a.s.canım benim çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim birtanem.:dance:evin çokkk Güzel Allah Güle Güle Oturmayi Nasip Etsin..bide Güzel Bi Bebkle Neşelendirsin Evinizi...
a.s.canım benim ya eşya felen boş aslında allah sağlık ve huzur versin.inşallah dahada güzelleri senin olsun :dance:evin çok güzelmiş.allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. a.s. keşke bende böyle zevkle döşeyebildiğim bi evde otursaydım.ama maddi sıkntılar el vermiyo.bakarken içim sızlamadı desem yalan olur.inşallah allah rahata çıkarır bizide bizde alır döşeriz evimizi güzelce. :çok üzgünüm:
a.s.canım benim çok saol.bu arada ben 6 yıllık evliim bu düzen bebişimin malesef daha olmamasından:çok üzgünüm:inşallah benimde olurda dağıtırlar boşveeeerrr:dance:Dikkatimi çeken birşey var, ev çok düzenli.
Ben evimi hiç böyle düzenli görmedim son 6 yıldır.sengözlerimebaksanab
Parfümlerimi bile elbiselerin arasına koyuyorum bebeler heba etmesin diye. :bbo:
Eşşek sıpaları hal bırakmıyorlar evde:mymeka:
Ha savaş alanı ha bizim evtatlicadiarzu
Güle güle otur arkadaşım evinde, çok güzelmiş, sıcak bir havası var.
:teytey:aaaa ne güzel banada hediye gelmişti çook sevdim ama.:dance:eviniz çok güzel çok beğendim, allah güle güle oturmayı nasip etsin, eşinizle çoçuklarınızla mutlu günler geçirmeniz dileğiyle
bu arada buzdolabının yanındaki asılı bebekten benim de var, kayınvalidem yapmıştı bana
Dikkatimi çeken birşey var, ev çok düzenli.
Ben evimi hiç böyle düzenli görmedim son 6 yıldır.sengözlerimebaksanab
Parfümlerimi bile elbiselerin arasına koyuyorum bebeler heba etmesin diye. :bbo:
Eşşek sıpaları hal bırakmıyorlar evde:mymeka:
Ha savaş alanı ha bizim evtatlicadiarzu
Güle güle otur arkadaşım evinde, çok güzelmiş, sıcak bir havası var.
canım benimmm çok saol güzel sözlerin için.eminim sende öyle olursun tatlım.sanada mutluluklar a.s.
Canım Allah nazarlardan saklasın evini.İçinide huzur ve mutlulukla doldursun.
a.s.saol tatlım çok teşekkürler.allah daha güzellerini sizlerede nasip etsin inşalllah.:sm_cool:canım benım ya evın çok guzel ve zevklı dosenmıs gule gule otur
a.scanım benim yaaa allah kolaylık versin ama ne güzel işte ne tatlılardır şimdi.allah banada verir inş.Ohhh ne güzel böyle coluk cocuk olmadan hersey derli toplu kaliyor, benim iki cadi evin altini üstüne getiriyorlar vallaha hergün belki 10 defa topluyorum ahanda böyle tatlicadiarzuoluyorum.
Güle güle otur canim ve kesinlike bu cocuksuz günlerin tadini cikaryerimseniben
a.s.
a.s.a.scanım benim yaaa allah kolaylık versin ama ne güzel işte ne tatlılardır şimdi.allah banada verir inş.
a.s.
haklısın canım saol.allah bağışlasın senin cadılarınıda.güle güle büyüt tatlım.insallah canim hayirli saglikli bebisler nasip etsin rabbim ama dedigim gibi bu günlerinde tadini cikar ne kadar güzel ve kutsalda olsa annelik cok büyük sorumluluk ve fedakarlik istiyor.
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?