Adamlar bazen kendine güvenmiyor bir kusur bulamıyor bahaneler üretiyorşimdiki erkekler böyle, bakıyorsun çok olumlu, aaa bir de bakıyorsun adam kaçmaya yer arıyor
Geçen muhteşem geçen görüşmemin sonucu. ...... Büyüklerde işin içindeydi ....Herkes o akşamdan sonra olumlu görmüştü ....Çocuk da hep olumlu davrandı işte yanımuzda büyüklerimiz vardı. ....bu gün çocuk o uzakta öğretmen üste nasıl görüşeceğiz. ...ya be baştan biliyordu öğretmen olduğumu .....gerçi işin bahanesi .. ya onca yaptığı kurduğu yakinliktan sonra ....kuzenlerim şok oldu. ..teyzesi annesi de üzülmus ......dört dörtlük çok güzel kariyeri bir kız demiş sonra benim uzakta olduğumu öne sürmüş olmaz demiş ...Bende çok üzüldüm. ..Bu kadar unutlanip ve bu duruma düşmekten ...Çok üzüldüm. ....meseleM artık bu işin olmaması değil .....Hep böyle olması ...Hep bicak gibi kesiliyör. . Annem teyzem aryık baktiracak başka şeylere ...birisi nasibini bağlamış gibi
O zaman niye baştan biliyordu benim uzakta olduğumü biR saat önce annesine kafam uydu o kızla çok beğendim sonra o kız uzakta nasil görüşeceğiz ya diğer öğretmen arkadaşlarım da gidip geliyorlar birbirlerine ayda bir kez de olsa ...sonradan mi dan etti...oğlunuz tam emin olmadan gitmesin ...her şeyimi beğeniyor o An muhabbet harika ..gözümün içine bakıyor ...sonra iki haber geliyor biri olumlu biri olumsuz . Çok yıprandim..Çok üzüldümyeni nesilin çok seçici olmasından kaynaklanıyor gibi geliyor benim oğlumda çok kişiyle tanışıyor konuşuyor amacı evlilik elbette fakat iş evliliğe gelince uymuyor bende çok üzülüyorum ,seni anlıyorum bi yaştan sonra kariyerde tamamsa çevre baskısı oluyor kendileride artık o olgunlukta oluyor ,inanın kızlar kadar erkeklerde muzdarip,çocuklarım erkek olduğundan dolayısıyla arkadaşları erkek kaç tane evlenmek için kız bakan çocuk var bakıyorum bize uygun olsun diyorum bende ben bile seçiyorum maalesef,vakti zamanı var demekki allah herkesi iyilerle karşılaştırsın ömürlük olsun geç olsun güç olmasın
O anki hevesi ne peki .....öğlen o kızla kafam uydu çok beğendim demiş ...akşam uzakta olusumu bahane ediyorBahane üretmiş, net.
Ben de bir sürü insanla tanıştırıldım, bahane bulamayınca böyle şeyler söyler insan, karşıdaki kırılmasın diye.
Ben de de tam sizinkinin tersi oluyor.
Karşı taraf çok istiyor evlenmeyi ama ben korkuyorum.
Yani evet tamam bu adam beni mutlu eder evlenebilirim diye hissettiren çıkmadı hiç.
O anki hevesi ne peki .....öğlen o kızla kafam uydu çok beğendim demiş ...akşam uzakta olusumu bahane ediyor
yani bende inan eli yüzü düzgün bakımlı hoş biriyim iyi olduğunu söylerler mesleğim kariyerim de var muhabbete çok iyi gitti kuzenim varken eve kendi tek bırakmak istedi sonra annesine de olumlu diyor kadın seviniyor sonra uzaklık bahane ediyir ...bu buluşmalar hep böyle nerede hata yapiyorum hep erkeklerin kendine sorun yapacak şu eğitim seviyesi oluyor sanki adam zaten sen ne güzel memursun kendi ozelde çalışma saatler belirsiz hani izin alarak evine buluşmaya geliyırBahane üretmiş, net.
Ben de bir sürü insanla tanıştırıldım, bahane bulamayınca böyle şeyler söyler insan, karşıdaki kırılmasın diye.
Ben de de tam sizinkinin tersi oluyor.
Karşı taraf çok istiyor evlenmeyi ama ben korkuyorum.
Yani evet tamam bu adam beni mutlu eder evlenebilirim diye hissettiren çıkmadı hiç.
yani bende inan eli yüzü düzgün bakımlı hoş biriyim iyi olduğunu söylerler mesleğim kariyerim de var muhabbete çok iyi gitti kuzenim varken eve kendi tek bırakmak istedi sonra annesine de olumlu diyor kadın seviniyor sonra uzaklık bahane ediyir ...bu buluşmalar hep böyle nerede hata yapiyorum hep erkeklerin kendine sorun yapacak şu eğitim seviyesi oluyor sanki adam zaten sen ne güzel memursun kendi ozelde çalışma saatler belirsiz hani izin alarak evine buluşmaya geliyır
Muhahaha sesli güldümKismetiniz konu açma sayinizla dogru orantılı olarak artmiyor haberiniz olsun.
Şimdi söyle anladım yanlış anlaşılmayı. ....işi vardiyalı aniden is çıkan bir is ...bir yere giderken izin alıyor ..hangi zaman ise gittigi belli değil. ..benle gorusmek için bile işten izin almış. ...bir anda başkası ole otaruken bile is çıkmışCümleleriniz biraz bölük pörçük affedersiniz anlamadım son cümlenizi
Çok mu komik insanın halinden anlamiyirsaniz dalga geçmek için yazmayın buraya sesli güldüm ne ya sizinkilere sıraya girmis galiba ...ama evlilerin de nikahlarinda padişah mühürü yok...az anlayışlı olun.. kısmetim çok çıkıyor ama olcak gibiyken bir anda kesiliyorMuhahaha sesli güldüm
Konu sahibi Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama böyle şeyler hep beklemediğin anda olur
O An üzüntü halinde hızlı hızlı yazıyoruz ya kafada milyon düşünce olunca böyle oluyor galibaBen hep kızarım buradıkelere habıre yazım,ımla dersı verırler o yanlıs bu yanlıs dıye ama sızın konudakı noktayla ayırmalarınız da bı garıp olmus her kelımenın arasını.
Bu tarz konuların bir klasiği olarak, tuzu kurular toplanmış yine. Konu sahibinin 29 yaşına kadar sevgilisi bile olmamış, evlenip barklananlar teselli veriyor, çok takmışsın diyor, vs vs...
Öyle insanlar senin durumunda olsalardı, ne kadar takmayacaklardı merak ediyorum.
Konularına denk geliyordum arada, bu sefer olacak galiba derken.. olmadı. Üzücü.
Çok iyi anlıyorum seni. Fakat konuşarak çözülecek bir mesele değil bence. Öyle olsaydı en çok ben konuşurdum.
Arkadaşım amacım seni kırmak değildi komik geldi güldüm sadece, kaldı ki iyi dileklerde de bulundum msj sonunda.C
Çok mu komik insanın halinden anlamiyirsaniz dalga geçmek için yazmayın buraya sesli güldüm ne ya sizinkilere sıraya girmis galiba ...ama evlilerin de nikahlarinda padişah mühürü yok...az anlayışlı olun.. kısmetim çok çıkıyor ama olcak gibiyken bir anda kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?