a.s.canım benim çoook teşekkürler güzel yorumların için.:1hug:Çok güzel modern bir tasarım bence ,
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Şeniz a.s.
banyon nasıl özloş merak ettim :)
:1hug:saol canım yorumların için.sanada kolay gelsin.a.s.Yuvan Cok Güzel Allah Mutlu Etsin Canim Bende Ev Dekorasyonuna Cok Merakliyim Resimlerde Bana Fikir Veriyor Evimdeki Esyalari Degistirmeyi Düsünüyorum Böyle Resimlere Bakiyorum Nasil Yapsam Diye Fikirlerin Guzel Helede Banyodaki ördege Bayildim
slm canım ilk önce güzel yorumların için çok teşekkür ederim.halılara gelince valla ben çok memnunum herhangi bir sorunla karşılaşmadım açıkcası canım.kendi adıma tevsiye ederim yani.a.s.evin cok cok hos olmus, Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin
halilarina bayildim cok sirin duruyorlar..
bende uzun tüylü halilardan istiyorum sanirim shaggy markasi oluyor, ama duydumki riskliymis bunlari kullanmak yani tam olarak süpürülmüyormus ve karinca yuva yapabiliyormus falan.. sen karsilastinmi böyle birseyle?
:1hug:saol canım çok naziksin.daha güzelleri senin olsun.mutluluklar.a.s.güle güle otur canım çok detayıca düşünülmüş sıcak bir havası var evinin
Çok güzel dizayn edilmiş bir ev
Yeni evliler gibi değildir falan demişsin; bence
çoğu yeni evli evini mobilya ve ıvır zıvıra boğuyor
O yüzden sade ve şık nasıl olunur göstermiş oldun.
Sayende fikir edindik.Teşekkürler :hooray:
saray gibi valla süper allah bizede nasip eder inşallah
evinizin heryeri çok şık zevkle döşenmiş belli ama ben mutfağına bayıldım ne güzel öyle geniş ben zaten külkedisi gibi mutfakta vakit geçirmeyi çok severim allah bana da nasip etsin şöyle geniş mutfaklı bir ev inşallah
Güzel detaylar var canım :) neden görmemişim ki ben diğer fotoları aslında salonunu biliyordum ama diğer yerleri yeni gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?