- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Geçen muhteşem geçen görüşmemin sonucu. ...... Büyüklerde işin içindeydi ....Herkes o akşamdan sonra olumlu görmüştü ....Çocuk da hep olumlu davrandı işte yanımuzda büyüklerimiz vardı. ....bu gün çocuk o uzakta öğretmen üste nasıl görüşeceğiz. ...ya be baştan biliyordu öğretmen olduğumu .....gerçi işin bahanesi .. ya onca yaptığı kurduğu yakinliktan sonra ....kuzenlerim şok oldu. ..teyzesi annesi de üzülmus ......dört dörtlük çok güzel kariyeri bir kız demiş sonra benim uzakta olduğumu öne sürmüş olmaz demiş ...Bende çok üzüldüm. ..Bu kadar unutlanip ve bu duruma düşmekten ...Çok üzüldüm. ....meseleM artık bu işin olmaması değil .....Hep böyle olması ...Hep bicak gibi kesiliyör. . Annem teyzem aryık baktiracak başka şeylere ...birisi nasibini bağlamış gibi
Annesine demiş o kızla kafam çok uydu beğendim çok güzel kız kariyeri var şimdi o uzakta demiş. 29 yaşımdayım benYapmayin yaa nasibini baglamis falan kim niye yapsin boyle sey inanmayin boyle seylere, gorustugunuz kisi kim ki ?
kac yasindasiniz da boyle karamsar oldunuz hemen ? Yaninizda aileler varken herhalde sizie tesr davranacak hali yoktu olmamistir begenmemis olabilir uymamistir kafa yapilariniz aile yapilariniz, ortada bir kusur aramaniz manasiz bence.
Annesine demiş o kızla kafam çok uydu beğendim çok güzel kız kariyeri var şimdi o uzakta nasil gorudecegiz demiş. 29 yaşımdayım ben
Ayni yastayiz valla senin kismetin bagliysa benim ki hepten baglanmis hatta zincirlenmis:) daha benim bir tanismam bile olmadi.Ayrica meslektasiz.
Ya tanışmaya kafası karışık ınsan geliyör hiç bulamamak en iyisi . Birde öğretmenler kapış kapış gidiyor diyorlar .Ayni yastayiz valla senin kismetin bagliysa benim ki hepten baglanmis hatta zincirlenmis:) daha benim bir tanismam bile olmadi.Ayrica meslektasiz.
Kapış kapış gitmek ne yahu? Mal mısınız siz de böyle bir tabiri yakıştırdınız kendinize?Ya tanışmaya kafası karışık ınsan geliyör hiç bulamamak en iyisi . Birde öğretmenler kapış kapış gidiyor diyorlar .
Genel bir söylem öyle derlerdi o yüzden ..şimdi psikolojim normal değil ..üzgünüm zatenKapış kapış gitmek ne yahu? Mal mısınız siz de böyle bir tabiri yakıştırdınız kendinize?
Evet ya yok ogretmen kiz hemen evlenir yok isteyeni coktur .Biz niye evde kaldik ozaman ben armudun sapi uzumun copu de demedim ki diyecek adam cikmadi yani ciksa bildigim butun halaylari cekip adam dan once ben yuzugu takacagim parmagina o derece yani:)Ya tanışmaya kafası karışık ınsan geliyör hiç bulamamak en iyisi . Birde öğretmenler kapış kapış gidiyor diyorlar .
Canim benjm ya adamlar kompleksi galibaEvet ya yok ogretmen kiz hemen evlenir yok isteyeni coktur .Biz niye evde kaldik ozaman ben armudun sapi uzumun copu de demedim ki diyecek adam cikmadi yani ciksa bildigim butun halaylari cekip adam dan once ben yuzugu takacagim parmagina o derece yani:)
Aynı ben.Gecen gün görüşmek için biri ayarlandı cocuk vazgecmiş görmeden işi varmış.adımı bile bilmiyor daha.Düşün artık
Benimde yas 28 ben de bircok kişiyle görüştüm ılmadı
Dertleşelim bacım özelden msj at tanışak
Annesine demiş o kızla kafam çok uydu beğendim çok güzel kız kariyeri var şimdi o uzakta demiş. 29 yaşımdayım ben
Annem de oyle soyler ben de hep isyan ederim o vakit hic bir zaman gelmeyecek diye. Niye farkimiza varilmiyor niye hep nerde sacma civik kiz var onlar tercih ediliyor.İlle bakisip gulmek mi lazim adamlara yada pesin den kosmak mi .Vardır vakti zamanı. .
Hayırlı zamanda olsun. .
Ogretmen erkekler de bir tuhaf .Kendilerini bir sey saniyorlar civik ,makyaja bulanmis boyali sulu kizlari seciyorlar.Bizim gibi sessiz hanim hanimciklar da evde kaliyor.Capkin degiliz ki .Simdi ki erkekler kizlarin ayartmasini bekliyor.Canim benjm ya adamlar kompleksi galiba
Ben öğretmenim o özel sektör ve saati belli değil aksami haftasonu belli değil ..Bastan belliydi hersey ki...iki tarafta göze alarak gitti...gerekçesi ben üzaktaymisim gorusmek zor olurmuş gidip gelme falan...ama bir çok arkadaşım aynı yerde uzaktan ilişki sürdürüyor ...baştan zaten uzakta olduğumuZ belliydisizin uzakta olmaniz mi tek sorunmus ben anlamadim, bu kisinin is durumu nedir sabit bir yerde sirkette fakan mi caliyor, siz devlette mi calsiyorsunuz, cocugun vazgecme sebebi neymis imkansiz kilan nedir durumu ben anlamadim ki.
Hiç sevgilim olmadı ki....kimseye de umut vermedim ...Zamanında birinin kalbini çok mu kırdınız acaba? Hep aklıma bu tarz şeyler gelir böyle durumlarda niyeyse.
Çünkü 29 yaşımdayım bütün arkadaşlarım kuzenlerim çevrem evli çocuklu .... doğuda öğretmenim tek yasiyirum ...Herkes evlilik muhabet kurunca ve hiç ilişki olmayınca insan kendini kötü hissediyor herkes çevremde sevgi kelebeği gibiSeni tanımıyorum ama açtığın konulara da bakarsak. inanılmaz aceleci ve ısrarcısın evlilik konusunda. ne yazıkki çok istemekle olmuyor. hayırlısı diyip hayatını güzelleştirmeye çalışmak yerine zora sokuyorsun. desen ki sevgi istiyorum aşk istiyorum anlıcam neden illa evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?