Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayy ne kadar kötü düşüncelisiniz.

Hamileliğimde 7ay boyunca istifra ettim.
Hiçbirşey yemedim diyebilirim.
Ama özellikle tatlı şeylerden daha çok tiksindim.

İlgisi var mı yok mu bilmem ama ikizlerim kız

Gönlünüzdeki nasip olsun hayırlısıyla..
İçimden "
kız" demek geldi, sağlıkla inşallah.

duygularima tercüman oldunuz :))

Sen nasıl böyle gozu kara birseymissin ya.beddua etmek te neyin nesidir. Tebrik ediyorum,1 beğeni fazla almak adına öyle şirret bir yorum yapmışsınız ki,herkes sizi ayakta alkışladı cok yer yandi bravo.

Forumda dolasirken yorumlarına denk gelirdim, akli başında bi üye zannederdjm seni.yazık gercekten.şu yaptığın ozentilikten baska birsey degil.Allah ıslah etsin.yüreğine insanlık merhamet duygusu versin,art niyetli düsüncelerden kurtulmayi nasip etsin diliyorum.

Ne kadar kötü niyetli insanlarsiniz. Ne kadar tahammülsüz yapiniz var. Ne kötü kalbiniz var.
Kadin kendi heyacanini paylasmais ya hu ne yapti adam mi öldürdü ne bu tepkiler? Silah zoruyla mi okuttular size konuyu begenmiyorsan cek git konudan arkadaşım yorum yazman icin para mi veriyorlar.
Hele birisi ogrenemzsin de icinde patlar demis. Ne diyebilirim ki ne denilebilir.

Son düzenleme:
Ya madem konu size manasız geldi ne diye girip yorum yazmakla ugrasirsiniz hiç anlamam. Herkes bebeğinin cınsıyetını merak eder. Hamile bir bayanı böyle bir mevzu için bu kadar kırmak hangi vicdana sığar. Nasıl içinin iğrençliği diline vurmuş insanlar. İşte bu sebepten hiçbir zaman bdv ye konu açmak istemedim. Böyle saçma insanların saçma eleştirileri beni daha çok üzmesin diye.

Kizzz

Bende oglumda manyak gibi limon yemistim. Ve 1 gün bulantı yaşamadım. Kizimda çok bulantim vardı. Cinsiyet tahminim kız sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah

Erkek diyorum

sürekli yok yanlış yere konu actin, yok dert bunun neresinde, yok efendim mune yetis diyen tipler kadinlar kulübünü ne kadar da onemsiyor anlam yukluyorsunuz. Yazık demek ki boş bi hayatınız var. Burası kafa dagitmalik bir forum kimse kimseyi tanımıyor. Hata yapılsa konu yanlış yere yazılsa dert değil, dünyanın sonu hic değil. Okuyun geçin ışte. Amma abartiyorsunuz bu forumu. Hele bi beddua eden olmuş Allah akıl fikir versin.

K
"İnşallah göstermez, konu içinizde patlar"
Nasıl bir kalbiniz var sizin, nasıl bir hadsizlik bu!

Evet yeri burası değil bence de ama kadın heyecanlanmış, dert edinmiş yazmış, beğenmiyosan yorumlama, bu kadar ağır bir cevabı mı hak etti yani!?
Milyon tane saçma konu açılıyor bu mu rahatsız etti.
Çok ayıp yaa çokk

Fake hesaplar cok oldugu icin insanlar dogal olarak isyan eder hale geldi forumda.
Forum da eski forumlugundan cikmis, yani onune gelen afedersiniz de wc'sini bile anlatacak burada.
Insanlar incik cıncık seylerin anlatılmasından sıkılmıs ve ondan dolayı da negatif mesajlar gelmis, normalinden.

Bebek olayında da kisi merak etsin etmesin bunun da vurgulanıp konuyu acan kisinin hevesinin kırılmasına gerek yok, hic olmazsa yeni uyelik alıp hurraaa dert bolumune balıklama dalış yapandan iyidir.

Bdv bölüm kurallarından özellikle 5. Maddeyi okumayı tekrar öneriyorum herkese.

Çünkü orada aykırı olan birçok konu ile karşılaşıyoruz her gün burada.

Ve cevaplar bu kadar aşağılayıcı olmuyor. Bu konu sahibi neden bu kadar yerin dibine sokuldu anlamadım.
Bana göre de yanlış ve biraz komik ama tolere edilebilir, diğerleri gibi..

Valla bolum kurallarindan ziyade saygıda bitiyor iş, bir derdim var bolumu o kadar sacmaliyor ki bazen gidip bebek bolumundeki konuları okuyasim geliyor maviş maviş üstelik içimi açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…