- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
-
arkadasınızı arkasında ıle destegı yok, yanlıs bır evlılık yanlıs eş seçimi hakaret şiddet aldatma ne ararsan var , bence kendisi stockholm sendromuna yakalanmıs esım duzelır-onsuz yapamam-ustune ıkı tane daha cocuk yapacagım kafası neyın nesı allah askına...Kızlar bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum.
Aklınıza ihtiyaç var .
Arkadaşım 24 yaşında 4 yıllık evli 3 yaşında bir evladı var .
Eşiyle tanıştigi zaman ailesi eşini istemediği için ailesiyle çok tartışmaları oldu babası evden kovdu git benim kızım değilsin vs diye. Bir süre amcasın da kaldı bu kız. Amcası bi şekilde ikna edip babasına kabul ettirdi evlendiler . Kız kv yaşıyor bir arada
Eşi henüz 6 aylık evliyken , arkadaşımı en yakın arkadaşının eşiyle aldatmaya başladı. Arkadaşım hamile ayrılamadi.
(Babasıyla hala da muhabbetleri yoktur . Bi kere olsun kızına gelmemiştir. )
Eşi inkar etmeye başladı yok öyle birşey vs vs diye arkadaşım hep biseylerini yakaladı bunun. Aldatan kadının kocasına wp konuşmalarını attı adam inanmadı beni karım yapmaz diyerek eşini alıp gitti uzak bi yere taşındı arkadaşımın adını iftiraciya çıkardılar. Bu arada arkadaşımın kv ve görümce si de emin kardeşinin aldattığından.
Her türlü dayak dövme var bu pislikten gel gelelim 4 yil oldu bu sıkıntılar içinde hep konuşmuyorum dedi eşi ama aldattı arkadaşımı. Arkadaşım ilkokul mezunu . Smdi günlük evlere gidiyor iş için. Boşanamam diyor çünkü adi kocası seni istemiyorum sen git çocuğumu sana vermem diyor . Kızın babası kabul etmiyor kızını , kaç kere dövdü kocası olacak pislik babası buna rağmen kılını kıpırdatmadi. Çocuğumu alır gidersem pislik çıkarır kocam olcak adam diyor .
Ben ayrıl çocuğun kreş e verir çalışırsın kendi başına kendi ayaklarının üstünde durursun diyorum ama gücüm yok buna diyor . Düzelir diyor hatta 2 tane daha çocuk yapcam dedikçe çıldırıyorum. Geçen eşinin arabasında hediye şeklinde bi kolye bulmuş. Açıklama yapmamış direk alıp kaldırmış kocası. Kavga etmişler kocası ölesiye dövmüş seni istemiyorum defol git demiş . Sonrada afedersiniz yatakta gelip bana görevini yapacaksın demiş. Ne yapabilirim diyor akıl danışyor bu durumda olan insanlar neler yapıyor ben ne yapabilirim diyor kızlar okutucam yorumlarınızı ona .
Teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden.
Kızlar bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum.
Aklınıza ihtiyaç var .
Eşiyle tanıştigi zaman ailesi eşini istemediği için ailesiyle çok tartışmaları oldu babası evden kovdu git benim kızım değilsin vs diye. Bir süre amcasın da kaldı bu kız. Amcası bi şekilde ikna edip babasına kabul ettirdi evlendiler . Kız kv yaşıyor bir arada
Eşi henüz 6 aylık evliyken , arkadaşımı en yakın arkadaşının eşiyle aldatmaya başladı. Arkadaşım hamile ayrılamadi.
Eşi inkar etmeye başladı yok öyle birşey vs vs diye arkadaşım hep biseylerini yakaladı bunun. Aldatan kadının kocasına wp konuşmalarını attı adam inanmadı beni karım yapmaz diyerek eşini alıp gitti uzak bi yere taşındı arkadaşımın adını iftiraciya çıkardılar. Bu arada arkadaşımın kv ve görümce si de emin kardeşinin aldattığından.
Her türlü dayak dövme var bu pislikten gel gelelim 4 yil oldu bu sıkıntılar içinde hep konuşmuyorum dedi eşi ama aldattı arkadaşımı. Arkadaşım ilkokul mezunu . Smdi günlük evlere gidiyor iş için. Boşanamam diyor çünkü adi kocası seni istemiyorum sen git çocuğumu sana vermem diyor . Kızın babası kabul etmiyor kızını , kaç kere dövdü kocası olacak pislik babası buna rağmen kılını kıpırdatmadi. Çocuğumu alır gidersem pislik çıkarır kocam olcak adam diyor .
Ben ayrıl çocuğun kreş e verir çalışırsın kendi başına kendi ayaklarının üstünde durursun diyorum ama gücüm yok buna diyor . Düzelir diyor hatta 2 tane daha çocuk yapcam dedikçe çıldırıyorum. Geçen eşinin arabasında hediye şeklinde bi kolye bulmuş. Açıklama yapmamış direk alıp kaldırmış kocası. Kavga etmişler kocası ölesiye dövmüş seni istemiyorum defol git demiş . Sonrada afedersiniz yatakta gelip bana görevini yapacaksın demiş. Ne yapabilirim diyor akıl danışyor bu durumda olan insanlar neler yapıyor ben ne yapabilirim diyor kızlar okutucam yorumlarınızı ona .
Çok kızıyorum gerçekten insanım eşiyle 1 gün mü iyi günü geçmez kız evlendi evleneli burnundan geldi . Desem ki güzel günler hatrina güzel günü de hiç yok ki. Çocuk olayından vazgeçti ama boşanmaya korkuyor çocuğuna bişey yapacak diye çünkü illet ve lanet bir adam . Ben cesaretlendiriyorum hatta anadolu da bir ilde arkadaşım var yanlız yaşıyor o sana yardımcı olur maddi manevi diyorum çocuğun biraz büyüyene kadar bulamaz sizi dedm ama gönlü yok yada cesareti . Kabullenmiş ve asla boşanmayı düşünmüyor.
ooooo eniste supermisss butun kk nin hirsini almiss gibii
Asla böyle yollar gösterme
Sen ayırmaya kalktı olursun
Bu tipler böyledir, bırak ilgilenme, suçlu çıkarsın, bir gün eşini kapında bulursun karımı yoldan çıkartıyorsunuz diye
Çok haklısınız kimsesi yok arkadaşımın tek kalırsa daha kötü olur diye korkuyorum. Yüzyuze görüşmüyorum telefonlarini çok acmama calışıyorum ama mecbur konuşuyoruz. Tamamen muhabbeti kesmeli miyim yani ?ben arkadaşınıza diyecek bişi bulamıyorum. dayaktan beyin hücreleri ölmüş. eyvallah.
ama bence siz böyle bi çılgınla iletişimi kesin. kocası yarın öbür gün bu akılları sen veriyorsun diye size sıçrar benden söylemesi.
arkadaşınız da 3 yetmez 5-6 yapsın. dayak yesin koynuna girsin, böyle zevk alıyor sanırım.
tövbeler tövbesi.
Çok haklısınız kimsesi yok arkadaşımın tek kalırsa daha kötü olur diye korkuyorum. Yüzyuze görüşmüyorum telefonlarini çok acmama calışıyorum ama mecbur konuşuyoruz. Tamamen muhabbeti kesmeli miyim yani ?
Bi imdat bekliyor ama bilmiyorum bende size danismakta buldum aslnda çözümü ona da bahsettimKadının halinden şikayeti yok ki iki çocuk daha yapcam diyo baksana.o bu düzene alışmış kabullenmiş dayagımıda yerim otururum aşagı modundaçaresiz falan ayrıda hala çocuk yapacam diyosa söylenecek söz yok nasıl olsa okutacagın şeylerde bi kulagından girip diğerinden çıkacak
arkadasın için konu actıgına degmez cünkü o razı .Kızlar bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum.
Aklınıza ihtiyaç var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?