Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

çok hoş bir evin var canma.s
Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin
bide banada böle güzel bi ev nasibetsinkaydirigubbakcemile3

inş hayatım çok mersi.....hatta dahada güzelleri senin olsun inş..................................

anam ben senın evıne bakmamısım nasıl kacrdım muthıs yaa kocaman ferahh bı ev allah mutluluğunu bozmasın cok guzel gule gule otur darısı basımaa

canım benim yaaa çok saol................daha güzelleri olacak inş merak etme sen hayatım.......

mükemmell bir zevk mükemmel bir ew çok beğendimm zaten şu aralar ewim gözüme batıodu tamda üstüne denk geldi :))))

mükemmell bir zevk mükemmel bir ew çok beğendimm zaten şu aralar ewim gözüme batıodu tamda üstüne denk geldi :))))

:1hug:canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için...bence senin evinde güzeldir hayatım haksızlık etme.insanoğlu işte arada sıkılıyoruz ne yapacaksın......a.s.

canım benim ya öyle düşünme burası bir paylaşım sitesi.allah herkese sağlık versinde gerisi boş.biz fikir alıp fikir veriyoruz ve çok güzel birşey bu.öyle düşünmene üzüldüm şimdi

ÖZLOŞCUM Bİ ÜYE FOTO GÖSTERİLMESİNE KARŞI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM VE Bİ BAŞKA FOTOSUNU GÖSTEREN ARKADAŞA BU ŞEKİLDE Bİ YAZI YAZMIŞTIM...BAZI ÜYEŞER ALAYCI Bİ ŞEKİLDE CVP VERMİŞLER YAZIMA..HATTA YAZDIĞIM KİŞİDE SANIRIM BİRAZ BOZULMUŞ OYSA TERS BİR ŞEYDE SÖYLEMEMMİŞTİM...ŞİMDİ SENİN VERDİĞİN CVBI GÖRÜNCE ÇOK HOŞUMA GİTTİ..GAYET OLGUNLUKLA YAZMIŞSIN HATTA ÜZÜLMÜŞSÜN:teselli:
BU ARADA EVİN GERÇEKTEN ÇOK HOŞ.EŞYALAR SÜSLER DÖŞEME RENK UYUMU..ŞUNUDA BEĞENMEDİM DİYEBİLECEĞİM TEK BİRŞEY BULAMADIM..DİLERİM DAHA NİCE 15 25 35 SENELER EŞİNLE MUTLU YAŞARSIN EVİNDE :1hug:

saol hayatım.....evet üzülmüştüm......bu arada güzel yorumların içinde çok teşekkür ederim...allah herkese daha güzellerini nasip etsin....ama daha önce sağlık ve mutluluk tabiki.......

tek kelimeyle süper özlöşüm çok beğendim :)aksesuarlarında çok cici canım a.s.

bnde bayıldım çok hoş ewin we eşyaları..çamaşır makinesinn üstündekilerr çokk şeker yaa..güle güle otr..cnm

cok üzel bir evin var canim Allah güle güle oturma nasip etsin sana ve ailene.............

Bu ne ya bir ev için bu kadar çok yorum yazılmış.sırnaşık şeyHiç mi görmediniz kardeşim,altı üstü bir ev yani...Ev sahibi de oturmuş hepsini cevaplamış ya pes vallasırnaşık şey

:uhm:
Bu ne ya bir ev için bu kadar çok yorum yazılmış.sırnaşık şeyHiç mi görmediniz kardeşim,altı üstü bir ev yani...Ev sahibi de oturmuş hepsini cevaplamış ya pes vallasırnaşık şey

ilginçsin yaaaaa.madem öle sen neden baktın resimlere bende onu merak ettim....:uhm:

evini çok beğendim...çok ince bir zevkle döşemişsin...geniş olması ayrı bir güzel...mutluluklar senin olsun bu güzel yuvada...

yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler....daha güzelleri sizlerin olsun inş..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…