Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

yok canım ben emek dayanışma sitesinde oturuyorum emekevlerde diil.ev kendimizin taşınmıyacağım sadece yemek odamı satarsam eğer plazma ünitesi almak istiyoruzda o yani satmak istememin nedeni.bu arada sen nerdesin.ayrıca evdeki eksikten kastınbumu.....a.s.

emek dayanışma ne tarafta kalıyor tatlım..ben harb-iş 5 deyim...
eski evim böyle genişdi benim...
şimdiki ufak biraz...
plazma ünitesi bende istiyorum alacağız inşallah...
gerçekten güzel oluyor....
oturma grubuna çok yakışır bencede....
evet kastım oydu...
ama evin gerçekten çok güzel rabbim huzuru eksik etmesin yuvanızdan inşallah....
a.s.

a.s.canım adnan kahveci parkının altında kalıyor.metro ve otobüs güzergahı üstünde yani.saol canım yorumun için.
valla bu arada eksik evet bebiş ama kısmet işte bir türlü olmuyor.inş en kısa zamanda.öptüm seni canım.a.s.

aa bize gerçekten yakınmış canım evin..kızımla gelelim de evini bi dağıtsın....:)
canım kusura bakma valla bilmiyordum olmadığını ben çok yeni evli olduğunu düşündüm...o yüzden yapmıyorsunuz falan sandım...özür dilerim gerçekten..allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda canım:teselli:

canım özür dilemene gerek yok bu işler kısmet işi.beklerim canım.bebişinide öp benim için bu arada.a.s.

a.s.canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumların için.sana katılıyorum bende.a.s.

Canim guzel yuvanda huzurla oturmani dilerim, cok guzel dekore edilmis bir evin var darisi olmayanlarin basina diyelim yeni evlenecekler var eksigi olanlar vardir isteyen herkese gonlune gore versin, guzel yarinlar diliyorum mutlulugun daim olsun canim sevgilerŞenizŞeniz

a.s.çok çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ne kadar naziksin.aynı temenniler senin içinde geçerli olsun canım benim.a.s.

güle güle otur evin cok güzelmis hersey özenle secilmis belli

salon takımın ne marka canım?
a.s.çok sağol canım valla mutlu oluyorum böyle yorımlara.allah herkese nasip etsin sıcacık yuvalar inş.salon takımım arpi mobilya canım.Şeniz

evini gerçekten çok beğendim eşyalarımız aşağı yukarı benziyo ben yeni ev düzen biri olarak fikir edindim özelliklede aksesuarlar konusunda hepsi özenle seçilmiş bu tarz şeyler koyarsam güzel duracağını gördüm paylaştığın için teşekkürler

ya çok sevindim canım valla.senin evinide görmek isterim açıkcası.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…