- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
ayy ne kadar kötü düşüncelisiniz.Sanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
Bunun nesi nasil bir dert? Sizin cocugunuzun bizi de heyecanlandirmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica ben 19 haftaya kadar ogrenemedim. Insallah gostermez de konu icinizde patlar
Çok kötü kalpli insanlarsınız. Bir de empati yapması gerek hamileler kalkıp kadına neler diyor sırf 2 tane fazla beğeni için. Ayıp. Herkes doğru yere mi konu açıyor? Hem hadi açtı diyelim kibleyin gitsin illa EGO tatmininiz için neden yorum yapma gereği duyuyorsunuz? Başkasını üzüyorsunuz? Burası ego tatmin yeri değil. Heyacanı Sabahın köründe yazmasından belli, buradaki tecrübeli binlerce kişiye danışmak istemiş "kesin bilen vardır" diye. Ama nerde! Demekki yanlış adrese gelmiş, yazık.
Konu sahibi umarım sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın. Belirtileri bilmem ama içime erkek doğdu. :)
Sen nasıl böyle gozu kara birseymissin ya.beddua etmek te neyin nesidir. Tebrik ediyorum,1 beğeni fazla almak adına öyle şirret bir yorum yapmışsınız ki,herkes sizi ayakta alkışladı cok yer yandi bravo.Sanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
Bunun nesi nasil bir dert? Sizin cocugunuzun bizi de heyecanlandirmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica ben 19 haftaya kadar ogrenemedim. Insallah gostermez de konu icinizde patlar
Kizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)
*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari
*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda
*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)
*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum
*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim
*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)
Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
Erkek diyorumKizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)
*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari
*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda
*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)
*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum
*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim
*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)
Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
KSanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
"İnşallah göstermez, konu içinizde patlar"Sanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
Bdv bölüm kurallarından özellikle 5. Maddeyi okumayı tekrar öneriyorum herkese.
Çünkü orada aykırı olan birçok konu ile karşılaşıyoruz her gün burada.
Ve cevaplar bu kadar aşağılayıcı olmuyor. Bu konu sahibi neden bu kadar yerin dibine sokuldu anlamadım.
Bana göre de yanlış ve biraz komik ama tolere edilebilir, diğerleri gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?