Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

eviniz çok güzel çok beğendim, allah güle güle oturmayı nasip etsin, eşinizle çoçuklarınızla mutlu günler geçirmeniz dileğiyle

bu arada buzdolabının yanındaki asılı bebekten benim de var, kayınvalidem yapmıştı bana

a.s.canım benim ya eşya felen boş aslında allah sağlık ve huzur versin.inşallah dahada güzelleri senin olsun :dance:

a.s.canım benim çok saol.bu arada ben 6 yıllık evliim bu düzen bebişimin malesef daha olmamasından:çok üzgünüm:inşallah benimde olurda dağıtırlar boşveeeerrr:dance:

:teytey:aaaa ne güzel banada hediye gelmişti çook sevdim ama.:dance:

:roflol::roflol::roflol: aLLah sabır versin kuzum

Sende mutlulukla saglıkla huzurla gule gule otur canım

Canım Allah nazarlardan saklasın evini.İçinide huzur ve mutlulukla doldursun.

Çok güzel döşenmiş. Evini gerçekten beğendim.
Ama en çok da mutfak yerimseniben

Ohhh ne güzel böyle coluk cocuk olmadan hersey derli toplu kaliyor, benim iki cadi evin altini üstüne getiriyorlar vallaha hergün belki 10 defa topluyorum ahanda böyle tatlicadiarzuoluyorum.

Güle güle otur canim ve kesinlike bu cocuksuz günlerin tadini cikaryerimseniben

a.s.

a.s. a.scanım benim yaaa allah kolaylık versin ama ne güzel işte ne tatlılardır şimdi.allah banada verir inş.
a.s.

a.s.a.scanım benim yaaa allah kolaylık versin ama ne güzel işte ne tatlılardır şimdi.allah banada verir inş.
a.s.

insallah canim hayirli saglikli bebisler nasip etsin rabbim ama dedigim gibi bu günlerinde tadini cikar ne kadar güzel ve kutsalda olsa annelik cok büyük sorumluluk ve fedakarlik istiyor.

a.s.

insallah canim hayirli saglikli bebisler nasip etsin rabbim ama dedigim gibi bu günlerinde tadini cikar ne kadar güzel ve kutsalda olsa annelik cok büyük sorumluluk ve fedakarlik istiyor.

a.s.
haklısın canım saol.allah bağışlasın senin cadılarınıda.güle güle büyüt tatlım.

rabbim bu ev için tatlı huzurlu bi ömür boyunca mutlu yşatmayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…