büyüklerimde onayladı üzerimdeki kismetsiLigi

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Geçen muhteşem geçen görüşmemin sonucu. ...... Büyüklerde işin içindeydi ....Herkes o akşamdan sonra olumlu görmüştü ....Çocuk da hep olumlu davrandı işte yanımuzda büyüklerimiz vardı. ....bu gün çocuk o uzakta öğretmen üste nasıl görüşeceğiz. ...ya be baştan biliyordu öğretmen olduğumu .....gerçi işin bahanesi .. ya onca yaptığı kurduğu yakinliktan sonra ....kuzenlerim şok oldu. ..teyzesi annesi de üzülmus ......dört dörtlük çok güzel kariyeri bir kız demiş sonra benim uzakta olduğumu öne sürmüş olmaz demiş ...Bende çok üzüldüm. ..Bu kadar unutlanip ve bu duruma düşmekten ...Çok üzüldüm. ....meseleM artık bu işin olmaması değil .....Hep böyle olması ...Hep bicak gibi kesiliyör. . Annem teyzem aryık baktiracak başka şeylere ...birisi nasibini bağlamış gibi

Ne bu kismet meraki ya ? iki günde bir kismet de kismet

Son 2 yildir yasadigim tanistirilma vakalariyla kainat kismetsizligimi onaylamisken sizin buyukleriniz onaylamis cok mu? :)

Saka bir yana, olumsuz dusunmeyin. Ben de 2-3 tanistirilma olayi yasadim, hepsi de gayet guzel giderken birden bitiverdi ne oldugunu anlamadan. Vardir bir nedeni muhakkak. Cok irdelemenin, uzerinde dusunmenin bir anlami yok. Bittiyse bitti.

Bir tanistirilma durumu daha mi? Kesinlikle HAYIR.

Benim icin de bitti zaten adam 30 geçmiş bu yola girmişse ....Aradakiler güvendim

Aynı ben.Gecen gün görüşmek için biri ayarlandı cocuk vazgecmiş görmeden işi varmış.adımı bile bilmiyor daha.Düşün artık
Benimde yas 28 ben de bircok kişiyle görüştüm ılmadı
Dertleşelim bacım özelden msj at tanışak

Hersey nasip kismet..
Cok istediginiz bisey olmuyorsa bu sizin ya hayrinizadir yada ondan daha hayirlisi olacaktir.
Suda bi gercekki enerji meselesine cok inaniyorum ben.
Surekli olumlu dusunup olumlu cumleler yayin evrene.
Enerjinizi yukseltecek aktiviteler yapin.
Bol bol safaka verin insanlari sevindirip dualarini alin.
Bakin hersey cok guzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…