E 2 olur , 3 olur, 4 olur, 5 olur, 7 olur 10 olur 20 olur 40 olur
'Yavrularım büyüdü, ben de sanırım!' diyenler
Neler yaptığımızı nerelerde olduğumuzu ve çocuklarımızı konuşalım mı
Konusalim tabi benim ikizlerim iki yasindalar bir kiz bir oglan diger arkadasin dedigi gibi zaman gercekten cok cabuk geciyo. Sizinkiler kac yasindaE 2 olur , 3 olur, 4 olur, 5 olur, 7 olur 10 olur 20 olur 40 olur
'Yavrularım büyüdü, ben de sanırım!' diyenler
Neler yaptığımızı nerelerde olduğumuzu ve çocuklarımızı konuşalım mı
Ooo masallah sizinkiler buyumus. Ins bende gorurum o gunleri. Peki buyudukce daha mi zorlasiyor yoksa kolaylasiyor muHoşgeldiniz tüm arkadaşlar :)
Fatoş Hanım szi hatırlıyorum,büyütmüşsünüz maşallah :)
Benim kızlarım anasınıfı dönemindeler artık aslında okula bile gidebilecek aydalar ama ben seneye vereceğim..
Büyüdüler arkadaş oldular bana..
Hoşgeldiniz tüm arkadaşlar :)
Fatoş Hanım szi hatırlıyorum,büyütmüşsünüz maşallah :)
Benim kızlarım anasınıfı dönemindeler artık aslında okula bile gidebilecek aydalar ama ben seneye vereceğim..
Büyüdüler arkadaş oldular bana..
Ooo masallah sizinkiler buyumus. Ins bende gorurum o gunleri. Peki buyudukce daha mi zorlasiyor yoksa kolaylasiyor mu
Selam cnm.ismini görünce yazmak istedim.Maşallah kızlar büyümüş, bizi sıpada büyüdü 4 yaşında şimdi.Ne paylaşımlar yapardık topikte valla herşeyi burdan öğrenmiştim.
Iste buna cok sevindim. Peki bisey sorayim size biz eylulde tatil planliyoruz. gecen sene gittik aslinda ama kuzenimde cift olarak bizle gelmisti. 15 ayliklardi fena sayilmayacak tatil gecirmistik. Simdi bu sene 27 ayliklar yalniz zorlanirmiyiz. Yoksa bu sene iptal edip seneye icin mi plan yapsak karar veremedim. Sizin boyle bir deneyiminiz oldu mu.Simdiden cevap icin cok tesekkur ederimKesinlikle büyüdükçe kolaylaşıyor ..
Beraber alışverişe gidiyoruz, yemek yiyiyoruz, yolculuk yapıyoruz, tatile gidiyoruz, arkadaş oluyorlar gittikçe..
Tabi ki siz de göreceksiniz, sağlıkla inşallah :)
SELAMLAR ARTVİNLİ :)
Teşvar.Test est ederim mesajın için..
Kızlar büyüdüler vallahi..Neler yazardık,gece gündüz
Maşallah senin sıpaya da nerdesiniz şimdi nasıl gidiyor,başka bebek yok muu
Emin ol ilk aylar hepimiz senin gibiydik. Sanki bu gunler hic bitmeyecek hic buyumeyecekler gibi geliyor insana bundan sonra hayat hep yorucu ve uykusuz gececek diye dusunurdum ben. Ama inan bitiyo ve zamanin nasil bu kadar cabuk gectigine inanamayacaksin. Sonra dusundugunde ne gunlerdi yaaa diyeceksin sadece relax ve sabirli olmak lazim. Zor oldugunu biliyorum bizde bu yollardan gectik gercekten cok zor iki bebeye bakmak ama biraz daha buyusunler ikiz annesi annesi olmanin ne kadar guzel bisey oldugunu anliyacaksin. Ne zaman dertlesmek kafa dagitmak istersen burdayiz unutmaa...Büyüdükçe kolaylaşıyor işte içime su serpen cümle 3 aylıklar çok yorgun ve bitkinim çok zor iki bebek bakmak bazen kıza anneane babaanne alıp bakıyor oğlumla kalıyorum tek bebek bakmak ne kolay geliyor tecrübelerinizi okumaya ihtiyacım var:)
Evet bu günler hiç bitmeyecek gibi geliyor insana:) tecrübeli ikiz annelerine ihtiyacım vardı gerçekten iyiki varsınız:) oğlanı uyuttum kız kalktı şimdi :))Emin ol ilk aylar hepimiz senin gibiydik. Sanki bu gunler hic bitmeyecek hic buyumeyecekler gibi geliyor insana bundan sonra hayat hep yorucu ve uykusuz gececek diye dusunurdum ben. Ama inan bitiyo ve zamanin nasil bu kadar cabuk gectigine inanamayacaksin. Sonra dusundugunde ne gunlerdi yaaa diyeceksin sadece relax ve sabirli olmak lazim. Zor oldugunu biliyorum bizde bu yollardan gectik gercekten cok zor iki bebeye bakmak ama biraz daha buyusunler ikiz annesi annesi olmanin ne kadar guzel bisey oldugunu anliyacaksin. Ne zaman dertlesmek kafa dagitmak istersen burdayiz unutmaa...
Bebek bakarken gece kalkmak kadar zor bisey yok herhalde. Ayyy ne gunlerdi biri kalkar sallar uyutursun oteki kalkar oturup aglardim bu ne yaa diye. Benimkiler 1 yasinda bir kete kalkmaya baslamisti gece 1,5 yasindada tamamen biraktilar gece kalkmasini. Dediginiz gibi belki distendir. Belkide bi gecis donemidir. Yavas yavas azalir kalkmalar.Aradığım topik ne güzel paylaşımlar yapcaz inş:)7,5 aylık oldu benim oğlanlar.eymenin iki dişi beraber patladı ama son 10 gündür ikiside çok sıkıntılı gece.en az 10 kere uyanıyoz umarım diş sıkıntısıdır huy olarak kalmaz
Inan bir ikiz anasini ancak ikiz anneleri anlar. Tek bebekliler abarttigimizi saniyolar. Ben ikisini ayni anda uyutuyodum ayni anda yediriyodum sanki daha kolay oluyodu oyle. Hem kendinizede biraz bos zaman yaratirsiniz boylelikle. Sadece nacizane onerim.Evet bu günler hiç bitmeyecek gibi geliyor insana:) tecrübeli ikiz annelerine ihtiyacım vardı gerçekten iyiki varsınız:) oğlanı uyuttum kız kalktı şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?