büyüklerimde onayladı üzerimdeki kismetsiLigi

Yapmayin yaa nasibini baglamis falan kim niye yapsin boyle sey inanmayin boyle seylere, gorustugunuz kisi kim ki ?
kac yasindasiniz da boyle karamsar oldunuz hemen ? Yaninizda aileler varken herhalde sizie tesr davranacak hali yoktu olmamistir begenmemis olabilir uymamistir kafa yapilariniz aile yapilariniz, ortada bir kusur aramaniz manasiz bence.

Annesine demiş o kızla kafam çok uydu beğendim çok güzel kız kariyeri var şimdi o uzakta demiş. 29 yaşımdayım ben

Ya tanışmaya kafası karışık ınsan geliyör hiç bulamamak en iyisi . Birde öğretmenler kapış kapış gidiyor diyorlar .
Evet ya yok ogretmen kiz hemen evlenir yok isteyeni coktur .Biz niye evde kaldik ozaman ben armudun sapi uzumun copu de demedim ki diyecek adam cikmadi yani ciksa bildigim butun halaylari cekip adam dan once ben yuzugu takacagim parmagina o derece yani:)

Canim benjm ya adamlar kompleksi galiba

Annesine demiş o kızla kafam çok uydu beğendim çok güzel kız kariyeri var şimdi o uzakta demiş. 29 yaşımdayım ben

sizin uzakta olmaniz mi tek sorunmus ben anlamadim, bu kisinin is durumu nedir sabit bir yerde sirkette fakan mi caliyor, siz devlette mi calsiyorsunuz, cocugun vazgecme sebebi neymis imkansiz kilan nedir durumu ben anlamadim ki.

Canim benjm ya adamlar kompleksi galiba
Ogretmen erkekler de bir tuhaf .Kendilerini bir sey saniyorlar civik ,makyaja bulanmis boyali sulu kizlari seciyorlar.Bizim gibi sessiz hanim hanimciklar da evde kaliyor.Capkin degiliz ki .Simdi ki erkekler kizlarin ayartmasini bekliyor.

Zamanında birinin kalbini çok mu kırdınız acaba? Hep aklıma bu tarz şeyler gelir böyle durumlarda niyeyse.

sizin uzakta olmaniz mi tek sorunmus ben anlamadim, bu kisinin is durumu nedir sabit bir yerde sirkette fakan mi caliyor, siz devlette mi calsiyorsunuz, cocugun vazgecme sebebi neymis imkansiz kilan nedir durumu ben anlamadim ki.
Ben öğretmenim o özel sektör ve saati belli değil aksami haftasonu belli değil ..Bastan belliydi hersey ki...iki tarafta göze alarak gitti...gerekçesi ben üzaktaymisim gorusmek zor olurmuş gidip gelme falan...ama bir çok arkadaşım aynı yerde uzaktan ilişki sürdürüyor ...baştan zaten uzakta olduğumuZ belliydi

Seni tanımıyorum ama açtığın konulara da bakarsak. inanılmaz aceleci ve ısrarcısın evlilik konusunda. ne yazıkki çok istemekle olmuyor. hayırlısı diyip hayatını güzelleştirmeye çalışmak yerine zora sokuyorsun. desen ki sevgi istiyorum aşk istiyorum anlıcam neden illa evlilik

Çünkü 29 yaşımdayım bütün arkadaşlarım kuzenlerim çevrem evli çocuklu .... doğuda öğretmenim tek yasiyirum ...Herkes evlilik muhabet kurunca ve hiç ilişki olmayınca insan kendini kötü hissediyor herkes çevremde sevgi kelebeği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…