Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Yuvan Cok Güzel Allah Mutlu Etsin Canim Bende Ev Dekorasyonuna Cok Merakliyim Resimlerde Bana Fikir Veriyor Evimdeki Esyalari Degistirmeyi Düsünüyorum Böyle Resimlere Bakiyorum Nasil Yapsam Diye Fikirlerin Guzel Helede Banyodaki ördege Bayildim

:1hug:saol canım yorumların için.sanada kolay gelsin.a.s.

evin cok cok hos olmus, Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin
halilarina bayildim cok sirin duruyorlar..
bende uzun tüylü halilardan istiyorum sanirim shaggy markasi oluyor, ama duydumki riskliymis bunlari kullanmak yani tam olarak süpürülmüyormus ve karinca yuva yapabiliyormus falan.. sen karsilastinmi böyle birseyle?

slm canım ilk önce güzel yorumların için çok teşekkür ederim.halılara gelince valla ben çok memnunum herhangi bir sorunla karşılaşmadım açıkcası canım.kendi adıma tevsiye ederim yani.a.s.

bir arkadaşın isteği üzerine güncelledim kıslar.....görgüsüzlük olarak düşünmeyin.............

Çok güzel dizayn edilmiş bir ev

Yeni evliler gibi değildir falan demişsin; bence

çoğu yeni evli evini mobilya ve ıvır zıvıra boğuyor

O yüzden sade ve şık nasıl olunur göstermiş oldun.

Sayende fikir edindik.Teşekkürler :hooray:

allah bu güzel evde sana mutluluklar versin arkadaşım sağlık sığatle inaşşalh!

evinizin heryeri çok şık zevkle döşenmiş belli ama ben mutfağına bayıldım ne güzel öyle geniş ben zaten külkedisi gibi mutfakta vakit geçirmeyi çok severim allah bana da nasip etsin şöyle geniş mutfaklı bir ev inşallah

Evini bende cok begendim.
Cok güzel modern dösenmis.
Allah huzurla oturmayi nasip etsin ömür boyu.

a.s.canım benim çok saol yorumların için.evet ben sadeliği çok seviyorum.hatta bazen bunlar bile fazla dediğim oluyor....:1hug:

saol canım.evet mutfağım ferah .sanada daha güzellerini nasip etsin allahım inş.....:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…