Büyük mesele

Bu ülkemin kadınlarını anlamadan ölcem ben galiba daha iki çocuk nasıl der ya! Neyse! Dayak yediğinde hastaneye gidip darp raporu alıyor ve polise gidiyor kadın sığınma evinde kalmak istediğini söylüyor. Çocuğuyla birlikte oraya gidiyor. Devletin kendine tahsis ettiği avukat vasıtasıyla kocası olan adamla yüz yüze bile gelmeden boşanıyor. Nafakasını alıp çocuğuyla yaşamaya başlıyor. Eğer bunu yapamıyorsa 183 ü arayıp bilgi vs edinebilir. Artık ülkede her şeyin bir çözümü var çok şükür. Ya da iki çocuk daha yapıp bu harika hayatına devam ediyor. Artık kendi bilir.

2 tane daha çocuk az canim 5 e tamamlasın garanti kocası düzelir
Ömür heba etmek ne kadar kolay halbuki Bi kere geliyoruz

Ne yapabilir himmm dusunuyorum
Buldum 2 tane daha cocuk yapsin. Tobe tobee... Allah bosanma cesareti versin arkadasina. Babasina da zaten guvenmesin.

Siginma evleri var yardim istesin. Aklima baska birsey de gelmiyor ki cok uzuldum.

İki tane çocuk daha yapacağım'ı okuyana kadar tavsiyelerde bulunmayı düşünmüştüm ama sonra değmeyeceğini anladım.
Konu sahibi sana tavsiyem kendi sorunlarıyla seni sürekli üzen ve bu sorunlarını çözmek için çaba sarfetmeyen ve karşısındakinin moral ve psikolojisinin katili olan kişilerle görüşme.
Bildiğim kadarı ile senin derdin sana yetiyor. Uzak dur arkadaşım dediğin kişiden.

Şimdi ne diyelim biz yani toplanıp adamı dövebilcek olsak başta sopayla ben koşarım, ama yok işte yapamıyoruz ? Ayrılmıyosa ne diyeyim yani çok gözüne batmasın bari adamın da dayak yemesin durduk yere.

Siz üzülüp onun adına konu açmışsınız ama arkadaşınız belli ki akıl falan istemiyor. Bir an önce aklının başına gelmesini dilerim diyeceğim ama muhtemelen 3-4 çocukla ortada kaldığı zaman falan olacak bu. Yani iş işten geçince...

Düzelir diyor hatta 2 tane daha çocuk yapcam dedikçe çıldırıyorum.

Arkadaşınız darp raporu almış mı hiç o kadar dayağı yemiş de? Allah'ım bu kadınlar neden bu kadar acizler evliliğimi kurtarıcam diye çocuk yapma fikri tutmuyor tutmuyor tutmuyor.. O kafaya bunu kazısın öncelikle.. Darp raporu alsın kocasından boşansın çocukları göstermemek öyle onun bildiği gibi olmuyor.. Korkmasın.. Mahkeme çocuğu öncelikle anneye verecek baba çocuğu anneden kaçırırsa varsayalım hapisi boylar.. Belli ki kadını sindirmiş.. Korkmasın.. Çocuğunu görür..

Yapışacak babasının koluna kendini affetirene kadar bırakmayacak...

Peki ne yapmayacak ? 2 Çocuk daha yapmayacak...
Ay bu akıllanmamış ki...2 çocuk daha diyor

O zaman ne diyoruz? Hadi hep beraber!!!
Hak ediyorsun bunları...diyoruz
Okut bunu ona!

İki değil dört çocuk daha yapsın.arkadaşınız çocuklarla ilgilenirken beyimiz yapmadıklarını da yapacak fırsat bulmuş olur

Bu kafada biriyle arkadas kalmazdim. Babasini da bezdirmis. Cigeri 5 para etmez adam icin babasini karsina almis daha bir de kocasinin duzelecegini dusunup iki cocuk yapacak vatandasa babasi ne yapsin? Kendi yanlis secimlerinin bedelini odemis ve hala oduyor. Bence de hak ediyor.

Canım sen arkadaşına akıl veremiyor musun? 2 tane daha çocuk yapması büyük günah olur bence. Yazık değil mi o çocuklara o ortamda büyüyecekler? Ne hakkınız var böyle bir ortamda çocuk büyütmeye? Ne hakkınız var içinde bulunduğunuz kaosun içine o bebekleri atmaya??? Midem bulanıyor artık böyle şeyler okuyunca. Olan olmuş evlenmiş o pislikle bari başka çocuk yapmasın yeter. İyi valla kocanızla aranız düzelecek umuduyla yapın çocuğu atın o berbat hayatın içine... Olan çocuklara olsun sonra. İleride isyan edecek çocukcağız niye doğdum diye... Ne hakkınız var o çocuklara böyle hayat yaşatmaya? Ağır konuştuğumun farkındayım ama üstünüze alınmayın arkadaşınıza çok kızdım laflarım ona. Boşansın kurtulmak istiyorsa. Bir parça gururu kaldıysa çeksin gitsinn... Adam defol git diye öldüresiye dövüyor. Ne yapsın öldürsün mü eni sonu? Biraz cesaretli olsun evladı için. Kurtarsın o pislik adamın elinden. O adam baba olmayı hak etmiyor. Siz en iyi tavsiyeyi vermişsiniz zaten. Çözümü boşanmak. Hayır ne bekliyor arkadaşınız iyi bir büyücü muskacı falan mı önerelim istiyor?

Bence arkadaşının evlılıgını kiskaniyorsun? Bırak dayak yesin ! Üstüne 3-5 tane daha doğursun ! Üstüne aldatilsin, defalarca! Temizliğe gitsin ve kazandığı parayı getirip hemen erinin eline versin,o eli de öpüp başına koysun !!! Umut etsin umarsızca, hayal kurup mutlu olsun ! Eşi olacak saksı da o hayallerin üstüne yatsın, kadından faydalansın, bolca dogurtsun. Mutsuzluk birken 5-10 olsun . Gereksiz bir sürü kurs var ,hepsi kapatılsın ,kadınlara kadın olmanın ayrıcalığı ve hakları ogretilsin. Kimse kendini ezdirmesin. Çocuğum var bosanamiyorum demesin. .bir de yanlış hatırlamıyorsam mahkeme 11 yaşına kadar olan çocukları anneye veriyor .11 yaşından sonra baba dava açarsa ,anneyle alakalı maddi manevi bir sıkıntı yoksa ve cocuklarini vermek istemiyorsa yine annede kalıyor .hukukçu arkadaşlar varsa lütfen duzeltin. Kimse korkmasın, korkanın yarını olmaz .her doğan gün yeni bir umut ...

Hicbir şey yapamaz. Omur boyu dayagini yiyip oturacak. İlkokuldan sonra okumadan, kendine bir is bulup hayatini garantiye almadan, ailesinin istemediği bir adamla evlenir, yasadiklarina rağmen hemen çocuk yapar, kocasinin bokunda boncuk varmis gibi, saltanat devam ettirecekmis gibi iki çocuk daha yapacam derse kusura bakmasin. Yarin öbür gün kocasinin meteeslerine cay servisi de yapar. Bu da diğer akli bir karis havada kizlara ders olur inşallah.

zor olana dayandığıni sanıp kolaya kaçıyor arkadaşıniz.
gücüm yok deyip bunların devamını belki çok daha fazlasını göze alıp düzelir umuduyla yasamak kolaya kaçmak.
hayat onun devam etsin.isterse 10 tane dogursun.kendi sonu az çok belli ama unutmasin doğurduğu her çocuğun ömür boyu vebalini taşıyacak.
aynı durumu yaşayanlar ne yapıyor diye sormuş.çok üzücü.
arkadaşınızın gözünde yaşadıkları normalleşmis zaten.hatta bir çok kişinin bu sorunları yasayip yinede mutlu olduğunu dayak yemeyen huzurlu kadınların olmadigina felan inaniyordur.
hakkında hayırlısı cok uzattım.yazılacak çok fazla şey varken aslında çok bile yazdım..

Olan olmuş,darp raporu alsın,şikayet etsin,kadın sığınma evine gitsin,dahada olmadı,müge anlı ya gitsin,adamı cümle aleme rezil etsin,AMA Yapamaz dayak yemek,çocuk doğurmak,aldatılmayı sineye çekmek daha kolay,

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Ben doğurduğu ve daha dogurmayi düşündüğü 2 çocuğa acıdım. Oyle bir annem olsun istemezdim. Çok acı çoook.

6 aylık evli hamile. madem boşanamayacak ne diye didikliyor.
bi de 2 tane daha çocuk yapacakmış. yapsın ya on tane yapsın. vebalinden kurtulamasın inş.
sabah sabah sinirim zıpladı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…