büyüklerimde onayladı üzerimdeki kismetsiLigi

Ortamlarda beğenildiniz, konusmak görüşmek isteyenler olmuyor mu hiç?

büyüklerin yetkili merci mi bilim adamımı mı neyi onaylıyorlar. kısmetsizlik diye birşey yoktur. bu insanın kendine yakıştırdığı gereksiz bir sıfattır.

Benim bir arkadas birini seviyor. Sevdigi onu sevmiyor, zaten adamin bir dargin bir barisik sevgilisi var ve o kizdan vazgecmiyor.

Arkadas adami seviyor ama kafasinda bitirdi. Kesinlikle haber almamaya calisiyor adamdan, biz de haber aldigimiz halde adam hakkinda konusmuyoruz. Goruculeri onceden kabul etmezken etmeye basladi. Motive ediyor kendini. Yuva kurmak istiyor zaten. Ama gelgelelim, bulusmaya az kala icine sıkıntı giriyor, bulusmadan once olumsuz kararini vermis oluyor, formaliteden bulusmaya gidiyor, yine de bir umut belki elektrik alirim diyor ama olmuyor. Sonuc olarak daha icine sinen biri olmadi. Mantigina yedirse de, kalbine nefsine daha yedirememis sanirim gonlu almiyor demek ki. Bulusmalarda da guleryuzlu oldugunu soyluyor.

Yani belki bulustugun kisinin unutamadigi biri olabilir belki bulusma aninda icine bir enerji geldi, olabilecegine inandi bulusma suresince belki. O yuzden guleryuzlu ve ilgili davrandi. Erkekler kizlar gibi degil, isin sonucunu dusunmeden anlık hislerine, anlık mutluluklarına gore davraniyorlar, sonra yan ciziyorlar. Bulustugun bu adam da belki boyle hissetti, sonra senden ayrilinca nefsi, eski anilari, eskiye duydugu hisler depresti ve caydı belki.

Ha bir gonul sizisi olmayan erkekler de anlık davraniyorlar, o anlık mutlulugu olusturan sartlar ( ki burda o sart sensin) uzaklasinca kararliliklari, istekleri gidiyor.

Bir de gercekten beterin beteri var. Ya arkadasim gibi gonlun dolu olsaydi, o sekilde biriyle gorusmeye calisiyor olsaydin. Gerci sen de haklisin. Benden yana sorun yok ben istiyorum diyorsun. Hayirli zananda , hayirli ve kararli , net bir insanla olsun insallah.

Her nasip vaktine esirdir

Ne demişler, nasipse gelir hintten yemenden, nasip değilse ne gelir elden.

Allahım inşallah senin karşına daha iyi birini çıkartır, gidenlerin arkasından iyiki hepso gitmiş dersin

Ben 22 yasındayım bende simdiden cok takıyorum valla evlenmek istiyrmm bütün arkadslarm ya nişanlı yada sözlü bisyleri var sanırım bende 29a gelnce sizin gibi olucam nasıl baslarsa öyle gidiyorr cünkü yinede kısmet diyor herkes beklemekten baska caremiz yokk

Ogretmen erkekler de bir tuhaf .Kendilerini bir sey saniyorlar civik ,makyaja bulanmis boyali sulu kizlari seciyorlar.Bizim gibi sessiz hanim hanimciklar da evde kaliyor.Capkin degiliz ki .Simdi ki erkekler kizlarin ayartmasini bekliyor.
çok haklısın ben
üzülme canım olmasa iyide oluyor işte kimin ne düşündüğünü bilemiyorsun,bende tembih ediyorum kimseye ümit verme diye ciddiysen konuş diyorum ama olmuyor işte o anda demekki fakat şunu bilirim allah yazdıysa kimse bir şey yapamıyor hiçbir kusur göze batmıyor

Biraz bekleyin bakalım dank eder kafasına geri döner.
Zamane erkekleri nazlı.
Üstüne düşmeye gelmez.

Biraz bekleyin bakalım dank eder kafasına geri döner.
Zamane erkekleri nazlı.
Üstüne düşmeye gelmez.
İşte annesi teyzesi çok üzülmus . Araya giren diğer kişiler herkes olacak gözüyle bakmış. Kızı ne duruma düşürdün diye... Bende aradaki kişilere güvenip gittim çünkü kafamı hazırlayıp. Çocuk da demiş dört dörtlük kız ailede o yüzden araya girdi . Sonra böyle dengesizlik .Adamın olmadığına değil düştüğüm duruma üzülüyorum. Onunda kafasına dank eder ama kamyonla gülle gelse kar etmez bu kadar kirilip gözyaşı dökülen sonra

Başka şeylerle ne ilgisi var.

Hayırlısı değilmiş ki olmamış. Ya da senin hiç evlenmemen daha hayırlı hemen başka şeyler mi olmuş oluyor...

Arkadasim daha once de dedim bu konuyu arastiriyirum bi yakinim icin. ogrtmenim alanim din oldugu icin bu konu hakkinda bilgim var.arkadaslara katiliyorum vakti zamani gelince kun feyekun der rabbim o da hemen oluverir.
Ama rabbimin dua kapilari da aciktir.dogru seylerle yardim istemek lazim

demem o ki duanin usulu ve ayetler var daha ben yapmadim biraz uzun musait zaman da yzarim ins

Ortamlarda beğenildiniz, konusmak görüşmek isteyenler olmuyor mu hiç?
Çalışma ortamı da erkek az yasitim az yörenin insanı değilim ..... oluyor başlangıçta adam hayran hevesli sonra ne oluyor böyle çok içim kırıldı adamlaR dengesiz mi bu kadar hep beni mi buluyor ...baştan beğenmez anlarım ama bü öyle değildi çokfarkliydi başta dikkat çekmesini halde konuştukça ilgi ile isindim .Sonra ailesine olmaz demiş bir dovmedikleri kalmış zaten ailesi ..standartların üstünde bir kız demiş sen ne yaptın demişler

Her nasip vaktine esirdir

Ne demişler, nasipse gelir hintten yemenden, nasip değilse ne gelir elden.

Allahım inşallah senin karşına daha iyi birini çıkartır, gidenlerin arkasından iyiki hepso gitmiş dersin
Çok teşekkür ederim .Bu kez arada yüzyüze bakacağım tanıdıklar olduğu için çok utanıyor ve üzülüyorum

Eğer olmayacağı varsa, kafana taksan da olmuyor, akışına bıraksan da olmuyor. Olmuyor olmuyor...
O kadar olcak gibiydi ki aradaki onca insan çok kötü oldu kızı eve kadar tek birakmayi teklif ediyorsun sonra istemiyorum ...bizi utandırdın demişler ..Bende ne yapacağım şimdi o aile ile karşılaşınca

belki de senin hayırlı zannettiğin şey senin için şerdir, ve allah seni korumuştur... birde böyle düşün... bizim kısmetsizlik olarak değerlendrdiğimiz şeyler aslında bizim kısmetimizdir bilemeyiz...

yani bence aynada kendinizi bir izleyen, haliniz tavrınız
birkaç yıl öncesine kadar bende de aynı durum söz konusuydu ama şimdi görüştüğüm adamları ben isteyemiyorum
nabza göre serbet, tatlı gülücükler ve baskın karakterli olsanızda hurraa dalmayın olaya
zarif olun, en basiti bir masaya oturduğunuz da ve siparis geldiğinde garsona tesekkür edin gibi gibi

dream24 şimdi naıslsın ?? yaşadıklarımızn çoğu aynı hatta yarın buluşur biryere gideriz diyerek ayrılan bey dahada aramıoyr insanın zoruna gidiyor...(konuyu bilinçli hortlatmıyorum güncel konuların hiç birinde kısmetsizlikle ilgili yeni knou yok ondan buraya yazdım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…