyle üzülüyoruz da onu doğuran ana baba nasıl kahrolmuyor.

Kusura bakma ama iki cocuk daha yapamassin ben izin vermiyorum o cocuklar hepimizin cocuklari cunku.sizler birbirinize iyi es evladiniza iyi anne baba olamamissinizki daha cocuk yapmak istiyorum diye soyleniyorsun. Allah isteyenlere hayirlisiyla evlat sahibi etsin diye dua ederim ama sizin olmasin diye dua etmek istiyorum.nasil bir ortama gelecek cocuk kavga dayak hersey var birinin hayatini yazik etmissin korun korun korun..

Bu kadar rezilliğin üzerine 2 çocuk daha yapacağım diyen insana siz yardım edemezsiniz, bazıları aşağılanmayı, hor görülmeyi, şiddet görmeyi seviyor, onların modeli bu, hiç üzmeyin kendinizi

Asla böyle yollar gösterme
Sen ayırmaya kalktı olursun
Bu tipler böyledir, bırak ilgilenme, suçlu çıkarsın, bir gün eşini kapında bulursun karımı yoldan çıkartıyorsunuz diye

ben arkadaşınıza diyecek bişi bulamıyorum. dayaktan beyin hücreleri ölmüş. eyvallah.
ama bence siz böyle bi çılgınla iletişimi kesin. kocası yarın öbür gün bu akılları sen veriyorsun diye size sıçrar benden söylemesi.

arkadaşınız da 3 yetmez 5-6 yapsın. dayak yesin koynuna girsin, böyle zevk alıyor sanırım.
tövbeler tövbesi.

ooooo eniste supermisss butun kk nin hirsini almiss gibii

Asla böyle yollar gösterme
Sen ayırmaya kalktı olursun
Bu tipler böyledir, bırak ilgilenme, suçlu çıkarsın, bir gün eşini kapında bulursun karımı yoldan çıkartıyorsunuz diye

Çok haklısınız kimsesi yok arkadaşımın tek kalırsa daha kötü olur diye korkuyorum. Yüzyuze görüşmüyorum telefonlarini çok acmama calışıyorum ama mecbur konuşuyoruz. Tamamen muhabbeti kesmeli miyim yani ?

bence kesin. sana yaranılmaz ben sana elimden dilimden geleni yaptım, sana bunu yapan kocan bana neler yapar ben muhatap olmak istemiyorum kusura bakma kocamın başını belaya sokamam allah yardımcın olsun diyin.
kısa ve net.

Iki çocuk daha istiyorum, yok gücüm yok v.s dedikten sonra parmaklarımı yorup hiç yazasım gelmedi. Herkes aklının hayatını yaşar.

Kadının halinden şikayeti yok ki iki çocuk daha yapcam diyo baksana.o bu düzene alışmış kabullenmiş dayagımıda yerim otururum aşagı modunda çaresiz falan ayrıda hala çocuk yapacam diyosa söylenecek söz yok nasıl olsa okutacagın şeylerde bi kulagından girip diğerinden çıkacak

Bi imdat bekliyor ama bilmiyorum bende size danismakta buldum aslnda çözümü ona da bahsettim

arkadasın için konu actıgına degmez cünkü o razı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…