büyüklerimde onayladı üzerimdeki kismetsiLigi

Nasıl birini hayal ediyorsan ? Bunu bilmeden nasibin gelmez , bende kimseyi beğenmezdim erkekleri alaya alırdım arkadaşlarda bana sinirlenirlerdi nasıl birini olmasını isterdin diye sorduktan sonra bende tarifini yaptım zaten fazla sürmedi o biriyle yani eşimle tanıştık 3 ay konuştuk 6 ay sonrada düğün oldu, eşimede söyledi 6 ay sonra düğün olmazsa nişanı atarım diyede tehdit ettim ,
annem eşimi sevdi babam sevmedi bu işi bozacam deyince bende hemen yani 6 ay mühlet verdim sonra evlendik

Annem de oyle soyler ben de hep isyan ederim o vakit hic bir zaman gelmeyecek diye. Niye farkimiza varilmiyor niye hep nerde sacma civik kiz var onlar tercih ediliyor.İlle bakisip gulmek mi lazim adamlara yada pesin den kosmak mi .
Dürüstlük her zaman kazanır ..

Bu tür konulari hep aciyorsun ama ne diyebiliriz ki? Yani sende isyan etsen ne degisir?
Biraz o simsiki sarildigin "evlenmek zorundayim yasim gecti" enerjisini sal, birak. Nefes al..
Nasil bir es istegin varsa ona göre dua et hayirlisini iste ve olmus bil sonra unut gitsin dua ni. Yani birini yolcu eder gibi dua et ve kalpten isteyerek.
Süpheyle de dua etme..kismetsizim diye düsünme..düsüncelerde dua sayilir bir nebze. Gül düsünür gül olursun, unutma.
Hakkinda hayirlisi olsun

Dürüstlük her zaman kazanır ..
Evet bende hep oylederim ama bu sefer oyle olmuyor iste kazanan agzinda sakizi cak cak diye cigneyen ,agzini sonuna jadar acip gulen ,sevgilisi varken baskalarina bakan,boya ficisin dan cikmis gibi olan ,manken edasiyla orda bur da salinan sacma sapan insanlar elini sallasa ellisi oluyor .Biz de evlencez diye hayal kuruyoruz anca.

Öğretmen insansınız aracı ile olur mu iş

Büyükler de demiş kısmetin bağlı diye

Cidden çocuğumu okula göndermek istemiyorum çoğu zaman

Kendi çevrende insanları tanıyacaksın sana uyanlar ile arkadaşlık kurup evlilik yoluna gireceksin

Onun tanıdığı vs ile olmaz bu işler iki taraf da gerilir zaten görüşmede

Erkeğe arkadaşça konuşman gerek
sen gelen adayı evlenecek gözüyle bakman yanlış oluyor sanırım kendini kasıyorsun yapman gereken sanki arkadaşın evlenecek gibi ol

Evlilik ummadığın anda gelir. .
Sakin ol ve sabırlı ol daha gençsin. .

sana öyle geliyor. ya bal kaymaktan usanırmış kim sürekli sevgi pıtırcığı gibi olabilir ki. hayat bu kadar toz pembe değil. eskiden bende öyle sanardım uzaktan müthiş görünür. dışı seni içi beni hesabı. herkes evlenmek zorunda mı ya. belki hiç evlenmeyeceksin o zaman napacaksın? bu belirsizlikle bu şekilde yaşanmaz ki

Dagi
Napayım dağın basında bir canlı yok çoğu yerel halk onlarda dışarıdan tercih etmiyor. .Dağın basında kalakaldim

Canimm meslektaşı Ben dogu da görev yapmıyorum ama görev yapan arkadaşım çok var. Oranın şartları farkli. Sanırım ondan bunaldin sen biraz da ama orada kalıcı degilsin. Evlilik konusuna gelince de ben de bir ara çok takmistim kısmet bağlılığına falan.Arastirdim öyle bir şey yokmuş. Allah ne zaman nasip ederse o zaman evleneceğiz.

allahin nasip ettigini kim baglayabilir.. nasip etmedigini kim saglayabilir..

Bu surec yıpratıcı oluyor ama gorucu usulu yada birileri vasitasiyla tanismak bu sekilde oluyor.Birkac iyi hos giden gorusmeden sonra pat diye olumsuz cevap alabilirsiniz,sizde olumsuz yanit veren taraf olabilirsiniz.
Kismetsizlikten değil, kismet olana kadar bu surec boyle gidecek.

Arkadasım o olmaz başkası olur, içinin titrediği Adamı bulursun, gözünün içine bakınca eriyip bitip kör kütük aşık olacağın adam çıkagelir.

Takılma başka şeylere, bunda bir hayır vardır de, Allahım beni doğru insanlarla karşılaştır de, öyle hocalara filan inanma!

Yaşanan dengesizlik beni çok yordu ayrıldığında iyi sonra ses yok sonra o kızla kafam uydu çok iyi kız sonra o kız uzakta nasil görüşeceğiz a adam benim uzaktan olduğum baştan belliydi

Adamın olup olmaması önemli değil artık hep böyle oluyor yapılan debgrsizlikler başta o kiZ harika kafam uydu bir saat sonra başka haber o kız çok uzakta nasil görüşeceğiz

kısmetsizim demek, ümitsizlik demek, bu da Allah'tan ümit kesmek demek. her şerrde bir hayır her hayır da bir şer vardır. Aile onyalayınca kısmetsizlik gerçek olmuyor yani. böyle şeylere takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…