çok haklısın benOgretmen erkekler de bir tuhaf .Kendilerini bir sey saniyorlar civik ,makyaja bulanmis boyali sulu kizlari seciyorlar.Bizim gibi sessiz hanim hanimciklar da evde kaliyor.Capkin degiliz ki .Simdi ki erkekler kizlarin ayartmasini bekliyor.
üzülme canım olmasa iyide oluyor işte kimin ne düşündüğünü bilemiyorsun,bende tembih ediyorum kimseye ümit verme diye ciddiysen konuş diyorum ama olmuyor işte o anda demekki fakat şunu bilirim allah yazdıysa kimse bir şey yapamıyor hiçbir kusur göze batmıyorO zaman niye baştan biliyordu benim uzakta olduğumü biR saat önce annesine kafam uydu o kızla çok beğendim sonra o kız uzakta nasil görüşeceğiz ya diğer öğretmen arkadaşlarım da gidip geliyorlar birbirlerine ayda bir kez de olsa ...sonradan mi dan etti...oğlunuz tam emin olmadan gitmesin ...her şeyimi beğeniyor o An muhabbet harika ..gözümün içine bakıyor ...sonra iki haber geliyor biri olumlu biri olumsuz . Çok yıprandim..Çok üzüldüm
Şimdi söyle anladım yanlış anlaşılmayı. ....işi vardiyalı aniden is çıkan bir is ...bir yere giderken izin alıyor ..hangi zaman ise gittigi belli değil. ..benle gorusmek için bile işten izin almış. ...bir anda başkası ole otaruken bile is çıkmış
İşte annesi teyzesi çok üzülmus . Araya giren diğer kişiler herkes olacak gözüyle bakmış. Kızı ne duruma düşürdün diye... Bende aradaki kişilere güvenip gittim çünkü kafamı hazırlayıp. Çocuk da demiş dört dörtlük kız ailede o yüzden araya girdi . Sonra böyle dengesizlik .Adamın olmadığına değil düştüğüm duruma üzülüyorum. Onunda kafasına dank eder ama kamyonla gülle gelse kar etmez bu kadar kirilip gözyaşı dökülen sonraBiraz bekleyin bakalım dank eder kafasına geri döner.
Zamane erkekleri nazlı.
Üstüne düşmeye gelmez.
Dualarimiz Sizinle diye bir başlık var. Orada bu bilgileri yazarsaniz, isteyenler yararlanabilir. İyi bir sey yapmis olursunuz yani.demem o ki duanin usulu ve ayetler var daha ben yapmadim biraz uzun musait zaman da yzarim ins
Çalışma ortamı da erkek az yasitim az yörenin insanı değilim ..... oluyor başlangıçta adam hayran hevesli sonra ne oluyor böyle çok içim kırıldı adamlaR dengesiz mi bu kadar hep beni mi buluyor ...baştan beğenmez anlarım ama bü öyle değildi çokfarkliydi başta dikkat çekmesini halde konuştukça ilgi ile isindim .Sonra ailesine olmaz demiş bir dovmedikleri kalmış zaten ailesi ..standartların üstünde bir kız demiş sen ne yaptın demişlerOrtamlarda beğenildiniz, konusmak görüşmek isteyenler olmuyor mu hiç?
Çok teşekkür ederim .Bu kez arada yüzyüze bakacağım tanıdıklar olduğu için çok utanıyor ve üzülüyorumHer nasip vaktine esirdir
Ne demişler, nasipse gelir hintten yemenden, nasip değilse ne gelir elden.
Allahım inşallah senin karşına daha iyi birini çıkartır, gidenlerin arkasından iyiki hepso gitmiş dersin
Ne hale geldik ya hiç kız ne düşünür kız beni istedi mi yok is erkekte bitiyör sanki tuhafşimdiki erkekler böyle, bakıyorsun çok olumlu, aaa bir de bakıyorsun adam kaçmaya yer arıyor
O kadar olcak gibiydi ki aradaki onca insan çok kötü oldu kızı eve kadar tek birakmayi teklif ediyorsun sonra istemiyorum ...bizi utandırdın demişler ..Bende ne yapacağım şimdi o aile ile karşılaşıncaEğer olmayacağı varsa, kafana taksan da olmuyor, akışına bıraksan da olmuyor. Olmuyor olmuyor...
Çalışma ortamı da erkek az yasitim az yörenin insanı değilim ..... oluyor başlangıçta adam hayran hevesli sonra ne oluyor böyle çok içim kırıldı adamlaR dengesiz mi bu kadar hep beni mi buluyor ...baştan beğenmez anlarım ama bü öyle değildi çokfarkliydi başta dikkat çekmesini halde konuştukça ilgi ile isindim .Sonra ailesine olmaz demiş bir dovmedikleri kalmış zaten ailesi ..standartların üstünde bir kız demiş sen ne yaptın demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?