Konu dışına taştık hepten ama merak ettim kaç yaşındasınız?
Sen kalbinin kapılarını kapatma. Her zaman aralık kalsın. Sadece kabuğuna çekil ve kaderinin seni bulmasını bekle..
Umudunu kaybetme, unutma en güzel şeyler hiç beklemedeğin zamanlarda gerçekleşirmiş..
Rabbim gönlüne göre versin canımmm.
Az sabret
her insanın ruh ikizi vardır şu hayatta :)
o insan karşına çıktığı zaman, geçmişteki bütün aşkları unutup,aslında onların aşk olmadığını ve çok büyük yanılgıdan ibaret olduğunu düşünüp
güleceksin duruma.
insallah öyle biri vardır ve gelip beni bulur ..
isterse cok uzun zaman sonra olsun gelmesi ama gelsin ben durup onu beklerim.
artık yanlıs insanlar olmasın istiyorum çünkü hayatımda...
o kişi karşına çıktığı zaman
bu sözlerimizi unutma :)
dur kuzum daha 22 yaşındasın acele etme.
evet ozaman da hatırlarım bu sözlerinizi..
yani acelem yok..ben beklemeye razıyım..
yasıma göre cok büyük sıkıntılar yasadım ama Allahın izniyle bunları atlatıcam..
işte ne biliym artık bende dogru insanla mutlu olmak istiyorum ...
ama bekliyecegim en mantıklısı dedigin gibi
çok tesekkür ederimm
üniversitede birine asık oldum,hasta boyutunda cok sevdim cok cabaladım olmadı.. sabahlara kadar agladım olmadı..yıllarım gecti gitti.. dedim ki RABBİM sen verceksin biliyorum cunku senden istedim dedim, evlenecegim kişi gelsin bende üzülmeyeyim artık, bende mutlu olayım dedim.Ögle biri olsun ki senden gelsin,evleneyim dedim isyan etmiyorum sana sadece senden istiyorum dedim..
Sonra birgün birisiyle tanıstım,acıdan kavrulmuş birdaha sevemez sandığım yüreyim ögle bir carptı ki.. ilk kez bir erkekle sevgili olmak nasıl bisey anladım ama sanmayın bişeler yaptım,birini görünce elimi bıraktım ben,utandımcok sevdim,ögle böyle degil.. demek bunun için önceki olmamıs dedim :) ara ara ayrılmalarımız oldu ama ben onun bana Allahtan geldiğini biliyordum,ögle sanıyordum diyelim.. tam 7 sene sevdim,bekledim,herseyimi onun için erteledim.. Derken yüzükle geldi birgün bana,tahtadan demirden olsun ama onun yuzugu olsun derdim ve o gelmişti.. hiç uyumadım mutluluktan,Hayatımın en büyük askı,Rabbimden istediğim askım bana evlenme teklif etmişti.. neyse cok uzattım,uzun zamandırda ilk kez bu satırları yazarken aglıyorum..
velhasıl ben onu da kaybettim, acıklaması uzun sürecek sebeplerden ayrıldık ve o gitti hemencecik baskasıyla evlendi
yanii ben artık asık olmaktan bile korkuyorum,cunku hiç gülmediki yüzüm
her yağmurun ardından mutlaka güneş doğar.
nefes alıyorsan, her zaman bir umut vardır.hayatın ınsana getireceği sürprizleri hayal bile edemezsın :)
umarım en mutsuz anında bile umudunu kaybetmezsın.
acı olmadan tatlı olmaz
bol şans .
tesekkür ederim canım cok sagol..
biraz daha umutlu bakmamı sagladın cok tesekkürler.
iyi dileklerin içinde çook sagol.
Seninde bütüün dileklerin hayal ettiklerin olur insallahhh
saol canım allah razı olsun.
allahım herkesin gönlüne göre versin.
önemli degil canım ...konusup paylasalım yeterki sıkıntılarımızı degil mi ...
yasım 22 bu arada...neden sordun acaba tatlımm...sen kac yasındasın ?...
20. Bizim yaşımızdakiler için ümidi kesmek için çok erken. Gerçi hiçbir yaşta ümit kesilmez bence aşktan. Aşkı bulsan da zorlukları bitmiyor, imkansızlıklarla bağdaşıyor aşk sonra aşkta imkansız yok deyip bir mücadeleye girişiyorsunuz o yolda aranızda oluşan şey de sevgi ve bağlılık oluyor işte...
evet dogru..
işte dogru insan olsunda hayatlarımızda mücadele etmek onun için savasmak bile güzel gelir.
degmeyenler için cok üzüldük çünkü..
ümidimizi kesmemeliyiz, evet erken belki ama kalp bir daha deli gibi çarpacak mı biri için bu işte düşündürücü benim için.
Savaşmak güzel aynı zamanda yorucu. Tek güzel tarafı desteğin olduğunu bilmek seninle savaşan, o savaşta yalnız olmadığını hissettiren. Seni çok iyi anlıyorum benim kalbim de çok uzun aralıklarla çarpar birisi için. Kızlar çok kolay aşık olur, şıpsevdidir derler ya yok öyle bir şey. En azından benim için öyle.
ben de burda güzel örnekler okumayı çok isterim. dolup dolup taşsın bu sayfa.. belki o zaman biraz teselli olurumşuanda bir ayrılık acısıyla başetmeye çalışıyorum, hala. sanki onun gibi olmayacak kimse. kimse beni onun gibi sevemeyecek demiyorum, çünkü zaten deli gibi seven taraf bendim ben kimseyi onun gibi sevememekten korkuyorum en çok. onu sevdim. her şeyini. ter kokusunu bile..
içim sıkıldı yine
O kadar güven kırılmasından, o kadar ağlak geçen günlerin sonunda tam ümidimi kaybetmiş gözlerimi kapamışken birdeeeeen ışık gözümü aldı ve tüm kötü günleri sildi ve ben neden o kadar üzmüşüm kendimi diyebildim. İnşallah burda yazanlar gibi bende şimdi o adamla evleniyorum diyebilirim bi'gün
ben de burda güzel örnekler okumayı çok isterim. dolup dolup taşsın bu sayfa.. belki o zaman biraz teselli olurumşuanda bir ayrılık acısıyla başetmeye çalışıyorum, hala. sanki onun gibi olmayacak kimse. kimse beni onun gibi sevemeyecek demiyorum, çünkü zaten deli gibi seven taraf bendim ben kimseyi onun gibi sevememekten korkuyorum en çok. onu sevdim. her şeyini. ter kokusunu bile..
içim sıkıldı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?