Teyze ye çok iyi cevabını vermişsin.. Tebrik ediyorum seni. Aslında bu tip teyzeler hayatımızın her köşesinde.. Her lafı söylemeye kendilerine hak görüyorlar... Derler derler derler , sora ben bir şey demedim ki derler..
O dedikoducu teyzelerden bir komşum var.. Her şeyimize karışır, laf söz eder.. Her şey de, her konu da söyleyecek bir sözü vardır.. En basiti, marketten geliyorum. Elim de poşetler var. Ona bile laf eder.. Bir yere giderim, ona laf eder.. En sonun da da karnımda ki, bebeğe laf edince delirdim..
8 aylık hamileyim. Bana karnın fazla büyümemiş, senin bebeğin küçük olacak, ufak tefek olacak dedi ve ekledi.. İnşallah yaşar dedi.. Benim zaten riskli geçiyor hamileliğim.. Bir sürü dertle uğraşıyorum.. Dedim teyzeye, aynı kaynana gibisin. ağzın gözün durmuyor. gelinlerinin, torunlarının neden sana gelmediklerini çok iyi anlıyorum dedim patlattım kahkayı.. Bana küstü de, kurtuldum..
Allah o teyzeleri ıslah etsin.. Ben hiç iyi niyetli de olduklarını düşünmüyorum. Kasten, insanın canını acıtmak için söylüyorlar. O yüzden gereken cevabı vereceksin ki, anlayacakları dilden, bir daha da konuşamasınlar.. Ama onlarda yüz yok, yine konuşmaya mahna bulurlar.