- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Sızı rahatsız edemez benım tarzım bılmem anlatamıyormuyum acaba ? Ben zaten detaycı bırıyım yapım bu sızınle sohbet etsekte ara ara dalar dalar cıkarım , ayrıca sanırım bundan sonra bır konuya 2 kere cevap yazanlar takıbımde olacak .aslında yazmak istemiyorum ama kötü niyet nedir seninle ilgili ne gibi bir kötü niyetimiz olabilir hayatımınızın bir yerinde değilsin ki buradan yazdıklarını okuyoruz sadece bu.
iyi veya kötü niyet besleyecek kadar tanış mıyız?
sen bebelerinin her şeyini paylaşırken bir heyecanla yanlış bir konu açan kadına saldırmanı hoş karşılamıyorum hepsi bu.bak senden daha ağır yorumlar yazanlar var onları umursamıyorum çünkü onlar senin gibi her detayını paylaşıp hatta konuyu sabote eden tipler değil çünkü.
tepkim buna umarım anlaşıldı.
Sızı rahatsız edemez benım tarzım bılmem anlatamıyormuyum acaba ? Ben zaten detaycı bırıyım yapım bu sızınle sohbet etsekte ara ara dalar dalar cıkarım , ayrıca sanırım bundan sonra bır konuya 2 kere cevap yazanlar takıbımde olacak .
Hoscakalın
Ne güzel heyecan bende gecen hafta ögrendim, saglikla hayirla alin evladinizi kucaginiza :)Hayırlısı olsun canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenicem hayırlısıyla.Benim 2 olucak.Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.
Hıc egolu bırı degılım kusura bakmayın hatta ben bır cokları gıbı kıncıde degılım sızınle 1 hafta sonr a baska bır konuda karsılarısak merak etmeyın burnunuzdan getırmem ama sızıde unutmam cunku mevzu bahıs yaptıgınız sekıl cok cırkın.nasıl korktum şu an nasıl hahaha :)
egolarını söndürürsen daha normal kalıp normal bakabileceksin
daha fazla uzatmayacağım
hamilenin halinden hamile anliyo. ilk gebeligiyse muhtemelen daha heyecanlidir :) kiz deselerde havaya ucacak erkek deselerde. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBende yedi gün sonra ogrenicem kız hissediyorum sanirim beş kız kardeş olduğumuz için mutlaka bir kızım olsun isterim ilk gebelikte çok heyecanlı oluyor insan :) hayırlı evlat olsun öncelikle ama bu belirtilere bakarak bilinmez :) sen yine De yaz Dr dan çıkınca bakalım neymiş minnak pembeler mı hazirliycaksin maviler mi
Amin cnm teşekkür ederim yorumları okudum kötü yorum yapmışlar ama yapanların çoğu hamile ve sanırım hiç birinin ilk çocuğu değil olsa bile empati kurmalı insan neden kiriyorlar ki insanı hemde hamile en hassas dönemi insanın moralini bozmak dan zevk alan insanlar var pes diyorum bayan sormuş eğer fikrin yoksa acımasızca yorum yapmak neden ?hamilenin halinden hamile anliyo. ilk gebeligiyse muhtemelen daha heyecanlidir :) kiz deselerde havaya ucacak erkek deselerde. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Dediklerinde haklisin..Şimdi bu konuyla birlikte içimden geldi, yazmak istiyorum. Çünkü üzüldüm cidden. Acaba kendimizi fazla mı önemsiyoruz burada üyeler olarak? Resmen koca kadın bebek cinsiyeti heyecanından azarlandı yahu. Hayatında nokta kadar yerimiz yok bu kadının. Sonuçta burası bir forum sitesi. Varsın 3-5 kişi ilgilensin, ben de yazayım demiş yani heyecanımı. Tamam yanlış bölüm, ona bir şey demiyorum. Bu kadın eşiyle dostuyla, seveniyle bunu paylaşsa neşesine neşe katılırdı. Burada paylaştı, ne oldu? Varlığından bile haberdar olmadığı elin kadınları kadını çocuk gibi azarlayıp geri püskürttüler. Ayıp değil mi? Birinin gününü bu kadar mahvetmeye ne hakkımız var ki? Bugün ona, yarın bize. Bdv bölümünde ben de dahil birçoğumuz sert yorumlar yapıyoruz, sitenin diğer bölümlerindeki yorumlar daha mütevazi nedense. Ama biz de biraz fazla havalandık gibi geliyor bana. Artık foruma gireni dövüyoruz sanki. Biraz sakin olalım yahu. Empati yapalım. Bugün ona, yarın bize lazım olacak bu forumun dert köşesi. Tamam, yanlış bölüme açmış, bu bir dert değil, tekrar edeyim biri demeden. Bu bölümün ne kadar gergin bir ortam olduğu bu konuyla birlikte resmen yüzüme çarptı ya...
Evet, burada isteyen istediği yorumu yapar falan filan... Biri söylemeden ben bunun farkında olduğumu da yazayım. Kimsenin yorumuna müdahale etme meraklısı değilim ben de zaten. Sadece biraz farkındalığımız artsa fena olmazdı demek istiyorum.
Sizi alkışlıyorum gercekten.cok guzel yazmışsınız. Burada kadını bu kadar linç edecek ne vardı ki napti kadın ne dedi sanki.şu konuya sert yorum yapanların amacı sırf kendini göstermek. Ozentilikten baska birsey değil benim gözümde. Yazık oldu kadına. Birde hamile hamile burda pervasızca yapilan yorumlara uzulmustur kadınŞimdi bu konuyla birlikte içimden geldi, yazmak istiyorum. Çünkü üzüldüm cidden. Acaba kendimizi fazla mı önemsiyoruz burada üyeler olarak? Resmen koca kadın bebek cinsiyeti heyecanından azarlandı yahu. Hayatında nokta kadar yerimiz yok bu kadının. Sonuçta burası bir forum sitesi. Varsın 3-5 kişi ilgilensin, ben de yazayım demiş yani heyecanımı. Tamam yanlış bölüm, ona bir şey demiyorum. Bu kadın eşiyle dostuyla, seveniyle bunu paylaşsa neşesine neşe katılırdı. Burada paylaştı, ne oldu? Varlığından bile haberdar olmadığı elin kadınları kadını çocuk gibi azarlayıp geri püskürttüler. Ayıp değil mi? Birinin gününü bu kadar mahvetmeye ne hakkımız var ki? Bugün ona, yarın bize. Bdv bölümünde ben de dahil birçoğumuz sert yorumlar yapıyoruz, sitenin diğer bölümlerindeki yorumlar daha mütevazi nedense. Ama biz de biraz fazla havalandık gibi geliyor bana. Artık foruma gireni dövüyoruz sanki. Biraz sakin olalım yahu. Empati yapalım. Bugün ona, yarın bize lazım olacak bu forumun dert köşesi. Tamam, yanlış bölüme açmış, bu bir dert değil, tekrar edeyim biri demeden. Bu bölümün ne kadar gergin bir ortam olduğu bu konuyla birlikte resmen yüzüme çarptı ya...
Evet, burada isteyen istediği yorumu yapar falan filan... Biri söylemeden ben bunun farkında olduğumu da yazayım. Kimsenin yorumuna müdahale etme meraklısı değilim ben de zaten. Sadece biraz farkındalığımız artsa fena olmazdı demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?