Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayırlısı olsun canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenicem hayırlısıyla.Benim 2 olucak.Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.

Sızı rahatsız edemez benım tarzım bılmem anlatamıyormuyum acaba ? Ben zaten detaycı bırıyım yapım bu sızınle sohbet etsekte ara ara dalar dalar cıkarım , ayrıca sanırım bundan sonra bır konuya 2 kere cevap yazanlar takıbımde olacak .
Hoscakalın

nasıl korktum şu an nasıl hahaha :)

egolarını söndürürsen daha normal kalıp normal bakabileceksin

daha fazla uzatmayacağım

tatlı ekşi tezini çürüten bir de ben vardım.
Baklava aşermiştim hemde salyalarım akarak, mecazen değil baya baya ağzımın kenarından salyalar aktı.
Sonuç dünyalar güzeli kızım doğdu.

Hayırlısı olsun canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenicem hayırlısıyla.Benim 2 olucak.Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.
Ne güzel heyecan bende gecen hafta ögrendim, saglikla hayirla alin evladinizi kucaginiza :)

nasıl korktum şu an nasıl hahaha :)

egolarını söndürürsen daha normal kalıp normal bakabileceksin

daha fazla uzatmayacağım
Hıc egolu bırı degılım kusura bakmayın hatta ben bır cokları gıbı kıncıde degılım sızınle 1 hafta sonr a baska bır konuda karsılarısak merak etmeyın burnunuzdan getırmem ama sızıde unutmam cunku mevzu bahıs yaptıgınız sekıl cok cırkın.
O yuzden ben sızı unutmam, korkun dıye soylemıyorum ayrıca korkulacak bırsey yok sanal alemdeyız

Allah aşkına yaa burası hamilelik bölümü mü ve dert bunun neresinde? zaten bugün öğrenecekmişsiniz biz burada tahmin yürütsek ne olacak anlamadım ki sırf geyik için açılmış bir konu. Neden yerine açmıyorsunuz konuları onun yemeyle içmeyle hiçbir alakası yok burada kimisi kız der kimi erkek ne kadar gereksiz bir konu yani.

Bende yedi gün sonra ogrenicem kız hissediyorum sanirim beş kız kardeş olduğumuz için mutlaka bir kızım olsun isterim ilk gebelikte çok heyecanlı oluyor insan :) hayırlı evlat olsun öncelikle ama bu belirtilere bakarak bilinmez :) sen yine De yaz Dr dan çıkınca bakalım neymiş minnak pembeler mı hazirliycaksin maviler mi

kizcagiz konuyu actigina heyecanini paylastigina pişman olmustur eminim.. bebegimi bekliyorum kismindan daha cok okunduğu icin buraya yazmis olabilir. yeri bura olmasa bile kiz yada erkek demek,sağlıklı olsun bosverin demek yada yorum yapmadan gecmek bu kadar zor olmamali. neden bu kadar kati insanlar var. en fazla bu konuyu okumayin atlayiverin.. konu sahibi gonlundeki neyse o olur insallahh

hamilenin halinden hamile anliyo. ilk gebeligiyse muhtemelen daha heyecanlidir :) kiz deselerde havaya ucacak erkek deselerde. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

hamilenin halinden hamile anliyo. ilk gebeligiyse muhtemelen daha heyecanlidir :) kiz deselerde havaya ucacak erkek deselerde. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin cnm teşekkür ederim yorumları okudum kötü yorum yapmışlar ama yapanların çoğu hamile ve sanırım hiç birinin ilk çocuğu değil olsa bile empati kurmalı insan neden kiriyorlar ki insanı hemde hamile en hassas dönemi insanın moralini bozmak dan zevk alan insanlar var pes diyorum bayan sormuş eğer fikrin yoksa acımasızca yorum yapmak neden ?

iki hamilelik geçiren ve ikisinde de yaşadığım şeylere bakarak söylüyorum %99.99 kız

iki hamilelik geçiren ve ikisinde de yaşadığım şeylere bakarak söylüyorum %99.99 kız

Benim de ilk hamileleligim ama tahminim kiziniz olacak insallah saglikla gelsin bebisiniz

Dediklerinde haklisin..
Ben de şöyle düşünüyorum, bu sosyal medyada her sey inanilmaz abarti sekilde paylasilip, insanlarin gıpta damarlari dibine kadar tahrik edildiği icin, şahsım adına boyle seylere tahammulum kalmadi.. Kendini blogger/modaci/usta aşçı/dekorasyon uzmani sanan, her seyini herkesin gozune gozune soka soka yasayan, bebişim kocişim ebem dedem diyerek kendini dunyanin merkezi gorenler.. Ve tabii şakşakçıları.. Pesinden gelen doyumsuzluk, imrendirme, imkani olmayan insanlarin ozenmesi, hayatina karsi memnuniyetsizlik..
Burda da bebegin cinsiyetine kadar bi coskuya ortak edilmek istenince, cocugu olmayanlarin konularini da dusununce, bunlar geldi aklima..

Konuyla belki hic alakasi yok ama soylemek istedim : )

Sizi alkışlıyorum gercekten.cok guzel yazmışsınız. Burada kadını bu kadar linç edecek ne vardı ki napti kadın ne dedi sanki.şu konuya sert yorum yapanların amacı sırf kendini göstermek. Ozentilikten baska birsey değil benim gözümde. Yazık oldu kadına. Birde hamile hamile burda pervasızca yapilan yorumlara uzulmustur kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…